Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-12, 23:26   #1081
emii
Zakorzenienie

Dot.: Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7

Cytat:
Napisane przez ciabol Pokaż wiadomość

Właśnie składam mój nowy stepper stwierdziłam, że to jedyna aktywność na jaką mnie stać
Pracuj, pracuj Ja się zbieram do kręcenia kołem, ale póki co tylko kolo odkurzyłam

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
afera koperkowa ..pierwsze slysze
Moja ciocia zawsze tak mówiła jak napięta atmosfera się robiła. Zawsze rozbawiala tym mnie i kuzynki.
emii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 23:27   #1082
ciabol
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nataliap87 Pokaż wiadomość

Zaczynam od Chodakowskiej koncze na bieganiu..
Też planuję biegać jak się zrobi cieplej czyli pewnie od poniedziałku

A i jeszcze 8 minute buns polecam, tylko 8 minut dziennie a na prawdę są fajne efekty

Dobranoc dziewczynki

Edytowane przez ciabol
Czas edycji: 2013-04-12 o 23:29
ciabol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 23:30   #1083
nataliap87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
Pracuj, pracuj Ja się zbieram do kręcenia kołem, ale póki co tylko kolo odkurzyłam

Moja ciocia zawsze tak mówiła jak napięta atmosfera się robiła. Zawsze rozbawiala tym mnie i kuzynki.
Ja odkurzam skakanke... ale mi nie wychodzi;/

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Też planuję biegać jak się zrobi cieplej czyli pewnie od poniedziałku

A i jeszcze 8 minute buns polecam, tylko 8 minut dziennie a na prawdę są fajne efekty

Dobranoc dziewczynki
Dobranoc... milych snów..
nataliap87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 23:32   #1084
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Ja odkurzam skakanke... ale mi nie wychodzi;/
a potem jak mi przychodzi ubrać kostium nie mogę sobie darować braku mobilizacji, zaczynam ćwiczyć w połowie wakacji i gotowa jestem na wrzesień jak trzeba się już chować
Od poniedziałku tez zaczynam, widzę, że u Was pełna mobilizacja to też się dołączę.
Stary 2013-04-12, 23:33   #1085
nataliap87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
a potem jak mi przychodzi ubrać kostium nie mogę sobie darować braku mobilizacji, zaczynam ćwiczyć w połowie wakacji i gotowa jestem na wrzesień jak trzeba się już chować
Od poniedziałku tez zaczynam, widzę, że u Was pełna mobilizacja to też się dołączę.
Ok! Trzymam Cie za słowo! zaczynamy od poniedzialku... dziewczyny....czas wziasc sie za siebie!!!
Stary 2013-04-12, 23:34   #1086
mandarynka123
Zakupoholiczka

Cytat:
Ja pare dni temu rowniez widzialam dziewczyne w trenczu z pulla i mi sie odwidzialo
Mi wręcz przeciwnie
Nie widziałyście może gdzieś podobnego? Najlepiej stacjonarnie, bo wolałabym przymierzyć
mandarynka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 23:40   #1087
nataliap87
Rozeznanie

Cytat:
Ok! Trzymam Cie za słowo! zaczynamy od poniedzialku... dziewczyny....czas wziasc sie za siebie!!!
To jest nas dwie:P trzeba sie motywowac wzajemnie:P

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
To jest nas dwie! Trzeba sie motywowac wzajemnie:P

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Napisane przez mandarynka123 Pokaż wiadomość
Mi wręcz przeciwnie
Nie widziałyście może gdzieś podobnego? Najlepiej stacjonarnie, bo wolałabym przymierzyć
Polecam tkmaxx... ! Myslalam ze nieznajde upragnionego trencza... a tu szok...! co druga kurteczka/trencz idealna az trudno sie zdecydowac...! Jeden warunek mierzyc... mierzyc.. mierzyc,...! ja kupilam kurtke oraz marynarke a bylam uparta na trencz z pullla!

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
To jest nas dwie:P trzeba sie motywowac wzajemnie:P

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

To jest nas dwie! Trzeba sie motywowac wzajemnie:P

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Polecam tkmaxx... ! Myslalam ze nieznajde upragnionego trencza... a tu szok...! co druga kurteczka/trencz idealna az trudno sie zdecydowac...! Jeden warunek mierzyc... mierzyc.. mierzyc,...! ja kupilam kurtke oraz marynarke a bylam uparta na trencz z pullla!
Ubrania na wieszaku wygladaja słabo ale na osobie//
Stary 2013-04-12, 23:51   #1088
ciabol
Wtajemniczenie

Cytat:
nie ma, że od poniedziałku ja przed chwilą pykłam 8 minute buns ciekawe czy się jutro podniosę
Stary 2013-04-12, 23:52   #1089
emii
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma, że od poniedziałku ja przed chwilą pykłam 8 minute buns ciekawe czy się jutro podniosę
Ja zdecydowanie od poniedziałku, teraz sobie nastawiłam serial i mam przygotowaną paczkę żelków i , pudełko czekoladek ni jak to w parze z ćwiczeniami nie pójdzie
Stary 2013-04-13, 08:45   #1090
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Też mam czerwone woski ale chyba szczególnej uwagi na sobie nie skupiałam
A co do koszuli to mi też właśnie wpadła w oko, wydaje się całkiem fajna ale nie widziałam jej na żywo a obawiam się jakości - ktoś ma?
przymierzałam ją, jest taka luźniejsza, lejąca się. Taki ma szorstki materiał i grubszy np w porównaniu z tą http://www.pullandbear.com/webapp/wc...%20KIESZENIAMI

ale szkoda, że nie ma kołnierzyka. A nad jakim kolorem myślisz?

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez dixie1990 Pokaż wiadomość
ja ją mam , jest okej
jaki kolor?

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Napisane przez melissa89 Pokaż wiadomość
ja bardzo lubię paski ale akceptuję je jedynie na bluzkach, t-shirtach, swetrach zamówiłam dzisiaj tego pasiaczka, bo zachciało mi się właśnie takiego w szersze pasy a jeśli chodzi o spodnie, to podobają mi się tylko w eleganckiej wesrsji lub w eleganckich stylizacjach do obcasów itd aczkolwiek siebie w takich nie widze
mi się paski nawet podobają, ale nie na mnie, kiedyś zobaczyłam siebie na zdjęciu w bluzce w paski... poszerzyła mnie, więc wolę ich na sobie unikac a propos pasków: http://www.camilleovertherainbow.com...rs-part-i.html

A w spodniach pasiakach widziałam taką zadbaną 50-60 kobietę, zdziwiłam się

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Ja pare dni temu rowniez widzialam dziewczyne w trenczu z pulla i mi sie odwidzialo
już dwie dziewczyny napisały, że go widziały, ja się nie zdziwię jak też zobaczę. Ja ostatnio w jednym dniu widziałam dwie dziewczyny w dwóch moich kurtkach
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 09:02   #1091
hailie21
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie tez urazone mogly sie poczuc dziewczyny nazwane "wieszakami" i stwierdzeniem, ze nie sa atrakcyjne dla faceta. Kazdy lubi co innego. Jestem tym wieszakiem i nie jest to moja wina tylko genetyki, ale nie mam z tego powodu kompleksow i podobam sie swojemu facetowi. Nikt nie jest idealny . Tyle ode mnie.
Również należę to tzw. "wieszaków" i nieraz spotkałam się z tego typu określeniami. Szczerze, to nie rusza mnie to w żaden sposób. Zaakceptowałam swoje ciało takim, jakie jest. Jasne, chciałabym przytyć jakieś 5kg, ale mimo prób nie udaje się
Najważniejsze, że sama podobam się sobie. Mój facet nie zgłasza żadnych skarg z powodu mojej wagi, wręcz przeciwnie. Ale 10kg więcej niczego by nie zmieniło. A opinia innych, niezbyt bliskich mi osób? Nabrałam z wiekiem dystansu do tego

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 09:35   #1092
ddtvn
Zakorzenienie

[QUOTE=Martolek;40282448]Hejka

Pamiętam, że rozmawiałyśmy o trampkach converse, teraz na answear.com do 15 kwietnia jest 30% zniżki i jest kilka wersji naszych trampek, ze zniżką wychodzi około 170zł, więc jest różnica.

ale nie ma takich jak ja chciałam zwykłych z grubą podeszwą białych w ogole sa na stronei sizeera takie ale z efektem "znoszenia" przybrudzili je sprali i wołaja 330 zł

Cytat:
Niech juz bedzie czerwiec i wyprzedaze bo na watku zaczyna sie robic niemilo

za dużo razem przebywamy chyba w sumie to ja czekam na sierpien/wrzesien zeby ceny były fajne
Stary 2013-04-13, 09:57   #1093
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hailie21 Pokaż wiadomość
Również należę to tzw. "wieszaków" i nieraz spotkałam się z tego typu określeniami. Szczerze, to nie rusza mnie to w żaden sposób. Zaakceptowałam swoje ciało takim, jakie jest. Jasne, chciałabym przytyć jakieś 5kg, ale mimo prób nie udaje się
Najważniejsze, że sama podobam się sobie. Mój facet nie zgłasza żadnych skarg z powodu mojej wagi, wręcz przeciwnie. Ale 10kg więcej niczego by nie zmieniło. A opinia innych, niezbyt bliskich mi osób? Nabrałam z wiekiem dystansu do tego
co dwa wieszaki to nie jeden

Cytat:
Napisane przez ddtvn Pokaż wiadomość
.

ale nie ma takich jak ja chciałam zwykłych z grubą podeszwą białych w ogole sa na stronei sizeera takie ale z efektem "znoszenia" przybrudzili je sprali i wołaja 330 zł

za dużo razem przebywamy chyba w sumie to ja czekam na sierpien/wrzesien zeby ceny były fajne

wlasnie dzis jade pomacac wszystko co jest w sklepie i przygotowac sie na wyprze
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 10:27   #1094
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Macie tylko 1 sklep h&m?
Dwa ale mi się nie chce jechać do tego drugiego

Cytat:
Dzieki Martolek za info, roznica naprawde spora
Cytat:
Napisane przez k@rolineczka Pokaż wiadomość
Dzięki za info, może w końcu się zdecyduje
Proszę bardzo jakbym miała więcej "leżących" pieniędzy to bym kupiła, są takie ładne krótkie morelowe i pudrowo-różowe no i białe

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez tikutka Pokaż wiadomość
zresztą przepraszam Cię bardzo, ale czasami przeginasz z krytyką do innych i czepianiem się, nawet ludzi którzy zaglądają tu po raz pierwszy i coś nie wiedzą czy coś to zamiast im pomóc, bo też się było kiedyś pierwszakiem to Ty się czepiasz..
aż mi się nie chce czytać Twoich elaboratów, za każdym razem pół strony zajmują... Taki mam sposób bycia i nie zamierzam tego zmienić, więc lepiej się przyzwyczaj. Szkoda, że zauważyłaś tylko moje złe zachowania, bo było tysiąc sytuacji, w których pomogłam na różny sposób, czy to starym wyjadaczkom, czy świeżakom, ale ok, ja jestem ta zła
Cytat:
Napisane przez tikutka Pokaż wiadomość
Tutaj jakoś nikt się nikogo specjalnie nie czepia oprócz jednej osoby.. Rozmawia się z nią jest ok, a czasami jedno pytanie może tak rozdrażnić.. A niektórzy też powinni być obiektywni, a nie stawać za kimś, bo ma taki nick albo niby jest lepszy od innych itp.. Tyle ode mnie..
już napisałam, taka właśnie jestem. A z tym stawaniem za kimś to już przegięłaś każdy ma swój rozum. I może to jeszcze ja jestem tą osobą, która czuje się lepsza od innych? Szkoda, że to że jestem bardziej pewna siebie niż niektóre osoby jest odbierane jako wywyższanie się

Jak dla mnie koniec tematu, napisałam wszystko co chciałam Ci przekazać.

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 10:41   #1095
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość
przymierzałam ją, jest taka luźniejsza, lejąca się. Taki ma szorstki materiał i grubszy np w porównaniu z tą http://www.pullandbear.com/webapp/wc...%20KIESZENIAMI

ale szkoda, że nie ma kołnierzyka. A nad jakim kolorem myślisz?[COLOR="Silver"]
wlasnie nie wiem jaki kolor, wzielabym nawet dwa ze znizka ale musze na zywo je zobaczyc A ten material taki gnieciuch? bo sie zastanawiam czy bedzie ciagle zmieta ta koszula
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 11:06   #1096
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Dwa ale mi się nie chce jechać do tego drugiego

do Copernicusa?

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
wlasnie nie wiem jaki kolor, wzielabym nawet dwa ze znizka ale musze na zywo je zobaczyc A ten material taki gnieciuch? bo sie zastanawiam czy bedzie ciagle zmieta ta koszula
ja bym chyba wzięła tę różową, a czy gnieciuch to nie wiem
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 11:10   #1097
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
do Copernicusa?

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

ja bym chyba wzięła tę różową, a czy gnieciuch to nie wiem
Ja na pewno białą a drugą nie wiem, wybiorę się do sklepu to zdecyduję W każdym razie - mówisz, że za tę cenę warto?
Stary 2013-04-13, 11:30   #1098
minika_69
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie tez urazone mogly sie poczuc dziewczyny nazwane "wieszakami" i stwierdzeniem, ze nie sa atrakcyjne dla faceta. Kazdy lubi co innego. Jestem tym wieszakiem i nie jest to moja wina tylko genetyki, ale nie mam z tego powodu kompleksow i podobam sie swojemu facetowi. Nikt nie jest idealny . Tyle ode mnie.

Znam wielu facetów, którzy dziewczynę o rozmiarze S/M nazwali by po prostu grubą, więc teksty tikutki o "wieszakach" są trochę nie na miejscu. Ja mam to w nosie i mogę być "wieszakiem" "kościotrupem" i "patykiem" też, ale komuś mogło się zrobić przez to przykro

Cytat:
Na słoninę podobno też nie "nie obrażając nikogo", ale jakbyś się trochę zastanowiła to jednak takimi słowami obrażasz. Śmieszy mnie takie tłumaczenie grubszych lasek, a jakby udało im się schudnąć to by gadały zupełnie coś odwrotnego...
sama bym tego lepiej nie ujęła

Cytat:
co dwa wieszaki to nie jeden
a co trzy to nie dwa

Edytowane przez minika_69
Czas edycji: 2013-04-13 o 11:31
minika_69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 11:43   #1099
bebe90
Rozeznanie

dawno mnie już nie było ale staram się o odwyk zakupowy i coś mi nie wychodzi. ostatnio pękłam dwukrotnie i zamówiłam sobie spodenki te co iva i tą torebkę http://www.pullandbear.com/webapp/wc...%2BNA%2BROGACH
ma któraś z Was? co sądzicie?
Stary 2013-04-13, 12:25   #1100
ddtvn
Zakorzenienie

bylam dzisiaj przelotem w pullu widzialam spodnie ktore zamowilam ale nei bylo rozmiaru wiec nawet nie miałam jak przymierzyc. w sumie nic mnie nie powaliło, ale moze to ze wzgledu na ceny
Stary 2013-04-13, 13:11   #1101
scarletfields
Zakorzenienie

Na eastend.pl też jest kod na Conversy - "Od 9 do 21 kwietnia –15% na cały asortyment tylko z kodem: "weekend" ", ale i tak bardziej opłaca się z answear.com, bo mają darmową przesyłkę Zastanawiam się, czy zamówić sobie czarne wysokie Chociaż w sumie mam ochotę też na niskie grafitowe

Edytowane przez scarletfields
Czas edycji: 2013-04-13 o 13:13
scarletfields jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 13:19   #1102
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scarletfields Pokaż wiadomość
Na eastend.pl też jest kod na Conversy - "Od 9 do 21 kwietnia –15% na cały asortyment tylko z kodem: "weekend" ", ale i tak bardziej opłaca się z answear.com, bo mają darmową przesyłkę Zastanawiam się, czy zamówić sobie czarne wysokie Chociaż w sumie mam ochotę też na niskie grafitowe
Ja chcę białe niskie ale nie maaa Już nawet na vansy patrzyłam, ale żadne mi się nie podobają z tych na answear, a wyszłyby tanio bo 154 zł... Jedynie białe ujdą ale kosztują nie wiem czemu 260 a reszta po 220
Stary 2013-04-13, 13:56   #1103
scarletfields
Zakorzenienie

Zamówiłam Złapałam ostatnią 40.
http://answear.com/139213-converse-t...ck-taylor.html
scarletfields jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 13:56   #1104
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bebe90 Pokaż wiadomość

dawno mnie już nie było ale staram się o odwyk zakupowy i coś mi nie wychodzi. ostatnio pękłam dwukrotnie i zamówiłam sobie spodenki te co iva i tą torebkę http://www.pullandbear.com/webapp/wc...%2BNA%2BROGACH
ma któraś z Was? co sądzicie?
Nie podoba mi się ta torba przez to, ze rączka jest różowa, a jeśli chodzi o fason to fajna.

