MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-06, 14:56   #4651
dominikmeller25
Zakorzenienie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez michigens Pokaż wiadomość
nie liczy się wielkosc ale jakosć ja wiem to po sobie też miałem małego ok 14 cm ale zacząłem używać pompki i mi urósł do 22 cm i jesteśmy z partnerką bardzo zadowoleni
to i ja sobie taką pompkę muszę sprezentować 8 cm do przodu i z takim wężem to aż żal w bieliźnie byłoby chodzić.

a na serio to bajki o pompce opowiadaj ale małym dzieciom, powiększyć można tylko poprzez operacje i to nieznacznie i to jest dodatkowo ryzykowne, a pompka nic nie da, tak jak i kremy czy tabletki bo te też są a skoro są to i barany które je biorą co jest przerażające.
na National Geographic był program o seksie i był tam test pompek, kremów itd i żaden nie urósł, ten od pompki tylko spuchł więc nie wiem jakim cudem 8 centymetrów nagle więcej się pojawiło.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 16:04   #4652
Skunki
Raczkowanie

GG do Skunki

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
to i ja sobie taką pompkę muszę sprezentować 8 cm do przodu i z takim wężem to aż żal w bieliźnie byłoby chodzić.

a na serio to bajki o pompce opowiadaj ale małym dzieciom, powiększyć można tylko poprzez operacje i to nieznacznie i to jest dodatkowo ryzykowne, a pompka nic nie da, tak jak i kremy czy tabletki bo te też są a skoro są to i barany które je biorą co jest przerażające.
na National Geographic był program o seksie i był tam test pompek, kremów itd i żaden nie urósł, ten od pompki tylko spuchł więc nie wiem jakim cudem 8 centymetrów nagle więcej się pojawiło.

Takie teksty o pompkach i dodatkowych 8cm są pisane na forach przez ludzi pracujących w reklamie.Mam koleżankę, której praca polegała na tym że zachwalała na forach jakieś gadżety, kremy lub tym podobne.Zainteresowani pisali na pw i dostawali namiar na dany sklep lub markę...Tak to mniej więcej działa... Oczywiście że 8cm przyrostu przez jakąś pompkę woła o pomstę do nieba.Tak jak pisze kolega wyżej jedyna opcja na powiększenie sprzętu to operacja. Podobno właśnie nie jest to łatwa operacja i istnieje duuże ryzyko.Są jeszcze jakieś ćwiczenia itp, jednak nie wiem na ile skuteczne....na pewno bezpieczniejsze niż operacja. Ludziska zaakceptujcie samych siebie bo możecie sobie jedynie zaszkodzić
Skunki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 01:19   #4653
spokoziom
Przyczajenie

niech mi ktos wytlumaczy bo niby kobiety wiecznie marudza ze seks nie jest najwazniejszy to dlaczego temat o penisach ma 156 stron, a nie ma zadnego o tej slynnej milosci i uczuciach co
spokoziom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 01:50   #4654
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Nie popadajmy w skrajności, bo zaraz się zaczną dyskusje typu "a ja mam D i mi nic nie wisi"
Prawda jest taka, że mężczyzna, który kocha swoją partnerkę uważa, że jej piersi są najpiękniejsze i już W przypadku odnalezienia swojej drugiej połówki znikają wszelkie "ulubione typy, ideały" i zdajemy sobie sprawę, że 70B czy krągłe biodra są piękne, bo takie ma ta jedyna
Tak samo jest z kobietami- co z tego, że całe życie wzdychała na widok umięśnionych blondynów, a zakochała się w szczupłym brunecie np. W uczuciach wszystkie kanony upadają, czasami wystarczy iskra w spojrzeniu i już odpływamy.
Właśnie to jest piękne, życie byłoby nudne, gdyby wszyscy TŻ wyglądali jak ten wyśniony ideał

Ps. Żadne z w/w "ideałów" nie są moimi, bo ja takich nigdy nie posiadałam. Chyba jestem jakimś społecznym wyjątkiem
Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość
Nie wiem, żadnego z nich nie mierzyłam Piszę Ci tylko o swoich odczuciach. Dla mnie takie kwestie jak to, czy mnie facet ogólnie pociąga fizycznie, czy jest między nami prawdziwe uczucie, oraz czy facet wie, co robić i jest aktywny w łóżku, wykazuje się inicjatywą, a także nie ukrywam - to, jak długo trwa stosunek - okazały się priorytetami.
Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
bo prócz sexu liczy się jeszcze miłość?
"pukanie" to nie wszystko,są jeszcze wyższe uczucia od podniecenia.nie jesteśmy zwierzętami
Cytat:
Napisane przez mimbi
Moj obecny partner ma malego penisa, ale okazuje mi tyle cieplych uczuc w lozku, ze czuje sie przy nim jak seks bomba i - bynajmniej - on nie zachowuje sie tak, jakby to bylo dla niego kompleksem. Do tego przypominam, ze jest sto innych sposobow, zeby zaspokoic kobiete, reka, wibrator i inne tego typu wynalazki.
Dla mnie osobiscie najbardziej liczy sie w lozku uczucie, reszta to dodatki, choc niezwykle przyjemne Zeby nie bylo, nie jestem jakas ciamajda, lubie i spokojnie i na ostro i nawet czasami lekko sadomaso, ale - gwarantuje - nawet z malym penisem moze byc takie, ze tak powiem, rzniecie, ze mam czasami wrazenie, ze wyjdzie mi uszami
Cytat:
Napisane przez beatka212
Miłość (bo piszesz też o miłości) opiera sie na czymś więcej niż na jego rozmiarze, i współczuje facetowi który natrafi na kobietę taka jak ty
Cytat:
Napisane przez Ideth
Pewnie, że długość nie ma żadnego znaczenia! Moim zdaniem czar seksu tkwi w miłości.
Kolega wyżej najwyraźniej widzi co chce widzieć
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:52   #4655
michigens
Raczkowanie

Cytat:

Jeśli mi nie wierzysz to kup sobie taką pompkę po pompuj trochę z kilka dni to sam się przekonasz bo ja na nią nie narzekam i jestem bardzo zadowolony teraz jest mi i mojej partnerce lepiej seks uprawiać i przynajmniej moja partnerka ma lepsze doznania
michigens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 14:04   #4656
RybkaJoanna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Skunki Pokaż wiadomość
Witam, tak sobie czytam ten wątek co kilka stron i momentami żal mi tych facetów którzy piszą " mam małego i nigdy nie będę miał dziewczyny itp..." lub " byłem z trzema, ale zostawiły mnie przez to "

Żal dlatego, że skupiają się na swoim kompleksie i użalaniem się nad sobą zamiast się ogarnąć.Myślę, że facet z bardzo małym penisem może być "zdyskwalifikowany" przez jakąś część kobiet, ale wątpię, aby to była reguła.Facet zadbany, kulturalny z charakteru super gość, przyjaciel a nie tylko kochanek, mimo małego przyrodzenia może sprawić, że kobieta poczuje się przy nim dobrze i zostanie.Natomiast facet z małym wackiem, który nie dba o siebie bo " mam małego i na pewno żadna nie zostanie przy mnie..." w dodatku jakiś egoista na bank skazuje sam siebie na niepowodzenie wmawiając sobie że to wina wacka....

Ta wypowiedź również zwróciła moją uwagę, ponieważ myślę podobnie.Jako przykład tego, że każdy jest w jakiś sposób inny, indywidualny ( w tym przypadku mam na myśli kobiety) powiem ciut o moim doświadczeniach.Byłem kiedyś dość długo z kobietką, sex był ok itp uważałem że mam dużego bo raczej "ostra jazda" nie była możliwa we wszystkich pozycjach, po prostu musiałem uważać, aby nie wchodzić zbyt głęboko bo Ją bolało.Potem była inna partnerka i przykładowo w tej samej pozycji ona mnie wręcz mocno dopychała do siebie...ja starałem się hamować ruchy bo nie chciałem jej sprawić bólu.Gdy zapytałem czy wszystko ok i czy nic Ją nie boli to uśmiechnęła się i powiedziała, że nic a nic Mogliśmy się kochać ostro lub delikatnie i w każdym przypadku dawało nam to przyjemność. Za jakieś kilka lat ( rozstaliśmy się) była kolejna partnerka i co...heh.Tu nie było mowy o delikatnym seksie bo po prostu " nic nie czuła" lubiła tylko w pewnych pozycjach bo wtedy była najmocniej stymulowana....Byłem też z kimś, gdzie dosłownie wsunięcie w jej muszelkę jednego palca sprawiało Jej taką rozkosz że mmmm...Była bardzo wrażliwa na dotyk, jeśli dochodziło do seksu to powolutku musiałem wchodzić w Nią i uważać aby nie bolało.W każdej pozycji miała mega przyjemność i często słyszałem że uwielbia go bo bardzo go czuje w sobie.

Podsumowując ten sam penis " średniak" dla jednej kobiety jest wystarczający, dla innej chyba troszkę mały a dla kolejnej DUŻY
Widać nie tylko faceci mają różne "rozmiary" kobiety również.Myślę, że gdyby facet z bardzo małym przyrodzeniem trafił na taką kobietkę jak w ostatnim moim przykładzie to ich seks byłby bardzo udany.

Uważam, że są kobiety bardziej i mniej wrażliwe na dotyk w ich "muszelkach" jedne będą mega zadowolone mimo niewielkiego przyrodzenia partnera bo tak jakby były tam bardziej unerwione i niewielka stymulacja sprawia mega przyjemność, inne wymagają silnych bodźców, których może dostarczyć raczej " duży sprzęt" lub mniejszy, ale jego właściciel musi "słuchać" kobiety dotykać, obserwować...Musi poznać co ją kręci, czasem wystarczy ze podczas pieszczot masz swoje ucho blisko jej ust i słyszysz jak oddycha, słyszysz jak reaguje na dotyk, widzisz jak reaguje jej ciało...po prosu trzeba sie dobrze "poznać" i dowiedzieć się co tak naprawdę ją podnieca ...to tak zwana technika, dla mnie sprawa mega ważna i może sporo nadrobić.Nie jest przecież powiedziane że duży sprzęt gwarantuje rozkosz partnerki...Seks to nie tylko " włóż,wyjmij ...włóż" ...Oczywiście nie zaprzeczam, że rozmiar ma znaczenie bo są pewnie pewne granice w jedną i w drugą stronę.

Zakończę optymistycznie Kobietki jest spory plus dla pań będących z mniej obdarzonymi partnerami.Taki mniejszy musi się więcej napracować czyli wszystko trwa dłużej.Bądźcie również aktywne a spalicie przy tym tyle kalorii że hohoh

Sory, że się tak rozpisałem ale cóż..."gaduła" ze mnie

Proszę nie odebrać tego co piszę jako jakieś przechwałki, ja po prostu piszę o swoim podejściu do sprawy.

Za prawdę powiada Zgadzam się w 100%
Stary 2013-04-07, 17:30   #4657
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez michigens Pokaż wiadomość
Jeśli mi nie wierzysz to kup sobie taką pompkę po pompuj trochę z kilka dni to sam się przekonasz bo ja na nią nie narzekam i jestem bardzo zadowolony teraz jest mi i mojej partnerce lepiej seks uprawiać i przynajmniej moja partnerka ma lepsze doznania
ok ale jeśli nie wydłuży się to zwrócisz za pompkę i mój czas gdy musiałem pompować ok?

co za bzdura z pompeczką, gdyby była tak skuteczna to nie byłoby tego tematu bo każdy facet miałby w spodniach powyżej dwudziestu centymetrów.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 21:45   #4658
Skunki
Raczkowanie

GG do Skunki

Cytat:
ok ale jeśli nie wydłuży się to zwrócisz za pompkę i mój czas gdy musiałem pompować ok?

co za bzdura z pompeczką, gdyby była tak skuteczna to nie byłoby tego tematu bo każdy facet miałby w spodniach powyżej dwudziestu centymetrów.

"dominikmeller25" nie ma sensu kontemplować na ten temat bo za chwilę usłyszymy, że w zestawie z pompką jest wentylek analny i zaworek bezpieczeństwa montowany w uchu
Stary 2013-04-09, 21:58   #4659
martabeauty
Przyczajenie

Mam faceta który ma małego penisa. Kocham go bardzo i to nie jest przeszkodą. I tyle. Miałam większe ale cóż bez miłości a to dużo daje.
martabeauty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 11:46   #4660
martabeauty
Przyczajenie

Jejku ale jesteś niesprawiedliwa! Mój facet też ma małego i wogóle mi to nie przeszkadza. Bo go kocham i nie oceniam mężczyzn przez pryzmat centymetrów w majtkach.
Myślę, że jakby się dowiedział co na ten temat myślisz to już byś go straciła. Byłoby mu bardzo przykro, a może Ty też nie jesteś ideałem. Może nie masz idealnych piersi bo masz za duże a on woli małe albo odwrotnie. Ludzie!!! nie idziesz z nim do ołtarza. Daj mu szanse się wykazać. I nie myśl o tym. To żaden problem.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Napisane przez spokoziom Pokaż wiadomość
niech mi ktos wytlumaczy bo niby kobiety wiecznie marudza ze seks nie jest najwazniejszy to dlaczego temat o penisach ma 156 stron, a nie ma zadnego o tej slynnej milosci i uczuciach co
BRAVO! BRAVO!
Mężczyźni gdzie jesteście? Brońcie się.
martabeauty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 17:59   #4661
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Przed czym mamy się bronić? ;d Nie każda potrzebuje dużego penisa. Nie każda wgl potrzebuje penisa. Ale gdybyś opisała swojego idealnego partnera to nie powiedziałabyś "musi mieć za małego penisa". Nie każda też toleruje braki w tym temacie nawet jeśli facet pod każdym innym względem jest ok.

Temat ma tyle stron przez trolli i użalaczy, większość to pocieszanie ich i tłumaczenie, że mały penis to nie powód do samobójstwa ;d O wielkich miłościach też tu jest sporo tekstu :d
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 19:37   #4662
Skunki
Raczkowanie

GG do Skunki

Cytat:
Napisane przez beznadziejny123 Pokaż wiadomość

Temat ma tyle stron przez trolli i użalaczy, większość to pocieszanie ich i tłumaczenie, że mały penis to nie powód do samobójstwa ;d O wielkich miłościach też tu jest sporo tekstu :d

Ty do której z wymienionych grup zaliczasz się? Temat ma tyle stron ponieważ... MA TYLE STRON... Daruj sobie takie teksty o trolach.Forum jest właśnie od tego, aby "rozmawiać"
Stary 2013-04-11, 07:52   #4663
empress83
Raczkowanie

Każda kobieta lubi coś innego.
Seks jest ważny w związku i ważne jest dopasowanie.

Będzie wielki ale facet nie będzie potrafił z nim nic zrobić będzie źle. Będzie potrafił zrobić ale będzie mały też bedzie źle.

Nie czarujmy się,że wielkość nie ma żadnego znaczenia. Ma znaczenie i to spore, ale nie tylko ono decyduje o jakości sexu i przyjemności. Mając 30lat nie będę udawać wspaniałej która kocha i już a sex nie ma znaczenia.

Miło jest popatrzeć na obdarzonego mężczyznę a nie na mikroskopiją kijankę.
Poza tym nie czarujmy się nie mówię, że facet ma mieć 25-30 cm ale moim zdaniem te 17-18 cm to niezbędne minimum.

Ja mam partnera który ma ponad 21. Kobieta przy takiej wielkości musi po prostu być nawilżona bo inaczej będzie problem. Ale za to jaka jest przyjemność
Kochać możemy się w każdej pozycji, nie muszę się martwić że coś wypadnie, że nie będę czuła etc.

Mówiąc wprost i szczerze gigant nie jest niczym przyjemnym ale maluszek to też niestety kalectwo czy się to komuś podoba czy nie.
empress83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 14:21   #4664
poiuyp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez empress83 Pokaż wiadomość
Każda kobieta lubi coś innego.
Seks jest ważny w związku i ważne jest dopasowanie.

Będzie wielki ale facet nie będzie potrafił z nim nic zrobić będzie źle. Będzie potrafił zrobić ale będzie mały też bedzie źle.

Nie czarujmy się,że wielkość nie ma żadnego znaczenia. Ma znaczenie i to spore, ale nie tylko ono decyduje o jakości sexu i przyjemności. Mając 30lat nie będę udawać wspaniałej która kocha i już a sex nie ma znaczenia.

Miło jest popatrzeć na obdarzonego mężczyznę a nie na mikroskopiją kijankę.
Poza tym nie czarujmy się nie mówię, że facet ma mieć 25-30 cm ale moim zdaniem te 17-18 cm to niezbędne minimum.

Ja mam partnera który ma ponad 21. Kobieta przy takiej wielkości musi po prostu być nawilżona bo inaczej będzie problem. Ale za to jaka jest przyjemność
Kochać możemy się w każdej pozycji, nie muszę się martwić że coś wypadnie, że nie będę czuła etc.

Mówiąc wprost i szczerze gigant nie jest niczym przyjemnym ale maluszek to też niestety kalectwo czy się to komuś podoba czy nie.
Ponad 21 to nie jest gigant?
poiuyp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 15:11   #4665
Dopamine99
Zadomowienie

Zabawne, że każdy ma tylko swoje doświadczenia seksualne, a wygłasza rzekomo obiektywne opinie, jakiej długości penis to kalectwo, a jakii już jest ok.

Mam penisa normalnej (średniej) wielkości i ciekawe, że nie muszę mieć 21 cm, żeby kobietę mogło coś boleć, żebym nie mógł wejść itd. Inni mężczyźni na tym forum pisali podobne rzeczy, dlatego trzeba wreszcie obalić mit, że tylko duży penis może powodować ból i dyskomfort podczas/po stosunku. Może to powodować niedopasowanie, lub niewystarczające rozgrzanie kobiety.

Idąc dalej tym tropem, trudno jest powiedzieć jaka wielkość jest 'normalna', 'ile facet powinien mieć', itp, bo to wszystko po prostu wychodzi w praktyce czy komuś jest dobrze w łóżku, czy nie.
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 15:51   #4666
empress83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez poiuyp Pokaż wiadomość
Ponad 21 to nie jest gigant?
napisałam że tak naprawdę średni penis to 17-18 cm. a 21 to nie gigant. Mój poprzedni partner 23, więc nie rozumiem

Rozmawiałam z wieloma znajomymi na ten temat i przyznam, że kobiety lubią mężczyzn z większym przyrodzeniem. (mam 30lat i znajome w wieku do 45)
Owszem kocha się i wielkość nie ma aż takiego znaczenia..... ale MA.

A 21 cm to nie gigant jest to normalny penis ale ok z tych większych. Za to jest na co popatrzeć i sex sprawia przyjemność zawsze bo możemy pozwolić sobie na sex w każdej pozycji bezstresowo ze ktoś czegoś nie czuje...I nie wiem p co chodzi z tym bólem... dlaczego penis tej wielkości ma sprawiać ból.

A 10cm w zwodzie to jest dla mnie kalectwo, każdy ma prawo do swojego zdania....

Zastanawia mnie tylko dlaczego nie wypowiadają się panowie z przyrodzeniem które jest większe niż 14-15 cm? Bo nie muszą ich nie boli to że ktoś powie, że za mały, bo nie myślą o tym i nie mają kompleksów.

Poza tym chodziło tylko o wielkość a nie o związek. W związku partnertka jest w stanie wiele tolerować tak jak np. mężczyzna- lubi duży biust a jest z posiadaczką małego A.... Ale on zawsze będzie skrycie marzył o większym biuście... To mężczyźni są mniej tolerancyjni. Wybierają i przebierają... bo ta za chuda, ta za gruba, tamta za wysoka, ta za niska, ta ma za mały tyłek, ta nie takie nogi....

Kobiety są bardziej tolerancyjne i mniejszą zwracają uwagę na takie rzeczy

Edytowane przez empress83
Czas edycji: 2013-04-11 o 15:58
Stary 2013-04-11, 17:17   #4667
poiuyp
Raczkowanie

Cytat:
napisałam że tak naprawdę średni penis to 17-18 cm. a 21 to nie gigant. Mój poprzedni partner 23, więc nie rozumiem

Rozmawiałam z wieloma znajomymi na ten temat i przyznam, że kobiety lubią mężczyzn z większym przyrodzeniem. (mam 30lat i znajome w wieku do 45)
Owszem kocha się i wielkość nie ma aż takiego znaczenia..... ale MA.

A 21 cm to nie gigant jest to normalny penis ale ok z tych większych. Za to jest na co popatrzeć i sex sprawia przyjemność zawsze bo możemy pozwolić sobie na sex w każdej pozycji bezstresowo ze ktoś czegoś nie czuje...I nie wiem p co chodzi z tym bólem... dlaczego penis tej wielkości ma sprawiać ból.

A 10cm w zwodzie to jest dla mnie kalectwo, każdy ma prawo do swojego zdania....

Zastanawia mnie tylko dlaczego nie wypowiadają się panowie z przyrodzeniem które jest większe niż 14-15 cm? Bo nie muszą ich nie boli to że ktoś powie, że za mały, bo nie myślą o tym i nie mają kompleksów.

Poza tym chodziło tylko o wielkość a nie o związek. W związku partnertka jest w stanie wiele tolerować tak jak np. mężczyzna- lubi duży biust a jest z posiadaczką małego A.... Ale on zawsze będzie skrycie marzył o większym biuście... To mężczyźni są mniej tolerancyjni. Wybierają i przebierają... bo ta za chuda, ta za gruba, tamta za wysoka, ta za niska, ta ma za mały tyłek, ta nie takie nogi....

Kobiety są bardziej tolerancyjne i mniejszą zwracają uwagę na takie rzeczy
Poprzedni 23, obecny ponad 21- no to masz szczęście. Ze statystyk wynika, że ponad 20cm to ma góra 5%(norma 12-18)
Niektóre z kobiet przyznawały tutaj, że 20 to sprawia ból.
Jak to nie?14-15 to statystycznie średni.
Akurat na wzrost to kobiety zwracają dużo większą uwagę.

Edytowane przez poiuyp
Czas edycji: 2013-04-11 o 17:20
Stary 2013-04-11, 20:08   #4668
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
Zastanawia mnie tylko dlaczego nie wypowiadają się panowie z przyrodzeniem które jest większe niż 14-15 cm?
Pewnie dlatego, że facetów na tym forum jest jak na lekarstwo.

14-15 cm to średnia i nie widzę powodów, żeby ktoś miał z tego tytułu kompleksy. Mam taki mniej więcej rozmiar, i zaskoczę Cię być może, mówiąc, że moje życie seksualne nie tylko nie jest 'poniżej niezbędnego minimum', ale też uważam je za bardzo udane. Wszystkim moim byłym i obecnej partnerce jest/było ze mną dobrze (gdyby nie to, unikałyby seksu ze mną), pojawiają się orgazmy i często chodzą później na miękkich nogach, albo chcą jeszcze. Zapewniam Cię, że czerpaliśmy z naszej bliskości bardzo dużo przyjemności i nie trzeba nam było do tego 21, ani nawet 17 cm penisa.

Dlatego dziwi mnie takie gadanie, że taki penis jest zły, a inny jest lepszy. Dziwnym trafem później okazuje się, że najlepszy to ten, którego się ma aktualnie w środku - rozumiem, że mogą być osoby, które potrzebują większego kalibru, jednak do tej pory na takie nie trafiłem.

ps. my tu gadu gadu o rozmiarach, a inni właśnie bzykają się jak króliki i cieszą się z tego faktu
Stary 2013-04-11, 20:17   #4669
Skunki
Raczkowanie

GG do Skunki

Cytat:

Hola hola...wypowiadają się i to nie dlatego że mają kompleksy ale są ciekawi...( tzn mówię za siebie)

Co do kilku powyższych postów czy to ważne ile procent mężczyzn ma 21 czy tam 23cm? I czy to dziwne że kobietę, która o tym pisała nic nie boli?Ludziska tak jak pisałem wcześniej każdy jest inny i tyle.Dla jednej 18 to gigant dla innej dopiero końskie prącie jest gigantem. Bez sensu takie gdybanie itp.Każdy ma prawo do własnego podejścia i do wyrażenia swojej opinii.Myślę że nie ma co negować cudzych wypowiedzi lub doszukiwać się w nich dziwactw bo...jw.

Edytowane przez Skunki
Czas edycji: 2013-04-11 o 20:45
Stary 2013-04-11, 20:19   #4670
Leyla89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Skunki Pokaż wiadomość
Hola hola...wypowiadają się i to nie dlatego że mają kompleksy ale są ciekawi...

Co do kilku powyższych postów czy to ważne ile procent mężczyzn ma 21 czy tam 23cm? I czy to dziwne że kobietę, która o tym pisała nic nie boli?Ludziska tak jak pisałem wcześniej każdy jest inny i tyle.Dla jednej 18 to gigant dla innej dopiero końskie prącie jest gigantem. Bez sensu takie gdybanie itp.Każdy ma prawo do własnego podejścia i do wyrażenia swojej opinii.Myślę że nie ma co negować cudzych wypowiedzi lub doszukiwać się w nich dziwactw bo...jw.

Leyla89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 21:35   #4671
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mój TŻ ma coś koło 16-17cm i dla mnie jest to duży penis
Stary 2013-04-11, 22:11   #4672
poiuyp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Mój TŻ ma coś koło 16-17cm i dla mnie jest to duży penis
Bo nie masz porównania.
Stary 2013-04-11, 22:14   #4673
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:
Bo nie masz porównania.
Mam porównanie i nadal nie zmienia to mojej opinii. Dla mnie to duży, fajny penis, nie chciałabym jeszcze większego.
Stary 2013-04-12, 07:48   #4674
empress83
Raczkowanie

Cytat:
Bo nie masz porównania.

Heheheh

A tak swoją drogą, ktoś się wypowiadał, że partnerka zadowolona etc, ok i się bardzo cieszę.... tylko na logikę ile kobiet którym zależy na mężczyźnie bo go kochają powie "kochanie masz małego"

Poza tym długość to nie wszystko. Kolejną rzeczą jest to, że podniecenie powoduje nawilżenie kobiety. Jeżeli jest sucha to rzeczywiście będzie problem z większym przyrodzeniem ale jeżeli wszystko jest w porządku to nie ma najmniejszego.
Niestety wg. doniesień lekarzy wiele kobiet ma duże problemy z nawilżeniem w trakcie penetracji.
Kolejną rzeczą jest to że nie cały penis musi wejść w kobietę to że ktoś ma 21 cm nie oznacza że musi całe je upchnąć.

Każdemu podoba się coś innego. Nikt nie neguje umiejętności panów z przeciętną europejską która i tak się podniosła do 16 Gratulujemy
Ponad to jak się kocha naprawdę dla kobiety nie ma to aż takiego znaczenia.... ale fajniej jest mieć coś co obiektywnie nam się podoba bez klapek na oczach od miłości niż kochać z zaletami i wadami

Ja napisałam po prostu że mam partnera który ma 21 cm. I kocham patrzeć na to co ma tam bo jest na co popatrzeć.
Uważam, że dużą przyjemność sprawi 17-18 cm o czym pisałam i super. Co do średniej krajowej rzeczywiście 18 to już więcej I nie dziwię się że jednej z dziewczyn się podoba. Jest to naprawdę chyba najlepiej dopasowana wielkość...jest taki "w sam raz"

Gdyby mój parter miał 18 bym go kochała, gdyby miał 15 też bym go kochała... Bo wielkość nie ma nic do rzeczy jeżeli chodzi o miłość a pozycję aby było fajnie zawsze się znajdzie

A to że lubię patrzeć na mężczyznę który ma coś więcej to druga historia, nie mam z nim problemu w łóżku bo jesteśmy świadomymi kochankami, podniecamy się i działamy na siebie naprawdę mocno... Jeżeli mężczyzna potrafi zadbać o kobietę nie ma problemu gorzej jak hej i lecimy żeby jemu było miło.... to rzeczywiście nic dziwnego, że później ją boli.

A dla podsumowania kiedyś wywiązała się rozmowa między mną i moją przyjaciółką, Twierdziła, że wielkość nie ma znaczenia etc.... do czasu aż poznała faceta z porządnym sprzętem..... Owszem stwierdziła że jak się kocha nie ma to takiego znaczenia ale rzeczywiście nie doceniała większego rozmiaru do czasu aż go nie miała

Tak czy owak.... wielkość ogólnie ma znaczenie.
A czy to będą piersi, tyłek, penis czy nos to nie ma znaczenia. Jednym się podoba takie a drugim inne.

Chociaż przyznam, że czytając posty tutaj zauważyłam, że najbardziej zbulwersowani są panowie, którzy jednak mają tą minimalną średnią.... A ci którzy mogą poszczycić się czymś większym już nie mają takiego problemu.... czyż nie dziwny zbieg okoliczności....

Ponad to facet z odpowiednią wielkością nie musi mówić "mały ale wariat"

miłego dnia

Edytowane przez empress83
Czas edycji: 2013-04-12 o 07:58
Stary 2013-04-12, 10:38   #4675
poiuyp
Raczkowanie

Cytat:
Heheheh

Poza tym długość to nie wszystko. Kolejną rzeczą jest to, że podniecenie powoduje nawilżenie kobiety. Jeżeli jest sucha to rzeczywiście będzie problem z większym przyrodzeniem ale jeżeli wszystko jest w porządku to nie ma najmniejszego.
Niestety wg. doniesień lekarzy wiele kobiet ma duże problemy z nawilżeniem w trakcie penetracji.
Kolejną rzeczą jest to że nie cały penis musi wejść w kobietę to że ktoś ma 21 cm nie oznacza że musi całe je upchnąć.

Każdemu podoba się coś innego. Nikt nie neguje umiejętności panów z przeciętną europejską która i tak się podniosła do 16 Gratulujemy
Ponad to jak się kocha naprawdę dla kobiety nie ma to aż takiego znaczenia.... ale fajniej jest mieć coś co obiektywnie nam się podoba bez klapek na oczach od miłości niż kochać z zaletami i wadami

Ja napisałam po prostu że mam partnera który ma 21 cm. I kocham patrzeć na to co ma tam bo jest na co popatrzeć.
Uważam, że dużą przyjemność sprawi 17-18 cm o czym pisałam i super. Co do średniej krajowej rzeczywiście 18 to już więcej I nie dziwię się że jednej z dziewczyn się podoba. Jest to naprawdę chyba najlepiej dopasowana wielkość...jest taki "w sam raz"

Gdyby mój parter miał 18 bym go kochała, gdyby miał 15 też bym go kochała... Bo wielkość nie ma nic do rzeczy jeżeli chodzi o miłość a pozycję aby było fajnie zawsze się znajdzie

A to że lubię patrzeć na mężczyznę który ma coś więcej to druga historia, nie mam z nim problemu w łóżku bo jesteśmy świadomymi kochankami, podniecamy się i działamy na siebie naprawdę mocno... Jeżeli mężczyzna potrafi zadbać o kobietę nie ma problemu gorzej jak hej i lecimy żeby jemu było miło.... to rzeczywiście nic dziwnego, że później ją boli.

A dla podsumowania kiedyś wywiązała się rozmowa między mną i moją przyjaciółką, Twierdziła, że wielkość nie ma znaczenia etc.... do czasu aż poznała faceta z porządnym sprzętem..... Owszem stwierdziła że jak się kocha nie ma to takiego znaczenia ale rzeczywiście nie doceniała większego rozmiaru do czasu aż go nie miała

Tak czy owak.... wielkość ogólnie ma znaczenie.
A czy to będą piersi, tyłek, penis czy nos to nie ma znaczenia. Jednym się podoba takie a drugim inne.

Chociaż przyznam, że czytając posty tutaj zauważyłam, że najbardziej zbulwersowani są panowie, którzy jednak mają tą minimalną średnią.... A ci którzy mogą poszczycić się czymś większym już nie mają takiego problemu.... czyż nie dziwny zbieg okoliczności....

Ponad to facet z odpowiednią wielkością nie musi mówić "mały ale wariat"

miłego dnia
To, że dla ciebie nie ma problemu nie znaczy, że z innymi kobietami będzie podobnie, bo kobiety też mają różną długość.
Nie musi, ale chce tak samo jak kobieta chce być cała wypełniona
Tak wynika z większości badań, pomimo tego, że podobno każdy ma inny gust
Cytat:
moim zdaniem te 17-18 cm to niezbędne minimum.
To się zdecyduj, bo raz piszesz, że kobiety wolą duże a raz, że każda lubi co innego.
I co w tym dziwnego? Skoro facet ma średniego i czyta o tym jakie to duże penisy są wspaniałe to naturalne, że popada w kompleksy.

Edytowane przez poiuyp
Czas edycji: 2013-04-12 o 17:10
Stary 2013-04-12, 11:35   #4676
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

jak kogoś to interesuje to mój mały jest mały bo ma symboliczna 10 troche mało mi to przeszkadza, ale moja dziewczyna nie narzeka i nie ma problemu z szczytowaniem jest zadowlona jako ciekawostke do mojego rozmiaru powiem, że moja dziewczyna jak to sie mówi jest dość płytka tzn przy głebokiej penetracji końcem sprzetu dochodze do takiej jakby pustki zreszta przy seksie oralnym moj skarb nie moze podołać obecnym parametrom w 100 %

ciągle chodzi mi po głowie kupic te pompke z allegro jest tania i myśle spróbowac chciałbym ugrać chociaz troche marzy mi sie 13 cm

Edytowane przez itozga
Czas edycji: 2013-04-12 o 11:37
itozga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 11:55   #4677
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Zastanawiam się,co by było jakby TŻ miał te wspomniane 21 cm. Chyba by mnie przebił a tak jest super a i jedna pozycja odpada bo mnie boli.

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 16:54   #4678
Leyla89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez itozga Pokaż wiadomość
jak kogoś to interesuje to mój mały jest mały bo ma symboliczna 10 troche mało mi to przeszkadza, ale moja dziewczyna nie narzeka i nie ma problemu z szczytowaniem jest zadowlona jako ciekawostke do mojego rozmiaru powiem, że moja dziewczyna jak to sie mówi jest dość płytka tzn przy głebokiej penetracji końcem sprzetu dochodze do takiej jakby pustki zreszta przy seksie oralnym moj skarb nie moze podołać obecnym parametrom w 100 %

ciągle chodzi mi po głowie kupic te pompke z allegro jest tania i myśle spróbowac chciałbym ugrać chociaz troche marzy mi sie 13 cm
10cm mało Ci przeszkadza ale pompkę byś wypróbował

Leyla89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 17:04   #4679
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
A tak swoją drogą, ktoś się wypowiadał, że partnerka zadowolona etc, ok i się bardzo cieszę.... tylko na logikę ile kobiet którym zależy na mężczyźnie bo go kochają powie "kochanie masz małego"
Zapewniam Cię, że są osoby, które mówią otwarcie o wielu rzeczach, np. o swoich byłych, czy jest im dobrze, jakie rozmiary wolą. Kobiety w dzisiejszych czasach naprawdę nie mają z tym problemów. Poza tym niektórych rzeczy i reakcji nie da się w łóżku udawać.

Uważam, że masz problem z zaakceptowaniem faktu, że niektórych satysfakcjonuje seks z partnerem ze średniej wielkości penisem i że może to być cudowny seks.

Cytat:
Gdyby mój parter miał 18 bym go kochała, gdyby miał 15 też bym go kochała...
Tylko że my tu nie rozmawiamy o tym kogo się kocha, tylko o satysfakcji z seksu. A ta jest zazwyczaj większa, gdy bardzo kocha się osobę, z którą uprawia się seks i wyzbywa się wszelkich hamulców. Głebia emocji i uczuć potęguje doznania seksualne.

Cytat:
Po prostu uważam, że wmawianie wszystkim na forum, że facet z normalnej długości penisem to kaleka, albo, że żadna z kobiet nie będzie miała z nim satysfakcjonującego seksu, bo przecież trzeba mieć 21 cm, jest delikatnie mówiąc niestosowne. Życzyłbym wszystkim jednak, żeby podczas wyrażania takich opinni, pisali je raczej w 1 liczbie os. pojedynczej.
Stary 2013-04-12, 17:45   #4680
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

myślicie, że powinienem kupić te pompke pomoże ?
itozga jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości