|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
bry
Ciagle pada...... ble ble ble a do tego mam @ i nerwa ![]() Preziu pytanie czy znajdziesz ten swoj ideal ![]() jak dla mnie idealnych idealow nie ma ![]() nnnooo a co do pazurkow dla mnie sa za bardzo kanciaste, jakby wszystkie byly takie jak wskazujacy to by bylo miodzio migdalki jak nic, przyjedz do mnie sie pobawimy w migdalki ![]() Coone wyspalas sie? ![]() Sheep urocze kropeczki Amelja cudne pazurki, lakier w swietle dzienny mi sie nie podoba, natomiast na zdjeciu z lampa cudny jest Yen to sobie zakupy zrobilas ceny fajne, trzeba bylo brac wszystkie kolory ![]() ciekawe czy w zwyklym tesco tez sa Mial ladna ta chineczka, moze w czerwcu sobie cos kupie
|
#4622 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Dobry!
Zaczynam się Ciebie bać ![]() Ja padam po 18 godzinach zazwyczaj ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Noooo To jest to! Zdecydowanie[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;40267300]Miłego dnia Słoneczka [/QUOTE]Dziękujemy i nawzajem Laski! Któraś może ma i chciałaby odsprzedać książkę Pilipiuka Oko Jelenia. Srebrna łania z Visby? Mam na nią ciśnienie, wielkie! Na Allegro windują ceny, bo chyba wyszła małym nakładem i jak za pierwszy tom (używany) zapłaciłam razem z przesyłką 19zł, tak za drugi (używany) ktoś sobie woła 50 albo i 70 peelenów Dodam, że jeśli książka byłaby w księgarniach kosztowałaby 30zł... Nie mają litości, cholernicy
|
|
#4623 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi się ![]() Cytat:
haha ![]() dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() w ogóle jakie piękne masz te pazurki Cytat:
![]() w ogóle masz cuuuuudne kwadraty
|
||||||||
|
|
|
#4624 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
i że Ty żyłaś, dobrze że w końcu zasnęłaś
Cytat:
![]() Cytat:
jest z nimi naprawde nieźle Cytat:
Cytat:
a skórki nie są złe ale paznokcie.... ![]() Cytat:
Prezio złagodzi pazurki Cytat:
![]() chciałam nadrobić pieknie Miał ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() ja czaje sie na Przypadek Adolfa H. i słabo z tym ![]() a i gdzies mi nie zacytowało - gdzie taki fajny ciuch?
|
|||||||
|
|
|
#4625 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tak!
![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
![]() Cudowny Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję On strasznie trudny do uchwycenia jest Dziękuję
|
|||
|
|
|
#4626 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Wiedziełam! Dzięki Słońce |
|
|
|
|
#4627 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jak można mieć tak perfekcyjne paznokcie
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że dobrze służy![]() Ja bym Preziu pokombinowała coś, żeby złagodzić tak jak wskazującego. W takiej długości zdecydowanie lepiej będą wyglądać lekko zaokrąglone różki Cytat:
![]() Jakoś się udało ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
O północy już byłam gotowa do działania ![]() Ale przemęczyłam się do 6 Byłam umówiona z babką o 10 na paznokcie, a ta nie dzwoni dogadać szczegółów
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4629 | |
|
leśny stwór
|
cudo
i Twoje paznokcie wyglądają śwetnie w tej długości, są takie kształtne.. ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;40267300]Miłego dnia Słoneczka [/QUOTE]Miłego ![]() Cytat:
![]() zostały te, co juz mialam i chyba 2 lub 3 ktore mnie nie powaliły ![]() nie mam pojęcia, może będą ![]() dobry ![]() hehe ![]() ![]() no miałam farta, że się trafiły ok ![]() dałabym, gdybym miała podwójne
|
|
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Słońce? słoneczko za oknem! zazdroooszczę mi kupe czasu temu wpadła jedna w oko i nigdzie jej znaleźć nie mogę
|
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa i kupiłam trzy balsamy shea na sezon wiosna-lato
![]() Pachną cudnie
|
#4632 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() super, gotowa na sezon
|
|
|
|
|
#4633 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#4634 |
|
Strażnik Wizażu
|
Jakie słońce
Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2013-04-12 o 10:52 |
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
ooo, super!
Cytat:
co jakiś czas u mnie w Stalowej pojawiają się te evelinki i zawsze jakaś się znajdzie ![]() nie ma słonka?
|
|
|
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zapowiadają po południu. Wszystko lepsze od śniegu!
|
#4638 |
|
Oby do wiosny
|
Deszcz jeszce nie... Ale buuro
nie ![]() No w sumie.... |
|
|
|
#4639 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Auć... też z nią miałam problemy... ![]() Ładny. Specyficzny ale łądny. Pazurki jak zwykle przepiękne. A skórki nie takie tragiczne, gorsze mam ![]() Cytat:
W drugim fajny róż ![]() Preeeziu, kiedy się zmigdalisz? ![]() Nefty ma póki co podpiłowane po boczkach, bo to w zasadzie jeszcze pozostałości po migdałach cały czas... Jak mam migdały to boki piłuję bardzo głęboko, na przyroście z boku jadę, co nie jest dobre, ale mocno tego nie robię, tyle żeby tak... zaokrąglić brzeg.![]() Cytat:
Hop Hop... wiecie jaki dziś dzień?
![]() ![]() |
|||
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Nef, mam coraz większą chęć na czekoladę! a miałam się jutro zważyć
![]() i czuję że waga up! te hormony mnie wykończą, cycki mnie bolą przy samym chodzeniu, są tak napęczniałe, brzuch z resztą też ... |
|
|
|
#4641 |
|
Konto usunięte
|
Smoo, nic nie mów... ja te prochy co je bierzesz też kiedyś łykałam, pewnie jest jakiś powód, że lekarze zapisują w określonych przypadkach te a nie inne. Nie wiem, lekarzem nie jestem - ale wiem jaka to masakra. Nie mam dobrych wspomnień.
|
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4027155 7]Smoo, nic nie mów... ja te prochy co je bierzesz też kiedyś łykałam, pewnie jest jakiś powód, że lekarze zapisują w określonych przypadkach te a nie inne. Nie wiem, lekarzem nie jestem - ale wiem jaka to masakra. Nie mam dobrych wspomnień.[/QUOTE]
co Ci się po nich działo? ![]() ja na razie dobrze na nie reaguję, chociaż nie mam pewności czy dobrze zaczęłam je brać, ale to już inna inszość. |
|
|
|
#4643 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jedyny plus, to że mi się cera poprawiła, ale też bez rewelacji.
|
|
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4027171 5]Głównie to nabierałam wody, nogi, brzuch, cycki jak balony... tylko co z tego skoro się niedotykalskie zrobiły...
Jedyny plus, to że mi się cera poprawiła, ale też bez rewelacji.[/QUOTE]współczuję. moje są cycki jak ciągle przed okresem. bolą ale nie aż tak, żeby było to nie do zniesienia. poza tym liczę że @ jeszcze się pojawi... generalnie chyba nie przytyłam, zwiększonego apetytu nie mam, humorów też nie. za to przy innych, kiedyś jak brałam antybejbi to K. wystarczyło żeby się na mnie popatrzył i była awantura na 2 dni
|
|
|
|
#4646 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4647 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() u mnie nie ma słonka... pada deszcz. [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4027129 9]A, w ten sposób. To już będę wiedziała ![]() Hop Hop... wiecie jaki dziś dzień? [/QUOTE]![]() ![]() ![]() a ja nie mam czekolady żadnej! ![]() pięknie ![]() Mam dobre dni lakierowe: dziś odkryłam w takiej bardzo starej drogerii w pobliskim małym miasteczku, że mają Simple Beauty i kupiłam SB Mini 233 - srebrną śliczną mgiełkę. ![]() Poza tym, mają tam najtaniej w okolicy różnego rodzaju lakiery np. JJ za 9,3 czy 9,8zł (jakoś tak)...
Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2013-04-12 o 12:39 |
|
|
|
|
#4648 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4027129 9]A
Nefty ma póki co podpiłowane po boczkach, bo to w zasadzie jeszcze pozostałości po migdałach cały czas... Jak mam migdały to boki piłuję bardzo głęboko, na przyroście z boku jadę, co nie jest dobre, ale mocno tego nie robię, tyle żeby tak... zaokrąglić brzeg.![]() (...) ![]() Ale sa ładne i basta Tak wiem. Zjadłam mały kawałek rosmanowego toblerone [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4027171 5]Głównie to nabierałam wody, nogi, brzuch, cycki jak balony... tylko co z tego skoro się niedotykalskie zrobiły... Jedyny plus, to że mi się cera poprawiła, ale też bez rewelacji.[/QUOTE]No wiadomo, ze od jedzenia nie od tabletki, ale ta tabletka sprawia, ze masz większy apetyt.... I zrzucanie jest trudniejsze.... Wiem coś o tym Ona jest boska |
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4027195 7]To było dawno
![]() Pięknie Cytat:
dzięki Yen ![]() a ja wciaz sie zastanawiam czemu ta druga nie chce z Tobą współpracować ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- siedze i wzdycham do kociaków ...
|
|
|
|
|
#4650 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() jaki kot
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

kwadraty są zbyt mocne, nawet do Twoich skórek które rosną w mocny łuk (nie mówię o tym opuchnięciu,tylko tak jakby kształt płytki od dołu-moja jest mniej 'uśmiechnięta') i takie ostre końcówki wyglądają tak jakoś mało naturalnie. Wiem,że dobrze się w nich czujesz, ale może spróbuj kiedyś dać jajkom drugą szansę 

Dodam, że jeśli książka byłaby w księgarniach kosztowałaby 30zł...