|
|
#14491 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
Wstawiaj swoje zdjęcie z Matusiakiem Jeśli rzeczywiście była jakaś popijawa, to i tak nieźle sobie na boisku radzili ![]() Ale nasi piłkarze, to i tak spokojni... w porównaniu z innymi reprezentacjami ![]() http://sport.onet.pl/0,1248713,1510698,wiadomosc.html Ale, że Rosicky? Przecież taką ładną ma dziewczynę... Jeszcze mu mało? ![]() Edit: Znowu nie będziemy miały okazji obejrzeć Ebiego w akcji, bo w piątek z Arminią nie będzie grał. Edytowane przez firletka Czas edycji: 2007-03-29 o 11:20 |
|
|
|
|
#14492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No niestety Ebi nie zagra" Euzebiusz Smolarek nie zagra w kolejnym meczu Bundesligi Przyczyną takiej decyzji jest kontuzja Ebiego, której nabawił się 17 marca w meczu ligowym przeciwko FC Nuernberg. W spotkaniu tym, Ebi doznał złamania żebra. Stan zdrowia piłkarza był, także bezpośrednią przyczyną wyjazdu Ebiego z Wronek, gdzie swoje zgrupowanie odbywała Piłkarska Reprezentacja Polski. Trener Borussi Thomas Doll, potwierdził, że stan zdrowia Ebiego nie pozwala mu na występ w piątkowym meczu. „Chcemy przygotować Ebiego do występu 7 kwietnia przeciwko Alemannii Aachen. Mamy nadzieje, że do tego czasu stan zdrowia Ebiego znacznie się poprawi. – powiedział Thomas Doll." Biedaku jeden, gdybys był w Polsce to bysmy się Toba zajęły , a tak??
|
|
|
|
|
#14493 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale Twoja kartka Magda jest baaaardzo ladna Cytat:
no ale moze lepiej zeby teraz nie gral i doszedl do siebie niz zeby mial zagrac i zeby mu sie cos stalo... no to czekamy na 7kwietnia ![]() slyszalyscie o tym: Cytat:
kurde jak to jest - jestes sobie i nagle 1chwila, 1decyzja niesie za soba konsekwencje ktore odczuwa sie do konca zycia... jakis powazny uszczerbek na zdrowiu czy co gorsza smierc...
|
|
|
#14494 |
|
Raczkowanie
|
No więc jestem
![]() Jeszcze raz przepraszam jakby co ![]() i mam takie pytanie czy nie wiecie może jak nazywała się, albo jak lecą słowa tej piosenki, która leciała wczoraj przed meczem z Armenią ? Taka polska, tylko dokładnie nie słyszałam bo to studio dawali i Gmoch nawijał ... A tak nawiasem to muszę wam powiedzie, że mnie też to wciągnęło i jestem tu codziennie !!! ![]() No i wstawiłam link do tego forum na moją stronkę
|
|
|
|
#14495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znowu kontuzja ?
|
|
#14496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy o tę chodzi ale wydaje mi się ze tak bo ja słyszałam słowa tej :"biało -czerwony wulkan wybucha tam Polska wierzy i ufa pokażmy światu pazurek niech zabrzmi polski Mazurek kibice wasiz zachodu północy, południa i wschodu w jedności razem czuwają i z dumą was oglądają..." to są słowa refrenu akurat ???tutaj masz link do pokazu slajdów i w tle to leci właśnie cała piosenka http://www.youtube.com/watch?v=vfSXt...related&search= a jaka jest Twoja stronka o Ebim ???
|
|
|
|
|
#14497 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może układa mu się życie towarzyskie? chociaż on jest raczej taki, że jak mu się coś nie udaje w karierze, to przenosi to na grunt prywanty, sam o tym mówił w jakimś wywiadzie z ojcem, no ale tego nigdy nie wiesz co on tam ukrwa przed światem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jeśli chodzi o piosenke to śpiewa ją Zuzanna Szreder
|
|||
|
|
|
#14498 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Daj swoje z Radkiem... tak oryginalnie ![]() Cytat:
To w końcu żebro peknięte czy złamane?! I czy to sie w ogóle różni? A się cieszylam, że jutro będzie grał... No trudno Ebi wracaj do zdrowia, a jak juz wrócisz to strzelaj dużo goli!! ![]() Cytat:
Po walkach znany, porażek smak, w smutku przetrwamy, pucharu brak, z orłem na piersi, wspieramy was, w końcu nadejdzie, wygranej czas Biało-czerwony wulkan wybucha, wam Polska wierzy i ufa. Pokażmy światu pazurek, niech zabrzmi Polski Mazurek. Kibice wasi z zachodu, północy, południa i wschodu w jedności razem czuwają i z dumą was oglądają. Dla polskich marzeń, uczuć i serc, atakiem wiary, zwycięstwu lżej, będą dni chwały, radości łez, szampańskim balem, uczcimy grę. Biało-czerwony wulkan wybucha, wam Polska wierzy i ufa. Pokażmy światu pazurek niech zabrzmi Polski Mazurek. Kibice wasi z zachodu, północy, południa i wschodu w jedności razem czuwają i z dumą was oglądają. Mój podpis jest z tej piosneki ![]() Moge Ci ją wysłać na maila, tylko podaj adres... My jestesmy jak narkotyk ![]() A co to za Twoja stronka?! Pochwal się!!
|
|
#14499 | |||
|
Konto usunięte
|
Ja mialam dziś na obiad
Och, jak ja kocham mielone Ebi by miał ze mną dobre życie Tylko, że brukselkę tez lubię, a on nie bardzo..Ale nikt mu nie każe jesc ![]() Cytat:
![]() Ogólnie nie jestem zadowolona z gry chłopaków, grali jak dzieci we mgle, ale liczy się wygrana!! Cytat:
![]() Fajna ta piosenka Cytat:
Buuu...ja chcę Ebiego w meczu... Jakie mamy szanse na wygraną? Panie Lalka! Jak jutro BVB przegra, to ja nie wiem co panu zrobię! Łeb urwę! |
|||
|
|
|
#14500 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4029716]
Fajna ta piosenka Kurde nooo Buuu...ja chcę Ebiego w meczu... Jakie mamy szanse na wygraną? Panie Lalka! Jak jutro BVB przegra, to ja nie wiem co panu zrobię! Łeb urwę! Już wysłałam ![]() Na SportKlubie jest o 20,30... Tylko, że wtedy TV oblegają rodzice!! ![]() A tu jest chyba program tego programu i nie ma meczu... Chyba, że to nie ten kanał http://programtv.interia.pl/kanaly/w...2007-03-30&cn=
|
#14501 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
Nie będe dużo pisać bo mam sparaliżowaną szyję niestety jestem wrażliwa na przeciągi w autobusach i jeszcze lekarz mi powiedział że będzie mnie to trzymało jeszcze pare dni A jeśli chodzi o wczorajszy mecz to niestety mam niedosyt ponieważ oglądałam tylko pierwszą połowę bo mija siostra chciała oglądać " Wredne dziewczyny" a nie chciałam iść do sypialni rodziców i mówić im żeby wyskakiwali z łóżka bo ja chce mecz Ciesze sie że Żurawski nareszcie sie odblokował
|
|
#14502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i w jakim wywiadzie? masz go? hehe to nie wizaz to my
|
|
|
#14503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W drugiej połowie grali gorzej niz w pierwszej... Mniej nerwów straciłas...
|
|
#14504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna.... Jak to mówią "Do wesela sie zagoi" .A ja wczoraj nie oglądałam meczu .
|
|
#14505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() był taki wywiad, gdzie Ebi mówił, że jego tata zawsze zostawiał piłke i to co się działo na boisku przed drzwiami domu, a on jest zupełnie inny i nie potrafi tak więc bazując na tym i zaangażowaniu Ebiego jakie wkłada w to, co robi, wysnułam domysły (tylko domysły ) że skoro nie układa mu się na boisku, to może mu się też nie układać w życiu uczuciowym, bo skoro piłka jest dla niego priorytetem, to pierwsze co, będzie dążył do poprawy swojej sytuacji jako piłkarz, a dopiero potem jako mężczyzna, bo wsparcie emocjonalne i tak otrzymuje od rodziny (czyt. mamy ) no i na dziś koniec przemyśleń uciekam świętować urodziny kumpeli |
|
|
|
|
#14506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A macie jakiś inne piosenki o reprezentacji Polski? Bo ostatnio mnie tak jakoś naszło, na słuchanie tego typu piosenek - mam na mojej MP3 piosenkę o Ebim i "Sen o Warszawie" Niemena, bo mi się kojarzy z Legią
|
||
|
|
|
#14507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak na panią psycholog przystało |
|
|
|
|
#14508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bym poprosiła tę piosenkę x_talcia_x@op.pl |
|
|
|
|
#14509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Polska gola"- Norbi ... "Angole, Angole, ja was ole ole...." "Mistrzostwo"- Mezo & Tabb "Polska ole! ole!" Michał Milowicz I to by było tyle jeszcze "Polska gra"- Queens Talcia poszło
|
|
#14510 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A "Polska gra" Queens, to mi się strasznie z Ally kojarzy ![]() Edit: O, nie! Kadziewicz ma króciutkie włosy!! Za krótkie A ja go już wcześniej instynktownie wywaliłam z opisu Ale może jeszcze kiedyś wróci do opisu, tylko tak na razie mam jedynie wielką trójcę w opisie, bo mi się nikt więcej nie mieści
|
|
|
|
|
#14512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Wszystko może zdarzyc się, gdy piłka jest w grze. Wszystko może zdarzyć sie bo bramki sa dwie. Jedna piłka, a my zawsze gramy fair play. Wszystko może zdarzyc się dopóki trwa mecz" "Dla rywali Kosa, Żuraw, Szymek to strach. Taki Boruc to największy dla bramki skarb." Ciekawe, czy one wiedza w ogóle o czym spiewają... Bo nie wygladaja na takie co śledza poczynania reprezentacji
|
|
#14513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"dla rywali kosa..." może się źle kojarzyć szczerzę wątpie żeby wiedziały nt. piłki coś więcej niż nazwiska zawodników wykorzystane w pisence chociaż może się mylę
|
|
|
|
|
#14514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale juz zmieniłam! ![]() No tak troszke groźnie to brzmi... Kosa.... ![]() No, ale żeby wiedziały na jakich pozycjach grają...
|
|
#14515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14516 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14517 | ||
|
Konto usunięte
|
To cały czas ta sama
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#14518 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4030739]
[/quote]
|
#14519 |
|
Raczkowanie
|
No więc to jest ta piosenka
Wielkie dzięki ![]() a jak chcecie obejrzeć meczyk to można na kompie ( www.bwin.pl ) tylko jest wymóg zalogowania i jeden minusik bardzo mały obraz, a czasem przerywa ... Co do mojej stronki, a właściwie bloga to nie chcę przedstawiać jego nazwy. Być może któraś z was go odwiedziła bo w kwietniu minie pierwsza półrocznica Oczywiście jest on o Euzebiuszu ... ![]() Nie chcę podać jego nazwy, przynajmniej narazie ... z przyczyn osobistych, ale być może ktoś się domyśla - jak tak to zapraszam ![]() a co do Ally to widziałam jej zdjęcia, i nie mam dobrych skojażeń po ich obejrzeniu ... :/ |
|
|
|
#14520 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

I to w GIMPie 

i w jakim wywiadzie? masz go?
)