|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ?? ![]() |
|||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy |
2 | 4,55% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki |
2 | 4,55% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie ![]() |
3 | 6,82% |
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 |
8 | 18,18% |
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
9 | 20,45% |
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 |
4 | 9,09% |
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 |
1 | 2,27% |
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 |
5 | 11,36% |
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
1 | 2,27% |
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 |
8 | 18,18% |
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
1 | 2,27% |
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
![]() Ja bym tego tak nie zostawiła, chyba bym dziewczynę rozszarpała... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3693 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
![]() ![]() ![]() masakra, co za ludzie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kierowniczka też teraz na zwolnieniu bo w ciąży więc może podała którejś z dziewczyn mój numer i się rozeszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() odmokłam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3697 |
Zakorzenienie
|
Te 8 to na dzień dzisiejszy, ale odkurzacz mi się co raz częściej włącza
![]() Powiedz, bo nawet jak się odczepi to lepiej żeby to wyszło na świeżo i od ciebie niż od osób 3cich albo przypadkiem.
#3698 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3699 |
Wtajemniczenie
|
dobrej nocki
![]() ![]() mam już dosyć kompa na dziś... czekam teraz na Tż-ta aż po mnie przyjedzie i pojedziemy do domku, bo jestem zmęczona leżeniem u rodziców ![]() ![]() <<dzisiaj cały dzień TŻ działa z samochodem ( u teściów w garażu) - opony wymienia, coś tam z drzwiami i hamulcami robił... >> wiadomo, jak to faceci.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3700 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=niunka045;40281391]Kierowniczka też teraz na zwolnieniu bo w ciąży więc może podała którejś z dziewczyn mój numer i się rozeszło
![]() Matko - co za dziecinada ![]() I dziękuję Ci Boże za moich normalnych znajomych - wiedzą, że tylko ja daję mój nr tel a jak ktoś go nie ma to ma go nie mieć ![]() Ja bym tej dzioewczynie jakiegoś psikusa zrobiła w "podziękowaniu":brzyd al: Nawet wiem jakiego ![]() Idę do wanny i do małej bo już mi suszy głowę żeby Hotel Transylwanię oglądać - BTW polecam - przesmieszna bajka ![]() Do.. kiedyśtam. Pewnie jutra ![]()
![]() |
#3701 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
[QUOTE=candace1;40281611]
Cytat:
Straszne co ![]() Can Ty nie zmykaj tylko mi tu powiedz jak jej nosa utrzeć. TZ poszedł z psem czekam sobie ma niego. Po tych sobotnich akcjach to bedzie ciekawa rozmowa |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak tak na ten brzuch patrzę, no i czuję to napięcie, to się też aż martwię, jak to dziecko znosi ![]()
![]() |
#3703 |
Zakorzenienie
|
eh rozmażylam sie: http://www.youtube.com/watch?v=f2UyB9xPkcY
ja chce na dyskotekę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3704 | ||
Zakorzenienie
|
O ja też dziś lub jutro planuję sobie zrobić popcorn , tyle, że ja obowiązkowo z sosem serowym- jestem pod tym względem nawiedzona
![]() Cytat:
Cytat:
Ale myślę, że tak naprawdę to największa Twoja w tym rola. To Ty musisz powiedzieć, że ma się odczepić- i to porządnie, bez wyzwisk, ale stanowczo, że już Cię nie obchodzi, że nie życzysz sobie kontaktu i że jak będzie tak dalej to go o stalking oskarżysz, a później już konsekwentnie w ogóle się nie oddzywać do niego, nie odpowiadać. A jak mimo tego np. po miesiącu nie przestanie to faktycznie możesz na policji zgłosić
![]() |
#3705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() marchewka ale zapodałaś hita, chce domoweczke i ta piosenke ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3706 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mężczyźni jednak gorzej przechodzą wszelakie choroby... Trzymam kciuki by było coraz lepiej ![]() Cytat:
Mówić, mówić, mówić!!! Veronic a co do tego twardnienia, mi twardnieje po kilkanaście razy na dzień i na pewno nie jest to 10 ani 15 ;/ z tym, że na ktg nie wykazuje skurczy, a ktg dochodzi w tym momencie do 30 i jest niby ok - ruchy dziecka mogą to niby powodować... ale nie chce mi się w to wierzyć, bo wiem kiedy moje dziecko się rusza...
