|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
Cytat:
a na serio to bajki o pompce opowiadaj ale małym dzieciom, powiększyć można tylko poprzez operacje i to nieznacznie i to jest dodatkowo ryzykowne, a pompka nic nie da, tak jak i kremy czy tabletki bo te też są a skoro są to i barany które je biorą co jest przerażające. na National Geographic był program o seksie i był tam test pompek, kremów itd i żaden nie urósł, ten od pompki tylko spuchł więc nie wiem jakim cudem 8 centymetrów nagle więcej się pojawiło. |
|
|
|
|
#4652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Takie teksty o pompkach i dodatkowych 8cm są pisane na forach przez ludzi pracujących w reklamie.Mam koleżankę, której praca polegała na tym że zachwalała na forach jakieś gadżety, kremy lub tym podobne.Zainteresowani pisali na pw i dostawali namiar na dany sklep lub markę...Tak to mniej więcej działa... |
|
|
|
|
#4653 |
|
Przyczajenie
|
niech mi ktos wytlumaczy bo niby kobiety wiecznie marudza ze seks nie jest najwazniejszy to dlaczego temat o penisach ma 156 stron, a nie ma zadnego o tej slynnej milosci i uczuciach co
|
|
|
|
#4654 | ||||||
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4655 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz jest mi i mojej partnerce lepiej seks uprawiać i przynajmniej moja partnerka ma lepsze doznania
|
|
|
|
|
#4656 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za prawdę powiada Zgadzam się w 100%
|
|
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za bzdura z pompeczką, gdyby była tak skuteczna to nie byłoby tego tematu bo każdy facet miałby w spodniach powyżej dwudziestu centymetrów. |
|
|
|
|
#4658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"dominikmeller25" nie ma sensu kontemplować na ten temat bo za chwilę usłyszymy, że w zestawie z pompką jest wentylek analny i zaworek bezpieczeństwa montowany w uchu
|
|
|
|
|
#4659 |
|
Przyczajenie
|
Mam faceta który ma małego penisa. Kocham go bardzo i to nie jest przeszkodą. I tyle. Miałam większe ale cóż bez miłości a to dużo daje.
|
|
|
|
#4660 | |
|
Przyczajenie
|
Jejku ale jesteś niesprawiedliwa! Mój facet też ma małego i wogóle mi to nie przeszkadza. Bo go kocham i nie oceniam mężczyzn przez pryzmat centymetrów w majtkach.
Myślę, że jakby się dowiedział co na ten temat myślisz to już byś go straciła. Byłoby mu bardzo przykro, a może Ty też nie jesteś ideałem. Może nie masz idealnych piersi bo masz za duże a on woli małe albo odwrotnie. Ludzie!!! nie idziesz z nim do ołtarza. Daj mu szanse się wykazać. I nie myśl o tym. To żaden problem. ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
Mężczyźni gdzie jesteście? Brońcie się. |
|
|
|
|
#4661 |
|
Wtajemniczenie
|
Przed czym mamy się bronić? ;d Nie każda potrzebuje dużego penisa. Nie każda wgl potrzebuje penisa. Ale gdybyś opisała swojego idealnego partnera to nie powiedziałabyś "musi mieć za małego penisa". Nie każda też toleruje braki w tym temacie nawet jeśli facet pod każdym innym względem jest ok.
Temat ma tyle stron przez trolli i użalaczy, większość to pocieszanie ich i tłumaczenie, że mały penis to nie powód do samobójstwa ;d O wielkich miłościach też tu jest sporo tekstu :d |
|
|
|
#4662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty do której z wymienionych grup zaliczasz się? Temat ma tyle stron ponieważ... MA TYLE STRON... Daruj sobie takie teksty o trolach.Forum jest właśnie od tego, aby "rozmawiać" |
|
|
|
|
#4663 |
|
Raczkowanie
|
Każda kobieta lubi coś innego.
Seks jest ważny w związku i ważne jest dopasowanie. Będzie wielki ale facet nie będzie potrafił z nim nic zrobić będzie źle. Będzie potrafił zrobić ale będzie mały też bedzie źle. Nie czarujmy się,że wielkość nie ma żadnego znaczenia. Ma znaczenie i to spore, ale nie tylko ono decyduje o jakości sexu i przyjemności. Mając 30lat nie będę udawać wspaniałej która kocha i już a sex nie ma znaczenia. Miło jest popatrzeć na obdarzonego mężczyznę a nie na mikroskopiją kijankę. Poza tym nie czarujmy się nie mówię, że facet ma mieć 25-30 cm ale moim zdaniem te 17-18 cm to niezbędne minimum. Ja mam partnera który ma ponad 21. Kobieta przy takiej wielkości musi po prostu być nawilżona bo inaczej będzie problem. Ale za to jaka jest przyjemność Kochać możemy się w każdej pozycji, nie muszę się martwić że coś wypadnie, że nie będę czuła etc. Mówiąc wprost i szczerze gigant nie jest niczym przyjemnym ale maluszek to też niestety kalectwo czy się to komuś podoba czy nie. |
|
|
|
#4664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4665 |
|
Zadomowienie
|
Zabawne, że każdy ma tylko swoje doświadczenia seksualne, a wygłasza rzekomo obiektywne opinie, jakiej długości penis to kalectwo, a jakii już jest ok.
Mam penisa normalnej (średniej) wielkości i ciekawe, że nie muszę mieć 21 cm, żeby kobietę mogło coś boleć, żebym nie mógł wejść itd. Inni mężczyźni na tym forum pisali podobne rzeczy, dlatego trzeba wreszcie obalić mit, że tylko duży penis może powodować ból i dyskomfort podczas/po stosunku. Może to powodować niedopasowanie, lub niewystarczające rozgrzanie kobiety. Idąc dalej tym tropem, trudno jest powiedzieć jaka wielkość jest 'normalna', 'ile facet powinien mieć', itp, bo to wszystko po prostu wychodzi w praktyce czy komuś jest dobrze w łóżku, czy nie. |
|
|
|
#4666 |
|
Raczkowanie
|
napisałam że tak naprawdę średni penis to 17-18 cm. a 21 to nie gigant. Mój poprzedni partner 23, więc nie rozumiem
Rozmawiałam z wieloma znajomymi na ten temat i przyznam, że kobiety lubią mężczyzn z większym przyrodzeniem. (mam 30lat i znajome w wieku do 45) Owszem kocha się i wielkość nie ma aż takiego znaczenia..... ale MA. A 21 cm to nie gigant jest to normalny penis ale ok z tych większych. Za to jest na co popatrzeć i sex sprawia przyjemność zawsze bo możemy pozwolić sobie na sex w każdej pozycji bezstresowo ze ktoś czegoś nie czuje...I nie wiem p co chodzi z tym bólem... dlaczego penis tej wielkości ma sprawiać ból. A 10cm w zwodzie to jest dla mnie kalectwo, każdy ma prawo do swojego zdania.... Zastanawia mnie tylko dlaczego nie wypowiadają się panowie z przyrodzeniem które jest większe niż 14-15 cm? Bo nie muszą ich nie boli to że ktoś powie, że za mały, bo nie myślą o tym i nie mają kompleksów. Poza tym chodziło tylko o wielkość a nie o związek. W związku partnertka jest w stanie wiele tolerować tak jak np. mężczyzna- lubi duży biust a jest z posiadaczką małego A.... Ale on zawsze będzie skrycie marzył o większym biuście... To mężczyźni są mniej tolerancyjni. Wybierają i przebierają... bo ta za chuda, ta za gruba, tamta za wysoka, ta za niska, ta ma za mały tyłek, ta nie takie nogi.... Kobiety są bardziej tolerancyjne i mniejszą zwracają uwagę na takie rzeczy Edytowane przez empress83 Czas edycji: 2013-04-11 o 15:58 |
|
|
|
#4667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niektóre z kobiet przyznawały tutaj, że 20 to sprawia ból. Jak to nie?14-15 to statystycznie średni. Akurat na wzrost to kobiety zwracają dużo większą uwagę. Edytowane przez poiuyp Czas edycji: 2013-04-11 o 17:20 |
