Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 204 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-12, 05:33   #6091
unsafe_girl
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że moje cycuchy już 6 lipca będą ładne ( a op mam 10 maja) bo mam wesele
Powiem Ci z własnego doświadczenia, bo właśnie minęło u mnie 2 m-ce Jeżeli masz zamiar się wybawić, wyszaleć i wyskakać, to bez dobrego stanika będzie kiepsko, piersi mogą być jeszcze obolałe. Ale jeśli wybierzesz opcję: ładnie wyglądać i mało się ruszać możesz na te parenaście godzin nie zakładać stanika. Ale wiesz jak to jest na weselach, zawsze jakiś wujek/dziadek porywa do tańca
Zawsze możesz jeszcze mieć drugą kreację, pod którą założysz sportowiec, a na obiad wyskoczyć w mega sukience bez pleców i bez stanika
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 07:46   #6092
gawisz
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

No i piątek

Ninka - daj znać co powiedział lekarz. Ja 12 dni przed op nie brałam już leków.. ale gardło płukałam nadal bo bałam się, że może być niedoleczone. Siedziałam jak na szpilkach, żeby tylko z każdym dniam czuc się lepiej.. miód, cytryna.. bo to był czas okropnych infekcji, a ja miałam już zorganizowaną opiekę nad dziećmi po op i trudno byłoby mi to wszystko przekladać.

Kicia - ja Cię rozumiem z tymi krzakami.. jak już się zacznie to ciężko przestać. Miałam to kiedyś z grzywką i samodzielnym jej skracaniem skończyło się tragicznie - po wysuszeniu włosów okazała się trochę przykrótka.. A propos włosów to właśnie się dziś do fryzjera wybieram znudzona - więc zmiany będą - oj tak!

To ja mam prośbę do Mayi:
proszę o jakieś usystematyzowanie kwestii biustonoszy - od kiedy, jakie, na jak długo? Strój kąpielowy - jaki bezpieczny? Co ze spaniem - bez? topy? Może jakieś linki do ciekawych modeli. Bo już się w tym gubię... Na co zwrócić szczególną uwagę...?

Co do wyjścia bez biustonosza po 3-4 tyg to może byc ciężko - moje już mają 3,5 tyg i kiedy ściągam biustonosz przed kąpielą, a nie zakłam tuż po (bo np. rozmawiam z mężem ) to po ok 10 min czuję, że one się trochę na boki rozchodzą, tak jakby zbliżyły się w stronę pach. Poza tym są tkliwe i odruchowo się bronię przed dotykiem..

Aaa i gdzie jest Margo? Proszę tu cos zameldować o samopoczuciu własnym...
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 08:36   #6093
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Ja również uciekam, miłej nocki Wam życzę
Jeszcze tylko przed snem Wam się pochwalę, tylko się nie śmiejcie ze mnie Kupiłam dzisiaj elektryczne nożyce do przycinania krzaków i je chciałam trochę podciąć. Jak ściągałam te ucięte gałązki to powbijałam sobie kolce do palców, tak się wkurzyłam (ja taki mały nerwusek jestem), że pochlastałam je konkretnie, teraz są nie do poznania Haha wiecie jaka to zarąbista sprawa chociaż na krzakach się powyżywać, aż mi się humor poprawił
Oj z tymi krzakami to rozumiem Cie doskonale. Ja tez wczoraj wskoczylam do ogrodka i ostro wszystko poprzycinalam. Taka forma terapii.

