|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM
Cytat:
wlasnie mialam pisac to samo mam nadzieje,ze pogoda im sie uda![]() Tymczasem lece szykowac sie do pracy ![]() wysłane z tapatalk |
|
|
|
|
#452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM2013
Cytat:
a w tygodniu po ślubie było gorąco i mieli piękny plener ![]() tajeczka, Iemand Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia |
|
|
|
|
#453 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM2013
no dziewczyny.. W LUBLINIE JEST PRZEPIĘKNIE! Słoneczko świeci, jest +10*C
nic tylko się cieszyć z Ieamand i tajeczką!
|
|
#454 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cenowo to zależy od sklepu , ale w okolicach 20-25 zł ![]() Ale z tego co kojarzę to nie ma wytrawnego całkiem ![]() Cytat:
piękny model![]() Cytat:
Cytat:
za gajer i suknie![]() Witam w piękny słoneczny dzionek ![]() DZISIAJ MÓJ PANIEŃSKI Czuje się jakbym urodziny miała mieć
|
||||
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Obudziło Nas słoneczko dzisiaj ![]() Tż zrobił mi śniadanie do łóżka - to zaczyna być już normą przez weekend ![]() Jeszcze leżę w łóżeczku - ale trzeba wstać i udać się na zakupy
|
|
|
|
#456 |
|
Zadomowienie
|
tajeczka, Iemand mocno trzymam za Was kciuki. Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Tajeczko i Iemand życzę Wam wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia! Przepięknego, wzruszającego ślubu i wspaniałego wesela! Niech wszystko pójdzie po Waszej myśli, a mąż niech padnie z zachwytu na wasz widok
Myszko udanego panieńskiego ![]()
|
|
#458 |
|
Rozeznanie
|
Mój TŻ miał dziś pierwszy koszmar ślubny. :P
Dzwoni do mnie o 8.00 i opowiada, że nic nie pamiętał z ceremonii - nie wiedział nawet czy włożyliśmy sobie obrączki, bo nie miał swojej na palcu, a ja moją miałam. Podczas wesela siedzieliśmy w kuchni, bo sala była tak mała, że nikt się nie mieścił. W końcu zamiast do gości, pojechaliśmy na przejażdżkę samochodem, którym jechaliśmy do ślubu, ale po drodze ten się zepsuł, itd. xD
|
|
#459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Myszko życzę udanego wieczoru panieńskiego
tylko nie podrywaj striptizerów![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#460 |
|
Wtajemniczenie
|
Myszko milej zabawy i czekamy pozniej na relacje
|
|
|
|
#461 |
|
Zadomowienie
|
Iemand i Tajeczka! Ale super, wreszcie się doczekały i będą relacje
![]() No dziewczyny, teraz to już jedna za drugą będziemy szły Wpadam do Was - ostatnio zalatana jestm mega - i PROSZĘ O POMOC! Przejrzałam propozycje tej florystki i kiepsko, naprawdę - za wiele mi nie zaproponowała - tak na prawdę pokazała tylko jakie są wazony i jakie w nich kompozycje - ale totalnie nie moje kolory - czyli nadal nic nie wiem. Muszę chyba zebrać się w sobie i sama coś wymyślić, bo widzę, że to do niczego nie zmierza ;/ Muszę się przejechać na giełdę i do Ikei jeszcze. A dziewczyny co myślicie o czymś takim? Potrzebuję Waszej pomocy, bo niestety już mam mętlik w głowie, a nie chce zastępować kul z goździków , kulą z maragetek Propozycja 1 - zrobić mniejsze kule z róż (chociaż pewnie kosztowo wcale nie wyjdzie dużo taniej) i jakoś z zielenią to połączyć? Propozycja 2 - zrobić właśnie takie malutkie kompozycje w kilku wazonach obok siebie. Tutaj problemem mogłyby być wazony, ale kompozycje kwiatowe już niekoniecznie. I wtedy albo białe wszystkie i dodać czerwone wstążki, albo biało-różowo- czerwone? Może coś w ombre przechodzące... Propozycja 4,6,7 - (jakoś nie po kolei mi się zdj dodały) - to hortensje. Hortensje były moją koncepcją początkową, ale później ją porzuciłam na rzecz tych czerwonych goździków. I tutaj albo tak jak na zdj 5, albo zmodyfikować trochę zdj 3 (bo tu jest pewnie z 5 tych główek czyli 100 za bukiet - trochę za dużo) - i połączyć to np z gipsówką jak na zdj 7, albo nie wiem, z jakimiś różowymi różami? I dodać też wstążkę czerwoną na wazonie? Propozycja 5 - to zrobić mniejsze kule z róż ale np dwie obok siebie coś jak na zdj 5 i obok tego np dodać jakieś świeczki, może w tubie? zależy jak by to współgrało ze sobą. I zdj 8 - to propozycja stołu młodych - ja nie przepadam za tymi podłużnymi kompozycjami i może coś w ten deseń bym wolała. Hortensje + róże + świeczki (ew. jakiś wypełniacz żeby drogo nie wyszło). Dziewczyny piszcie proszę co myślicie. Możecie sobie zobaczyć salę, bo mają nowe zdjęcia i czekam na Wasze odpowiedzi ![]() Aaa i zapomniałam o ostatnim zdj - znalazłam taką alternatywę dla wazonów - więc w razie gdyby mi były potrzebne czerwone wazony....