![]() |
#3707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczymy we wtorek na ktg co tym razem.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie sobie poczytałam co oznacza 30 proc na ktg no i, że to są te skurcze braxtona i ten pomiar jest w porządku o ile przy tym nie skraca się szyjka...
![]() |
#3709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motylek-mamy tyle samo prawie napisanych postów ![]() Edytowane przez axella Czas edycji: 2013-04-12 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3710 |
Zakorzenienie
|
to jeszcze jeden na wizazową domóweczke: http://www.youtube.com/watch?v=q12oOIYHVDA
|
![]() ![]() |
![]() |
#3711 |
Zakorzenienie
|
A gdzie Mysia i Hump? Czyżby zostały na wykład a nie tylko gratisy pozbierały ?
![]()
#3712 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
w końcu piąteczek ![]() błagam wyobraźcie sbie już niedługo.. cieeepła,gorąca letnia noc, setki gwiazd, cisza zakłócona tylko brzęczącymi świerszczami, Wy w letniej sukience i śpiący w łóżku bejbik ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3713 | ||||
Zakorzenienie
|
Kurde miałam nadrobić a zachciało nam się sałatki greckiej więc poszłam kroić
![]() no i już zjedliśmy całą michę ![]() ![]() Motylek - przytulam Cię mocno ![]() ![]() Cytat:
![]() ajjj.. trzymam jednak kciuki, żeby na dobre poprzestawiało mu się w tej głowie, żeby zrozumiał swoje błędy i się zmienił na zawsze... nie na parę dni.. ---------------- zaraz postaram się nadrobić więcej ![]() ![]() no właśnie nie za bardzo ![]() wiesz.. namawiać to ja go nie chcę, bo to moja decyzja i niby ja mam ostatnie zdanie.. chcę go tylko przekonać, żeby nie miał takiego wyimaginowanego zdania o cc i żeby dostrzegł też plusy sn ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no właśnie nie ![]() ale nawet nie pytałam.. bo na ostatniej wizycie 6marca powiedział, że waży 1,7kg i jest duuuuży, a jak pojechałam do innego gina na USG IIItrym trzy tygodnie później (czyli 27marca) to Wiktoś też ważły 1,7kg ![]() Cytat:
nie wiem jak z tymi wizytami, powiedział że kolejna 10 maja więc nie dopytywałam ogólnie mój gin trzyma się teorii, że mój tp jest 30 maja ![]() ja tam wolę opcję 20-23maja ( czyli te daty które zawsze wychodzą mi z usg u tego innego lekarza, który ma lepszy sprzęt ![]() Cytat:
![]() słodziaczek ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- No i oczywiście nie zacytowało mi wszystkiego ![]() z tego co pamiętam: Katate - trzymam mocno kciuki ![]() ostatnio położna mi mówiła, że właśnie biegunka też może być objawem porodu |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3715 |
Zakorzenienie
|
mam pop corn i film o zombiakach
![]() ![]() a jutro śmigam z mamą na targ,bo sobota.. a na 15 na tego Bezpiecznego Malucha.ostatnia okazja by jako cięzarówka pójść na zlot z innymi ciężarówkami ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- http://tablica.pl/oferta/sliczny-woz...faa12fca;r:1;s jaaaaaaaaaki mega ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3716 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() odzywaj się do nas co i jak ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Zadomowienie
|
Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Dziewczyny wy tego bio oil uzywacie Juz teraz czy dopiero po ciąży?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3718 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3719 | |||||
Zakorzenienie
|
moja ma chyba wykupiony jakis pakiet vip, bo dzwoni bez limitu
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() a co do gina, moze nastepnym razem jasniej mu powiedz, ze maz ma watpliwosci, ze namawia cie na cesarke...niech gin mu wyjasni co i jak, zeby juz nie suszyl Ci glowy tym tematem. ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() ja ostatnio mam ochote na wszystko i troche mnie to juz przeraza - ten wieczny glod. staram sie zapchac owocami, jogurtem itd. ale to malo skuteczne ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- ![]() Cytat:
http://www.kuchniaplus.pl/przepisy/p...onka_4558.html ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dekoracja tortu...tez z masy solnej albo modeliny utwardzanej w piekarniku? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.