Cytat:
Napisane przez ddtvn Pokaż wiadomość
bylam dzisiaj przelotem w pullu widzialam spodnie ktore zamowilam ale nei bylo rozmiaru wiec nawet nie miałam jak przymierzyc. w sumie nic mnie nie powaliło, ale moze to ze wzgledu na ceny
Ceny spadną to Cię wszystko powali
Ja jakoś się nie mogę przemóc, żeby kupić w regularnej cenie mając świadomość, że wszystko spadnie, ale już mam nauczkę, że koszulki trzeba brać szybko, bo potem o XS ciężko.
Stary 2013-04-13, 14:18   #1105
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Widze, ze ciekawa dyskusja. Zglasza sie wieszak, 60 kg na 184 wzrostu. I takie teksty faceci na kosci nie leca sa tak prymitywne, ze tylko wspolczuje osobom, ktore je wypowiadaja... poziom kultury zerowy.
Co innego napisac "nie lubie chudych dziewczyn" a co innego coś takiego. Ale standard: chude mozna obrażac, ale słowo grubas uzyc juz nie mozna, bo wielka obraza. no ale sa rowni i rowniejsi.

Odebralam wczoraj dwie pary spodni. Ozzywiscie sa chyba za krótkie.. wstawie wieczorem foty, doradziłby mi ktoś, czy sa w miare ok, czy jednak widac ze jestem na nie za wysoka? nie jestem obiektywna, bo mega mi sie podobaja.
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 14:45   #1106
Martolek
Zakorzenienie

Pierniczek w piekarniku

Chciałam ubrać pasiaki na urodziny do teściowej, ale nic mi do nich nie pasuje, nie mam co założyć na górę, i buty żadne też mi nie pasują

Cytat:
Ja chcę białe niskie ale nie maaa Już nawet na vansy patrzyłam, ale żadne mi się nie podobają z tych na answear, a wyszłyby tanio bo 154 zł... Jedynie białe ujdą ale kosztują nie wiem czemu 260 a reszta po 220
Mnie się te najbardziej podobają:

http://answear.com/139183-converse-t...ck-taylor.html
http://answear.com/139207-converse-t...ck-taylor.html

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 14:57   #1107
melissa89
Wtajemniczenie

Cytat:

mi się paski nawet podobają, ale nie na mnie, kiedyś zobaczyłam siebie na zdjęciu w bluzce w paski... poszerzyła mnie, więc wolę ich na sobie unikac a propos pasków: http://www.camilleovertherainbow.com...rs-part-i.html

A w spodniach pasiakach widziałam taką zadbaną 50-60 kobietę, zdziwiłam się [COLOR="Silver"]
wg mnie pasiaki to takie bardzo sezonowe spodnie, a góra jednak sprawdzi się zawsze stylizacja super takie jeansy porwane w szafie mam, podobnego pasiaczka też, tylko parki mi brakuje no i babcia krzyczy jak zakładam te porwane spodnie
Stary 2013-04-13, 15:04   #1108
ciabol
Wtajemniczenie

Cytat:
Pierniczek w piekarniku
kocham piernika podziel się
Stary 2013-04-13, 15:59   #1109
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:

ale szkoda, że nie ma kołnierzyka. A nad jakim kolorem myślisz?

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

jaki kolor?

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

A w spodniach pasiakach widziałam taką zadbaną 50-60 kobietę, zdziwiłam się

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

już dwie dziewczyny napisały, że go widziały, ja się nie zdziwię jak też zobaczę. Ja ostatnio w jednym dniu widziałam dwie dziewczyny w dwóch moich kurtkach

mam pudrowy ale jest troszke xciemniejszy niz na zdjeciach
dixie1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 16:11   #1110
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Pierniczek w piekarniku

Chciałam ubrać pasiaki na urodziny do teściowej, ale nic mi do nich nie pasuje, nie mam co założyć na górę, i buty żadne też mi nie pasują

Mnie się te najbardziej podobają:

http://answear.com/139183-converse-t...ck-taylor.html
http://answear.com/139207-converse-t...ck-taylor.html

Wolę grubą podeszwę ale kolory ładne Tylko, że ja chciałam białe bo inne mogą mi się szybko odwidzieć Kupiłabym w sklepie normalnie białe krótkie, ale skoro mam białe za kostkę to trochę mało to rozsądne

A do pasiaków fajnie wygląda biała góra ( t-shirt, koszula, cokolwiek) i jakaś marynarka
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości