|
|
#1801 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1803 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Helloł, idę poczytać co u Was
Miałam dziś fajny dzień, najpierw chwalono mój mejkap, a potem spodnie co je zakupiłam za 2 dychy w Campusie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Dam
A one faktycznie tak fajnie nawilżaja? Co jeszcze z Hery lubisz? Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...soul-clay.html i ta https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...arbowaniu.html i tą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-piec-alg.html |
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz to zależy, bo ma taką żelową konsystencję a ja takich nie lubię. A czy nawilża?tak sobie, przynajmniej mnie ![]() Lubię: HERA Sun Mate Daily SPF35 - barwiony filtr Hera Mineral BB Cream - zapach cudny ale to taka pomarańczka Hera Age Away HERA V Collagenic Cream HERA Aquabolic Waterfall Cream Te trzy ostatnie to kremy całkiem fajne
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Golden_eye - jeśli masz suche i sztywne włosy, to nie brałabym nic z proteinami na twoim miejscu, bo możesz załatwić się jeszcze bardziej.
|
|
|
|
#1807 |
|
To ja :)
|
Zginęła mi odlewka Golda Scent Stoooooryyy....
Szukam od godziny, miałam na biurku w robocie
|
#1808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tych trzech ostatnich nie znam, ale już dopisaląm do listy chciejstw na przyszłośc. A BB Hery miałam probasy i pasuje mi idealnie. Znaczy świetnie sie wtapia i wyglada jak bym nic nie miala na paszczy ![]() Żelowa konsystencja mi nie przeszkadza, pod warunkiem że tzreba tego na noc używać. Moze nawet być lepikie i ciągnace, byle dzialalo ![]() Cytat:
Kuurde ![]() Może spadła i sie gdzieś w kącik potoczyla? |
||
|
|
|
#1809 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiedziałam w jakim wątku zadać to pytanie dlatego zapytam tutaj.
Kupowała któraś z was testery Lutensa na kokai.pl? Bo są w niezłej cenie. Zastanawiam się tylko czym się flaszka różni od tej normalnej. |
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko z nimi jak najbardziej w porządku, jedyna różnica to to,ze w testerze był atomizer wkręcony już we flaszkę, a w nietesterze flaszka zakręcona okrągłym koreczkiem, a atomizer osobno, do wmontowania samodzielnie
|
|
|
|
|
#1812 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Nie są ułomne
|
|
#1813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Udało mi się wyrobić z pilnym wszystkim, więc weekend będzie spokojny, ufffff
|
||
|
|
|
#1814 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziękuję za szybką odpowiedź kobitki |
|
|
|
|
#1815 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
no i nie mają pudełka tylko są w woreczku bomblowym
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1817 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
jeśli uważasz, że tobie coś dobrego przynosi, a szkodliwego nic - to twój wybór, i naprawdę nie bierz do siebie, że ja akurat mam dość silną awersję do metod naturalnego samoleczenia takim stylem promowanych (nie mam na myśli żadnego stylu twojego, a styl z cytowanego bloga) może i umrę z powodu niepróbowania oczyszczeń olejowych, świecowania uszu, maki itp itd, ale to mój wybór i wybory inne jak najzupełniej szanuję, mimo że czasem ich otoczka mnie śmieszy, co oczywiście nie czyni mnie lemingiem niegłupim ![]() a leming głupi to dla mnie tylko postawa "spróbuję, bo inni próbują", "zrobię, bo inni robią", niezależnie od tego, czy dotyczy głosowania w wyborach, wygłaszania sterotypowych niesprawdzonych osobiście poglądów, czy powtarzania obiegowych zachowań i może jest mi zbyt łatwo powiedzieć "question authority, think for yourself" |
|
|
|
|
#1818 | |||||
|
Mother of Cats
|
Dobry piątkowy Baru
Po całości - od stópek do szyjek ![]() Nie mam w domu ani grama czekolady. Ale kakao też można jeść łyżeczką ![]() Cytat:
![]() Horror. Niechże przejdzie, ureguluje się i co tam jeszcze może zrobić ![]() Cytat:
Sama-wiesz-kto czeka ![]() Cytat:
Nie zgodzę się - nos, z którego się leje, jest na górze; gardło/paszcza, w której ląduje np. odkrztuszana flegma też jest na górze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Więc trudno, żeby ktoś pisał o oleju czystym jak łza.To na podsumowanie i zakończenie tematu lemingów: KLIK - nie wiedziałam, że to takie słodziaki ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Baru drogi, którą lunulę wybrać? pierwsza, druga, trzecia, czwarta, piąta... W ogóle śliniotoku dostaję na widok niektórych pierścionków i bransolet od tego sprzedawcy
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-04-12 o 22:23 |
|||||
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nie pomogłam ![]() Chociaż.... Ja bym wzięła chyba 5. I leminga Dopadła mnie zgaga po bagietkach z masłem czosnkowym
|
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1822 |
|
Nindżopesz
|
Aileenn, piąteczka!
Ad sinupret dziwnych ubrań, wklejam swoje "hity". A ten gorset to już w ogóle |
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1824 |
|
Nindżopesz
|
Sieu nie znajom
![]() Muszę nakupić cornych prześcieradeł i uszyć sobie jakiś 'otkutur
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1827 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Mnie się chce sukienki na komunię dida, oczywiście nic nie ma Te za 169 zł są fajne, ale mają długi rękaw klik
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1828 | |||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- zamówi blaszany u p. Konieczki ![]() ---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1829 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1830 |
|
Mother of Cats
|
Dziękuję za głosy
![]() E no, świetne są te ciuchy. (No może z wyjątkiem gorsetu, bo mi się nieco makabrycznie kojarzy). Tylko nie wiem, gdzie by je nosić... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.

ale tak jedną jakąś konkretną najlepszą możecie polecić? włosy me niskoporowate (wg pewnych blogów wuosowych), nierozdwajające się, ale lekko sianowate, puchate, sztywnawe, rzadkie, lecom sporawo, i po ostatnim farbowaniu elektryzują się jak diabli. nigdy więcej tej farby

ale po całości czy gdzies konkretnie???

.