Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-12, 18:41   #3691
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
O raaaanyyyy... wybawisz sie tak, że juz potem będziesz miała dosyć

Dobrze, ża ja jestem z Gda, to nie robimy, chociaż już słyszałam takie pomysły, żeby np. zrobić u Tża w ogrodzie, jakos z 2 tyg. przed weselem... Taaaa....:brzyda l:
Mój ma podobne pomysły z tak zwaną u niego Bramą! Wszyscy tydzień wcześniej do niego - łącznie ze znajomymi i balować! Ach, ci mężczyźni...

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:05   #3692
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Mój ma podobne pomysły z tak zwaną u niego Bramą! Wszyscy tydzień wcześniej do niego - łącznie ze znajomymi i balować! Ach, ci mężczyźni...
Mój na razie nic takiego nie mówił

Dobra dziewczynki ja mykam, TŻ niedługo do domku wróci będę jakoś jutro miłego wieczorku wszystkim
Stary 2013-04-12, 19:18   #3693
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
misiadelko - ja chyba sobie na przebranie wezmę jakieś balerinki
Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Też o tym myślałam, ale wtedy te obsacy nie mogą być zbyt wysokie, kuzynka TŻta miała 11 cm obcas i jak potem przebrała na balerinki to swoją suknię musiała w rękach targać a miała taką mega pirinseskę... a ja też chcę princeskę i boję się przydeptywania sukni... Moja mama w ogóle już wymyśliła, żeby dwie suknie kupić Ale to moja mama, ona ma takie pomysły

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja mam 11 cm, więc na zmianę coś koło 8 cm, bo inaczej będę kiecką podłogę zamiatać. Byle nie falbany i princeska :P
wlasnie, teraz ten temat mi sen z powiek spedza. trzeba sie zapytac w salonie jak to najlepiej rozwiazac.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:26   #3694
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Przyjechałam do mamy i mówię jej co TŻ wymyślił z tym Poltrem i go poparła... Będziemy mieli 3-dniowe wesele... No jo... niech już będzie, ustąpiłam, mama chce za to zaplacić, tata zrobi bimber i tyle...
Ja mimo wszystko się dziwię, ja się wolę wyspać przed weselem niż uszczęśliwiać wstawionych sąsiadów...

Ale misiadelko, widzę, że w wielu rzeczach zmieniasz zdanie: polter nie, białe buty nie, sala nie, a potem się okazuje, że wszystko zmieniasz pod innych, tradycję...

Ale, każdy robi jak uważa

U nas będzie 4 dni wesela - od czwartku do niedzieli
Stary 2013-04-12, 19:28   #3695
cukraktywna
Zadomowienie

Witam Was Kochane
Tak czytam o tych Waszych Poltrach (gratuluję konceptu! na pewno będzie huczna zabawa *: ) i coś mi się przypomniało... Jest taka sytuacja, że mój TŻ ma piękny ogród za domem, stoły, grilla z cegieł itd. W lato często zapraszają do siebie rodzinę i robią taką większą imprezę (: U mnie też niby jest sporo przestrzeni, ale z rodzinnych powodów nigdy nikogo do siebie nie zapraszamy (zdziwaczały i przepełniony agresją dziadek-alkoholik na tym samym podwórku ): ). Przykro mi z tego powodu, bo w tym roku robię licencjat i chciałabym to jakoś uczcić... A musicie wiedzieć, że uwielbiam gotować i organizować przyjęcia - w swoim rodzinnym domu nie mam możliwości, ale gdy wynajmowałam mieszkanko albo gdy znajomi coś robią, to odzywa się we mnie tygrys organizacyjno-imprezowy

No i teraz pytanie: czy gdybyśmy ja i mój TŻ zorganizowali w ogrodzie za domem jego rodziców imprezę (mój licencjat i jego magisterka albo mój licencjat i jego urodziny, bo on się chyba obroni dopiero na jesieni) i on zaprosiłby swoją bliższą rodzinę (żeby nie było - jego "najbliższa" rodzina to jakieś 16 osób) oraz ja swoją bliższą rodzinę, to to byłoby dziwne? Dokładniej: czy dziwne jest zapraszanie mojej rodziny do niego, a konkretniej do jego rodziców? Oczywiście koszta imprezy (zakupy na żarcie, napoje) ponosimy ja i TŻ na spółę.

cukraktywna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:29   #3696
szklaneczka25
Rozeznanie

Witam!
Właśnie się dowiedziałam o kolejnym weselu w 2014 roku... będzie ich 5 jak na razie...
Wczoraj okazało sie, że dziewczyna z Madonny z którą mierzyłam suknie jest z KRAKOWA!!!
Stary 2013-04-12, 19:29   #3697
misiadelko
BAN stały

Hahaha dziewczyny jesteście niesamowite Wiecie jak mnie pocieszyć

Blondi, buty nie są zmieniane przez tradycję, tylko przez brak takich butów jakie bym chciała (ale cały czas mam nadzieję, że uda mi się dostać fioletowe). A reszta- racja, czasem wolę ustąpić, ale przecież to nie tylko mój dzień, ale i TŻ, ma takie samo prawo do decydowania o tym dniu jak ja

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-04-12 o 19:31
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-12, 19:34   #3698
wenedka
Zakorzenienie

A ja zamierzam założyć buty na dość wysokich obasach- najlepiej mi się tańczy właśnie w wysokich butach. Jeśli w nich nie wytrzymam całej nocy (a z reguły dość dlugo wytrzymuję), to najwyżej będę zamiatać podłogę lub przyszyję sobie pętelkę do sukni
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:34   #3699
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
Witam Was Kochane
Tak czytam o tych Waszych Poltrach (gratuluję konceptu! na pewno będzie huczna zabawa *: ) i coś mi się przypomniało... Jest taka sytuacja, że mój TŻ ma piękny ogród za domem, stoły, grilla z cegieł itd. W lato często zapraszają do siebie rodzinę i robią taką większą imprezę (: U mnie też niby jest sporo przestrzeni, ale z rodzinnych powodów nigdy nikogo do siebie nie zapraszamy (zdziwaczały i przepełniony agresją dziadek-alkoholik na tym samym podwórku ): ). Przykro mi z tego powodu, bo w tym roku robię licencjat i chciałabym to jakoś uczcić... A musicie wiedzieć, że uwielbiam gotować i organizować przyjęcia - w swoim rodzinnym domu nie mam możliwości, ale gdy wynajmowałam mieszkanko albo gdy znajomi coś robią, to odzywa się we mnie tygrys organizacyjno-imprezowy

No i teraz pytanie: czy gdybyśmy ja i mój TŻ zorganizowali w ogrodzie za domem jego rodziców imprezę (mój licencjat i jego magisterka albo mój licencjat i jego urodziny, bo on się chyba obroni dopiero na jesieni) i on zaprosiłby swoją bliższą rodzinę (żeby nie było - jego "najbliższa" rodzina to jakieś 16 osób) oraz ja swoją bliższą rodzinę, to to byłoby dziwne? Dokładniej: czy dziwne jest zapraszanie mojej rodziny do niego, a konkretniej do jego rodziców? Oczywiście koszta imprezy (zakupy na żarcie, napoje) ponosimy ja i TŻ na spółę.
Ja bym pogadała o tym z jego rodzicami, myślę, że nie będą mieli nic przeciwko i wtedy bym powiedziała, że mam nadzieję, że zaszczycą Cię swoją obecnością
Stary 2013-04-12, 19:41   #3700
Opiumalfa
Zakorzenienie

Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Hahaha dziewczyny jesteście niesamowite Wiecie jak mnie pocieszyć

Blondi, buty nie są zmieniane przez tradycję, tylko przez brak takich butów jakie bym chciała (ale cały czas mam nadzieję, że uda mi się dostać fioletowe). A reszta- racja, czasem wolę ustąpić, ale przecież to nie tylko mój dzień, ale i TŻ, ma takie samo prawo do decydowania o tym dniu jak ja
Pisałam już o butach menbur. Sprawdzalas? Maja wszystkie kolory praktycznie ..

Sent from my iPad using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:43   #3701
misiadelko
BAN stały

Oo właśnie, zapomniałam się zapytać A stacjonarnie są do kupienia gdzieś? Jak myślsz?

EDIT: Kurcze, wszystkie takie wysokie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-12, 19:45   #3702
say-hello
Zakorzenienie

gdyby mnie było stać, poszłabym do ślubu w tych butach: www.net-a-porter.com/product/316993
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:46   #3703
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Ja wiem, że buty nie przez tradycję, tylko inne koncepty.
Ale akurat polter to impreza Panny Młodej, u Panny Młodej, więc to Ty powinnaś mieć najwięcej do gadania...
Niedługo napiszesz nam, że i na tą babę z dziadem się zgodzisz, bo dziadkowie tak proszą...

Ja też staram się być ugodowa, ale w pewnych kwestiach się trzymam swoich racji, bo inni mogą wejść na głowę ze swoimi koncepcjami.
Stary 2013-04-12, 19:48   #3704
misiadelko
BAN stały

Nieee, dziad i baba odeszły w zapomnienie

Te są ładne, ale pewnie spadałyby mi z giry http://www.lukamo.pl/wieczorowe/864-menbur-4096-66.html
Stary 2013-04-12, 19:52   #3705
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
hah dokładnie kurna misiadelko będziesz miała najlepszą imprezę z nas wszystkich
Idę oglądać Monty Pythona Holy Grail, jeszcze nie oglądałam w tym roku
miłego wieczoru

Dokładnie xD
Też bym chciała Poltra xD
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:52   #3706
justynkie
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny!
Ale leniwy piątek... Po całym tygodniu pracy należy mi się TŻ właśnie zrobił mi pyszną kawkę z mlekiem i zamknął się z drugim pokoju bo w czwartek ma obronę mgr. A ja miałam dzięki temu okazję żeby Was nadrobić. Widzę, że było kilka tematów:

BUTY
Ja mam a planach pomarańczowe buty z odkrytym palcem, obcas max 8 cm. Nie lubię butów na obcasie, źle się w nich czuję, nie umiem się w nich poruszać z gracją
Gdyby nie to, że chcę mieć sukienkę do kostki, to założyłabym buty z mniejszym obcasem, ale w tej sukience buty będą całkowicie widoczne i z niskim obcasem będzie to wyglądało źle.
I koniecznie buty muszą być ze skóry, satynowe mi się nie podobają. I obcas ma być pomarańczowy.
Jak na razie to nie widziałam ciekawych butów w rozsądnej cenie, więc nie wiem czy podobnie jak misiadelko nie zmienię zdania i skończę w białych butach.
A jeśli białe buty, to nie zamierzam wydać na nie więcej niż 100 zł. Dla mnie to jednorazowy wydatek bo pewnie nie założe ich nigdy więcej, więc szkoda mi wywalać ponad 200 zł na buty.

POLTER
O tej tradycji słyszałam jak studiowałam w Poznaniu. Później mieszkając w Gdansku usłyszałam o tłuczeniu butelek. Ja pochodzę z Warmii i tam nie ma żadnych tego typu imprez, więc i my nie rozważamy takich opcji. Nie mamy też poprawin, bo w mojej rodzinie praktycznie nikt nie przychodzi na poprawiny. Każy woli się wyspać i w domu spędzić popołudnie. A rodzina TŻ będzie miała 140 km do domu i też pewnie większość wolałaby wracać bo w poniedziałek do pracy...
Planujemy zrobić plener w miejscowości TŻ więc tam chcemy zrobić małą imprezę dla jego znajomych. I pewnie tydzień po weselu będą poprawiny dla znajomych w Gdańsku

PRACA
Dla mnie to co się dzieje teraz na rynku pracy, to jakiś horror. Ja akurat mam dobrą pracę, umowa o pracę, zarobki w porządku, pakiet socjalny, paczki na święta, nawet na dzień kobiet miałyśmy imprezę na koszt firmy i dostałyśmy jeszcze kasę
Ale TŻ od lat ma problemy ze znalezieniem pracy. Jest już inżynierem, teraz kończy mgr, a jak szuka pracy to proponują mu umowę zlecenie i 1500 zł!!!! Teraz też pracuje na zlecenie, ma płatne za godziny więc jak nie ma pracy to nie zarabia, pracuje w naprawdę trudnych warunkach, często 10 godz na mrozie, deszczu, wietrze itd. Na wysokościach, jakby spadł to prawopodobnie nawet nie dostałby odszkodowania bo powinien być przypięty szelkami ale przecież nikt nie przestrzega zasad BHP...
Strasznie mi go szkoda bo wiem że lubi swój zawód, jest mega tym zajarany, ale niestety warunki pracy sprawiają że coraz częściej myśli o zmianie. Ostatnio nawet gadał z moim tatą o kursach na spawacza bo gadał z chłopakami ze stoczni ile tam można zarobić...

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:54   #3707
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Nieee, dziad i baba odeszły w zapomnienie

Te są ładne, ale pewnie spadałyby mi z giry http://www.lukamo.pl/wieczorowe/864-menbur-4096-66.html
Kolor si, ale ta satyna Nie cierpię satyny. Wiadomo, ile osób, tyle zdań

Co do Louboutinów... TŻ się śmiał, że kupiłby mi, ale jeszcze sobie pończochy albo sukienkę od tych "kryształków"pohaczę

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:59   #3708
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
ane3ka włąśnie że nie gwarantowane;/ i to jest ten probelm moge tam 2 lata robić i dadzą mi na dłużej a mogę 1 miesiac i mi podziękują.
I minus że jak bym była w ciąży i bym dała L4 to bym ino do końca miesiaca pracaowała a potem by mi nie dali umowy w ten sposób agencje się przed tym zabezpieczają lub jak np ktoś sobie złamie ręke czy dłużej choruje to tez nie chca przedłużać..
Nie zmieniałabym na Twoim miejscu pracy bo tak to chociaż po tym przepracowanym roku, na normalnej umowie, będziesz miała prawo do zasiłku.

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
ja też potrzebuje Waszej porady:
jak wiecie, nie chce wrócić do mojej obecnej pracy, i nie wrócę na 100% (mimo, że TŻtowi się to nie podoba). Ale w pracy o tym nie wiedzą, myślą, że wrócę i cały czas męczą mnie to telefonami to mailami itd, a ja mam już dość, chciałabym w ogóle zapomnieć o istnieniu tej firmy
i jutro idę do lekarza, na pewno będe miała przedłużone L4. Już wiem, że regionalna czeka na wiadomość kiedy wracam do pracy.
I mam taki zamiar jutro napisać jej maila (nie chce z nią gadać, a oficjalnie mam zepsuty telefon), że już nie wróće do pracy myślicie, że to dobry pomysł palić za sobą mosty nie mając jeszcze innej pracy? Z drugiej strony, wiem, że nie chce tam wrócić i chce, żeby mi dali święty spokój
Ale po co chcesz już pisać? Jesteś na l4 to sobie odpoczywaj i rozglądaj się za nową pracą. Jak się zwolnienie skończy albo znajdziesz coś nowego to wtedy złóż wypowiedzenie.

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
ja mam 177 cm a i tak marze o wygodnych 12 cm Tż ma 2 metry wzrostu i jak stoje przy nim w płaskich butach wyglądam jak mała kura
O witaj w gronie wysokich

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
A ja zamierzam założyć buty na dość wysokich obasach- najlepiej mi się tańczy właśnie w wysokich butach. Jeśli w nich nie wytrzymam całej nocy (a z reguły dość dlugo wytrzymuję), to najwyżej będę zamiatać podłogę lub przyszyję sobie pętelkę do sukni
Mam tak samo, moje ulubione i najwygodniejsze szpilki to zawsze te 10+ Mam jedne zwykłe czarne lakierowane na 7cm to chodzę w nich jak kaczka, zero gracji, leżą nieużywane :P

Byłam dzisiaj na rozmowie, w przyszłym tygodniu się dowiem czy zmieniam pracę
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:59   #3709
misiadelko
BAN stały

Dla mnie satyna może być tylko doczytałam, że oni oferują takie czarne, a te sa tylko poglądowo tam wstawione

Ale wiem, że nie cierpisz satyny
Stary 2013-04-12, 20:03   #3710
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ja swoje ślubne buty muszę schować głęboko w szafie albo wynieść do rodziców bo tak średnio 1x na dwa tygodnie wyciągam je, chodzę w nich po chacie i przeglądam się w lustrze Strach wcześniej kieckę kupować i znosić ją do domu bo pewnie bym ją zamęczyła
Stary 2013-04-12, 20:03   #3711
misiadelko
BAN stały

Monia, a Ty wstawiałaś?? Bo ja kojarzę tylko buciki Wioliix...
Stary 2013-04-12, 20:04   #3712
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Byłam dzisiaj na rozmowie, w przyszłym tygodniu się dowiem czy zmieniam pracę

Trzymam kciuki!!!

Stary 2013-04-12, 20:08   #3713
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie satyna może być tylko doczytałam, że oni oferują takie czarne, a te sa tylko poglądowo tam wstawione

Ale wiem, że nie cierpisz satyny
Oj tak, a jak jeszcze widzę te białe satynowe z kwadratowymi "ryjami" to mnie po prostu wykręca Jakoś tak alergicznie to działa.