|
|
|
|
#4668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
14-15 cm to średnia i nie widzę powodów, żeby ktoś miał z tego tytułu kompleksy. Mam taki mniej więcej rozmiar, i zaskoczę Cię być może, mówiąc, że moje życie seksualne nie tylko nie jest 'poniżej niezbędnego minimum', ale też uważam je za bardzo udane. Wszystkim moim byłym i obecnej partnerce jest/było ze mną dobrze (gdyby nie to, unikałyby seksu ze mną), pojawiają się orgazmy i często chodzą później na miękkich nogach, albo chcą jeszcze. Zapewniam Cię, że czerpaliśmy z naszej bliskości bardzo dużo przyjemności i nie trzeba nam było do tego 21, ani nawet 17 cm penisa. Dlatego dziwi mnie takie gadanie, że taki penis jest zły, a inny jest lepszy. Dziwnym trafem później okazuje się, że najlepszy to ten, którego się ma aktualnie w środku - rozumiem, że mogą być osoby, które potrzebują większego kalibru, jednak do tej pory na takie nie trafiłem. ps. my tu gadu gadu o rozmiarach, a inni właśnie bzykają się jak króliki i cieszą się z tego faktu ![]()
|
|
|
|
|
#4669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do kilku powyższych postów czy to ważne ile procent mężczyzn ma 21 czy tam 23cm? I czy to dziwne że kobietę, która o tym pisała nic nie boli?Ludziska tak jak pisałem wcześniej każdy jest inny i tyle.Dla jednej 18 to gigant dla innej dopiero końskie prącie jest gigantem . Bez sensu takie gdybanie itp.Każdy ma prawo do własnego podejścia i do wyrażenia swojej opinii.Myślę że nie ma co negować cudzych wypowiedzi lub doszukiwać się w nich dziwactw bo...jw.
Edytowane przez Skunki Czas edycji: 2013-04-11 o 20:45 |
|
|
|
|
#4670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4671 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Mój TŻ ma coś koło 16-17cm i dla mnie jest to duży penis
|
|
|
|
#4672 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4673 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
|
|
|
#4674 |
|
Raczkowanie
|
Heheheh A tak swoją drogą, ktoś się wypowiadał, że partnerka zadowolona etc, ok i się bardzo cieszę.... tylko na logikę ile kobiet którym zależy na mężczyźnie bo go kochają powie "kochanie masz małego"Poza tym długość to nie wszystko. Kolejną rzeczą jest to, że podniecenie powoduje nawilżenie kobiety. Jeżeli jest sucha to rzeczywiście będzie problem z większym przyrodzeniem ale jeżeli wszystko jest w porządku to nie ma najmniejszego. Niestety wg. doniesień lekarzy wiele kobiet ma duże problemy z nawilżeniem w trakcie penetracji. Kolejną rzeczą jest to że nie cały penis musi wejść w kobietę to że ktoś ma 21 cm nie oznacza że musi całe je upchnąć. Każdemu podoba się coś innego. Nikt nie neguje umiejętności panów z przeciętną europejską która i tak się podniosła do 16 Gratulujemy![]() Ponad to jak się kocha naprawdę dla kobiety nie ma to aż takiego znaczenia.... ale fajniej jest mieć coś co obiektywnie nam się podoba bez klapek na oczach od miłości niż kochać z zaletami i wadami Ja napisałam po prostu że mam partnera który ma 21 cm. I kocham patrzeć na to co ma tam bo jest na co popatrzeć. Uważam, że dużą przyjemność sprawi 17-18 cm o czym pisałam i super. Co do średniej krajowej rzeczywiście 18 to już więcej I nie dziwię się że jednej z dziewczyn się podoba. Jest to naprawdę chyba najlepiej dopasowana wielkość...jest taki "w sam raz" Gdyby mój parter miał 18 bym go kochała, gdyby miał 15 też bym go kochała... Bo wielkość nie ma nic do rzeczy jeżeli chodzi o miłość a pozycję aby było fajnie zawsze się znajdzie A to że lubię patrzeć na mężczyznę który ma coś więcej to druga historia, nie mam z nim problemu w łóżku bo jesteśmy świadomymi kochankami, podniecamy się i działamy na siebie naprawdę mocno... Jeżeli mężczyzna potrafi zadbać o kobietę nie ma problemu gorzej jak hej i lecimy żeby jemu było miło.... to rzeczywiście nic dziwnego, że później ją boli. A dla podsumowania kiedyś wywiązała się rozmowa między mną i moją przyjaciółką, Twierdziła, że wielkość nie ma znaczenia etc.... do czasu aż poznała faceta z porządnym sprzętem..... Owszem stwierdziła że jak się kocha nie ma to takiego znaczenia ale rzeczywiście nie doceniała większego rozmiaru do czasu aż go nie miała Tak czy owak.... wielkość ogólnie ma znaczenie. A czy to będą piersi, tyłek, penis czy nos to nie ma znaczenia. Jednym się podoba takie a drugim inne. Chociaż przyznam, że czytając posty tutaj zauważyłam, że najbardziej zbulwersowani są panowie, którzy jednak mają tą minimalną średnią.... A ci którzy mogą poszczycić się czymś większym już nie mają takiego problemu.... czyż nie dziwny zbieg okoliczności.... Ponad to facet z odpowiednią wielkością nie musi mówić "mały ale wariat" miłego dnia
Edytowane przez empress83 Czas edycji: 2013-04-12 o 07:58 |
|
|
|
#4675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie musi, ale chce tak samo jak kobieta chce być cała wypełniona Tak wynika z większości badań, pomimo tego, że podobno każdy ma inny gust To się zdecyduj, bo raz piszesz, że kobiety wolą duże a raz, że każda lubi co innego. I co w tym dziwnego? Skoro facet ma średniego i czyta o tym jakie to duże penisy są wspaniałe to naturalne, że popada w kompleksy. Edytowane przez poiuyp Czas edycji: 2013-04-12 o 17:10 |
|
|
|
|
#4676 |
|
Raczkowanie
|
jak kogoś to interesuje to mój mały jest mały bo ma symboliczna 10 troche mało mi to przeszkadza, ale moja dziewczyna nie narzeka i nie ma problemu z szczytowaniem jest zadowlona
jako ciekawostke do mojego rozmiaru powiem, że moja dziewczyna jak to sie mówi jest dość płytka tzn przy głebokiej penetracji końcem sprzetu dochodze do takiej jakby pustki zreszta przy seksie oralnym moj skarb nie moze podołać obecnym parametrom w 100 % ![]() ciągle chodzi mi po głowie kupic te pompke z allegro jest tania i myśle spróbowac chciałbym ugrać chociaz troche marzy mi sie 13 cm
Edytowane przez itozga Czas edycji: 2013-04-12 o 11:37 |
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się,co by było jakby TŻ miał te wspomniane 21 cm. Chyba by mnie przebił
a tak jest super a i jedna pozycja odpada bo mnie boli.
|
#4678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4679 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uważam, że masz problem z zaakceptowaniem faktu, że niektórych satysfakcjonuje seks z partnerem ze średniej wielkości penisem i że może to być cudowny seks. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4680 |
|
Raczkowanie
|
myślicie, że powinienem kupić te pompke pomoże ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

W przypadku odnalezienia swojej drugiej połówki znikają wszelkie "ulubione typy, ideały" i zdajemy sobie sprawę, że 70B czy krągłe biodra są piękne, bo takie ma ta jedyna

. Bez sensu takie gdybanie itp.Każdy ma prawo do własnego podejścia i do wyrażenia swojej opinii.Myślę że nie ma co negować cudzych wypowiedzi lub doszukiwać się w nich dziwactw bo...jw.