|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM2013
Cytat:
Co prawda nikomu nic się nie stało, ale nie chciałabym ślubu takim akcentem zacząć xD |
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM2013
apropo zabaw, ja ide sie spotkac z orkietra bo za tydzien weselicho i musze ustalic zabawy znacie jakies fajne, ale nie glupie tzn nie az takie zboczone;/?
chcialabym cos takiego innego bo u mnie na weselu w moim regionie przynajmniej popularne jest ze ustawia sie w kolku i kazda osoba mowi co jej sie podoba w osobie obok a potem caluje w to miejsce, albo wierszyk rodziny i krzesla. POMOCY
|
#543 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#544 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadłam tylko na chwilę.
14 DDŚ A poza tym nasza świadkowa..... miał koszmar ślubny- oczywiście dotyczący naszego ślubu ![]() Suknie odbieram w piątek. Niemal wszystko załatwione i dopięte . Brakuje mi jeszcze kilku drobiazgów ale wezmę się za to w środę wieczorem dopiero bo do środy musze tyrać bo to ciężki dla mnie będzie dzień:/. Mam referat, 2 eseje oddać i kolosa- oczywiście nic jeszcze nie ruszyłam . No i chyba tyle u mnie stresa nie mam na razie jest luz . Mam nadzieję że będzie pogoda jak dzisiej- mogłoby być cieplej jeszcze Ale słonko u mnie od rana .
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jadę drukować zaproszenia z nową datą potwierdzenia
|
|
#546 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny przyszłam prosić o kciuki bo zaraz wychodzę na rozmowę o pracę...oby coś z tego było.
|
#547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję dziewczyny Ja juz zwarta i gotowa Zaraz przychodzi świadkowa doradzić w ktorej ostatecznie sukience isć Zdam relacje na 100% ![]() Padło na Kraków, a klub to chyba jakiś Baccart nie wiem jak to napisać Nic nie wiem Kompletnie nic![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#548 |
|
BAN stały
|
ej żadna nie miała nauk z księdzem
nie mogę otrzymać żadnej odpowiedzi na moje pytanie wcześniejsze
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
w Warszawie 14 stopni i słoneczko, świetna pogoda na ślub
Emilia pokaż obrączki
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
hej właśnie wróciłam od makijażystki
wrzucam na minnut 5 -10 zdjęcia całego wykonania fryzura mojej siostry 20min - bo nie miała czasu no i jak powiedziała to nie mój ślub tylko koleżannki więc ma tylko na mnie 30 min. Ale efekt nie jest zły jak na te 20 min ![]() Makijaż 1h10min i jeszcze mnie policzyła jako próbny narazie mam mocny mat ale powiedziała mi że to kwestia godziny jak wszystko będzie wyglądało naturalniej
Edytowane przez malwiska Czas edycji: 2013-04-13 o 14:26 |
|
|
|
#551 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ Ty masz oczy!
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
zdjecia z probnej fryzury w klubie
![]() O ! widze ze moniczka sie pojawila jak tam z przygotowaniami ?Ciekawe jak nasze dzisiejsze PMki
|
#554 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#555 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
super,tak naturalnie,bez wygłupów ile płacisz za makijaż ?
|
|
|
|
|
#556 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajnie Elegancko
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zadomowienie
|
mi tak samo...
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do fryzury to nie bardzo mi się podoba to tył
Edytowane przez motylek2701 Czas edycji: 2013-04-13 o 14:01 Powód: . |
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Wychodziłam po zakupy to tak było, na mokotowie obecnie jest ciemno jak w d... i grzmi i pada
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2013-04-13 o 14:02 |
|
|
|
#563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My mamy takie wybrane: 1) Z płetwami zabawa ( to jest zabawa zespołu - mają płetwy i polega to na tym, że są dwie drużyny po jakieś 5 osób - po kolei zakładają te płatwy, muszą przejść w nich kawałek, wypić kieliszek i wrócić z powrotem, następna osoba i tak do końca. Wygrywa drużyna która ukończy pierwsza. Generalnie nie przepadamy za zabawami gdzie trzeba pić ale jedną taką możemy zrobić. Albo ew zamienić to można na jakieś inne zadanie ![]() Wymiana rzeczy - nie wiem jaka jest oficjalna nazwa. Zabawa polega na tym, że krzeseł jest ustawionych o jeden mniej niż par biorących udział. I chodzi się w kółku i nagle pan wodzirej/ z zespołu mówi, że panie ubierają krawaty swoich partnerów. I szybko to trzeba zrobić i usiąść na krześle - Ci co są ostatni odpadają i tak aż do