Wrocław ;-) cz. 3 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-10, 10:04   #3811
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Dot.: Wrocław ;-) cz. 3

W Bravo na Grunwaldzie mogliby wreszcie zainwestować w porządną wentylację. Wychodząc z pizzerii człowiek czuje się jak tłuściutki plaster salami, tak wszystko przesiąka zapachem spożywanego posiłku...
bujdanaresorach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 14:40   #3812
summerisgone
Zakorzenienie

jest we Wrocławiu jakiś sklep z grami? Chodzi mi o takie typu Tabu, Prawo Dżungli, Apples to Apples i inne takie raczej dla dorosłych ;>
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 14:43   #3813
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
jest we Wrocławiu jakiś sklep z grami? Chodzi mi o takie typu Tabu, Prawo Dżungli, Apples to Apples i inne takie raczej dla dorosłych ;>
Na Szewskiej koło Instytutu Kulturoznawstwa jest jakiś sklep z grami, ale jakimi konkretnie, nie wiem bo tam nigdy nie byłam
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 14:46   #3814
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez bujdanaresorach Pokaż wiadomość
W Bravo na Grunwaldzie mogliby wreszcie zainwestować w porządną wentylację. Wychodząc z pizzerii człowiek czuje się jak tłuściutki plaster salami, tak wszystko przesiąka zapachem spożywanego posiłku...
Mi w bravo pizza jeszcze jako tako smakuje, ale obsługa pozostawia wiele do życzenia. Często zdarza im się zapomnieć o kliencie

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 16:31   #3815
zosienka666
Rozeznanie

Cytat:
w magnolii przed saturnem jest wyspa z grami. obsługa jest bardzo miła i pomocna
Stary 2013-04-10, 18:25   #3816
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
Rozumiem, ze bede musiala przetestowac Fantastic Body? bo ty Angeli nie lubisz, dobrze pamietam?.
Angelaaaa....oł noł tylko nie to
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 09:39   #3817
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Mi w bravo pizza jeszcze jako tako smakuje, ale obsługa pozostawia wiele do życzenia. Często zdarza im się zapomnieć o kliencie
Mnie się to nigdy nie zdarzyło
Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Angelaaaa....oł noł tylko nie to
Bardzo specyficzna postać
Stary 2013-04-11, 20:54   #3818
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Nie wiem, czy to był ten wątek, czy inny ale szukam wszędzie olejku mango & papaja Alterry i w żadnym Rossmannie nie mogę go znaleźć, puste półki. Czy wiecie coś na ten temat? Nawet w rodzinnej miejscowości go nie mogę znaleźć.
Stary 2013-04-11, 21:03   #3819
slomka
in the dark of night

Cytat:
Nie wiem, czy to był ten wątek, czy inny ale szukam wszędzie olejku mango & papaja Alterry i w żadnym Rossmannie nie mogę go znaleźć, puste półki. Czy wiecie coś na ten temat? Nawet w rodzinnej miejscowości go nie mogę znaleźć.
była jakaś petycja pisana do Rossmana czy gdzie żeby ich nie wycofywali z rynku polskiego. Ponoć gdzieś ktoś je widział w Polsce, ale ja ich nie widziałam jak byłam ostatnio.
Jak chcesz to przywiozę Ci, bo u mnie są
Stary 2013-04-11, 21:08   #3820
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Rossmann zmieniał opakowania na takie z pompką. Wycofali olejki z limonką i z granatem, w ofercie został migdał i pomarańcza. Widziałam jakiś czas temu migdał na pl. Jana Pawła. Ogólnie tych olejków chyba nie za wiele dostają, bo albo widzę puste półki, jedną wersję, albo po kartoniku z każdej. Trzeba łazić.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 21:13   #3821
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
była jakaś petycja pisana do Rossmana czy gdzie żeby ich nie wycofywali z rynku polskiego. Ponoć gdzieś ktoś je widział w Polsce, ale ja ich nie widziałam jak byłam ostatnio.
Jak chcesz to przywiozę Ci, bo u mnie są
Aha, to takie kwiatki. Myślałam, że jest tak genialny, że znika z półek błyskawicznie A w przeliczeniu wyjdzie podobnie jak w PL?

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Rossmann zmieniał opakowania na takie z pompką. Wycofali olejki z limonką i z granatem, w ofercie został migdał i pomarańcza. Widziałam jakiś czas temu migdał na pl. Jana Pawła. Ogólnie tych olejków chyba nie za wiele dostają, bo albo widzę puste półki, jedną wersję, albo po kartoniku z każdej. Trzeba łazić.
Wiem, że są z pompką
Kupiłam ostatnio limonkę z oliwką, ale chciałam wypróbować tego drugiego, jednak nigdzie go nie ma. Ubzdurało mi się, że to papaja i mango, a może jednak chodzi o ten migdałowy Nie wiem, zgłupiałam już
Ok, będę pytać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 21:23   #3822
slomka
in the dark of night

Cytat:
Aha, to takie kwiatki. Myślałam, że jest tak genialny, że znika z półek błyskawicznie A w przeliczeniu wyjdzie podobnie jak w PL?
Po przeliczeniu wychodzi na jedno Będę w drugim tygodniu maja we Wrocławiu jakby co
Stary 2013-04-12, 09:11   #3823
201604200942
Konto usunięte

Dziewczyny, gdzie we Wrocławiu mogę kupić koronkę? Najlepiej jakąś szerszą, bo kupiłam przez internet sukienkę, wszystko fajnie tylko jak się pochylę, to mi tyłek widać, więc chcę sobie przedłużyć taką właśnie koronką, ewentualnie halką. Gdzie takie cudo mogę dostać? ;>
Stary 2013-04-12, 09:40   #3824
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gdzie we Wrocławiu mogę kupić koronkę? Najlepiej jakąś szerszą, bo kupiłam przez internet sukienkę, wszystko fajnie tylko jak się pochylę, to mi tyłek widać, więc chcę sobie przedłużyć taką właśnie koronką, ewentualnie halką. Gdzie takie cudo mogę dostać? ;>
albo w sklepach z materiałami albo w większych pasmanteriach, ja koronkę kupowałam pod nasypem.
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 09:44   #3825
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
albo w sklepach z materiałami albo w większych pasmanteriach, ja koronkę kupowałam pod nasypem.
ale gdzie można spotkać takie sklepy z materiałami? Bo oprócz Hali Targowej nie widziałam nigdzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-12, 09:48   #3826
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
ale gdzie można spotkać takie sklepy z materiałami? Bo oprócz Hali Targowej nie widziałam nigdzie
Jest ich trochę pod nasypem, na piłsudskiego, na legionów, w rynku (naprzeciwko SP), te jako pierwsze przychodzą mi do głowy
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 10:01   #3827
aagusiaa88
Zakorzenienie

na robotniczej jest taki duży
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 11:19   #3828
lapida
Wtajemniczenie

Cytat:
z takich najbardziej charakterystycznych to w Magnolii, w okolicach Tesco.

NIe polecam za to pasmanterii przy placu Legionów, tak jest taaaaakie zdzierstwo, że ja cię kręcę strasznie drogo
Stary 2013-04-12, 11:25   #3829
svamp
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lapida Pokaż wiadomość
z takich najbardziej charakterystycznych to w Magnolii, w okolicach Tesco.

NIe polecam za to pasmanterii przy placu Legionów, tak jest taaaaakie zdzierstwo, że ja cię kręcę strasznie drogo
jak kupowałam guziki na Legionów, to kosztowały więcej, niż cały płaszcz z lumpa obok tej pasmanterii
waiting for it to come back to me
svamp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 11:51   #3830
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lapida Pokaż wiadomość

niestety prawda.
pani ma co prawda duży asortyment jak na wrocławskie pasmanterie (a przynamniej te, w których bywam) ale drogo.
Cytat:
Napisane przez svamp Pokaż wiadomość
jak kupowałam guziki na Legionów, to kosztowały więcej, niż cały płaszcz z lumpa obok tej pasmanterii
też potrzbowałam guzików, (złote i małe) i akurat jedynie tam znalazlam.
to się koleżanka ze mnie śmiała, chcesz być vintage to płać

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 16:04   #3831
mala77
Zakorzenienie

Duży asortyment pasmanteryjny ma stoisko na samej górze w Astrze. I na Krasinskiego otworzyli pasmanterię z pracownia krawiecką. Szyja suknie ślubne, więc może i koronki mają
mala77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:32   #3832
trocka8
Wtajemniczenie

Cytat:
http://allegro.pl/listing/user/listi...=11120284&id=9

tu są spoko ceny, mniejsze niż w normalnym sklepie tym np. na szewskiej i odbiór osobisty na opolskiej
trocka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 20:16   #3833
rabbithearted
Raczkowanie

Co do gier planszowych etc. polecam poza wspomnianym już stoiskiem w Magnolii obok Saturna sklep Planszóweczka w Astrze Za to za Bardem na Szewskiej jakoś nie przepadam.
rabbithearted jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 10:24   #3834
RoXi_7
Zadomowienie

Witam! Dziewczyny czy mogłybyście polecić mi jakiegoś dobrego internistę? Lub przychodnię na psim polu? Oraz laryngologa najlepiej na nfz z niedługim czasem oczekiwania na wizytę. Z góry dziękuję!
RoXi_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 13:06   #3835
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RoXi_7 Pokaż wiadomość
Witam! Dziewczyny czy mogłybyście polecić mi jakiegoś dobrego internistę? Lub przychodnię na psim polu? Oraz laryngologa najlepiej na nfz z niedługim czasem oczekiwania na wizytę. Z góry dziękuję!
ja chodzę do larynglga na żelaznej, ale teraz już wizyty sa płatne 70 zł.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 11:17   #3836
Safia
Raczkowanie

Słyszałam, że do laryngologa w Lek-trans na Krętej, jeszcze całkiem niedawno były krótkie terminy na nfz.
W tej samej przychodni, do okulisty (także na fundusz) czekałam jedynie...4 dni. W wielu miejscach we Wrocławiu, jak dzwoniłam, terminy oscylowały w okolicach lipca-sierpnia.
Podobno niedawno, ta przychodnia nawiązała umowę z funduszem, dlatego brak kolejek.

Z innej beczki- znacie może sensownego optyka, który ma duży wybór oprawek i za wyrób oksów (wraz z plastikowymi szkłami sferycznymi) nie weźmie więcej niż 300-400 zł?
Wolałabym uniknąć sieciówek typu vision express- za dużo złego o nich słyszałam...

Edytowane przez Safia
Czas edycji: 2013-04-14 o 12:02 Powód: skasowała mi sie druga cześć wypowiedzi
Safia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 11:19   #3837
Rilla82
Zakorzenienie

Mówisz, że sieciówki nie, ale ja mimo wszystko polecę Fielmanna, badam tam wzrok i robię okulary od ładnych kilku lat i zawsze byłam zadowolona.
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-14, 11:58   #3838
Safia
Raczkowanie

Rilla82 o Fielmannie słyszałam, ze mają spory wybór tanich oprawek, ale z kolei szkła korekcyjne mają bardzo drogie,a obsługa próbuje wciskać droższe modele. To faktycznie prawda?
Zdaję sobie sprawę, że na oczach nie powinno się oszczędzać, ale mój studencki budżet jest nieco ograniczony, więc muszę sobie wyznaczyć pewne ramy cenowe

Edytowane przez Safia
Czas edycji: 2013-04-14 o 12:06
Safia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 12:12   #3839
trocka8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Safia Pokaż wiadomość
Słyszałam, że do laryngologa w Lek-trans na Krętej, jeszcze całkiem niedawno były krótkie terminy na nfz.
W tej samej przychodni, do okulisty (także na fundusz) czekałam jedynie...4 dni. W wielu miejscach we Wrocławiu, jak dzwoniłam, terminy oscylowały w okolicach lipca-sierpnia.
Podobno niedawno, ta przychodnia nawiązała umowę z funduszem, dlatego brak kolejek.

Z innej beczki- znacie może sensownego optyka, który ma duży wybór oprawek i za wyrób oksów (wraz z plastikowymi szkłami sferycznymi) nie weźmie więcej niż 300-400 zł?
Wolałabym uniknąć sieciówek typu vision express- za dużo złego o nich słyszałam...
polecam optyka na krynickiej za biedronką, mają b. fajne oprawki około stówy, nie wiem do końca o co chodzi ze szkłami sferycznymi ale ja za swoje "normalne" okulary z antyrefleksem dałam chyba około 200 złotych za całość
trocka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 12:29   #3840
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Safia Pokaż wiadomość
Rilla82 o Fielmannie słyszałam, ze mają spory wybór tanich oprawek, ale z kolei szkła korekcyjne mają bardzo drogie,a obsługa próbuje wciskać droższe modele. To faktycznie prawda?
Zdaję sobie sprawę, że na oczach nie powinno się oszczędzać, ale mój studencki budżet jest nieco ograniczony, więc muszę sobie wyznaczyć pewne ramy cenowe
Nie wiem jak cennik wygląda obecnie, możesz iść do nich i się dopytać, wiem, że 2 lata temu wychodziło mi tam taniej niż VE. A droższego modelu przecież nikt nie wciśnie Ci na siłę
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości