|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9601 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
blaque-nawet zaczęłam w tym roku, ale po kilku dniach przerwałam, bo coś tam...
ale wiesz co, nawet po tamtym było widać efekty-dużo ładniej zarysowane mięśnie.
|
|
#9602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To widze, ze jednak chyba jest sens w tej szostce
|
|
|
#9603 |
|
Zadomowienie
|
blaque-Przypomniało mi się, że mam zdjecie robione w trakcie.
Znalazłam.
|
|
#9604 |
|
Zakorzenienie
|
Agosek jaki fajny brzusio
blaque zgadzam się choć daaawno go nie jadłam, mniam, mam ochotę na niego
|
#9605 |
|
Wtajemniczenie
|
Agosek
![]() wiecie co robię? zadanie z niemca mialam na to ponad 2 tygodnie, bo była wymiana i nie było niemca długo, ale ja oczywiście na ostatni moment...ostatnio przegięliśmy (cała grupa nie miała zadania) i teraz mamy full zadań z ćwiczeń, no i sprawdzian jutro który przełożyliśmy "wtedy" (przed wymianą)... ![]()
|
#9606 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam depilator, też Philips Satinelle, sprawuje się całkiem dobrze. Ale tylko nogi, pach nie, bo się zawsze bałam, że będzie boleć [na nogach nie boli mnie]. Będę musiała spróbowac, bo po maszynce i tak zostaje taki ciemniejszy 'cień', jakkolwiek gładko by nie było.
Przepraszam, że nie odpisuję na ewentualne pytania i prośby, ale... jakoś teraz nie umiem się 'wstrzelić'. Trochę się przez kilka ostatnich dni dzieje i muszę to sobie jakoś uporządkować. A pączki na gałęziach też mnie bardzo cieszą ![]() No, narazie to chyba tyle...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swieetny brzuch!!!Cytat:
tylko wczesniej mi napisz
|
|
|
#9608 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#9609 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o ja ciemna hehe ja ogolnie lubie cheesburgery ale jakos dawno nie jadlam.. bardzo dawno :P kurcze, az zglodniałam hehe ![]() musze sie pochwalic.. dostalam dzisiaj 5 z mapy z geografii! pisalismy konturowke z politycznej swiata i mialam 40 pkt na 40 hehe jestem z siebie dumna bo troche duzo tych panstw i stolic bylo (najgorsza Afryka ;/ ) ale sie ciesze
|
|
#9610 |
|
Zakorzenienie
|
Agosku-śliczny brzusio
Ja zrobiłam niedawno cae a6w, potem ćwiczyłak troche w domu, az jakis czas temu znudził mi sie to i nie robię nic ![]() Jakoś nie moge sie z koleżanką zmobiliować. Muszę wejść na fitness to mi zawsze pomaga ![]() Dzisiaj skonczyłam nieco wcześniej lekcje, więc poszłam do galerii handlowej. niestety w moim cudnym miastku nic nie ma! Nie spodobał mi sie żaden ciuch(w rozsądnej cenie )Ale kupiłam...perfumy. Za 210zł. I nie wiem czy żałować ![]() Lolitka- gratulacje
|
|
#9611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A TŻ jest kochany inaczej już nie moge na niego powiedzieć.Dzisiaj miałam baardzo kiepski dzień w szkole,ale jak zwykle potrafił mnie szybko i skutecznie pocieszyć i teraz jest ok ![]() A6W ćwiczyłam jakoś w grudniu i doszłam chyba jakoś do16 dnia,od kwietnia znów rusza szósteczka bo pamiętam,że mięśnie mi wtedy świetnie pracowały i szybko widziałam efekty. Cytat:
Kocham jeźdzć na rowerze. Cytat:
Ale dodam jeszcze że brzuszek masz na nim ślicznie wyrzeźbiony. W szkole mam dziwną sytuacje z moim TŻ-tem i innym kolegą z klasy. Mój TŻ jest już wnerwiony tą sytuacją i wiem,że jest zazdrosny. A chodzi o to,że podobam się baardzo mojemu koledze i wiele razy mówi mi jaka to jestem ładna i szkoda,że mam TŻ-ta. Dzisiaj byłam z nim w sklepie na przerwie bo TŻ miał inną sprawe do załatwienia,a koleżanki się porozchodziły gdzieś. No i ten kolega kupił mi czekolade ehh...mimo,że nie chciałam. Teraz mi strasznie głupio.Bo wiem,że podobam się koledze,ale nie robie mu nadzieji,a przecież nie moge go unikać.Za to TŻ strasznie zazdrosny. Nie chce,żeby tą sprawe załatwił TŻ bo to może niezbyt dobrze się skończyć. Dobra koniec moich smutków na dzisiaj. Ide z Mateuszem na rower,a później biore się za lekcje. |
|||
|
|
|
#9612 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nie było mnie trochę i już nie wiem, co się dzieje No trudno, postaram się jakoś "wstrzelić" w rozmowę |
|
|
|
#9613 |
|
Zakorzenienie
|
Wstrzelaj się
|
|
#9614 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Nie ma sprawy. ![]() Cytat:
Ja chcę mieć taki brzuch! Jakie? Pochwal się.
|
|
|
#9615 |
|
Zadomowienie
|
No przy wszystkich ćwiczeniach trzymałam je cały czas w górze, pracowałam tylko od pasa w górę.
Jakie? ![]() Martusia- no jesteś! ![]() Przespałam popołudnie, strssznie bylam zmęczona... A to chyba dlatego, że wczoraj oglądałam "Godziny" do 00.45, a poszłam spać o 2.00, a w poniedziałek "Szeregowca Ryan'a" do jakiejś 2.20, a godzinę później spać...
|
|
#9616 | |||
|
Zakorzenienie
|
No to fajnie
tylko gdzie jest kasia?Cytat:
Dopiero 3 dzien![]() Cytat:
Cytat:
Ale wazne, zebys powiedziala TZ'towi jak jest bo chlopak moze zwyczajnie nie wiedziec na czym stoi i czuc sie zagrozony.. A z tamym gosciem tez pogadaj, powiedz mu, ze traktujesz go jak qmpla, masz TZ'ta i chcesz z nim byc.. I powinien to zrozumiec ![]() Qrcze, qrcze jak ja nie lubie licytacji..
|
|
|
#9617 |
|
Zakorzenienie
|
Escada Magnetism
![]() Nie, stwierdzam, że to było trochę bez sensu...Mogłam sie dłuzej zastanowić, a na pewno kupić taniej... Ale z drugiej strony-raz w życiu mozna sobie tak zaszalec, nastepnym razem będe kombinowac ![]() Przyszła też dziś przesyłka-trzypłytowe wydanie Bena Harpera Super! a pieniądze sie rozchodzą... Kolega podał mi linka do strony z której nasz facet od historii bierze materiał na sprawdzian Pół klasy o tym wiedziało...Ja niby też, ale nie wiedziałam, ze tam są dokładnie wszystkie zadania i w dodatku z odpowiedzia!![]() Ja i tak sie z historii będę uczyć, bo przecież matura, ale troche z tego skorzystam ![]() Na ostatni sprawdzian byłam wykuta i czułam, że mam wiedzę, ale było tak mało czasu że nie zdążyłam pomyśleć i dostałam 2... A inni 4 ![]() Więc teraz już ak nie bedzie ![]()
|
|
#9618 |
|
Zadomowienie
|
Krówko-swojego czasu byłam "chora" na reklamę męskiej linii tego zapachu... To spojrzenie
http://www.parfumdepub.net/collectio...sm_for_men.jpgtu lepiej widać http://perso.numericable.fr/~mmichel...D/ListeP70.jpg
|
|
#9619 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też dziś spałam po szkole, oglądałam wczoraj Archiwum X na tvnie ale i tak nie obejrzałam do końca bo usnełam Ruszy Ja już nie mogę żadnego dnia opuścić bo miałam jednodniową przerwę, kiedyś po lekcjach, później byłam na strzelinicy, później miałam angielski i jak wróciłam koło 19, to położyłam się i spałam do rana.
|
|
|
|
|
#9620 |
|
Zadomowienie
|
Zbieram się do spania, jutro mam pociąg do Krakowa o 5.32
trzeba się wyspać ![]() dobranoc i do "zobaczenia" w piątek wieczorem (z em może wcześniej )
|
|
#9621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9622 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, mam prośbę
Zadanie, krzyżówka genetyczna... humanistka nie rozumie ![]() Leworęczny niebieskooki ciemnowłosy mężczyzna, którego rodzice byli praworęczni ożenił się z kobietą praworęczną jasnowłosą niebieskooką, której rodzice mieli ciemne włosy i ciemne oczy. Wymień genotypy osób występujących w zadaniu i jakie jest prawdopodobieństwo urodzenia dziecka praworęcznego niebieskookiego jasnowłosego?
|
#9623 |
|
Wtajemniczenie
|
nieaktualne... tzn. nie mam tego, ale nie idę jutro
![]() mam wiecie co, brzuch mnie boli, wszystko wyprowadza mnie z równowagi, jeśli rozbeczałam się nad głupim zadaniem z biologii (które można spisać na przerwie w 2 minuty i nic się nie stanie jeśli bym go nie miała), to nie wyobrażam sobie siedzieć na siedmiu beznadziejnych lekcjach na spr. z chemi nie umiem, nie umiem się skupić, na niemca też nie umiem, z biologii nie rozumiem tego, a babka jest "dziwna" i nie wiem czy nam czegoś nie zrobi jutro do tego w-f i wychowawcza - nie wysiedzę tam ![]() brzuch
|
#9624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() Cytat:
A co do okresu... Ja dzisiaj dostałam i myślałam, że umrę z bólu Ja wczoraj miałam dzień na rycznie... przyszłam ze szkoły, zadzwoniłam do mamy i się rozryczałam, ale miałam pasukdny dzień, no mniejsza o to, i z tego wszystkiego nie poszłam na popłudniowy angielski i przespałam całe popołudnie..., ale czasami tak trzeba
|
|
|
|
|
#9625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dziś już lepiej się czuję, wyspałam się w końcu, cały dzień w domu , zaczęłam czytać "Pasję życia" (o Van Goghu), trochę nadrobiłam zaległości z histy, a teraz pouczę się chemii, może zaliczę jutro ten spr. dzisiejszy, jakoś znajdę babkę i poproszę, może na mojej religii by się dało nie chce mi się, ale chyba wolę mieć ten czas świąt wolny od chemi ![]() dobra, idę się pouczyć ![]()
|
|
#9626 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa, Martusia-biedactwa
Ale minie, minie Ja niedawno wrocilam ze szkoly, z miasta(chwile z moimi, pozniej z mamuska). Kupilysmy naszej przyjaciolce na 18nastke taki likier wisniowy w takim fajnym gosciu hehe I nie wiem czy Wam pisalam ale oprocz tego kupilysmy jej komplet bielizny(stanik+stringi) zrobiony z cukierkow Takich co sa zegarki dla dzieci..Wiecie nie? ![]() No a z mamuska to bylysmy w Rossmanie i oczywiscie kupila sobie 3kremy przeciwzmarszczkowe(to nic, ze ma ich okolo 7 i wszystkie w polowie ), kredke do ust, a ja blasam Niveii, krem Niveii i niebieska swieczke Jest bjutii Chodzilam za spodniami chwile i wszystkie do bani Albo jakies u gory dziwne albo rurki albo cos tam.. A jutro spr z historii na ktory nic nie umiem! Rozbiory Ale za to impreza wieczorem
|
|
#9627 |
|
Zadomowienie
|
to i ja sie wstrzeliwuje :P:P
Krowko ..a podaj ta stronke . moze sie przyda ![]()
|
#9628 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja Wam zadroszcze tego okresu...
![]() Mi sie spóźnia juz ok.5-6 dni, nie wiem co jest.. Niby jestem rozdrażniona jak przed, brzuch taki dziwny jest, ale nie boli mnie biust i nie skaczą jajniki( )...Więć wyczekuje go jak nigdy ![]() Blaque-też mam jutro klasówkę z historii-łączmy się i też nienawidze kupować spodni(i pewnie dlatego mam tylko 3 pary )tylko ja uczyć się nie musiałam: http://www.wsip.com.pl/Portal?refId=...MQYM035J477P3- proszę Paticz
|
|
#9629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tez mam ee 3 pary.. Tylko, ze jedne sa takie troche za duze i po jednym ubraniu nawet jak ladnie leza to po calym dniu sie tak pieronsko rozcagaja Takze mam 2 pary.Kupialm sobie w Reserved w zimie sztruksy za 65zl, ale po jednym praniu to moge w nich chodzic po domu Rozciagnely sie, kolor czarny wyglada jak szary, beznadziejne w ogole w Reserved sa beznadziejne spodnie.No to laczymy sie
|
|
|
#9630 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam wresazcie ze szkoły... ehhh.. co za dzień... dwie pały dzisiaj dostałam
![]() Krówka a masz ochotę na jedzenie dziwnych zestawień?;> Nigdy nie miałam żadnego ciucha z Reserved A tak ogólnie, co do spodni to mam nawet sporo par, a w sobote kupiłam sobie czarne rurki Już je uwielbiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

ale wiesz co, nawet po tamtym było widać efekty-dużo ładniej zarysowane mięśnie.

mialam na to ponad 2 tygodnie, bo była wymiana i nie było niemca długo, ale ja oczywiście na ostatni moment...
tylko wczesniej mi napisz