|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X.
Cytat:
https://itunes.apple.com/us/app/park...433362042?mt=8 Są też inne płatne. Dzisiaj odebrałam prawko ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
|
|
|
#4292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A dzisiaj się zrelaksuj, odstresuj. Ciepła kąpiel, melisa, spokojna muzyka. I myśl pozytywnie! trzymam za Ciebie kciuki, BAAARDZO MOCNO ![]()
|
|
|
|
|
#4293 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a i jestem z LUBELSKIEGO ![]() zdaję w Siedlcach |
|
|
|
|
#4294 |
|
Raczkowanie
|
gratuluję tym które zdały
niestety nie mogłam być z wami na bieżąco ; choróbsko głupie ;/
|
|
|
|
#4295 |
|
Przyczajenie
|
PaulinaMigotka była już pierwsza jazda
?? Jutro będzie tydzień jak zdałam a na stronce pwpw ciągle - Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany. ![]() ![]()
|
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapłaciłaś za dokument? Może zadzwoń i zapytaj co jest grane. Powinni już przesłać dokumenty.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#4297 | |||
|
Idealna Źona; )
|
GRATULACJE!!!!!!!!!!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja dopiero za 2tyg. mam wiec narazie stresu brak
|
|||
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
8malina8 zdajemy w tym samym dniu.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#4299 |
|
Zadomowienie
|
zdaje ktos ze mna 18 kwietnia?
|
#4300 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4301 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() uwierz ze zdasz
|
|
|
|
|
#4302 | |||
|
Konto usunięte
|
Gratuluję!
![]() Zdecydowanie podchodzenie bez stresowania się daje efekty ![]() Cytat:
Na kursie generalnie jeździ się pod egzamin i ja tak właśnie robiłam, nad normalnym jeżdżeniem pracuje się po egzaminie ![]() Cytat:
Ale jakbym miała nową teorię, to na pewno bym się nie zapisała na jeden dzień Cytat:
![]() Zeszłoroczna decyzja o zapisie na prawko była całkowicie spontaniczna, bo takie rzeczy raczej się przemyśla a mnie namówiła znajoma i przyznam, że coś mnie poruszyło, że to chyba dobry moment, no i bodajże dwa dni później siedziałam na wykładach ![]() Dobrze zrobiłam, mam to za sobą a prawko się przydaje. Co prawda nie za intensywnie, bo nie mam potrzeby, auta też nie chcę, bo po co mi taki pożeracz pieniędzy Ileż można za te pieniądze rzeczy zrobić hue hue
|
|||
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;40267087]
U mnie też sporo osób w LO robiło, mnie to z kolei w ogóle nie interesowało, ani tyci ![]() [/QUOTE] U mnie było tak samo. Połowa ludzi nie jeździ pomimo, że w Liceum robili prawko. Ja poczekałam, przemyślałam i dzięki temu będę jeździć, bo nie było robione, bo tak wszyscy robia.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#4304 |
|
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;40267087]
U mnie też sporo osób w LO robiło, mnie to z kolei w ogóle nie interesowało, ani tyci ![]() [/QUOTE] Miałam dokładnie tak samo Mało tego, ja do 26 roku życia twierdziłam, że prawka nigdy never ever Że się nie nadaję, jestem zbyt nerwowa, to za duża odpowiedzialność. Jak w zeszłym roku, tuż po moich 26 urodzinach coś we mnie pękło... Zakochałam się w prowadzeniu autka jadąc 20km/h polną drogą - na to się ledwo odważyłam A miesiąc później już robiłam kurs i dzisiaj nie wyobrażam sobie nie mieć prawa jazdy. Najpierw się zastanawiam jak mogłam tak długo zwlekać - ale w gruncie rzeczy po prostu wiem, że sama musiałam do tego dojść, chcieć tego, dojrzeć psychicznie. Głupie teksty ludzi o tym jakie to prawko jest przydatne i jaka kicha go nie mieć w dzisiejszych czasach... przez te lata puszczałam mimo uszu. Co szczerze polecam
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;40267087]Gratuluję!
![]() Zdecydowanie podchodzenie bez stresowania się daje efekty ![]() Bezsens ale też znam taką osobę. Kiedyś to może nie było takie kosztowne i stresogenne jak dziś, dlatego nie kumam jak ktoś teraz zdaje i z tego nie korzysta. Marnacja pieniędzy, czasu i nerwów Na kursie generalnie jeździ się pod egzamin i ja tak właśnie robiłam, nad normalnym jeżdżeniem pracuje się po egzaminie ![]() Zdawałam starą teorię i praktykę tego samego dnia i to było u nas normalne, wszyscy tak robili, bo no cóż, nie oszukujmy się, to było zbyt łatwe heh Ale jakbym miała nową teorię, to na pewno bym się nie zapisała na jeden dzień U mnie też sporo osób w LO robiło, mnie to z kolei w ogóle nie interesowało, ani tyci ![]() Zeszłoroczna decyzja o zapisie na prawko była całkowicie spontaniczna, bo takie rzeczy raczej się przemyśla a mnie namówiła znajoma i przyznam, że coś mnie poruszyło, że to chyba dobry moment, no i bodajże dwa dni później siedziałam na wykładach ![]() Dobrze zrobiłam, mam to za sobą a prawko się przydaje. Co prawda nie za intensywnie, bo nie mam potrzeby, auta też nie chcę, bo po co mi taki pożeracz pieniędzy Ileż można za te pieniądze rzeczy zrobić hue hue[/QUOTE]ale jak sie dojeżdża 25km do pracy jak ja to auto jest mi niezbędne :-P a tak to nie jestem uzależniona od komunikacji pks wsiadam w auto i jadę
|
#4306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4307 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mało tego, ja do 26 roku życia twierdziłam, że prawka nigdy never ever Że się nie nadaję, jestem zbyt nerwowa, to za duża odpowiedzialność. Jak w zeszłym roku, tuż po moich 26 urodzinach coś we mnie pękło... Zakochałam się w prowadzeniu autka jadąc 20km/h polną drogą - na to się ledwo odważyłam A miesiąc później już robiłam kurs i dzisiaj nie wyobrażam sobie nie mieć prawa jazdy. Najpierw się zastanawiam jak mogłam tak długo zwlekać - ale w gruncie rzeczy po prostu wiem, że sama musiałam do tego dojść, chcieć tego, dojrzeć psychicznie. Głupie teksty ludzi o tym jakie to prawko jest przydatne i jaka kicha go nie mieć w dzisiejszych czasach... przez te lata puszczałam mimo uszu. Co szczerze polecam [/QUOTE]Dobre z tą polną drogą ![]() Mnie też tak dopadło, że mogłabym jeździć i fajnie by było, no i faktycznie, polubiłam to ![]() Uważam, że prawa jazdy nie powinno robić się po to, żeby było, to nie jest byle co i warto się nad tym zastanowić, dojrzeć do niego. Sama zdawałam w wieku 24 lat, nie tak późno ale jak się siedzi na wykładach z 18-latkami, to jednak czuć pewną różnicę ![]() Cytat:
Mój Tż mieszkał na stancji ale znów wrócił do domu i dojeżdża 40km, przez ponad pół roku pksem a teraz głównie samochodem ale z jakimiś kolesiami. Sam nawet nie myśli o zakupie auta, za dużo kasy to pożera, woli chłopak to przeznaczyć na wypaśne wakacje ![]() Sama dojeżdżałam 30km przez 7 lat i nie pomyślałam nigdy, że do szkoły miałabym jeździć samochodem Teraz jeżdżę raz w tygodniu na uczelnię 100km i wolę pksem, bo chociaż dośpię sobie ![]() Zakup auta też powinien być przemyślany, bo nie zawsze jest niezbędne a trzeba przyznać, że ładuje się na nie ogromne pokłady pieniędzy. |
||
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
nie pracuję w żadnym zakładzie żeby miec pasażerów w samochodzie a pksy u nas kursują w głupich godzinach więc w ogóle bym nie dosypiała a pod robotą byłabym godzinę za wcześnie. kończąc pracę o 22 nie zdążyłabym na busa więc w moim wypadku auto jest niezbędne.a przerobione jest na gaz więc finansowo nie cierpię a auto mamy jedno bo po co nam dwa :-P aczkolwiek jakbym miała dojeżdżać np 100km to już autem bym nie jezdziła gdyby pks lub pociąg mi pasował
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;40271656]
Uważam, że prawa jazdy nie powinno robić się po to, żeby było, to nie jest byle co i warto się nad tym zastanowić, dojrzeć do niego. Sama zdawałam w wieku 24 lat, nie tak późno ale jak się siedzi na wykładach z 18-latkami, to jednak czuć pewną różnicę ![]() [/QUOTE] To tak jak u mnie
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4026925 1]Miałam dokładnie tak samo
Mało tego, ja do 26 roku życia twierdziłam, że prawka nigdy never ever Że się nie nadaję, jestem zbyt nerwowa, to za duża odpowiedzialność. Jak w zeszłym roku, tuż po moich 26 urodzinach coś we mnie pękło... Zakochałam się w prowadzeniu autka jadąc 20km/h polną drogą - na to się ledwo odważyłam A miesiąc później już robiłam kurs i dzisiaj nie wyobrażam sobie nie mieć prawa jazdy. Najpierw się zastanawiam jak mogłam tak długo zwlekać - ale w gruncie rzeczy po prostu wiem, że sama musiałam do tego dojść, chcieć tego, dojrzeć psychicznie. Głupie teksty ludzi o tym jakie to prawko jest przydatne i jaka kicha go nie mieć w dzisiejszych czasach... przez te lata puszczałam mimo uszu. Co szczerze polecam [/QUOTE]Równiez miałam w" głębokim poważaniu " opinie innych lałam na teksty typu to wstyd nie mieć prawka itp. prawo jazdy było mi zbędne, wszędzie miałam blisko i do pracy i do sklepu. Teraz też nie bedę jeździć autem do pracy, ktora mam kilometr od domu. Prawko mi jest potrzebne do odwiedzania rodziny albo na jakiś wypad nad jezioro. Cieszę się że się odważyłam, później byłoby mi trudniej...albo już wogóle bym machnęła na to ręką.
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie wręcz przeciwnie bo na wykładach były też osoby po 40tce :-D także nie czułam sie staro ;-)
|
#4312 | |||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X.
Cytat:
I się nie dziwię, że jezdzisz autem no i na gaz, pfff, to wiele zmienia ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2013-04-12 o 13:32 |
|||
|
|
|
#4313 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X.
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;40273277]Dlatego pisałam, że zależnie od komunikacji
I się nie dziwię, że jezdzisz autem no i na gaz, pfff, to wiele zmienia ![]() ![]() Mnie służy jak jadę na zakupy i mam dużo ciężkich zakupów albo jak nie mam powrotu z innego miasta U mnie w grupie byłyśmy najstarsze, dużo młodych sie rzucało z powodu zmian na prawko Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] U mnie w grupie był pan po 70 :P |
|
|
|
#4314 |
|
Raczkowanie
|
ZDAŁAM! najwyraźniej pójście tam na pełnej wyj*bce było najlepszym rozwiązaniem
co za ulga!
|
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Prawie jak u mnie, bo rocznikowo mam 25 lat, ale urodzin jeszcze nie miałam, dlatego czuję się jak 24-latka
U mnie na wykładach był spory przedział wiekowy od 18-latków, przez 25-30, 40 aż po 50-letnie panie. Na prawko można iść w praktycznie każdym wieku U mnie w LO był spory boom na prawko i większość robiła. Niektórzy rzeczywiście jeździli samochodami, ale sporo osób i tak zostawało przy komunikacji miejskiej. Nie warto się przejmować głupimi tekstami, typu nie masz prawka, to jesteś bezndziejna, itd. Ważne by samemu zdecydować co jest dobre. Ja jakoś spesjalnie nie potrzebowałam prawka, jeżdżę komunikacją, bo tak jest taniej (trochę szkoda kasy na samo auto, paliwo, parking, plus ubezpieczenie, naprawy, itd). Są jednak czasem takie sytuacje, że prawko się przydaje, dlatego zrobiłam, nie będę zależna od autobusów czy np taty. Cytat:
|
|
|
|
#4317 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4318 |
|
Zadomowienie
|
ale super
)) bardzo sie ciesze i gratuluje
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

trzymam za Ciebie kciuki, BAAARDZO MOCNO
kiedy masz egzamin? i w jakim mieście zdajesz bo widzę, że z lubuskiego jesteś. A co do mojego egzaminu to tak: miałam na 9 na plac wyszłam 9.37 światła mijania, płyn do spryskiwaczy. Jak zrobiłam łuk trochę się wyluzowałam bo ostatnio mi nie poszło. Na górce tylko auto zawyło 
Więc, jeżeli 25 kwietnia zdam teorię, to zapisy pewnie na praktyczny będą na koniec czerwca.... Ja już chcę mieć ten egzamin za sobą, a nie czekać i czekać.

lałam na teksty typu to wstyd nie mieć prawka itp. prawo jazdy było mi zbędne, wszędzie miałam blisko i do pracy i do sklepu. Teraz też nie bedę jeździć autem do pracy, ktora mam kilometr od domu. Prawko mi jest potrzebne do odwiedzania rodziny