|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o sklepie MACY'S
Czy ceny się w ogóle zmieniły?
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Ceny te same ale działa kod "MORE" - na moich -4,05$.
edit Działają też inne np. "CHEFS", więc podaje stronę z kodami, bo może od całości będzie większa różnica. http://www.retailmenot.com/view/macys.com?c=4611366 Edytowane przez figa84 Czas edycji: 2013-04-13 o 13:48 |
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
coś mi się zdaje, że się zmieniały ale ciut później.
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że tak będzie
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzisiaj wieczorem jestem umówiona z pośrednikiem na zamówienie (koło 19-20). Na razie ceny bez zmian :/
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Meg, edytowalam swoje zmowienie, bo rzecz mi zniknela
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny musicie mi napisać co mam zrobić. Ceny bez zmian. Mam zamawiać? Czy czekać?
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
hmm, mi to obojetne - mozemy zamawiać dziś.
chyba, ze wolicie czekać to sie dostosuje |
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
nie ukrywam wolalabym nizsze ceny...moze zaczkamy do jutra?...
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
Możesz zamawiać
NARESZCIE
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest spore zamówienie, bo na ponad 300$, więc pośrednik zaproponował mi, że kupi mi gift card, dzięki której sama będę mogła zamówić. Bo facet nie oragnie zamówienia na dziecięce ubranka Widać, że woli żebym sama zamówiła. Taką gift card otrzyma 24h po jej zakupie, czyli jak bym teraz zamówiła, to jutro by była. Tylko kartę muszę kupić na określoną kwotę. Dzisiaj za zakupy wychodzi prawie 320$, a jutro być może będzie mniej i zostanę z niepotrzebnymi $ na koncie za które będę musiała zapłacić. Na bardzo wiem co zrobić ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Dziewczyny mam blokadę w banku za zamówienie! Czyli chyba przeszło Ale nie otrzymałam maila z potwierdzeniem zamówienia. Jak wchodzę w mój profil na stronie, to też nie ma żadnego zamówienia.
Edytowane przez Megaan Czas edycji: 2013-04-13 o 20:31 |
|
|
|
|
#133 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Meg, ja pisalam do nich maila kiedys, z pytaniem czy moge zaplacic polska karta z dostawa do USA. odpisali mi:
Thank you for your e-mail. Yes, you can use your credit card even your billing information is outside United States. In order to protect your personal information, I'm unable to place your order through email. Please use our secure website www.macys.com to complete your order. You can also contact Customer Service at 1-800-289-6229 during the business hours listed below, and we'll be happy to place your order for you. I appreciate you taking the time to email us. If there's anything else we can do to assist you, please don't hesitate to call us at 1-800-289-6229, or email us at customerservice@macys.com. We're here Monday-Friday 9:00am-9:00pm, Saturday 9:00am-7:00pm and Sunday 11:00am-7:00pm. mozesz zapytać mailem czy maja zamowienie, zwlaszcza, ze jest blokada. a jak zamowilas to byl jakis nr zamowienia? ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- ale ceny do jutra nie spadną, tutaj promocje zaczynaja sie ok. czwartku/piatku i trwaja przez caly weekend. nowa moze byc w przyszlym tygodniu dopiero |
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Megaan Czas edycji: 2013-04-13 o 20:45 |
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
zobaczymy czy przejdzie
![]() Jesli okaze sie, ze nie, to mozemy sprobowac z gift card. Widze, ze mozna je zamowic na dowolna kwote wiec, zeby Meg nie została na lodzie musialybysmy zrobic tak, ze kazda z nas zamówi sobie okreslona ilosc $.W zwiazku z tym, ze promocje weekendowe zaczynaja się chyba w czwartek, mozna juz wtedy zrobic rozeznanie co ile kosztuje i wybrać ciuszki Jak juz bedziemy zdecydowane co i za ile, to posrednik kupi nam gift card w podanej przez Meg kwocie i w piatek/sobote mozna zamawiac. ![]() Jak puszcza promocje w czwartek to ceny obowiazuja przez caly weekend, w niedziele sie raczej nie zmieniaja z tego co widze. Nie wiem czy odpowiada Wam takie rozwiazanie? Jest ryzyko, ze ubranie moze zniknac a zamowione $ zostana. Trzeba miec wtedy cos w zamian w podobnej kwocie |
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i musiałybyśmy się umówić na daną porę w razie czego, żeby wszystkie były i było wiadomo co w razie czego robić. I mam nadzieję, że zamówienie przejdzie bez takich kombinacji;-) |
|
|
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Jak patrzyłam na jeden mój komplet w czw to był droższy niż w pt np.
Więc sądzę że bezpieczniej w pt. z Tą gift card mozna srobowac
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
W takim wypadku ja zrobię listę zamienników w takich samych cenach jak oczywiście coś znajde i edytuje tego posta którego już masz Meg w zestawieniu zamówien
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na razie zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Blokadę w banku mam. Już napisałam im maila i czekam na odpowiedź. Także na razie jedyne co robimy, to czekamy.
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
Dałam liste zamienników ale tylko za dzieciece. Jak by nie bylo ktorys legginsów to planuje wybrac dla malej ciuszki w tej cenie tylko wszystkie co mi sie podobaly juz dalam wiec proponuje jednak sie umowic na godzine rzeczywiscie i wtedy wybrac cos jbc
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zamówienie nie przeszło.
Dostałam taką odpowiedź: "I regret to say that your order was not processed. The order was canceled because the information you provided did not match with the information on your order to the billing information at your bank or credit card company. We want to keep your personal information safe. Please call Customer Service at the number below so we can replace your order as soon as possible. What you're seeing on your card is an authorization hold. This was placed on your card to secure the funds when you placed the order. Your card is not charged until your merchandise ships. Since your order was canceled, the hold will automatically "fall off" back to your card with the amount of time determined by your bank or credit card company. If you would like the authorization hold removed, please contact us at the number listed below. We'll work with you and your bank or credit card company to get this hold removed."
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
Czyli jak to teraz bedzie?
Ta gift card czy jak? Tak przy okazji dostałam paczkę. Rzeczy sa wspaninałe dziękuję
|
|
#145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeśli nie wyjdzie zamówienie z macy's to może carter's? działa kod teraz przy zamówieniu przynajmniej na 40$ jest 20% zniżki ( kod BUTTERFLY) co Wy na to?
17.06.2012 Edytowane przez isabell88 Czas edycji: 2013-04-17 o 12:55 |
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na chwilę obecną trzeba czekać na zdjęcie blokady z banku - 14 dni od daty zablokowania. Do tego czasu nic nie mogę zrobić, bo nie mam jak założyć za całe zamówienie
|
#149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). U mnie w banku dopóki nie rozliczą transakcji, to one tak na prawdę nie obciążają limitu, więc można zamawiać dalej tak jakby ponad limit.
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

NARESZCIE

Widać, że woli żebym sama zamówiła. Taką gift card otrzyma 24h po jej zakupie, czyli jak bym teraz zamówiła, to jutro by była. Tylko kartę muszę kupić na określoną kwotę. Dzisiaj za zakupy wychodzi prawie 320$, a jutro być może będzie mniej i zostanę z niepotrzebnymi $ na koncie za które będę musiała zapłacić. Na bardzo wiem co zrobić 
musialybysmy zrobic tak, ze kazda z nas zamówi sobie okreslona ilosc $.