|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8
Jezusie, dziewczyny, po co wam tyle kosmetyków? nadążacie w ogóle je zużywać chociaż trochę? nakręcacie się wzajemnie na zakupy "bo promocja, bo się opłaca" a potem wam leży hałda... bez sensu
|
|
|
|
#2732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wydaje mi się, że po prostu mój poprzedni, którego mam jeszcze końcówkę jest lepszy dlatego ten z YR mnie nie zachwyca, chciałam wypróbować to wzięłam, ale jak masz 12 innych to daruj go sobie, bo nie jest jakimś cudem, ot taki kolejny w miarę dobry kosmetyk ale takich pewnie masz wsród tych 12 kilka
|
|
|
|
|
#2733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie kupuję tylko ze względu na promocję, zużywam też wszystko co mam A róże i pomadki to moje "uzależnienie" - przynajmniej zdrowe ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
OK - myślę dalej, a jutro puszczę zamówienie
|
||
|
|
|
#2734 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze zamówienia w kwietniu z YR nie robiłam i szczerze mówiąc nie wiem czy będę robić, bo te gratisy mi w ogóle nie podchodzą
|
|
|
|
|
#2735 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
eetam bez sensu. Nie ukrywam: używam dość dużej ilości kosmetyków (głównie pielęgnacji), jeśli chodzi o kolorówkę to jestem raczej minimalistką (jeden błyszczyk, jeden podkład, jeden tusz do rzęs). W przypadku perfum (mam 16 flakonów z YR i drugie tyle innych firm wszystkie kocham i regularnie używam) i pielęgnacji kupuje więcej bo i dużo zużywam. jeszcze nic mi się nie zmarnowało z powodu przeterminowania. Jeśli np żel pod prysznic starcza mi na tydzień to wolę mieć ich więcej w zapasie: nawet i kilkanaście (jeśli akurat cena jest okazyjna) bo gdyby mi zabrakło i tak poleciałabym kupić i to po normalnej cenie. Przykładowo: np krem do stóp który w regularnej cenie kosztuje 39 zł, to jeśli go przecenią o połowę to kupuję od razu trzy (ponieważ gdyby mi się skończył i nie był na promocji, to i tak bym go wtedy musiała kupić po cenie regularnej z dużą stratą dla mnie). Oczywiście dotyczy to różnych produktów i różnych firm kosmetycznych. Uważam, że nic złego nie robię, nie marnuję zapasów, nie odbywa się to kosztem innych wydatków (rachunki, kredyt i inne zobowiązania zawsze na pierwszym miejscu), sama na siebie zarabiam i współfinansuję domowy budżet . Innych nałogów nie posiadam. A wzajemne nakręcanie się nie jest złe, na większa skalę nawet reperuje budżet
|
|
|
|
|
#2736 |
|
Raczkowanie
|
Kombinuję zamówienie z gratisową Naturelle. Mam pytanie, czy warto dobijać do 49zł żeby otrzymać niespodziankę gratis? Czy nie będzie nią przypadkiem beret?
![]() zamawiał któraś z Was z oferty PYB2RC02 na kwotę wiekszą niż 49zł i może zdradzić co było drugim gratisem? Z góry dziękuję .
|
|
|
|
#2737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pierwsza strona
|
|
|
#2738 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2739 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2740 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Dotarła wiosenna paczka kilka dni temu niestety nie zapakowali kosmetyczki z Retropical ale jest już w drodze więc wrzucę jak dojdzie
|
|
|
|
#2741 |
|
Zadomowienie
|
co to są te "miseczki" do włosów?
|
#2742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- sosów, sosów ))---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Łaaaał! A ta limitowanka Naturelle jest podobna do normalnej? Właśnie się zastanawiam czy brać z gratisów czy poczekać na limitowankę.
|
|
|
#2743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(Jedyne co kupowałam bez opamiętania to jeszcze przed rokiem żelki owocowe, wojsko można było nimi nakarmić na szczęście teraz nie mogę na nie patrzeć ) Obecnie tylko perfum MdB mam 2 flakoniki z czego pierwszy już się kończy
|
|
|
|
|
#2744 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aż sięgnęłam po Cialdiniego, coby poznać naukowe podstawy chwytliwego marketingu YR bo nawet jakby mi w drogerii zechcieli łaskawie dorzucic balsam opóźniający porost szczeciny na nogach, to nie kupiłabym 7 żeli pod prysznic w atrakcyjnej cenie 6,90 jednostkowej... takie zamawianie na siłę to niczym sztuka dla sztuki, ale co nam do tego, kto na co traci forsę piękne opakowanie wody, jak pachnie? |
|
|
|
|
#2745 |
|
Klientka w krawacie
|
Dziewczyny, ratunku!
Mojej mamie spodobały się So Elixir, zabrała mi tę perfumowaną szmatkę z próbki . Chcemy kupić te perfumy i zastanawiamy się, czy nie zrobić tego przez internet. Proszę was, napiszcie, czy dobrze myślę:Wrzucam do koszyka 50 ml za 87,50 oraz podkład za 50 zł. Korzystam z oferty przez Wizaż, więc odejmuje mi się 50 zł i nie opłacam kosztów przesyłki (przy pobraniu też, czy tylko przy płatności na konto?). Dokładam pierdołę do koszyka, żeby przekroczyć 100 zł, wybieram jeden z 4 gratisów oraz dodatkowo mam szansę dostać ten krem Cure Solutions. Dobrze kombinuję? Nie znam się, a ilość tych promocji i rabatów YR mnie przerosła.
|
#2746 | |
|
Zadomowienie
|
ok..
![]() Cytat:
z YR lubię mieć w zapasie żele JdM oraz perfumy właśnie..
|
|
#2747 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() przy zamówieniu wybierz dostawę i płatność, bez znaczenia co wybierzesz płacisz tyle samo, zresztą w koszyku ci sie wszystko zsumuje i będziesz widziała ile masz zapłacić!
|
|
#2748 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2749 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
To się z mamą zrujnujemy do reszty .
|
|
#2750 |
|
Raczkowanie
|
Niby powinna być tropikalna jednak jak dla mnie za mało najpierw czuć mocno alkohol a zapach jest bardzo zwiewny ale o dziwo w krótkim czasie przybiera na mocy zawiera olejki z pomarańczy,mandarynki i bergamotki ale nie czuć jej wcale cytrusowo zdecydowanie dość mocno czuć białe kwiaty obstawiam gardenie jest też jakiś owoc tropikalny ale nic typowego zapewne coś bardziej jak liczi po jakimś czasie z olejków przebija się najbardziej bergamotka i o dziwo w bazie nie czuje nic zdecydowanego ani drzewnego ani zwierzęcego piżma więc jeśli już coś jest to zapewne bardzo dyskretny sandał lub tonka.Pachnie ładnie ale spodziewałam się bardziej egzotycznego zapachu
|
|
|
|
#2751 |
|
Klientka w krawacie
|
-50 przy zamówieniu za 129. Ten kod z KWC
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2754 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za bardzo rzeczowy opis ![]() Cytat:
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie taki rozcienczony naturelle plus cos owoc tropikalny i YR stworzylo zapach egzotyczny
|
|
|
|
|
#2756 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 30 razy przemyślę i przeanalizuję, na prawdę rzadko zdarzają mi się niespodziewane czy nieprzemyślane zakupy
|
|
#2759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2760 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

(wiem jestem uzależniona
wszystkie kocham i regularnie używam) i pielęgnacji kupuje więcej bo i dużo zużywam. jeszcze nic mi się nie zmarnowało z powodu przeterminowania. Jeśli np żel pod prysznic starcza mi na tydzień to wolę mieć ich więcej w zapasie: nawet i kilkanaście (jeśli akurat cena jest okazyjna) bo gdyby mi zabrakło i tak poleciałabym kupić i to po normalnej cenie. Przykładowo: np krem do stóp który w regularnej cenie kosztuje 39 zł, to jeśli go przecenią o połowę to kupuję od razu trzy (ponieważ gdyby mi się skończył i nie był na promocji, to i tak bym go wtedy musiała kupić po cenie regularnej z dużą stratą dla mnie). Oczywiście dotyczy to różnych produktów i różnych firm kosmetycznych. 

30 razy przemyślę i przeanalizuję, na prawdę rzadko zdarzają mi się niespodziewane czy nieprzemyślane zakupy