końca. Z wesel ta zabawa mi się bardzo podobała, bo to tak śmiesznie jak chcemy się szybko czymś zamienić. I tam były różne rzeczy - pasek do spodni, marynarkę. Największym hardkorem były buty Wycieczka do cyrku - to standardowa zabawa, ale bardzo ją lubimy - nie będzie kary dla przegranej drużyny, tylko jakieś fanty wymyślimy dla wygranej ![]() Familiada (tylko z innymi zadaniami) - 5 osós - drużyna Pani i Pana Młodego. I każda z osób ma do zrobienia jakieś zadanie. Jak ona kończy następna osoba może zacząć wykonywać swoje zadanie i tak aż do końca, któa drużyna pierwsza skończy - zadania jeszcze wymyślimy, ale to może być np. dmuchanie balona aż pęknie, coś szybko zjeść (teraz tak podaję bez pomyślenia, bo jeszcze nie wybraliśmy nic konkretnie) Całusy na koszulki - to brzmi może trochę średnio ale przebiega fajnie. Wybiera się kilka pań i daje im białe koszulki i pomadkę. I przez minutę czy półtorej Panie mają zebrać jak najwięcej całusów od Panów. Ta zabawa jest fajna, ale jak się wie że ma się dobrą ekipę i nikt się nie będzie krzywo patrzył, że jakaś laska maluje faceta szminką i chce od niego odcisk całusa. U mojej znajomej wyszło to rewelacyjnie. Rzucanie welonem i krawatem - to wiadomo. I jeszcze awaryjnie mamy taką zabawę/chociaż niekoniecznie na oczepinach - zamiast tego przyszłowiowego zbierania na wózek, którego ja bardzo nie lubię - jest taka zabawa, że panowie tańczą w jednym kółku i Panna Młoda w środku, a Panie w drugim z Panem Młodym w środku. I każdy podchodzi i chwilę tańczy a Panią lub Panem Młodym i przy okazji daje się od siebie jakąś dobrą radę na Wasze przyszłe małżeńskie życie. Pierwszy raz to widziałam u znajomej i byłam zachwycona taką wersję. Żadnego zbieranie na wózek. I przy okazji można chwilę porozmawiać z kimś podczas tańca a i dobre rady dostać ![]() Tyle u nas - padł jeszcze pomysł, żeby jedna zabawa była dla nas i chyba poprosimy świadków żeby coś wymyślili
|
|
|
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmalpuje z calusami ![]() ja biore wycieczke do zoo, to co dalam w lubelskich z butami i calusy plus welon i wozek i starczy
WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=839675 UBRANKA DLA DZIECI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835143 KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post72384832 Edytowane przez t_89 Czas edycji: 2013-04-13 o 14:08 |
|
|
|
|
#565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, może założymy w klubie wątek z zabawami weselnymi? żeby nie zaginęły jak będziemy szukały pomysłów.---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- O której Iemand ślubuje?
|
||
|
|
|
#566 |
|
Zadomowienie
|
Ja jeszcze chyba zadedykuję mojemu TŻ "telegram z klubu włoskich kawalerów" jakoś na początku wesela. Mamy koleżankę, która świetnie zna włoski i przeczyta to pewnie z fajnym akcentem. a TŻ tego nie zna - myślę, że mu się spodoba.
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM2013 cz. 47
Na Ochocie tak samo...
|
#568 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- A Iemand MA SLUB OD 20MINUT ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez panacea Czas edycji: 2013-04-13 o 14:22 |
||
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
teraz zapłaciłam 70zł, a ogólnie to bierze 80 bez względu czy ślubny czy wieczorowy.
Fryzura na ślub będzie na pewno inna tzn dół będzie kręcony i spięty ale góra pewnia będzie bardzo podobna i podniesiona. Teraz nie było na to czasu a po za tym nie chciałam wyglądać jako gość tak samo jak na własnym weselu dzięki wszystkim za komplementy, mój tż jak mnie zobaczył to powiedział że wyglądam jak chinka hehe bo niby taka zmatowiona, teraz już mówi że dużo lepiej. |
|
|
|
#570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Malwiska makijaż baaaardzo mi się podoba... ale fryzura- nie gniewaj się- no totalnie mi nie leży....
Cytat:
. Jak napisałam kilka drobiazgów jeszcze.... Największy kłopot mam ze sweterkiem dla córki bo k**** nigdzie nie ma takiego jaki bym chciała... A przecież jej nie wydziergam na drutach - choć myślałam o poszukaniu kogoś kto by to zrobił . Poza tym wszystko ogarnięte tak z grubsza .
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.

. Brakuje mi jeszcze kilku drobiazgów ale wezmę się za to w środę wieczorem dopiero bo do środy musze tyrać bo to ciężki dla mnie będzie dzień:/. Mam referat, 2 eseje oddać i kolosa- oczywiście nic jeszcze nie ruszyłam
Nasz najpiękniejszy dzień

"Czy zostaniesz moją żoną.." - 17.03.2012
żeby nie zaginęły jak będziemy szukały pomysłów.