A i zapomnialam sie przywitac z samego rana.
Stary 2013-04-12, 09:01   #6094
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
Lato ma ponoc byc brzydkie w tym roku tak wiec nie bedziesz miala czego zalowac

mamy tego samego dnia konsultacje 15 juz ustalicie date operacji ?
Takaja..nie mów, że lato ma być brzydkie kurcze.. a nie wiem czy uda mi się gdzieś wyjechać do ciepłych w to lato...liczyłam na nasze klimaty...
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 09:40   #6095
gawisz
Raczkowanie

Co do długoterminowej pogody to takie trochę wróżenie z fusów więc w to wierzyć nie należy, a tym bardziej przejmować się
Przesyłam Wam linka do norweskiej strony z prognozą pogody. Sprawdza się naprawdę (podobno mają najnowoczęsniejszy na świecie sprzęt pomiarowy)
http://www.yr.no/ nalezy wpisać w górnym okienku miejscowość i już mamy prognozę - z podziałem na pory dnia. Długoterminowa jest w zakładce po lewej stronie >langtidsvarsel<
Stary 2013-04-12, 09:53   #6096
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Takaja..nie mów, że lato ma być brzydkie kurcze.. a nie wiem czy uda mi się gdzieś wyjechać do ciepłych w to lato...liczyłam na nasze klimaty...
Nie chce Cie smucic ale niestety tak mowia ja sie chyba nawet z tego ciesze bo jak dojdzie u mnie wszystko do skutku to chyba nie chcialabym slonca i tez dlatego rezygnujemy z wakacji w tym roku .A jak sobie tak czytam,ze dziewczyny i 2 i 3 miesiace po op ``czuja``swoje cycuszki to ja bym zle sie czula na wakacjach bo zanim w pelni korzystac z urlopu to pewno bym najwieksza uwage skupiala na czym innym

Pozatym witam z rana moj dom odwiedzila grypa jelitowka juz 2 raz,czuje sie strasznie a najgorzej dzieciaki niestety,mnie jeszcze tak do konca nie porwalo ale juz sie zaczyna rozkrecac

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 10:16   #6097
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Witam się po przerwie

Miałam szpital w domu - ja chora, Tż chory i Młody oczywiście też załapał, także do niczego głowy nie miałam, teraz jeszcze roczek mam na głowie, więc cycki jakoś schodzą na drugi plan. Nawet nie mam kiedy zdjęć zrobić, a stuknie im zaraz 8 tygodni
Idę Was ponadrabiać
Stary 2013-04-12, 10:40   #6098
michalina1312
Raczkowanie

Hej
Mam do Was pytanie.. tak mnie naszło. Czy jest jakiś sposób, żeby sutki były ładnie sterczące cały czas, a nie takie miękkie? Nie mówię o zimnej wodzie czy takich krótkotrwałych sposobach, tylko o czymś na dłużej...

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Nie chce Cie smucic ale niestety tak mowia ja sie chyba nawet z tego ciesze bo jak dojdzie u mnie wszystko do skutku to chyba nie chcialabym slonca i tez dlatego rezygnujemy z wakacji w tym roku .A jak sobie tak czytam,ze dziewczyny i 2 i 3 miesiace po op ``czuja``swoje cycuszki to ja bym zle sie czula na wakacjach bo zanim w pelni korzystac z urlopu to pewno bym najwieksza uwage skupiala na czym innym

Pozatym witam z rana moj dom odwiedzila grypa jelitowka juz 2 raz,czuje sie strasznie a najgorzej dzieciaki niestety,mnie jeszcze tak do konca nie porwalo ale juz sie zaczyna rozkrecac
To leć szybko do apteki, kup nifuroksazyd, świetny lek, zawsze mi pomagał i każdemu polecam

Ćwiczę
michalina1312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 10:59   #6099
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
No i piątek

Ninka - daj znać co powiedział lekarz. Ja 12 dni przed op nie brałam już leków.. ale gardło płukałam nadal bo bałam się, że może być niedoleczone. Siedziałam jak na szpilkach, żeby tylko z każdym dniam czuc się lepiej.. miód, cytryna.. bo to był czas okropnych infekcji, a ja miałam już zorganizowaną opiekę nad dziećmi po op i trudno byłoby mi to wszystko przekladać.

Kicia - ja Cię rozumiem z tymi krzakami.. jak już się zacznie to ciężko przestać. Miałam to kiedyś z grzywką i samodzielnym jej skracaniem skończyło się tragicznie - po wysuszeniu włosów okazała się trochę przykrótka.. A propos włosów to właśnie się dziś do fryzjera wybieram znudzona - więc zmiany będą - oj tak!

proszę o jakieś usystematyzowanie kwestii biustonoszy - od kiedy, jakie, na jak długo? Strój kąpielowy - jaki bezpieczny? Co ze spaniem - bez? topy? Może jakieś linki do ciekawych modeli. Bo już się w tym gubię... Na co zwrócić szczególną uwagę...?

Co do wyjścia bez biustonosza po 3-4 tyg to może byc ciężko - moje już mają 3,5 tyg i kiedy ściągam biustonosz przed kąpielą, a nie zakłam tuż po (bo np. rozmawiam z mężem ) to po ok 10 min czuję, że one się trochę na boki rozchodzą, tak jakby zbliżyły się w stronę pach. Poza tym są tkliwe i odruchowo się bronię przed dotykiem..

Aaa i gdzie jest Margo? Proszę tu cos zameldować o samopoczuciu własnym...
hej dziewczynki gawisz słońce nie mogę się dodzwonić do mojego lekarza będę dziś go męczyć jeszcze ja w sumie to biore tylko te tabletki z szałwii i wit C i nic po za tym i dziś już mnie gardło nie boli więc mam nadzieję że termin się nie zmieni

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 11:10   #6100
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny widze że ktopozna już po gratulację i odpoczywaj sobie
teraz na mnie kolej powiem wam że zaczynam się juz trochę denerwować
a powiedzcie mi dziewczyny czy któraś z was była chora przed op bo ja mam tak gardło zawalone że nie mogę mówić tak mnie boli i się zastanawiam czy jak nie wyleczę to nie mogę iść na op? a może macie jakiś sposób na gardło? w sumie to nie pytałam mojego lekarza o przeziębienie pytałam tylko o okres jakby się spóźnił to co wtedy, niby lekarz powiedział że muszę być zdrowa a jak się wyleczę kilka dni przed op to też powinnam poinformować lekarza że byłam przeziębiona kurcze teraz to ja zaczynam się już wszystkim przejmować przed op
Chora przyszłam na konsultację,informowałam telefonicznie że dychram pomimo to zaprosili do kliniki.
Nie gorączkowałam,kaszel + ból gardła mięśni i katar jakoś 5 dni później byłam operowana,fartem już bez choróbska przypominałam o przebytym przeziębieniu nie widzieli przeciwwskazań po op. wszystko było ok ale jednak osłabiony organizm i to małe przeziębienie po około 3 tygodniach wróciło z 39 stopniową gorączką,zawalonym gardłem.
Komplikacji jeżeli chodzi o op. nie było no ale pierwszy lepszy wiaterek i wróciło ze zdwojoną mocą

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 11:32   #6101
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Korolowa, ja tez myślę, że wyjście krótko po operacji bez stanika nie byłoby najmądrzejszym posunięciem... Zrobisz jak zechcesz, ale tak jak dziewczyny piszą, pewnie będziesz tańczyć, może skakać, biedne implanty Ci wyskoczą

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

A moim zdaniem najgorsi są starsi ludzie za kierownicą. lamie taki przepisy i jeszcze ręką grozi temu, kto go otrąbi

no to zaprojektuje sobie jednak sukienkę taką, pod którą można założyć stanik sportowy...hmm, a już myślałam, ze będzie tak pięknie no nic, powinnam się raczej martwić operacją a nie weselem

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Powiem Ci z własnego doświadczenia, bo właśnie minęło u mnie 2 m-ce Jeżeli masz zamiar się wybawić, wyszaleć i wyskakać, to bez dobrego stanika będzie kiepsko, piersi mogą być jeszcze obolałe. Ale jeśli wybierzesz opcję: ładnie wyglądać i mało się ruszać możesz na te parenaście godzin nie zakładać stanika. Ale wiesz jak to jest na weselach, zawsze jakiś wujek/dziadek porywa do tańca
Zawsze możesz jeszcze mieć drugą kreację, pod którą założysz sportowiec, a na obiad wyskoczyć w mega sukience bez pleców i bez stanika

dziewczyny dziękuje, normalnie niedoinformowana jakaś byłam - nie, nie, to ja nie chce ryzykować, i tak jak napisała Maya, po operacji zobaczę co i jak, nie ma co teraz planowac widzę
Stary 2013-04-12, 11:50   #6102
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam dziewczyny

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 12:02   #6103
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Chora przyszłam na konsultację,informowałam telefonicznie że dychram pomimo to zaprosili do kliniki.
Nie gorączkowałam,kaszel + ból gardła mięśni i katar jakoś 5 dni później byłam operowana,fartem już bez choróbska przypominałam o przebytym przeziębieniu nie widzieli przeciwwskazań po op. wszystko było ok ale jednak osłabiony organizm i to małe przeziębienie po około 3 tygodniach wróciło z 39 stopniową gorączką,zawalonym gardłem.
Komplikacji jeżeli chodzi o op. nie było no ale pierwszy lepszy wiaterek i wróciło ze zdwojoną mocą
no ja właśnie próbuję się dodzwonić do mojego doktorka ale nie odbiera mnie tylko gardło bolało przez 3 dni, bo już dziś mnie nie boli więc jak tylko się dodzwonię to się wszystkiego dowiem

Stary 2013-04-12, 17:31   #6104
malwi92
Przyczajenie

Dzień dobry Moje plany niestety się komplikują. Chciałam najpierw iść na konsultację w Warszawie do lekarza od którego są tu osoby ale niestety tam jest teraz urlop i nie wiadomo do kiedy. U lekarki u której byłam rok temu w Gdyni też jest problem z terminem na czerwiec.Ale umówię się na konsultację , zobaczę co powie. Umówię się też do innego lekarza , jakoś nie bardzo mi pasuje ale pójdę i zobaczę. Jakoś źle się układa. Żeby tylko coś dobrego z tego wyszło.

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

ninka28- ty też idziesz do tego lekarza o którym ja myślę. Termin operacji masz na 23.04 ? czy dawno dostałaś ten termin kiedy byłaś na pierwszej wizycie? I czy jak zadzwonię to będę rozmawiać z lekarzem czy z recepcją?
malwi92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 20:15   #6105
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malwi92 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Moje plany niestety się komplikują. Chciałam najpierw iść na konsultację w Warszawie do lekarza od którego są tu osoby ale niestety tam jest teraz urlop i nie wiadomo do kiedy. U lekarki u której byłam rok temu w Gdyni też jest problem z terminem na czerwiec.Ale umówię się na konsultację , zobaczę co powie. Umówię się też do innego lekarza , jakoś nie bardzo mi pasuje ale pójdę i zobaczę. Jakoś źle się układa. Żeby tylko coś dobrego z tego wyszło.

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

ninka28- ty też idziesz do tego lekarza o którym ja myślę. Termin operacji masz na 23.04 ? czy dawno dostałaś ten termin kiedy byłaś na pierwszej wizycie? I czy jak zadzwonię to będę rozmawiać z lekarzem czy z recepcją?
ja jak poszłam na konsultację to od razu umawiałam termin a byłam miesiąc temu dostała bym szybszy termin ale robiłam szczepionkę na żółtaczkę i po drugim szczepieniu trzeba 2 tyg odczekać i potem jeszcze okres mam więc wyszło na 23 jak zadzwonisz na kom chyba 606 się zaczyna to z lekarzem będziesz rozmawiać bezpośrednio a panie z recepcji też podają do dr od razu bo on sam się umawia

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

gawisz słońce dodzwoniłam się Pan doktor powiedział że jeżeli tydzień przed mi nie przejdzie to mam do niego zadzwonić no i mam brać dalej te tabletki z szałwii i wit C mam nadzieję że już nic nie podłapię i 23 będę szczęśliwą cycolinką

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

coś ostatnio Amorcio się nie odzywa może cię ściągne myślami

Stary 2013-04-12, 22:54   #6106
MissDiorCheriii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
Foty szybciutko robiłam, mąż ciekawy efektu czekał

Ilona, w dniu operacji: 56,5 kg, 168cm, 68 cm. pod biustem
NAPATRZEC SIE NIE MOGEEE
NIE MA CO JADXE DO KRK TAM WIEKSZE WKLADAJA HEHE
ja z podobnymi gabarytami i pipcie takie male mi chca wkladac :P phiii

sliczneeeeee

usteczka już są
MissDiorCheriii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 22:59   #6107
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=ninka28;40280558]ja jak poszłam na konsultację to od razu umawiałam termin a byłam miesiąc temu dostała bym szybszy termin ale robiłam szczepionkę na żółtaczkę i po drugim szczepieniu trzeba 2 tyg odczekać i potem jeszcze okres mam więc wyszło na 23 jak zadzwonisz na kom chyba 606 się zaczyna to z lekarzem będziesz rozmawiać bezpośrednio a panie z recepcji też podają do dr od razu bo on sam się umawia

malwi,
ja się umawiałam do tego doktorka przez recepcję i to wysyłając im maila!!Nie mogłm się do nich dodzwonić,a wówczas nie miałam jeszcze jego wizytówki. Panie odrazu praktycznie oddzwoniły i wtedy się umówiłam
A termin sama sobie wybrałam,który wypadał za dwa miesiące i nie było z tym problemu.Potem niestety musiałam odwołać ten termin i też nie było problemu

Ogladam Sekrety Chirurgii i chyba te operacje brzucha to są najgrosze...patrzeć nie mogę,to zajrzałam do Was
Stary 2013-04-12, 23:12   #6108
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Hey Dziewczynki ! Witam po dlugiej przerwie , troszku mnie nie bylo i znowu tyle do nadrobienia !! zaleglosci mam w czytaniu ,jest to moja praca domowa na dzis ktora musze odrobic ;-P
Edzia - dobrze , ze wyszlas calo z tego wypadku ! Zawsze znajda sie tacy wariaci na drogach:/ .. Zycze szybkiego dojscia do siebie !
Dziekuje rowniez za zaopiekowaniem sie wyliczanka !
ale ten czas zasowa....niedawno jeszcze widnialo ponad 90 dni do mojej operacji ..a tutaj zblizamy sie do 70 Teraz czas na Ninke - jeszcze 11 dni do operacji !
ninka28 23.04 - 11
martika25300 07.05 - 25
kolorowa 10.05 - 28
Edzia1985 11.05- 29
Kwiatuszekldn 26.06 - 75

O nieee! Ominelam Sekrety Chirurgi ... a czekalam tydzien ...zapomnialam ;/

Edytowane przez Kwiatuszekldn
Czas edycji: 2013-04-12 o 23:13
Kwiatuszekldn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 01:33   #6109
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Możemy spróbować to jakoś ułożyć. Tak po naszemu Lekarze niestety nie mogą sami ocenić jak to jest ubrać fiżbiny na cały dzień 6 tyg po operacji- a szkoda
Ja zaproponuję taki grafik, piszcie swoje uwagi.

