|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
|
|
#4682 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
ostatni jadła szpinak i następnego dnia wyskoczyło jej coś na szyjce. nic nowego nie jadła. potówka hmm... może ta czerwona, bo to nie jest pęcherzykCytat:
![]() nawet się pomodlę za Ciebie
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Dzięki kochane za rady w spr spacerowek
kurcze jakos ta bertoni mi podchodzi, nawet mimo tego, ze przodem tylko do kierunku jazdy. Wozicie już tak swoje maluszki? Zadowolone są? Bo ja sirle boję, ze bedzie tak jeszcze i nas gorzej
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Zdrówka dla Jasia oraz Zuzanki może to trzydniówka ...
Brawo dla Jaśka za przewroty ![]() angel ja wożę Jasia dość często przodem do kierunku jazdy i lubi sobie obserwować jednak też jeszcze mamy spacerówkę ciężką bo przerobioną z głębokiego , ale na żadną lżejszą nie możemy się zdecydować nie lubię stukania tych plastikowych kółek w tych lekkich ... dziecko w tych spacerówkach na nierównych powierzchniach się całe trzęsie ... opiekowałam się kiedyś dzieckiem i właśnie taką leciutką jeździłam .---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- aaa tż dziś odebrał PREZENT z rossmana UWAGA! GAZETĘ
|
#4685 |
|
Wtajemniczenie
|
Haj,
idziemy za raz do lekarza znowu Natusiowi nie przeszło nic ma katar i kaszel coraz gorszy i w dodatku temperatura sie podniosła mu a nie miał wczesniej teraz ma 38 stopni, i rzadka kupke zielona ....
|
|
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
U nas ostatnia gorączka o 21 ale o 12 musiałam dołożyć czopka Bo nie chciała spaść. Ale teraz nie ma. Ciekawe... |
|
|
|
|
#4687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Dzien dobry
![]() Cytat:
jeszcze raz zdrowka dla niegoCytat:
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
U nas chyba zabki jednak
mocz już pobralam zaniedlygo zawioze i sie okaże co i jak . Wogole tak perfekcyjnie założyłem woreczek ze był pełny wszystkie siuski złapanie Dla gracjanka spóźnione sto lat!!! |
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry.
My też zaraz idziemy do lekarza. Zuzia znów ma gorączkę. Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków.
|
#4690 |
|
Wtajemniczenie
|
My juz po wizycie, pani doktor powiedziała ze rzadka kupka i goraczka raczej na zabki chociaz nat nigdy na zeby nie miał takich objawów. Teraz temperatury nie ma... sama spadła... no czekamy kazała mierzyć i obserwować. W płuckach czysto, na katar nadal psikanie i odsysanie oraz inchalacje z soli fizjologicznej lub rumianku, na kaszel teraz jeszcze syrop prawoślazowy a jak bedzie mokry to mukosolwan mini... Natus ogólnie na chorego nie wyglada no.. marudzi troszke ale ogólnie to smieje sie i bawi gada
Jak nie przejdzie to w poniedziałek mamy sie zgłosic na kontrolę jeszcze raz... spacerki jezeli nie ma gorączki mozemy robic sobie krótkie na słonecxzku bo to dobre podobno na katarek.. no to tyle od nas wieści szczepienie sie nam przeniosło na kiedy indziej prze to choróbsko...eeechh...
|
|
|
|
#4691 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana
oglądał ktoś w Pytaniu na śniadanie, Staszka-Fistaszka?? ja tylko chwilkę, ale od jakiegoś czasu jestem zafascynowana tym dzieckiem i mądrością rodziców. Tu do poczytania: http://staszek-fistaszek.pl/, jak dla mnie bardzo pozytywne, mimo tego jak przykra jest choroba jaką jest dotknięty Cytat:
aby szybko wszystko przeszłoDużo zdrówka dla Zuzi i Jasia
|
|
#4692 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
dzien dobry ![]() u nas pogoda znowu do tyłka ![]() dużo9 zdróweczka dla dzieciaczków
Cała sztuka polega na tym,żeby będąc sobą być kimś wyjątkowym ! ![]() Edytowane przez sandra23s Czas edycji: 2013-04-12 o 09:57 |
|
|
|
|
#4693 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z rana
miłego dnia i dużo, dużo słońca
|
|
|
|
#4694 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
A ja niewiem czy Matinka coś nie bierze, bo katarek lekki ma i kupę rzadką zrobił i w ogóle jest be. No chyba że to zęby Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laseczki,
Cytat:
O matko, to po taki prezent jeszcze trzeba pofatygować się do sklepu?????? jaja sobie robią chyba.Lucia, zdrówka dla Natka, dobrze, że choć humorek ma dobry. Misiek jakiś marudny dziś, zmienne ma ostatnio nastroje hmm.. Nie mam pojęcia o co chodzi, może o kupę...? Ostatnio robi raz na dwa dni, a robił wcześniej kilka razy dziennie i nagle taki skok. A jak przedwczoraj po takiej długiej przerwie walnął kupsko to nie wiedziałam w co ręce włożyć i jak go rozebrać, bo wypływała każdą stroną
|
|
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Wróciłyśmy od lekarza,zapalenie gardła i antybiotyk niestety
|
#4697 |
|
Zadomowienie
|
martabiedna Zuzia,zdrówka dla niej
dziewczyny mamy z mężem zaproszenie na pępkowe w niedziele.co kupić dla dzidziusia?
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej.
U nas noc dość kiepska, bo o 2 moje dziecko już było wyspane. Teraz odsypia na szczęście.Cytat:
Cytat:
Antek przesyła dużo buziaków swojej narzeczonej i życzy szybkiego powrotu do zdrówka. Cytat:
|
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz ją położyłam bo była padnięta,a zapomniałam napisać debiut w spacerówce uważam za udany.
|
|
#4701 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zdrówka dla Nataniela |
|
|
|
|
#4702 | |
|
Rozeznanie
|
Dziekuję za odpowiedź ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Buziaki dla wszystkich chorutkich maluszków - dużo zdrówka życzę A u mnie dziś pada - co ja mówię - leje Wstałam wcześniej żeby ugotować małej obiad, deser i zrobić coś dla siebie i męża, bo świeciło słońce. I jak zrobiłam i chciałam nas wyszykować na spacerek to zaczęło padać - no nic tylko Gratulacje dla maluszków za ich postępy ![]() Mamusie które już nie karmią - po jakim czasie od calkowitego odstawienia dostałyście okres? ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
Weszłam na stronkę, poczytałam i się poryczałam - niesamowici ludzie. I ten sms tatusia po usłyszeniu diagnozy - coś wspaniałego. Podziwaim i skaczę pod sufit z radości, że moja malutka jest zdrowiutka. |
|
|
|
|
#4703 |
|
Zadomowienie
|
Polcia zjadla zupke,swoją drogą ja nie wiem gdzie ona to mieści
taki mały brzuszek a tyle wcisnąć potrafi![]() a u mnie na obiad dziś młoda kapustka,ziemniaczki i schoboszczak.i ja chę sie odchudzić ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- aha,od kiedy można podawać dziecku makaron?i jaki?taki zwykły?
|
#4704 | ||
|
Zadomowienie
|
zdrówka dla dzieciaczków!!!
Cytat:
w takim układzie po prezent do ross tym razem nie idziemy ![]() Cytat:
![]() może czegoś takiego poszukaj aaaa dziewczyny, które mają tako captiva melduje, że nie ma żadnych problemów z wymianą części. wczoraj mój tata pojechał do tako, bo wyleciała mi śrubka z przedniego kółka na spacerze. dali mu dwa komplety i jeszcze bardzo przepraszali, bo podobno w tym modelu jeszcze nie było jakiegoś dodatkowego zabezpieczenia tych śrubek. dodam, że mojego wózka gwarancja juz nie obejmuje
www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgnijgtpka.png Edytowane przez m_moni Czas edycji: 2013-04-12 o 13:02 |
||
|
|
|
#4705 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja sobie wcześniej szykuję coś do żyrku bo nie mogę patrzeć na głodnego jak ona się obżeraCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() U nas słońce świeci i ciepło.Wiosna czy jak?Zaraz montuję spacerówkę i idziemy pochodzić po podwórku w kółko bo na drodze błoto po kolana
|
||||
|
|
|
#4706 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=Dearlie;40269901]Hej. U nas noc dość kiepska, bo o 2 moje dziecko już było wyspane. Teraz odsypia na szczęście.[/QOTE] Dzieciaczki szaleją nocą widzę. u nas już drugi dzie n z rzędu pobudka o 4.30 i Zu wsyspana. gorzej, że mama pada w pracy na laptopa Cytat:
|
|
|
#4708 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja czapeczkę miałam ![]() z tą gazetą to jest śmiech na sali, by dali jakieś próbki kosmetyków jak oszczędzają , a nie gazetę.
|
|
#4709 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry ![]() Wczorajsze przyjęcie dla Gracjanka sie udało ![]() mały był przeszczęśliwy torcik mu sie bardzo podobał,najpierw zapaliliśmy fontanne,później kwiatka z muzyką i świeczkami kręcącymi sie w koło a na końcu zdmuchnął świeczkę .Przy stole go nie było tak był zajęty zabawą z goścmi u siebie pokoju .A jak szykowałam wszystko mówi do mnie : dziękuję mamo! za co ? za urodziny ![]() Tak więc dzień był udany,jeszcze dzisiaj dokończyłam porzadki .Fabiś dzisiaj w końcu sięgnął stopką do buzki i intensywnie próbował je ssać .
|
|||
|
|
|
#4710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super,ze urodzinki się udały i Gracjanek zadowolony.taki mądry i kochany ten twój synuś ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

jak zdążę
nie lubię stukania tych plastikowych kółek w tych lekkich ... dziecko w tych spacerówkach na nierównych powierzchniach się całe trzęsie ... opiekowałam się kiedyś dzieckiem i właśnie taką leciutką jeździłam .

prze to choróbsko...eeechh...

jaja sobie robią chyba.