|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje w Douglasie, Sephorze, Marionnaud + OT, część VII :)
Cytat:
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;40279496]Prosze. Naprawde sa super. Dzis uzylam koloru, ktory podobal mi sie najmniej - Smog. Lekko roztarlam i zostalo brazowo-zlote rozswietlenie. Doskonala do ciemnych, piwnych oczu. Z moimi brazo-zoltymi zgrywa sie doskonale.[/QUOTE]
Cudne sa te kredeczki. James cos nie mogę dodać komentarza na Twojego blogaska. Jak możesz to wyłącz kod obrazkowy ![]() [1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;40291763]Uuu, piękny kolor [/QUOTE] Dzięki Pomadeczka trzyma 3 godziny, dla mnie rewelka Po niedzieli recenzja na blogu
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2013-04-13 o 20:10 |
|
|
|
#3753 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
A kredki fajne |
||
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;40298335]Ladny ten Maybelline. A jaki to odcien bo co swatch to inny? Cieplak czy zimny odcien?
Zrobione. A kredki fajne w sumie ciepły, ale po roztarciu daje raczej efekt rozświetlenia... ja źle w zlotych kolorach wyglądam, więc tylko w tej drugiej roli go używam tu wygląda podobnie jak u mnie tylko jeszcze bardziej go rozcieram i ochładzam szarością albo fioletem
|
|
#3755 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Panie
ja tak troszkę nie w temacie ![]() może któraś z Was wybiera się na zakupy i pomogła by równiez mi w zakupie tegoż produktu?Thalgo Criste Marine Astringent Lotion Pure Freshness. Proszę na pw |
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;40298335]Ladny ten Maybelline. A jaki to odcien bo co swatch to inny? Cieplak czy zimny odcien?
Zrobione. A kredki fajne Oki ![]() Cytat:
|
|
#3758 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Tak sobie robiłam dzisiaj przegląd szminek i wyszło mi, ze najładniejsza jaką posiadam to macowa Daddy's Little Girl
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3760 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ćwiczyłam dzisiaj z Jillian aby miec porównanie z Ewą i zobaczyć, jak to robi chwalona tutaj Jillian. Generalnie przerobiłam Level 1 i Level 2 jeden za drugim razu.
Powiem tak, dla mnie obydwie Panie maja jak dla mnie monotonny tok ćwiczeń, ale ja się szybko nudze, wiec może w tym jest problem. Może Jillian ma deczko bardziej urozmaicony. Ćwicząc z Ewą tylko 45 czułam że dałam sobie wycisk i pracowałam na maksa, zas przy Jillian godzina jakoś nie zmęczyła mnie tak bardzo. Podczas Ewy treningu czuję, ze żyje i ze całe ciało pracuje. A i jeszcze jedno ważne, ćwicząc Jillian parę razy odezwały mi sie stawy, podczas ćwiczeń Ewy tego nie doświadczyłam. No, ale po jednych ćwiczeniach to aż tak dużo uwag nie mam. Musiałabym ćwiczyć teraz miesiac tylko Jillian, aby stwierdzić, które treningi sa lepsze. A teraz mam pytanie, do tych, co ćwiczą Jillian - ile razy w tygodniu cwiczycie i jakie levele? Bo z przypadku Ewy i jej treningu to wiadomo - 3 razy w tygodniu. A Jillian? Co dzień po jednym levelu, czy samemu się kombinuje?
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bóle kręgosłupa zawdzięczam właśnie Ewie. Ćwiczenia wykonuję prawidłowo, mięśnie brzucha max napięte ( a silne je mam, tylko zakamuflowane tłuszczem
), plecy prosto, zresztą ćwiczę od lat, biegam, więc prawidłową postawę potrafię utrzymać. Ewę ćwiczyłam od poniedziałku do piątku od października z małymi przerwami spowodowanym lenistwem, chorobą, nadmiarem pracy. Ale zazwyczaj regularnie. Corii, jak tyle będziesz razy słuchać ględzenia Ewy, to też nie będziesz mogła już jej słuchać i znudzi ci się szybko. Ja nie wyrokuję, która trenerka jest lepsza ( choć wiem która ), mówię o swoich odczuciach po długodystansowych ćwiczeniach. Najlepiej mieszać rózne programy, mam zamiar nadal ćwiczyć z Ewą, ale inne treningi też dołączę, zeby nie zasnąć w trakcie treningów i nieco je sobie urozmaicić. I uważaj na kręgosłup. Ja jestem na jego punkcie przewrażliwiona, bo już dwa razy miałam uszkodzony po wypadku i blady strach na mnie pada, gdy zaczynam go czuć. Ewy ćwiczenia spowodowały bóle. Ale najważniejsze to ćwiczyć i Corii walcz dalej. Staraj się Turbo i Killera przeplatać skalpelami, ładnie ciało modelują W P&R wysyłka za 10 zł kurierem tylko dziś i jutro! |
|
|
|
#3762 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
dawno mnie tu nie było. Również od jakiegoś czasu ćwiczę z Ewą i różnicę widzę znaczną, nie boli mnie kręgosłup ale coś kolana mi zaczynają szczelać, mam nadzieję, że to nic poważnego. |
|
|
|
#3763 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Mój organizm lepiej po Ewie funkcjonuje, Lillian to dla mnie taki relaks powiedziałabym Ale daleka jestem do pełnych zachwytów nad jedną lub drugą. Z kręgosłupem żadnych problemów nie mam. Za to ze stawami kolanowymi mam i odezwały się na moje nieszczęscie przy Jillian :/ No dla mnie Ewa co dzień to przegięcie, nie mam takich aspiracji, wystarcza mi co 2 dni ![]() Jillian jeszcze spróbuje, ale chciałabym własnie widzieć jakie levele co dwa dni i czy wszystkie naraz. No i jeszcze jedno Damon, zawsze ćwiczę przy wyłaczonym dzwięku, wiec obawy ze ktoś mnie gadaniem zanudzi sa płonne ![]() Skalpela nie ćwicze, bo nie pasuje mi ten program nijak, albo w zaledwie 20%. Na razie od tygodnia jestem na turbo, a teraz tydzien bedzie Jillian.
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Znaczy dopiero 3 razy ćwiczyłaś Turbo? Trzymam kciuki, żebyś i po 3 miesiącach nadal była zadowolona.
A Skalpel ładnie rzeźbi ciało, niezależnie od aspiracji
Edytowane przez damon Czas edycji: 2013-04-15 o 11:40 |
|
|
|
#3765 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Dzięki, na razie Jillian
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
W D. on line powyżej 260 zl 10 próbek z kodem BOX44. w tym zestawie saszetka maski glamglow...
|
|
|
|
#3767 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
![]() ja po Ewie nie bylam zmeczona a Turbo zrobilam cale na drugi dzien juz. i autentycznie ziewalam podczas cwiczen
|
|
|
|
|
#3768 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A co to ten 6 weeks six pack? Dokładnie taka nazwa, pod tym go szukać na YT? Zaciekawiłas mnie ![]() Z tym, ze na Ewie to uda włąsnie mi zgrubły ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- EDIT kurcze Ranko skąd ściagnąc Level 2 6 weeks? Level 1 jest be zproblemu dostepny w YT a 2 niby tez ale nie da sie jej Firefoxem sciagnac:/
|
|
#3769 |
|
Kici kici miau miau
|
Promocje w Douglasie, Sephorze, Marionnaud + OT, część VII :)
W 30 shred cwiczysz kazdy level po 10 dni i tak wychodzi ok 30 dni. Ja 6w6 pack sciagnelam z chomika
|
|
|
|
#3770 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A teraz mi proszę wytłumacz, jak z levelami w 6 w6 pack jest? Bo jestem uparta i sćiagnełam w koncu level 2 by Firefox ![]() Jak nalezy je ćwiczyc?
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-04-15 o 22:26 |
|
|
|
|
#3771 |
|
Konto usunięte
|
Offtopowo.
Widzialyscie? Straszne to moim zdaniem, co sie dzieje. Myslalby kto, ze rozwoj cywilizacji przyniesie w koncu jakis wzgledny spokoj. Niestety nic sie nie zmienia. Jest nawet gorzej. Grozniej. |
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;40330367]Offtopowo.
Widzialyscie? Straszne to moim zdaniem, co sie dzieje. Myslalby kto, ze rozwoj cywilizacji przyniesie w koncu jakis wzgledny spokoj. Niestety nic sie nie zmienia. Jest nawet gorzej. Grozniej.[/QUOTE] oglądałam tvn24 wczoraj wieczorem, nie pojmuje jakim trzeba byc człowiekiem zeby zabijać innych ludzi... |
|
|
|
#3773 | |
|
Kici kici miau miau
|
Promocje w Douglasie, Sephorze, Marionnaud + OT, część VII :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#3774 |
|
Konto usunięte
|
Irak, Iran, Kurdupel z Korei, Afryka. Nie wiem kiedy to sie uspokoi. Czasami mnie to przeraza. My zyjemy sobie w naszej europejskiej bance. Owszem, mamy wiadomosci, internet - informacje wciaz docieraja. Uwazam, ze nie mamy jednak pojecia jaki bol towarzyszy niektorym ludziom. Nasze europejskie okolice sa wbrew pozorom bardzo spokojne. Po prawej jednak totalitaryzm w Rosji i na Bialorusi. Po lewej francuskie zamieszki na tle rasowym. Do tego okazjonalne strzelaniny w szkolach w USA. Nawet z takimi niewojennymi okropienstwami nie mamy stycznosci. Nie wobrazam sobie, co to bedzie kiedy nasza polska banka peknie. Mam nadzieje, ze to cale zlo w tak sporej intensyfikacji nigdy to nas nie dotrze.
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-04-16 o 15:31 |
|
|
|
#3775 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dziękuje Ranko, jesteś nieoceniona
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
Sorzystałam z promocji Phenome i kupiłam wodę różaną i maseczkę na zmarchy
|
|
|
|
#3777 |
|
Kici kici miau miau
|
woda rozana super tylko mnie czasami twarz pali.. ale nic sie nie dzieje w sensie wyprysku
chodzi za mna tusz, moze kupie ten guerlaina ale nie moze bardzo pogrubiac ja lubie tylko wydluzajace.. musze sprobowac z testera Edytowane przez ranka Czas edycji: 2013-04-16 o 20:58 |
|
|
|
#3778 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jak wydłużający to moze Le Volume Chanela albo HR Celebration?
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to się boję
|
|
|
|
|
#3780 |
|
Kici kici miau miau
|
w sensie szczypie.. ale tylko szczypie. po peelingu enzymatycznym mam to samo, tez Phenome
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.

. Pomyślałam, że fajnie mieć dwie, będą się uzupełniać
.

Pomadeczka trzyma 3 godziny, dla mnie rewelka 
makijaż 3 minutowy, a jaki efekt