Pierwszy miesiąc po operacji- stanik pooperacyjny w dzień i w nocy. Wg zaleceń pas pooperacyjny.
Po pierwszej kontroli 4-6tydz do 3 /4msc- wygodny stanik np. sportowy, z dwoma miskami które są elastyczne i nie za cienkie. Piersi muszą mieć wygodnie i muszą być ustabilizowane bo po miesiącu zaczną się robić coraz bardziej ruchome. Elastyczna miska nie gniecie i nie niszczy naszej tkanki - to jest bardzo ważne podczas kształtowania piersi. Jeśli nie ma innych zaleceń - w nocy topik.
Linki do wygodnych staniczków są w pierwszym poście wątku.
3 msc - 5/6msc - nadal najwygodniej jest w stanikach wygodnych. Piersi ciągle są obolałe, często tkliwe, jeszcze coś w nich zaboli i nadal nie są całkiem ruchome. Wszystkie modelujące kształt staniki się nie sprawdzają bo piersi umiejscowione w wymuszonych miejscach po dłuższym czasie po prostu bolą- a do tego po zdjęciu takiego stanika wyglądają "na zmęczone". To na prawdę widać kto nosi stanik z miską miękką a kto "męczy" i gniecie piersi w twardych stanikach lub na siłę je zbiera ku środkowi. Nawet odpowiednio dobrane fiżbiny- a więc okalające całą pierś - przeszkadzają. Oczywiście założone raz na jakiś czas po 3 msc - nie zrobią już nam krzywdy. W nocy topik- tylko mało ruchome piersi, o zbitej tkance, z małym implantem śpią na golaska .
Od 6 msc - można już wszystko bez obaw choć i tak najlepiej jest w stanikach wygodnych Piersi po karmieniach, zniszczone i te z dużymi implantami w nocy topik -na pewno piersią takie postępowanie nie zaszkodzi a wręcz pomoże w utrzymaniu skóry w dobrej formie.

Co do strojów kąpielowych- podobnie jak ze stanikami. Teraz jest taki wybór że nie powinno być problemu ze znalezieniem stroju o właściwym kroju lub z miękką i elastyczną miską. Ważne jest by na plaży nie przegrzewać piersi do 6 msc. Więc często chłodzimy się w wodzie.

Gniecenie piersi już zawsze jest niewskazane. Szkoda niszczyć naszą tkankę o którą trzeba dbać. Bo sam implant obciągnięty skórą nie jest ładny a gnieciona tkanka- zniszczy się , zrobi coraz cieńsza, rzadsza i zaniknie.
Gniecenie piersi w za płytkich stanikach - rozciągnie okolice brodawki.
Chodzenie cały czas w stanikach podnoszących piersi pod brodę też zniekształci nasze skarby- góra piersi się rozciągnie i zluzuje a brodawka będzie coraz niżej. Po zdjęciu stanika tak noszone piersi nie będą
z całą pewnością pod bordą jeśli ktoś myśli że jak będzie tak podnosił piersi będzie miał zawsze wysoko jędrne piłki- myli się, stanie się dokładnie odwrotnie i z jędrnych piłek zejdzie powietrze po kilku msc.

Cytat:
Napisane przez MissDiorCheriii Pokaż wiadomość
NAPATRZEC SIE NIE MOGEEE
NIE MA CO JADXE DO KRK TAM WIEKSZE WKLADAJA HEHE
ja z podobnymi gabarytami i pipcie takie male mi chca wkladac :P phiii

sliczneeeeee
oj dobre. Chyba nasze dziewczynki dostają u Pana dr większe rozmiary po znajomości co oczywiście bardzo nas cieszy

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszekldn Pokaż wiadomość
Hey Dziewczynki ! Witam po dlugiej przerwie , troszku mnie nie bylo i znowu tyle do nadrobienia !!
O jak dobrze że zaopiekujesz się nasza wyliczanką

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 07:58   #6110
majeczka1224
Raczkowanie

Czesc dziewczyny!!!

Bylam na drugiej konsultacji, wybralam dr E.S. Niestety nie jestem zadowolona...powiedziala, ze nie wlozy mi implantow, jedyne wyjscie to mastopeksja!!! wogole odradzala mi operacje a doradzala drugie dziecko!! a ja do niej ze nie planuje, a ona zebym sie dobrze zastanowila...ze lepiej wychowuje sie dzieciaczki razem...
Nie moge pojac jak dwoch lekarzy postawilo calkiem inna diagnoze!!! M.M.K chce mi wlozyc okragle pod powiez a E.S zrobic mastopeksje.. i badz tu madrym!!!!
Jak juz wroce do Anglii to wrzuce nowe zdjecie mojej wyjsciowki, bo juz sie zmienila, on sutka w dol mam 7 cm czy jest tutaj dziewczyna ktora miala tyle?
Stary 2013-04-13, 10:42   #6111
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez majeczka1224 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!!!

Bylam na drugiej konsultacji, wybralam dr E.S. Niestety nie jestem zadowolona...powiedziala, ze nie wlozy mi implantow, jedyne wyjscie to mastopeksja!!! wogole odradzala mi operacje a doradzala drugie dziecko!! a ja do niej ze nie planuje, a ona zebym sie dobrze zastanowila...ze lepiej wychowuje sie dzieciaczki razem...
Nie moge pojac jak dwoch lekarzy postawilo calkiem inna diagnoze!!! M.M.K chce mi wlozyc okragle pod powiez a E.S zrobic mastopeksje.. i badz tu madrym!!!!
Jak juz wroce do Anglii to wrzuce nowe zdjecie mojej wyjsciowki, bo juz sie zmienila, on sutka w dol mam 7 cm czy jest tutaj dziewczyna ktora miala tyle?
Majeczka ja jak przeczytalam,ze masz miec implant pod powiez to szczerze sie przerazilam.
Stary 2013-04-13, 12:20   #6112
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majeczka1224 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!!!

A czemu nie chcesz w Anglii robic piersi jesli moge zapytac ? tutaj tez maja swietnych fachowcow i nie musialabyc latac w te i z powrotem. Mozesz zerknac moja wyjsciowke i mi 2 lekarzy zaproponowalo okraglaski a po dzieciach zamiast piersi sa puste sakiewki na monety na dodatek 2 rozne rozmiary :/

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response

Edytowane przez takaja13
Czas edycji: 2013-04-13 o 12:21
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 12:26   #6113
zabulek1
Wtajemniczenie

DZIENDOBEREK

Dziewczynki koffane potrzebuje pomocy Musze kupic puder w kremie na dzisiejsza noc, a jako, ze sie nie maluje nie mam pojecia, ktory jest the best Najadlam sie orzechow glupia ja i mnie wysypalo, a mam urodzinowe party dzisiaj wieczorem i musze wygladac w miare jak czlowiek

Napiszcie mi jakie podklady daja dobry efekt

A ja Wam zaraz wrzuce moj prezent urodzinowy, ktory sobie sama kupilam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 13:35   #6114
gawisz
Raczkowanie

Mayu dzięki za pomocną rozpiskę teraz już wybór stanika nie jest taki prosty jak dawniej.. choć znacznie przyjemniejsze są zakupy! Ja po druciano-gąbczastej traumie nie mam specjalnie ochoty na fiszbiny. Niestety wcale nie tak łatwo jest kupić wygodny i porządnie uszyty stanik bez drutów, który nie jest typowym sportowcem.. Ja planuję 3-4 miesiące chodzić 24h w pooperacyjnym z przerwami na pranie (wówczas triumph trophy), a później wygodne elastyczne staniki bez fiszbin na codzień, a do spania top. Może na jakieś wyjścia, imprezy skuszę się na coś innego, ale póki co mam wrażenie, że wcale tego nie potrzebuję - bo piersi wyglądają idealnie bez żadnego modelowania.

Zabulek - ja używam na codzień Max Factor - Lasting Performance (idealnie się rozprowadza, bez efektu maski, ładnie kryje i nie zapycha - ale kosztuje sporo bo ok 60 zł więc nie wiem czy na jedno wyjście się opłaca... może jakąś próbkę czegoś dobrego dostaniesz w drogerii/aptece?)
Stary 2013-04-13, 13:44   #6115
majeczka1224
Raczkowanie

Cytat:
A czemu nie chcesz w Anglii robic piersi jesli moge zapytac ? tutaj tez maja swietnych fachowcow i nie musialabyc latac w te i z powrotem. Mozesz zerknac moja wyjsciowke i mi 2 lekarzy zaproponowalo okraglaski a po dzieciach zamiast piersi sa puste sakiewki na monety na dodatek 2 rozne rozmiary :/
Takaja13 niestety nie znam nikogo kto robil tam piersi, oczywiscie byloby wygodniej, ale w Polsce mam mame ktora mi pomorze, wysylam zaproszenie i z checia obejrze Twoja wyjsciowke

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

[QUOTE=zabulek1;40288396]DZIENDOBEREK

Dziewczynki koffane potrzebuje pomocy Musze kupic puder w kremie na dzisiejsza noc, a jako, ze sie nie maluje nie mam pojecia, ktory jest the best Najadlam sie orzechow glupia ja i mnie wysypalo, a mam urodzinowe party dzisiaj wieczorem i musze wygladac w miare jak czlowiek

Zabulek1 jesli Cie wysypalo to potrzebujesz podkladu kryjacego, polecam revlon colorstay.
Stary 2013-04-13, 13:45   #6116
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Zabulek - ja używam na codzień Max Factor - Lasting Performance (idealnie się rozprowadza, bez efektu maski, ładnie kryje i nie zapycha - ale kosztuje sporo bo ok 60 zł więc nie wiem czy na jedno wyjście się opłaca... może jakąś próbkę czegoś dobrego dostaniesz w drogerii/aptece?)
A może krem BB?
Jeżeli nie malujesz się na codzień, to myślę, że wystarczy.
Z Garniera kupiłam ostatnio za 14 zł.
Stary 2013-04-13, 15:59   #6117
zabulek1
Wtajemniczenie

Dzieki dziewczynki Zaraz lece cos kupic, narazie siedze z sudocream na twarzy

Krem BB uzywam , mam normalny, przeciw zmarszkom hehehe i ten matujacy tez, ale on mi nie zakryje Potrzebuje czegos po czym bede miala idealna cere hehehehehehe

A tu moj prezent, kupilam sobie sama, a co tam Tylko zdjecie nie oddaje tego koloru, ktory jest nieziemsko-porazajacy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1060311.jpg (25,7 KB, 49 załadowań)
Stary 2013-04-13, 16:02   #6118
zabulek1
Wtajemniczenie

Unsafe girl Twoj avek mnie tak razi po oczach, ze juz wysypki nie widze Piekne masz te rakiety
Stary 2013-04-13, 16:54   #6119
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Unsafe girl Twoj avek mnie tak razi po oczach, ze juz wysypki nie widze Piekne masz te rakiety
Dziękuję
Ostatnio kupiłam w promocji Perfect Matte z Bell matująco-kryjący, też tanio I bardzo fajnie mi się go używa.
Stary 2013-04-13, 17:08   #6120
madlen666
Zadomowienie

sluchalam przed chwila radia rmfm i mowili znowu o wadliwych implantach firmy pip ze podan pol tysiaca kobiet w pl ma je przetsraszylam sie slyszac ta wiadomosc

czytalam na innym forum ze podobno Pan Dr z czech tez kiedys stosowal jakies tansze implanty poodbno kiepskie niech sie wypowiedza te dziewczynki ktore u niego robil .akie maja implanty i czy maja gwarancje.eh im wiecej czytam tym bardzije sie boje

KOREKTA NOSA

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2013-04-13 o 17:31
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości