|
|
#271 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:)
Czesc dziewczyny!!!
nie pisalam nic bo troche sie uczylam,a teraz jestem juz w domku i mam troche czasu ![]() od jutra zabieram sie za porzadki,bo świeta tuz tuz...pamietam jak rok temu cieszylam sie ,ze pyszcza Tomka na przepustke,swieta spedzilismy razem a teraz?ehhhh...szkoda gadac... Wroncia słodkie sa te wszystkie ubranka i nie dziwie Ci sie,ze nie moglas sie wstrzymac przed kupnem ![]()
|
#272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Karolcia złotko a po czym wnioskujesz że chłopczyk??dowiem sie w środe albo czwartek to się na pewno pochwale, BYLEBY MOTYLEK BYŁ ZDROWY
|
|
|
|
|
#273 |
|
Rozeznanie
|
zdrowko najwazniejsze,ale w kościach czuje ,ze bedzie to Kajtek
![]() może dlatego ,że my bardzo chcemy mieć syna?
|
#274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Całuje ja a maluszek przesyła kopniaczka cioteczkom
|
|
|
|
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez caluje mamusie i małego Kajtka
![]() odezwę sie wieczorem,ide na plotki do przyjaciółki
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Hello wam
Co tam u was?, widze ze nastroje nawet spoko dzis ? No i bardzo dobrze. U mnie nastroj nawet tez dobry, bo ostatnio mam bardzo dobry kontakt z moim, troche sie tam sprawy uspokojily Ale niestety jestem STRASZNIE przeziebiona..... , masakra poprostu.....spac nie moglam w nocy ani nic..biedna jestem hehe.. No dziewczyny najwazniejsze zeby WRONCI BABY,bylo zdrowe.....ale ja tez jakos czuje ze to chyba bedzie Kajus... No, musisz nam absolutnie po badaniach dac znac !
|
#277 |
|
Rozeznanie
|
DZIEWCZYNY ALE JESTEŚCIE KOCHANE
CAT dbaj o siebie proszę CIe bardzo i ubieraj się cieplutko Ciesze sie że kontakt z Tż-tem masz bardzo dobry A mnie mój małżonek niedawno napisał że ma dodatkowe 3 dni urlopu nagrodowego za bieg który wykorzysta po powrocie z misji, czyli wszyscy po urlopie do pracy będą musieli wrócic a mój rafik zostanie jeszcze z nami chyba że znowu cosik wygra |
|
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Wroncia,no ja jestem szczesliwa
z tego powodu ze jest normalny kontakt...bo nagly brak kontaktu to jednak bardzo meczace, czlowiek tylko chodzi i mysli i sie martwi...bo wiadomo ze te miejsca w ktore nasi panowie jada sa no hmm specialne..Ale powrot kontaktu, dal mi nowe sily zeby walczyc Uhhh, okropne przeziebienie, wlasnie kupilam sobie Gripex.. Oh wow, dodatkowe 3 dni, no to super, bo wiesz jak to jest z naszymi TZ-ami, kazdy extra wolny dzien jest zlota wart
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ile wolnego przysluguje po misjii?bo cos mi sie obilo o uszy,ze 2 miesiace?
jak tak to SUPER!!!
|
#280 |
|
Rozeznanie
|
CAT mam nadzieje że dzis juz lepiej
??Karolcia to zalezy od różnych czynników-weekendy chyba tez wliczaja sie do urlopu, ale nie jestem pewna(mój szwagier po Iraku urlopu ma 4 miesiące), ja słyszałam o 3 miesiącach, a u mojego jeszcze dojdzie zwykły urlop wakacyjny więc pewnie sie wydłuzy, przysługuje im tez sanatorium U mnie dobrze Motylek kopie Całuje WAS |
|
|
|
#281 |
|
Rozeznanie
|
Czesc kochane
![]() ale dzisiaj ładna pogoda biore sie za mycie okien....Wroncia to super jak bedzie tyle wolnego a tak zapytam z ciekawości jakie są Wasze relacje z teściami?
|
#282 |
|
Rozeznanie
|
Ha relacje z teściami...
tesciu obecnie jest w USA wiec kontaktu z nim nie mam jako takiego, a tesciwa mieszka dwa bloki dalej od nas, no i jest typowa matka dwójki synów...koszmar...czasem bajka a czasem |
|
|
|
#283 |
|
Rozeznanie
|
typowa mamusia....skad ja to znam?
jak idziemy do Tomka to on jeszcze dobrze nie zdąży zdjąć bluzy a ona juz leci i wiesza w szafie albo ścieli za niego łóżko....przesada....
|
#284 |
|
Rozeznanie
|
No mój rafał to jest od zawsze samodzielny-zycie go zmusiło...ale jego brat
, mamusia przynosi śniadanko obiadek sprzata w pokoju scieli łózko, sprzata wszystko robi!!W ŻYCIU.... |
|
|
|
#285 |
|
Rozeznanie
|
mam nadzieje,ze nie bede nigdy taka jak ona....
jeszcze tylko zawiesic firanke i czyściutko ![]() ale zaraz wraca mama z pracy i pewnie cos jeszcze wymyśli do roboty....
|
#286 |
|
Rozeznanie
|
Oj na pewno nie będziesz...
A ja właśnie gotuje obiadek...troche płakałam, bo pokłuciłam się z Rafałem, zrobiłam mu przykrośc aż mu łzy poleciały...ale ja jestem Głupia
|
|
|
|
#287 |
|
Rozeznanie
|
Wroncia
![]() tez mi sie nie raz udałó doprowadzic do tego,ze Tomek przeze mnie był smutny... przeproś Go i wszystko bedzie dobrze
|
#288 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie już dawno Go przeprosiłam ale telefon nadal milczy, a Rafał nie jest człowiekiem który sie obraża...KU**A dobija mnie to wszystko, mam doła, jest mi źle nie radze sobie, nie daje rady...
|
|
|
|
#289 |
|
Rozeznanie
|
rozumiem Cie kochana,bo też czasami łapie takie doły,ale to mija.
Musimy być silne!Dzięki nam jest im tam łatwiej,bo wiedzą,że kochamy...powinnyśmy ich wspierac choc nie zawsze to wychodzi bo nie dajemy sobie rady same z soba... ale to minie!skończy sie rozłąka i bedzie super Wroncia dlatego nie smuć mi sie tutaj!!!a Rafał napewno zadzwoni tylko pewnie nie moze
|
#290 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje Ci Karolca Kochanie
|
|
|
|
#291 |
|
Rozeznanie
|
pewnie żyjesz w ciągłym strachu
nie wmawiaj sobie,bedzie dobrze bo MUSI!przymajmniej masz kontakt z Rafałem bo ja nie wiem co u Tomka....Rzadko sie odzywa,mówil ze w sobote postara sie zadzwonic,zobaczymy.... wczoraj napisalam mu smsa,żaluje bo nie powinnam tego pisac...napisałam ,że mam do niego żal ,że tak wybrał,że mogl zostac i być blisko....ale teraz wiem,ze on tez to robi dla nas,żeby w przyszłości mieć pewną prace... KONIEC UŻALANIA SIE!!!za kilka miesiecy bedziemy mowily ,ze szybko zleci! a teraz ide umyć okna na klatce ![]() do pozniej
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
Oj Karolcia jakbym siebie widziała, tez to pisałam Rafałowi, zreszta On sam tak myslał że źle zrobił, no ale cóż podcinać skrzydeł nie mam prawa
|
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny......
Ja niestety nadal kurde przeziebiona...mam juz dosc tego...taka ladna pogoda, a ja nic nie moge...bo sie slaba czuje...katar koszmarny DZIEWCZYNY, musimy pozytywnie myslec, przeciesz damy rade, musimy! Wiem ze sa rozne dni....ale zawsze musimy sobie powtazac ze : damy rade bo jestesmy silne kobiety,wiem ze jest cholernie cieszko......i czasem tez czuje zal do niego.
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
Momo, I jak tam z przeprowadzka twoja?
Buziaki ladies,
|
#295 |
|
Rozeznanie
|
Ja to chyba juz do wieczora bedę płakała, rozmawiałam juz z męzem, no ale co to taka rozmowa 6minutowa...Ale i tak sie cieszę, że Go w ogóle mam i dla niego dla nas dla naszej trójki musze wytrwac, a że jestem głuppia i głupio robie...nocóż...taka jestem
WITAJ CAT!!!!nie dobrze że u Ciebie takie przeziebienie , może jutro bedzie lepiej...MOMO właśnie jak tam u Ciebie?? |
|
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
Wroncia... Nie nie nie....prosze mi tu nie plakac...
bo jeszcze bobaskowi zrobi sie smutno! a tego przeciesz nie chcemy heh prawdaWszystko bedzie dobrze.....i nie pisze ze jestes glupia, to poprostu te nerwy nas czasem porywaja........i piszemy czy mowimy im glupe rzeczy..... I oni wiedza i zdaja sobie sprawe z tego ze ta sytuacja w ktorej oni nas zostawili nie jest latwa....wiec wiadomo ze jest duzo emocji i nerw...
|
#297 |
|
Rozeznanie
|
Oj CAT-uś pewnie masz rację...płakac i stresować sie nie wolno-dzidzius czuje i sie denerwuje ze mna...
Jak Rafał wróci do domu, to mu takie manto spuszcze że popamieta je do końca zycia... Jest ok ja przeprosiłam jego on przeprosił mnie ...wiecie pewnie jak to jest...jesteśmy 8 lat razem, a jeszcze czasem jak szczeniaki sie zachowujemy ale to fakt sytuacja jest bardzo nietypowaDZiękuje dziewczynki za wszystko |
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
Nawet juz swieta sa blisko......widzicie jak to czas szybko idzie....hehe
...maluje.gif No wiem....ten niesmak to taka wlasnie upierdliwa rzecz.....ale juz jutro napewno go nie bedzie.Bedzie nowy dzien ! Hehhe, no jak wroci musisz mu dac Ale najwazniejsze ze gadaliscie i ze wszystko ok miedzy wami.Oj jak bym juz chciala zeby oni wrocili do nas.........to bedzie takie mile...spotkanie po tyle czasu...ja lubie to sobie wyobrazac..hihi
|
#299 |
|
Rozeznanie
|
CAT no ja mam cały czas tak...że juz Go witam juz to widze wyjezdzam do jednostki-szukamy sie wśród wielu ludzi aż wkońcu sie udaje...ojej przytulam sie i rycze...żebym tylko nie zaczęła rodzić
, wydaje mi się że i mąz się popłacze...A to fakt juz świeta, mój je obchodzi 5-nie wiem czemu im tak wymyslili, no ale ważne że dostana cosik polskiego do jedzienia...mojemu to sie marzy pomidorówa i chleb...a na kurczaka i na ryz powiedział że nie spojrzy przez pół roku
|
|
|
|
#300 |
|
Rozeznanie
|
kochane dziewuszki,chyba wszystkie nas dopada jakis dół....
ale nikt nas lepiej nie zrozumie jak ten kto jest w takiej samej sytuacji... a my w jestesmy słomianki i musimy sie wspierac,wiec: 1.Wroncia myśli już tylko pozytywnie,pogodziła sie i ma o tym nie pamietać tylko myśleć o dzidzi i nie narażac jej na stersy! 2.Cat ma szybko zdrowieć,cześciej zagladać do nas i nie dołować sie! ROZKAZ!!! a ja też już nie bede myslala o tym co jest zle tylko o tym co mnie czeka jak Tomek wroci Obiecał ,żę pojedziemy na tydzień do Zakopanego i tym sie ciesze,że bedziemy tylko dla siebie,ssami i wynagrodzimy sobie ta rozłąke mam też cichą nadzieje,że dojrzał do decyzji o zaręczynach....na poprawienie humorku kupiłam sobie dzisiaj 3 bluzeczki ściskam Was moje kochane i dziekuje za to ,że jestescie bo naprawde jest mi łatwiej znieść rozłąke
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

, masakra poprostu.....spac nie moglam w nocy ani nic..biedna jestem hehe..
No, musisz nam absolutnie po badaniach dac znac
!

jak tak to SUPER!!!

jak idziemy do Tomka to on jeszcze dobrze nie zdąży zdjąć bluzy a ona juz leci i wiesza w szafie