|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tiffany Rothe Workouts - zbiorczy
No ja tam najczęściej jem chleb z mąki pełnoziarnistej, który sama piekę - a co
! Z tym, że ja chleb jem tylko raz dziennie. Nie wiem, co jedzą Dziewczyny, ale po prostu najzdrowiej jednak pieczywo z mąki pełnoziarnistej (co wcale nie musi oznaczać mnogości ziaren, tylko sposób zmielenia). Uważnie czytać etykiety, bo te chleby ciemne są często tylko rzekomo zdrowe - a "ciemnoty" przydają im jakieś ulepszacze.Nie wiem, jak ten chlebowy temat połączyć z Tiffany, żeby nie było nie na temat... . Ciekawe, czy Tiffany je chleb |
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś było
![]() - 10 min booty shaking x2 - burn baby burn - sexy sensational shoulders - boob lift and tummy tuck - beautiful booty |
|
|
|
#1353 |
|
Raczkowanie
|
Dziś zrobiłam (chyba) porządny trening
![]() - rozgrzewka - new sexy summer - small waist, tight butt, thin thighs - ballerina beauty - booty shaking - lean & lovely lower abs - rozciąganie z Jillian + 80 przysiadów I czuję się super Co do chleba to ja ostatnio prawie w ogóle go nie jem, a jak jem to jakieś bułki fitness (z Lidla) i chleb na zakwasie. Nie wiem czy zdrowo czy nie, ale ostatnio przerzuciłam się na sałaty, owsianki i musli (na śniadanie i kolację). Do lata coraz mniej - jak Wam fitnesski idzie?
|
|
|
|
#1354 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj zrobiłam
warm up balerina beauty butt like a brazillian new sexy summer sexy butt and arm stretch, meditation and gratitude no i chcialam small waist, tight butt, thin thighs ale one tam używają maty do jogi, a co wy używacie jako zamiennik tej maty ? |
|
|
|
#1355 |
|
Raczkowanie
|
ja się czaję od poniedziałku żeby zacząć,czy to faktycznie daje efekty?
ćwiczynie zgodnie z planem podanym ?
|
|
#1356 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Zadomowienie
|
Ja powoli rozszerzam swoje dzienne osiągnięcia:
- hot body warm up - get your sexy back - ok. 8 minut cardio z Mel B (jej, jak w końcu zrobię całe bez przerwy to chyba w nagrodę upiję się martini )
|
#1358 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczyny ja mam problem z laptopem, coś z zasilaczem, raz działa a raz nie :/ ćwiczę w miarę możliwości - wrzuciłam sobie wszystkie filmiki na telefon - nie ćwiczy się już tak super jak z lapkiem, ale mus to mus. We wtorek zrobiłam plan treningowy z poniedziałku, w środę z wtorku, a dzisiaj z środy. Przez to, że miałam przerwę w poniedziałek, ćwiczę do niedzieli bez przerwy. W następny wtorek (16.04) będą 2 tygodnie z Tiffany - jestem ciekawa ile cm już spadło, zmierzę się i jak mój laptop da mi możliwość wejścia podam wymiary. Wymiary na dzień 02.04: biust - 86 cm talia - 73 cm biodra - 84 cm Dziewczyny ja uciekam, bo laptop mi już pika, że zaraz padnie. Nowy zasilacz już zamówiłam, więc będzie na dniach - w tym czasie postaram się do was wpadać jak najczęściej! ćwiczcie kochane czasu do wakacji pozostało mało, a mamy być seksiiii DOBRANOC WSZYSTKIM!
@ - 28.08... czekanie... Edytowane przez AgleRkowa Czas edycji: 2013-04-11 o 22:22 |
|
|
|
|
#1359 |
|
Zadomowienie
|
AgleRkowa, wymiary masz niezłe, z pewnością kobiece w dobrym tego słowa znaczeniu. Ja chciałabym na początek spaść do takich, jak Ty masz, bo mimo że TŻ właśnie podkreśla fajność moich krągłości, to boję się, że mogę się w nich zakochać i niebezpiecznie je w końcu zwiększyć
![]() Jednak nie zakładam żadnego konkretnego terminu, w którym będę chciała się zmierzyć. Zrobię to, kiedy zobaczę efekty własnymi oczętami i kiedy ubrania mi pokażą, że coś się zmieniło ![]() Jutro piąteczek, ale nie zapominajcie o aktywności!
|
#1360 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To mi się podoba. A co jest nie tak z Sexy flat ABS? Nie podoba się Tobie?Na uda wypróbowałam to klik! i BARDZO czuć wewn.stronę ud. Zestawy Fitappy polecane przez venuswo też jest dają popalić z tego co pamiętam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
klaudia2314, Dabi świetnie, że ćwiczycie, oby tak dalej!!! Co do tej maty, to ja zastąpiłam ją zwiniętym w rulon kalendarzem ściennym (i oklejonym taśmą). Ale równie dobrze możecie użyć butelki 1,5l (nawet pustej), miotły lub paska do spodni ![]() ![]() regularkate, Cardio od Mel B. wykonane w całości to mój Mount Everest kinga555, możesz ćwiczyć wg rozpiski z 1 strony, albo sama sobie wybierać 5-6 dowolnych filmików Ja widzę po sobie efekty-mam węższą talię i biodra. Systematyczność daje wyniki!!!
Edytowane przez werty Czas edycji: 2013-04-11 o 22:34 |
|||||
|
|
|
#1361 |
|
Raczkowanie
|
werty dzięki za odpowiedź, z tego tekstu również wynika, że można ryż po treningu jeść, ja jem zawsze przed
|
|
|
|
#1362 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze dopiszę co dziś zrobiłam
![]() rano 12/42 6Weeks6Packs wieczorem: Jillian- rozgrzewka Burn baby burn Beautiful booty Boxer babe New sexy summer Get flat sexy ABS Small waist,tight butt 30x russian twist 60x ćwiczenie na mięśnie skośne brzucha (po 30x na każdą rękę) rozciąganie z Jillian
|
#1363 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, pytanie z zupelnie innej beczki
![]() Czy znacie moze tytul albo wykonawce ostatniego utworu z treningu booty shaking?? Przez slowotok Tiffany nie potrafie wylapac slow piosenki, a mega mi sie podoba... Pomozecie?
|
#1364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=SwJWlOmYfj4 ![]() A pierwsza piosenka, gdyby ktoś szukał, to ta: http://www.youtube.com/watch?v=fMhMERMmIIs (dziwnie słuchać jej... i siedzieć w miejscu! Coś mi nie gra! Aż chce się bujać)
Edytowane przez werty Czas edycji: 2013-04-11 o 23:57 |
|
|
|
|
#1365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() STRAAAAAASZNIe Ci dziekuje Wpisywalam pojedyncze frazy ktore udalo mi sie wylowic, ale nie udalo mi sie doszukac wlasciwej pozycji I racja- biodra i ramiona same zaczynaja sie ruszac gdy slyszę tę piosenke Bounce it, bounce it, girls!
|
|
#1366 |
|
Zadomowienie
|
cocci, nie ma sprawy
Za mną: -Insanity warm up x2 -Jillian- cardio kickboxing (polecam, a jeśli pamięta się o spiętym brzuchu przez cały czas, to PIĘKNIE czuć jego pracę) -Burn baby -Booty shaking -Small waist, tight butt (nadal nie umiem tak wysoko utrzymać nogi w 5:50minucie, u mnie to tylko ok.40cm nad ziemią) -Get flat ABS -40 reverse crunch (2 serie x 20 powt.) -40 ćwiczeń na talię (takie jak w 1:00min.), u mnie z butelką 1,5l (2 serie x 20powt.) -Jillian-rozciąganie+kilka swoich Czuję jeszcze trochę to kolano (naiwnie myślałam,że jak przez 2 dni będę go pomijać w ćwiczeniach to wystarczy), także dziś już daruję sobie 6W6P. W końcu nie będę się popisywała przed samą sobą jaka jestem dzielna-moje kolano daje sygnał: werty, ćwicz sobie ten brzuch i ręce, ale mnie zostaw w spokoju!
|
#1367 |
|
Rozeznanie
|
DZIŚ:
1. Hot body warmup 2. Boxer Babe 3 Sexy, sensational shoulders x2 4. Ballerina Legs x2 5. Sexy butt and arm combo instead. x2 5. Bikini Abs Workout x2 6. Slow, sexy abs x2 Nie wiem dlaczego, ale boxer babe strasznie mnie męczy :/
|
#1368 |
|
Rozeznanie
|
Czaję się żeby dołączyć ale nie wiem czy nie za dużo tych ćwiczeń będzie? Z Mel B ćwiczę, mam zamiar biegać i próbuję z Chodakowską, ale jakoś mi to nie idzie. A jak jest u Was?
|
|
|
|
#1369 |
|
Zadomowienie
|
Ja wiem dlaczego-bo jest pioruńsko skuteczny! Rozpędza nasz organizm niczym silnik
Z tego co czytałam powinniśmy często sięgać po treningi cardio o przeplatać z siłowymi-to najlepiej spala tłuszczyk i rzeźbi ciało![]() Anka, ja lubię łączyć różne trenerki bo wtedy się nie znudzę ćwiczeniami, a ciało dostaje rozmaite bodźce!! Wypróbuj sobie na początek KLASYKI od Tiffany: 10Minute booty shaking (na talię i boczki)klik! Get your sexy back (też na talię, boczki, plecy) klik! Butt like brazilian (kilka minut przyjemnych ćwiczeń na pupę) klik! Godzina treningu dziennie na pewno wystarczy
Edytowane przez werty Czas edycji: 2013-04-12 o 17:49 |
|
|
|
#1370 |
|
Rozeznanie
|
Get your sexy back - jak dla mnie najbardziej motywujący trening, muzyka po prostu świetnie dobrana
przez cały ten trening ćwiczę z bananem na twarzy ![]() A co do boxer babe zgadzam się jest chyba najbardziej aktywnym treningiem, jestem po nim zmęczona - ale zadowolona, a to chyba najważniejsze. Anka, z Mel B. też czasem ćwiczę, robię naprzemiennie abs, cardio i ćwiczenia na płaski brzuch. Chodakowską od czasu do czasu też sobie zrobię, ale jak mam chęci i siłę, a przede wszystkim jak mam czas. Polecam Skalpel - świetny usuwacz cellulitu. ![]() ale mam ciśnienie :x :x :x :x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
@ - 28.08... czekanie... Edytowane przez AgleRkowa Czas edycji: 2013-04-12 o 18:01 |
|
|
|
#1371 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Próbowałam z tych polecanych Fitappy, chyba się zaprzyjaźnię z nimi A co do sexy flat ABS - nie dałam rady wszystkich ćwiczeń zrobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A kolano zostaw póki co, niech sobie odpocznie spokojnie ![]() Ja dzisiaj: - rozgrzewka - Chiseled chair - Bikini ABS - Beautiful Booty Workout - Booty Shaking Waist Workout - ćwicznia z Fitappy Przerwali mi w trakcie i się w mieszkaniu pełno zrobiło A miałam plany jeszcze poćwiczyć może się później uda ![]() Miłego wieczoru, dziewczyny |
||||
|
|
|
#1372 | |
|
Zadomowienie
|
Ketamino,
dziś ćwiczenia (łącznie z rozciąganiem) zajęły mi ok.75 minut. Masz rację, kolano zostawiam w spokoju, skupię się na górnej części ciała. Nie ma co ryzykować kontuzją, na razie po prostu je trochę "czuje" ![]() Dajesz sobie radę z Beautiful booty to niedługo i Get flat ABS zaliczysz. Domyślam się,że trudno Ci wytrzymać w bezruchu,kiedy nogi i ręce są w górze, tak? Ja zamykam przy tym oczy, spokojnie oddycham i wiem,że za kilka sekund się skończy ta mordęga ![]() W każdym razie taka pozycja należy do baaardzo ciekawych ćwiczeń tzw. IZOMETRYCZNYCH ("bez ruchu") ![]() Oto fragm.artykułu nt temat: Cytat:
Edytowane przez werty Czas edycji: 2013-04-12 o 19:11 |
|
|
|
|
#1373 |
|
Rozeznanie
|
TŻ mnie zdenerwował tak, że mam ochotę wyjść z siebie i stanąć obok.
Dla relaksu poćwiczyłam sobie get your sexy back x2... Ale dalej mnie nosi...
|
#1374 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Dawno mnie tu nie było, ale tak szczerze mówiąc to nie miałam się czym chwalić Do tego doszedł spadek motywacji, za dużo słodkiego No nic trzeba zabrać się na nowo za siebie i do mocnych treningów. dzisiaj było: Shred tiffoczki butt like a Brazlilian rozciąganie z Jillian Zajęło mi to 50 minut. Miałam w planach zrobić jeszcze wieczorem kolejny godzinny trening, ale wypiłam piwo i raczej połączenie go z ćwiczeniami nie będzie dobre ![]() Nie wiem tylko jak wyeliminować słodycze ;( To jest mój największy problem. Macie może jakieś patenty na to? Miłego wieczorku
|
|
#1375 |
|
Raczkowanie
|
Hej, hej Dziewczyny! Mój dzisiejszy trening:
10 dzień Shreda poziom 1 (poziom drugi przede mną, a tak się już emocjonalnie z pierwszym związałam) http://www.youtube.com/watch?v=2k9fUP7_MWI Tiffany boczki, pośladki, brzuch I rozciąganie pomysł własny (zawsze zapominam napisać, że się rozciągam) Po tym wczorajszym cardio, to mi się z kolana jeszcze na łydkę rozszerzyło jakieś ćmienie i nawet to było śmieszne, jak nie mogłam wystartować z cardio (pajacyki, podskoki). Kurka, no albo ja coś bardzo źle robię, albo źle się odżywiam, bo aż tyle nie ćwiczę, a normalnie, fizycznie czuję zmęczenie mięśni - nie tylko w czasie ćwiczeń, ale też i w ciągu dnia. Jutro może sobie jakąś przerwę zrobię |
|
|
|
#1376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Paulina, gdzie się podziewałaś!!! Proszę o Twoją codzienną notatkę w wątku, chociaż 20min dziennej dawki ćwiczeń
Edytowane przez werty Czas edycji: 2013-04-12 o 21:46 |
|
|
|
|
#1378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie jestem po ćwiczeniach. Dziś jakiś międzynarodowy dzień czekolady i też się pokusiłam na słodkie. Ale mam nadzieję, że "wyćwiczyłam" te kalorie z ciała. Zatem dziś było: - warm up - boxer babe - sexy, sensational shoulders - ballerina legs - sexy butt and arm combo - get flat, sexy abs - booty shaking Do tego 1/2 szok treningu Ewy i rozciąganie z Jillian. Fajnie tak sobie poćwiczyć
|
|
|
|
|
#1379 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
uwielbiam staram się jeść owoce i warzywa, ale nie zawsze w domu coś mam... Będę musiała coś zmienić w tej kwestii dzięki za radę Cytat:
Mam nadzieję, że mobilizacja mi znowu gdzieś nie ucieknie. Nie jest taka jak jakiś miesiąc temu - nie wiem dlaczego - czy przez tą pogodę czy jak - ale ważne, że choć minimalna. Liczę na to, że będzie większa....
|
|
|
#1380 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyn, no ja póki co nie ćwiczę Tiffany tak aktywnie jak wy gdyż jestem na etapie Jillian i chcę ją skończyć a zostało mi jeszcze 20 dni. Tiffani dokładam zawsze po J.M. Po Chodakowskiej wcale nie miałam zadnej rewelacji na ciele a ćwiczyłam z nią 3 miesiące, mam nadzieję, że Jillian i Tiffany mi pomogą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.

! Z tym, że ja chleb jem tylko raz dziennie. Nie wiem, co jedzą Dziewczyny, ale po prostu najzdrowiej jednak pieczywo z mąki pełnoziarnistej (co wcale nie musi oznaczać mnogości ziaren, tylko sposób zmielenia). Uważnie czytać etykiety, bo te chleby ciemne są często tylko rzekomo zdrowe - a "ciemnoty" przydają im jakieś ulepszacze.

Co do chleba to ja ostatnio prawie w ogóle go nie jem, a jak jem to jakieś bułki fitness (z Lidla) i chleb na zakwasie. Nie wiem czy zdrowo czy nie, ale ostatnio przerzuciłam się na sałaty, owsianki i musli (na śniadanie i kolację). Do lata coraz mniej - jak Wam fitnesski idzie? 

Na szczęście dzisiaj czuję się rewelacyjnie i mam dużo energii więc zaraz zabieram się do ćwiczeń!!! 
)
To mi się podoba. A co jest nie tak z Sexy flat ABS? Nie podoba się Tobie?