Edytowane przez jjulkaaa Czas edycji: 2013-04-13 o 09:35 |
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
witam w sobotnie przedpoludnie z lozka
:d
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() No nie wiem jak nasze Pmki, ale i w stolicy jak i 250 km dalej w moim rodzinnym mieście pięknie i słonecznie Myślę,że dziewczyny mają dzisiaj ładną pogodę ![]() Sprawdziłam te zniżki w Glamour... dlaczego nie ma New Yorkera |
|
|
|
#464 |
|
Zadomowienie
|
hello
u mnie wszyscy sobie poszli do fryzjerów i kosmetyczek więc mam chwilę dla siebie zaraz do wanny lecę sobie poleżeć w domu wszyscy zestresowani a ja nic, normalnie zero dzięki wielkie za życzenia może jeszcze później do Was zajrzę
|
|
|
|
#465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno będzie pięknie I będziemy czekać z niecierpliwością na relację! |
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś szalona,że tu jeszcze wchodzisz Życzę Ci magicznego dnia i wielu szczęśliwych dni z Mężem. Zdrowaśka za Wasz dzisiejszy dzień hihi
|
|
|
|
|
#467 |
|
Zadomowienie
|
mam czas to na wizażu siedzę
|
|
|
|
#468 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie też jest piękne słoneczko
oby naszym dzisiejszym Pannom Młodym wszystko wyszło cudownie![]() Zazdraszczam im, że to już ![]() Chyba założę sobie obrączkę na chwilę, bo mnie tak kusi najlepiej to bym już ją zaczęła cały czas nosić
|
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I podziwiam, że zero stersu, ja na samą myśl, mam żołądek ściśnięty![]() Raz jeszcze wszystkiego co najlepsze i magicznego dnia życże dziś
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Iemand, Tajeczko, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! ![]() Niech ten dzień będzie jak z bajki! Już za kilka godzin będziecie żonami swoich mężów, z obrączką na palcu... |
|
|
|
#471 |
|
Wtajemniczenie
|
Podziwiam Cie za to opanowanie i spokoj
ciekawe czy Tz tez taki spokojny jescze raz duzo szczescia i pieknego dnia
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Iemand, Tajeczko
pięknych ślubów i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
|
#473 |
|
Wtajemniczenie
|
tajeczko szalona jeszcze dla nas znalazłaś czas
mam nadzieję że szybko do nas wrócisz z relacjami![]() Wszystkiego najlepszego Wam życzę |
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM2013 cz. 47
Cytat:
Dobrze spalas w nocy?
|
|
#475 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Ale dziś pięknie czas ruszyć na zakupki.. płaszczyk poszukiwany a potem może wyciągne tż na jakiś spacer ![]() Cytat:
zazdroszczę,że to już dziś będziesz Żonką Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia! Cytat:
Cytat:
Skoro od Poznania przez Warszawę po Lublin jest piękne słoneczko Cytat:
ja też okolice GM
|
|
#476 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tajeczko wszystkiego co najlepsze, mnóstwo słońca i radości w tym magicznym dniu i na całe życie! Iemand, mam nadzieję, że u Ciebie świeci piękne słoneczko i równie pięknie prezentujesz się w sukni ze ślicznym bolerkiem ![]() Pozdrowienia dla przyszłym małżonków! Jak ja Wam zazdroszczę ![]()
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy ktoś to już wrzucał, ale jak zobaczyłam tą świnkę to padłam
![]()
|
#478 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale zazdroszczę tego, że masz w sobie totalny spokój i czas wolny ja w tym czasie już będę u fryzjerki i będę czekała na czesanie Ciekawe jak tam Tż![]() Dzień dobry
|
|||
|
|
|
#479 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dziś, trzynastego, zostało mi trzynaście tygodni do ślubu który biorę trzynastego 2013
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

u mnie swieci piekne sloneczko. Trzymam kciuki, zeby u naszych PMek rowniez mocno swiecilo w ten ich najpiekniejszy dzien 

nic tylko się cieszyć z Ieamand i tajeczką! 

Jesteś szalona,że tu jeszcze wchodzisz
klik!