![]() |
#1321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
mnie ta ankieta w ogóle sie nie włącza, na dzisiaj uciekam, spokojnej nocki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Zakorzenienie
|
Sasiedzi obok (studenci) wywiesili kartke, ze dzis robia urodziny i bedzie glosniej.
Rozumiem, impreza w mieszkaniu, ale co chwile ktos chodzi korytarzem, spiewa sto lat i trzaska drzwiami. I tym sposobem moje dziecko od 20 obudzilo sie 3 raz!!! Zwariuje! Zwlaszcza, ze sama chcialm isc po 21 spac, bo padnieta jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Konto usunięte
|
Zaraz was doczytam ale najpierw - koleżanka mi dała kawał..
![]() Kazik od zawsze robił to co lubił: całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok. - Co ty do ☠☠☠☠y nędzy robisz w moim łóżku? I kim do cholery jesteś? - To nie jest twoja sypialnia. Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie - dodał. - Że co? Twierdzisz, że jestem martwy? Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócić na Ziemię! - To nie takie proste. Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie. Kazio pomyślał przez chwilę i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe. - Chcę powrócić jako kura - odpowiedział. W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut. - Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr. Jak ci się podoba bycie kurą? - No jest ok ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje - Ooo, no tak. To znaczy, że musisz znieść jajko - Jak mam to zrobić? - Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle chlus i jajko było już na ziemi. - Łoł to było za☠☠☠iste - powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony: - Kazik co ty ☠☠☠☠a robisz? Obudź się! Zasrałeś całe łóżko! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40263911]Zaraz was doczytam ale najpierw - koleżanka mi dała kawał..
![]() Kazik od zawsze robił to co lubił: całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok. - Co ty do ☠☠☠☠y nędzy robisz w moim łóżku? I kim do cholery jesteś? - To nie jest twoja sypialnia. Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie - dodał. - Że co? Twierdzisz, że jestem martwy? Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócić na Ziemię! - To nie takie proste. Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie. Kazio pomyślał przez chwilę i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe. - Chcę powrócić jako kura - odpowiedział. W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut. - Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr. Jak ci się podoba bycie kurą? - No jest ok ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje - Ooo, no tak. To znaczy, że musisz znieść jajko - Jak mam to zrobić? - Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle chlus i jajko było już na ziemi. - Łoł to było za☠☠☠iste - powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony: - Kazik co ty ☠☠☠☠a robisz? Obudź się! Zasrałeś całe łóżko! ![]() ja ☠☠☠☠☠☠☠e hahahahhahahaha ![]() takie glupie ze az smieszne ![]()
#1325 |
Zakorzenienie
|
o cholerka, Nawijko, chyba by mnie trafil penis (Szaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40263911]Zaraz was doczytam ale najpierw - koleżanka mi dała kawał..
![]() Kazik od zawsze robił to co lubił: całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok. - Co ty do ☠☠☠☠y nędzy robisz w moim łóżku? I kim do cholery jesteś? - To nie jest twoja sypialnia. Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie - dodał. - Że co? Twierdzisz, że jestem martwy? Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócić na Ziemię! - To nie takie proste. Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie. Kazio pomyślał przez chwilę i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe. - Chcę powrócić jako kura - odpowiedział. W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut. - Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr. Jak ci się podoba bycie kurą? - No jest ok ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje - Ooo, no tak. To znaczy, że musisz znieść jajko - Jak mam to zrobić? - Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle chlus i jajko było już na ziemi. - Łoł to było za☠☠☠iste - powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony: - Kazik co ty ☠☠☠☠a robisz? Obudź się! Zasrałeś całe łóżko! ![]() łaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() Nawijka, współczuje. Cholera. Moja Amelka nie robiła cały dzien qpki i dopiero niedawno zrobiła taką śmierdzącą pomarańczowo-zieloną. We wtorek ide na szczepienie i wezme skierowanie na badanie qpki. Mam nadzieje ze po tej biogai jej sie poprawi troche z tym brzuszkiem
![]() |
#1327 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny
![]() ![]() ja już nie wiem co mam robić, pisałam ostatnio,że Leo ma problem z kupą, lekarz twierdzi,że w normie skoro jest karmiony naturalnie sranie raz na 5-7 dni i tylko z czopkiem nie mam już siły teraz mam wrażenienie,że jednak nic nie przybral skoro przed chwilą wyrał jakieś 0,5 kg po dwugodzinnym płaczu ![]() ![]() ![]() od trzech dni bierzemy biogaie ale nie ma poprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze mimo ulewania nadal bedzie przybieral na wadze ... btw u nas gastrotuss ulewania nie zatrzymuje ... ale kwas tak nie podchodzi malemu i przez to lepiej sie czuje i ladnie spi w nocy ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
ani mleko dla dzieci z relluksem, ani zagestniki typu nutrition, gastrotus tez nie, ulewa non stop, nawet przed nastepnym karmieniem... ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- marsi - a debridad? nam gastrolog zalecila 1 raz dziennie 5 kropelek
![]() |
#1330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gastrotuss dopiero drugą butelkę jedziemy więc wiem na 100% że to od tego odstawię i co? on tak ulewa,że wszystko chlusta ![]() bidulek mój mały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Konto usunięte
|
Meneq a widzisz, na Śląsku się w butach do mieszkania nie wchodzi
![]() Deli, biogaię dajesz niezależnie od boboticu - biogaia to probiotyk, nie lek. Można to podawać ogólnie profilaktycznie, ładnie usprawnia pracę jelit - przy dzieciach ulewających zalecana szczególnie - to jeszcze wiedza agatkowa ze szpitala ![]() Co do czytania - nie, specjalnie nie czytam, ale słucha gdy czytam Agatce, a najczęściej słucha jak śpiewam, bo ostatnio Agu ma fazę na "mamusiu zaśpiewaj mi" przed spaniem ![]() Szklanka, chcesz namiar na dobrą, naprawdę dobrą rehabilitantkę w Chorzowie? 5 lat z Moniką pracowałam ![]() Co do spacerów - jak idę sama, to biorę audiobooka, ale za bardzo z kimś nie mam iść, mąż ew. lub mama czasem, w sumie nie mam żadnej koleżanki - bo dzieciowe nie w moim mieście, a niedzieciowe pracują. A dzisiaj kolo 18 wyszłam z mamą, Agatką i Dorką w chuście na pocztę, od razu zaczeło kropić ![]() Aga, odnośnie pojemników na zabawki patrz tu ![]() a ja mam w pudełkach z ikei - osobno naczynia, osobno jedzonko, osobno kolejka drewniana, osobno duplo, i wielki pojemnik na pierdoły: http://www.twojpieknydom.pl/_var/gfx...c4f933ecd8.jpg tylko różowy, 50zł Fewciu, po tyłku chcesz? przecież ogrom dzieci pośladkowo ułożonych jest w normalnych, zdrowych ciążach gdzie mama nie leży! no proszę cię, już ty lepiej sluchaj nas a nie durnego gadania! Blogerko, morfo robi się po 3mcu życia, bo wówczas dziecko traci zapasy żelaza z życia płodowego jeszczce ![]() Marsi, tę biogaię trzeba dawać ok. 2 tygodni by była poprawa widoczna przy takich problemach. A debridad to taki lek na receptę na ulewania, problemy żołądkowe, kolki i tak dalej. Raz dziennie się to bodajże podaje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1332 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak ma ulac, to i tak uleje, i nie ma znaczenia czy podam mniejsza porcje mleka czy wieksza ![]() no ale kazdy straszy, ze ulewanie nie jest grozne o ile dziecko przybiera na wadze, i borys pfrzybieral ale od czasu zmiany mleka nagle zaczal przybierac mniej, wiec dolozylam jeszcze jedno karmienie w dzien i cos sie w koncu ruszylo ... mam nadzieje, ze bedzie juz lepiej ten debridad to jakis probiotyk, nie sprawdzalam szczerze mowiac dokladniej na czym jego dzialanie polega, ale gastrolog nam go polecila... i jeszcze wspomniala o PPI ale to juz dla mnie kosmos jakis ![]() http://www.farmacjapraktyczna.pl/ppi...,101,35,1,1,pl zreszta powiedziala, ze to jak obecna kuracja nie przyniesie rezultatow ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40264952]Meneq a widzisz, na Śląsku się w butach do mieszkania nie wchodzi ![]() Deli, biogaię dajesz niezależnie od boboticu - biogaia to probiotyk, nie lek. Można to podawać ogólnie profilaktycznie, ładnie usprawnia pracę jelit - przy dzieciach ulewających zalecana szczególnie - to jeszcze wiedza agatkowa ze szpitala ![]() Co do czytania - nie, specjalnie nie czytam, ale słucha gdy czytam Agatce, a najczęściej słucha jak śpiewam, bo ostatnio Agu ma fazę na "mamusiu zaśpiewaj mi" przed spaniem ![]() Szklanka, chcesz namiar na dobrą, naprawdę dobrą rehabilitantkę w Chorzowie? 5 lat z Moniką pracowałam ![]() Co do spacerów - jak idę sama, to biorę audiobooka, ale za bardzo z kimś nie mam iść, mąż ew. lub mama czasem, w sumie nie mam żadnej koleżanki - bo dzieciowe nie w moim mieście, a niedzieciowe pracują. A dzisiaj kolo 18 wyszłam z mamą, Agatką i Dorką w chuście na pocztę, od razu zaczeło kropić ![]() Aga, odnośnie pojemników na zabawki patrz tu ![]() a ja mam w pudełkach z ikei - osobno naczynia, osobno jedzonko, osobno kolejka drewniana, osobno duplo, i wielki pojemnik na pierdoły: http://www.twojpieknydom.pl/_var/gfx...c4f933ecd8.jpg tylko różowy, 50zł Fewciu, po tyłku chcesz? przecież ogrom dzieci pośladkowo ułożonych jest w normalnych, zdrowych ciążach gdzie mama nie leży! no proszę cię, już ty lepiej sluchaj nas a nie durnego gadania! Blogerko, morfo robi się po 3mcu życia, bo wówczas dziecko traci zapasy żelaza z życia płodowego jeszczce ![]() Marsi, tę biogaię trzeba dawać ok. 2 tygodni by była poprawa widoczna przy takich problemach. A debridad to taki lek na receptę na ulewania, problemy żołądkowe, kolki i tak dalej. Raz dziennie się to bodajże podaje.[/QUOTE] mnie gastrolog zapytala tylko czy byla robiona morfologia, powiedzialam ze nie, wiec zalcila .. borys jutro konczy 3 miesiace, no i raczej ta morfologie zrobie ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- pwoiedz mi jeszcze, czy orientujesz sie po jakim czasie ten debridad ewentualnie zadziala? my podajemy raz dziennie piec kropelek - chyba nie jest na recepte obecnie ![]()
![]() |
#1333 |
Zakorzenienie
|
Blogerka- masz swoją wagę?
bo mi pani Maria pożyczyła kiedyś na kilka dni ale to była tak stara i ciężko ją było obsługiwać kurde nie wiem chyba jutro w Askocie na Zakrzowskiej kupię możesz coś polecić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1334 |
Wtajemniczenie
|
tak, mamy swoja..
Pani Maria od razu powiedziala, zebym go codziennie nie wazyla i sie nie dolowala ![]() nie pamietam jakies firmy, ale moge jutro spradzic, i chyba wlasnie z askotu mamy ... wiem, ze narzekam na relacje z tz, i nie jest miedzy nami idealnie - a ostatnio wrecz jest juz fatalnia, ale na punkcie zdrowia mlodego to on na szczescie ma bzika i kazda "☠☠☠☠☠☠☠e" by kupil, byle mu pomoc .. tak jak ten mis na przyklad ;P ja mlodego i tak poduszkami zawsze jakas zapieralam byle na boczku lezal i to dzialalo .. ale misiu jest slodki <3 marsi: sprawdzilam, angel, o taka: http://marki.olx.pl/waga-dla-niemowl...-iid-413564670 a co do askotu, ni wydaje Ci sie, ze wcale nie maja az takich niskich cen?
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-04-11 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Konto usunięte
|
Popatrzcie, jak śpią dzieci w holenderskich przedszkolach
![]() https://www.google.pl/search?q=buite...aQGYKHPYfqgMgM ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Blogerko, no popatrz, jak tylko gdy Agatka mała była to raz miałam i jeszcze na receptę był ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1336 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40265311]Popatrzcie, jak śpią dzieci w holenderskich przedszkolach
![]() https://www.google.pl/search?q=buite...aQGYKHPYfqgMgM[/QUOTE] haha, slodko w naszym kraju by to nie przeszlo pewnie ... ciekawe co by na to tesciowa powiedziala
#1337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio produkty chicco były 15% taniej kupuje tam staniki alles w dobrej cenie chuste kupiłam za 140 zl i jeszcze wyrobiłam sobie kartę z 5% rabatem ![]() ale jak na hurtownie to ceny - zgroza pamiętasz ile w askocie płaciłaś za wagę? ech... zdołowana jestem,stwierdziliśmy z mężem że w dupie mamy panią Marzenkę i prywatnie w przyszlym tyg zapraszamy do domu pediatre- mam poleconego,pani ordynator miła babka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ta karta 5% to smieszny rabat w sumie ... ja myslalam, ze tam jest tanio ale jak w selgrosie zobaczylam te same rzeczy taniej, to poszlam po rozum do glowy ... ;P to samo lozeczka, siostra sobei na allegro ten sam mdoel co w askocie duzo taniej znalazla ... a co to za pediatra? mozesz napisac... no i zdaj relacje po wizycie, a powiedz jeszcze po co bierzecie tego pediatre? ulewanie czy cos jeszcze? my u dwoch gastrologow bylismy, i w sumie ten na nfz byl lepszy, ale babke tez z polecenia wzielizmy, z tym ze ona niestety prywatnie nie przyjmuje ![]() i w zasadzie powiedziala wiecej niz ta u ktorej bylismy prywatnie, ale nie negowala zalecen poprzedniej, powiedziala ze leczenie jest prawidlowe .. ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- ja musze sie do marzenki jutro wybrac, zeby skierowanie nam poprawila ... i mam nadzieje, ze to bedzie skierowanie na caly rok, a nie takie pojedyncze bo nie bede za kazdym razem do nich biegac - mam blisko, ale no nie przepadam za nia ... zreszta za Agata tez - btw ciekawe co powie jak zobaczy zalecenia teh gastrolog, bo poprzednio powiedziala, ze ona wie, ze zalatwilismy sobie po znajomosci rozpoznanie alergi na bialko, zeby miec taniej mleko ;/ bez komentarza .. trulabym dziecko, zeby zaosczedzic ...
![]() |
#1339 | ||||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale mnie dzisiaj spanie męczyło: nakarmiłam Fifka o 7:30, mama go zabrała do siebie, a ja zasnęłam momentalnie, jak jej zasnął o 9 to mi go przyniosła i jeszcze do 11 razem pospaliśmy ![]() i cudna pogoda dzisiaj, ponad 3 godziny młody się wietrzył, trochę na spacerze, trochę przed domem; fewcia kciuki za malutką, oby nie było tak źle ![]() szajka, kupiłam te kolorowe kółeczka, które kiedyś wklejałaś, takie do łączenia, fajne to, młody grzebie w nich łapkami jak szalony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja wczoraj tak miałam ![]() Cytat:
a co do czytania, to raz jak go usypiałam, to czytałam (co prawda "Katedrę w Barcelonie" a nie dzieciowe rzeczy ![]() no bo na początku można było sobie wybrać, czy chcesz już na nowe się przełączyć, czy jeszcze mieć stare, a teraz to już chyba nie ma Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40263911]Zaraz was doczytam ale najpierw - koleżanka mi dała kawał.. ![]() [/QUOTE] ![]()
![]() |
#1340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, to dobra lekarka, pracuje w dwóch szpitalach z czego w jednym jest ordynatorem, ona opiekowała się moim Leo w szpitalu ,zresztą moj gin ją ściągnał do siebie do szpitala bo mowił,że to super fachowiec jak z nią gadałam to wiem,że mieszka gdzies w naszej okolicy, z racji pracy nie jest dostępna non stop ale w wolnej chwili na pewno znajdzie czas chce z nią omówić temat ulewania a także rozszerzania diety bo ja muszę od maja ruszyć dupę z pracą i będę wyjeżdzać częściej w delegacje, myślę,że małego będę musiała wcześniej jakoś przygotować na stałe pokarmy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40265311]Popatrzcie, jak śpią dzieci w holenderskich przedszkolach
![]() https://www.google.pl/search?q=buite...aQGYKHPYfqgMgM[/QUOTE] mi się to skojarzyło z klatkami dla królików, które mój dziadek miał dawniej za domem ![]()
#1342 |
Konto usunięte
|
Ellmi, mi dzisiaj przyszły te kółeczka, połowę Agatce dałam, no to szał, kazała sobie zrobić korale
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |||
Zakorzenienie
|
Fewcia współczuję bo wiem co przeżywasz, mnie też położna tm nastraszyła bo Mała wyraźnie w prawą stronę się odginała i z tą prawą nóżką jeszcze, ale teraz się to wyrównało, i obie nóżki tak samo pracują i na razie nic nie kazała robić. Chociaz i tak jak się bawimy/gugamy to podkładam rękę pod ciałko żeby w lewo się odchylało, i tak samo coś pod główkę żeby w lewo się skręcała.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40264952] Deli, biogaię dajesz niezależnie od boboticu - biogaia to probiotyk, nie lek. Można to podawać ogólnie profilaktycznie, ładnie usprawnia pracę jelit - przy dzieciach ulewających zalecana szczególnie - to jeszcze wiedza agatkowa ze szpitala ![]() Blogerko, morfo robi się po 3mcu życia, bo wówczas dziecko traci zapasy żelaza z życia płodowego jeszczce ![]() [/QUOTE] No właśnie jak pisałam wyżej, musze chyba nową buteleczkę zakupić bo a już pusta. Szaja a kiedy dziecku grupę krwi robić, bo w szpitalu nie robili. Chociaż my mamy z Tż "0" wię chyba Mała nie może mieć innej. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40265311]Popatrzcie, jak śpią dzieci w holenderskich przedszkolach ![]() https://www.google.pl/search?q=buite...aQGYKHPYfqgMgM [/QUOTE] Niezłe to jest ![]() U mnei Oliwia przespała prawie cały dzień. Pytałam wcześniej ale nikt się nieustosunkował: Jesteśmy w 8 tyg, czy to skok i dziecko tak go przechodzi że śpi prawie cały czas, nie ma ochoty na guganie itp??? Teraz też śpi ale był większy problem z zaśnięciem niż zawsze. Planowałam sexi wieczór z Tż a tu Starsza koniecznie z nami tv oglądać ( więc włączamy coś co może oglądać a ona śpi i zaprzecza temu jak ją do łóżka chcemy wywalić) a MAła cały czas smoczek wypluwała i dopiero około 9 zasnęła a Tż wychodzi na "3" zmianę 21:50. Więc z seku dalej nici.
![]() |
#1344 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy dzisiaj na zakupach, potem złożyłam wreszcie papiery o becikowe (dostaniemy 2000), a teraz jest u nas brat, gramy w karty i sączymy drinki z colą.
![]() ![]() Zapomniałam się poodnosić... Fewcia, przytulam. ![]() ![]() ![]() Nawi, współczuję... Oby jak najszybciej się sąsiedzi uspokoili. ![]() Szaja, padłam, zaaaa☠☠☠iaszczy kawał. ![]() Blogerka, mam pytanie - ile masz lat? ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-04-11 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
Rozeznanie
|
Hello.
![]() Nadrobiłam Was, ale nie mam głowy do cytowania. ![]() Odniosę się tylko do wzmożonego napięcia. Moja Pola odwraca głowę tylko w prawą stronę, szczególnie jeśli jest noszona w pionie, w lewo od samego początku zdarzyło się może TRZY-CZTERY razy, a to i tak nie tak mocno, jak w prawą właśnie. Jedynie jak leży na plecach czy na brzuszku, to już troszkę częściej w lewo ją przekręca. A te "mostki" to normalna rzecz, tak samo jak początkowe przechylanie się dziecka tylko w jedną stronę - zawsze jedna jest mocniejsza od drugiej. Z biegiem czasu się to wyrównuje. ![]() ...i uciekam do spania. ![]() Kocham Was dziewczyny. ![]() Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-04-11 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Konto usunięte
|
Z zaciskaniem piąstek zwracajcie uwagę - nie powinny być kciuki w środku schowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie dzisiaj dwa długie spacery...wreszcie wiosna. A i jeszcze fotka Oliwki jak dźwiga główkę ![]()
![]() |
#1348 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40266124]Z zaciskaniem piąstek zwracajcie uwagę - nie powinny być kciuki w środku schowane.[/QUOTE]
Why?? I co wtedy??
#1349 |
Konto usunięte
|
Chowany kciuk upośledza funkcję dłoni - przy podnoszeniu się czy potem przy upadaniu dziecko musi mieć otwartą, rozłożoną dłoń. Problemem potem jest też sprawnośc manualna rączki - a często wiąże się takie ułożenie kciuka ze wzmożonym napięciem też. Należy taki objaw od razu lekarzowi zgłosić.
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Tzn. ja jż piszę o dzieciach około 3mce - wcześniej jeszcze ma prawo dziecko tak chować. Aczkolwiek jeśli chowa i tylko tak trzyma piąstkę - też bym zgłaszała. |
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
a jak tam w domu?
![]() mina fajna ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- też spadam, ale do prasowania ![]() dobranocki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.