Nie piszcie o "gronie wysokich", bo mi się smutno robi. Ja mam tylko 160 cm i od dziecka kompleks wzrostu! Od liceum śmigam w obcasach i szpilkach, na studiach też. Jedyne moje płaskie buty to były buty sportowe. Dopiero odkąd poznałam TŻ zaczęłam chodzić w balerinach, tenisówkach itp. Moją miłością i tak pozostają obcasy, ale tylko te wysokie (10-11 cm). Jak mam jakiś niższy typu 7-8 cm to wydaje mi się, że chodzę jak kaczka.

O butach ślubnych już pisałam i wklejałam je. Chciałam tanie, białe, gładkie, mogły być lakierowane i tyle. Klipsy kolorowe dorobię sama jeśli stwierdzę, że chcę je mieć i ooo

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-04-12 o 20:12
Stary 2013-04-12, 20:11   #3714
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, a Ty wstawiałaś?? Bo ja kojarzę tylko buciki Wioliix...
Kiedyś wstawiałam
Póki co to moje ślubne, o ile przez rok nie urzekną mnie inne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (19,5 KB, 32 załadowań)
Stary 2013-04-12, 20:14   #3715
justynkie
Wtajemniczenie

moooniaaaa śliczne te Twoje buciki
Co prawda nie pasują do mojej koncepcji stronu slubnego, ale jestem nimi zauroczona

Stary 2013-04-12, 20:15   #3716
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś wstawiałam
Póki co to moje ślubne, o ile przez rok nie urzekną mnie inne
Bardzo ładne. Podobają mi się, tyle że ja stawiam koniecznie na zakryte.
Też wychodzę z założenia, że jeśli znajdę inne, które mi się spodobają to je kupię.

2014

Stary 2013-04-12, 20:17   #3717
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
no! Chociaż jednej z Was podobają się te same rzeczy szkoda, że nie mieszkasz w moich rejonach poszłybyśmy na shopping ślubny

Kobietki mnie już dzisiaj nie będzie, ale chciałam się dowiedzieć, czy może któraś się orientuje co to za model sukni? Bo z chęcią takową bym zmierzyła... i się głowię i troję co to jest.

Milego dnia, mam nadzieję, że u Was nie leje tak jak u mnie
śliczna

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 20:19   #3718
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Bardzo ładne. Podobają mi się, tyle że ja stawiam koniecznie na zakryte.
Też wychodzę z założenia, że jeśli znajdę inne, które mi się spodobają to je kupię.
A dlaczego zakryte
Stary 2013-04-12, 20:24   #3719
misiadelko
BAN stały

Monia, piękne Jak nie dostanę fioletowych to właśnie tak widze te swoje tylko z fioletowym kwiatkiem czy czymśtam
Jak Ci zazdroszczę! Jedyne czego bardziej się obawiam od kupowania sukni to buty. Nic mnie tak nie stresuje jak nieszczęsne buciki.

Postanowiłam wznowić włosomaniactwo. Przez chorobę i zimę moje włosy podupadły! Jak zawsze się na coś napaliłam, a po kilku miesiącach przez pierdołę porzuciłam...
Stary 2013-04-12, 20:27   #3720
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
A dlaczego zakryte
Nie chodzi tu nawet o te zabobony i uciekające szczęście, ale jakoś tak podoba mi się długa sukienka i obcasy z zakrytymi palcami. Gdybym miała z tych krótszych wtedy chciałabym z odkrytymi. Ot takie moje widzimisię

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Monia, piękne Jak nie dostanę fioletowych to właśnie tak widze te swoje tylko z fioletowym kwiatkiem czy czymśtam
Jak Ci zazdroszczę! Jedyne czego bardziej się obawiam od kupowania sukni to buty. Nic mnie tak nie stresuje jak nieszczęsne buciki.

Postanowiłam wznowić włosomaniactwo. Przez chorobę i zimę moje włosy podupadły! Jak zawsze się na coś napaliłam, a po kilku miesiącach przez pierdołę porzuciłam...
Moje włosy mnie doprowadzają do szału. Od dziecka mam beznadziejne włosy - takie sianowate, puszą się, notorycznie suche- nie suszę suszarką, prostuję raz w miesiącu czy od wielkiego dzwonu. Stosuję różne maski maseczki fryzjerskie. Teraz kupiłam nową. Szału można dostać. Zajadam jeszcze biotynę. Przerobiłam też skrzypy i inne bajery

2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości