|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2014 - część III
Halo halo! Jest tu ktoś..?
![]() Ja właśnie wróciłam po szkoleniu, siedzenie na tyłku cały boży dzień jest jednak bardziej męczące niż jakikolwiek hardkorowy wysiłek fizyczny.. jak to śpiewała Edith Piaf -padam padam padaam.. ![]() A jak tam Wasza sobota?? ![]() Widzę, że Śląsk zremisował 2:2 z Polonią.. ![]() A jutro nasza hiszpańska la liga Real zmierzy się z Athleticiem Bilbao o 21, a Barca wcześniej, o 19 z Realem Saragossą Zołzik Twój nowy awek – 100% pozytywu Miłego wieczoru wszystkim!
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Ja korzystałam dziś z ładnej pogody, wreszcie słoneczko przygrzało Tak, jutro meczyki a ja mam jeszcze rano wyścig F1 ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- EDIT: Na stronie Realu jest już podany terminarz meczy półfinałowych w LM. Wychodzi na to, że pierwszy mecz Real - BVB jest we środę 24. kwietnia, czyli jest szansa, ze pokażą go w TVP, bo oni transmitują tylko te środowe spotkania Wreszcie zobaczę Real w TV, normalnie święto lasu ![]() Z kolei przy meczach rewanżowych we środę 1. maja puszczą Barca - Bayern, bo rewanż Realu jest we wtorek
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-04-13 o 19:28 |
|
|
|
|
#723 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie się skończył mecz Schalke - Leverkusen, przed meczem Leverkusen prowadziło w tabeli nad Schalke czterema punktami i Schalke walczy z nimi o 3 miejsce, gwarantujące udział w LM (miejsce 4 to tylko kwalifikacje). Na początku grali słabo, w pewnym momencie Leverkusen prowadziło dwiema bramkami, ale na boisko wszedł Teemu Pukki i zaraz odrobił jedną brameczkę, a później jeszcze w samej końcówce wywalczył karnego i mecz zakończył się remisem 2:2. No, niby wynik dla Schalke średni, bo wiadomo, że lepiej byłoby zdobyć 3 punkty, ale z mojego Fina jestem dumna
Mam nadzieję, że w następnym meczu zagra od początku ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- A jeśli chodzi o Ligę Mistrzów, to zaraz mnie zjecie, ale mi się marzy niemiecki finał no i ogólnie to trzymam kciuki za Bayern!
|
|
|
|
|
#724 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
czasami...Dzisiaj cały dzień w ogródku pracowałam i pojedynek ja vs. róże 0-1 i też padam, padam cieszę się, że już nie boisz się avka Cytat:
może ja też popaczę jutro na F1 pora akurat jak dla mnieReal w telewizorni, ojejkujejku tęsknię za czasami jak Polsat miał prawa do transmisji ![]() Cytat:
![]() no kto jak kto, ale my tu nikogo nie jemy nawet fajnie, że są tu fanki różnych klubów, nie ma słodzenia i tony lukru ![]() miłego wieczorka
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
juz sprawdzilam pierwszy mecz REalu jest w tv
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
|
#726 |
|
Raczkowanie
|
BVB dziś 1-6 wygrała, to się rozpędzili
A co wy tu takie na Borussię źle nastawione co? ![]() A tak swoją droga to powiem wam jak zareagowała jedna laska z mojej klasy ( typowa blondynka, nienawidzę jej ) na wieść że Real gra z BVB w półfinale: ,,Z Borussią?! przecież to takie małe państwo!"
|
|
#727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do koleżanki - |
|
|
|
|
|
#728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem za Realem to siłą rzeczy muszę być źle nastawiona na Borussię A tak poważnie, to mam ich po prostu dość. We wszystkich mediach maglowane jest w kółko macieju tylko BVB i BVB, no ileż można się podniecać Jest takie powiedzonko "co za dużo to i świnia nie zeżre", coś w tym jest. Jak słyszę Borussia to mam ochotę przykro mi, ale ten klub został mi tak obrzydzony jak żaden inny a nic nigdy do nich nie miałamA dodatkowo gwiazdor Lewy działa na mnie jak płachta na byka no wylałam trochę jadu ale Ty się tym nie przejmuj i kibicuj tutaj swojej drużynie
Edytowane przez _zolza Czas edycji: 2013-04-13 o 22:12 |
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) na szczęście w przyszłym sezonie odchodzi i się skończy i mam nadzieje że media zejdą z Borussii. nikt tam nie raczy zauważyć innych zawodników niż polska trójka. A moim ulubionym jest przykładowo Kehl, jest świetnym kapitanem, gdy klub miał problemy finansowe to jako jeden z niewielu w nim został ( i jest przystojny, ale ciiii ) jest Niemcem- media mnie zlinczują, czemu nie Lewy?! I najgorsze że własnie przez Lewego i media wielu właśnie ma dość BVB... sad but true ... Ustrzelił jedną, komentatorzy aż doszli z wrażenia ....
,,Chcę kochać i być kochanym" Edytowane przez Rysunkowiec Czas edycji: 2013-04-13 o 22:40 |
|
|
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się z wami, że Borussię nasi komentatorzy obrzydzają okropnie Ja do samej drużyny w sumie nic nie mam, gra tam przecież kilku zawodników, którzy grają też w reprezentacji Niemiec a wiecie, że ja Niemcom kibicuję Myślę, że nawet bez Lewego, którym nasi się tak podniecają BVB byłaby w stanie grać równie dobrze ![]() Quentinhill brawo dla Twojego ulubieńca ![]() Dawno fotek nie było, co nie? ![]() 1. wykapany tatuś: http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...01862e7704.jpg 2. Realowe http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...013cbc0165.jpg3. mnie ta niebieska maź na prawdę przeraża http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...01f8ada82a.jpgale można by ją zamienić na coś innego http://25.media.tumblr.com/1ddca5b5e...s7io1_1280.png4. lubię takie "zbiorówki" http://25.media.tumblr.com/630cf89a2...0o1_r1_500.jpg5. hipnotyzujący wzrokiem Krysia http://24.media.tumblr.com/87fa99535...yq7ho2_250.gif 6. Morata z Varankiem awww... http://24.media.tumblr.com/05a6c02bf...eh5io1_500.jpg7. Marcelo ![]() - http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb...iysso3_250.gif - http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb...iysso4_250.gif 8. Mesucinka w tureckiej TV - http://25.media.tumblr.com/96d5ac35d...hrcvo1_250.gif - http://24.media.tumblr.com/ef4592be5...hrcvo5_250.gif speszenie? - http://24.media.tumblr.com/8869d5af1...hrcvo6_250.gif 9. ale biczfejs http://24.media.tumblr.com/65c6545a3...zafto1_500.gif
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-04-14 o 13:14 |
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
cisza dzisiaj a wieczorem będzie gęsto
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejo witam w ten piękny słoneczny dzień!
Okno otwarte na oścież i z kawką się relaxuję, wpuszam promienie słońca, niech się u mnie rozgoszczą na dobre ![]() Cytat:
Borussia wydaje mi się, że do finału nie dojdzie, ale Bayern stety niestety ma spooore szanse..![]() Quentin gratuluję Shalke i zdolnemu Pukkiemu ![]() Cytat:
róże widzę dały Ci popalić, ale pewnie się pieknie odwdzięczą widokiem zapachem.. Ja mam działeczkę na drugim końcu miasta i rzadko kiedy wywiewa mnie w te rejony, a szkodaa. Marzy mi się jakieś grillowanko pod gołym niebem ![]() Cytat:
Aż dziwne, że w tym całym boomie na Borussię się laska nie zorientowała o co cho, musi być mocno oderwana od rzeczywistości ![]() Cytat:
Madre, 100% poświęcenia z ich strony ciekawe co z tego wyjdziea Marcelo słodziak! myślałam, że na drugim gifie sprzeda mu w końcu takiego siarczystego buziaka ![]() Fajnie by było bo ja nie wiem czy zdążę dotrzeć przed TV do 19 kozaki i płaszcze wylatują dziś z szafy :taniec radości: to trzeba uzupełnić lukę ![]() miłego popołudnia i oby do 'zobaczenia' wieczorkiem ![]()
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
ja będę około 21.00 ale na krótko raczej bo jutro wczesna pobudka mnie czeka
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie wiem czy będę dziś wieczorem, może jedynie na Real na chwilę zerknę. Ta nagła wiosenna aura chyba mnie tak osłabia, że cały dzień śpię na stojąco
Oglądam teraz Puchar Anglii: Chelsea vs. Man City (na Orange Sport) i przed chwilą myślałam, że padnę przez komentatora. Była akcja, że ktoś z Man City przyfaulował kogoś z Chelsea (chyba Oscara) łapiąc go ręką gdzieś za spodenki a komentator: "Złapał go za klejnoty, to dość nieprzyjemne, chociaż zależy dla kogo" O czym ten facet myśli
|
|
#735 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dziwnie, tak jasno na meczu
![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Spalony, którego nie byłoo... ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Gooooool! Thiago! Bardzo fajna akcja, chyba najlepsza do tej pory Chłopaki generalnie się nie przemęczają, niby nie ma co się spinać + grają dość eksperymentalnym składem... Wiadomo, nie ma co się przemęczać kiedy nie trzeba, ale jestem za większą ilością takich akcji ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Ojj...faul na Alexisie I to taki porządny, wg. komentatorów 'na różową kartkę' ![]() Ale jest żółtko. Nie faulować mi tu tak chłopaków bo już w ogóle nie będzie kogo wystawiać
|
|
|
|
|
#736 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj dały dały, a niech spróbują mi jakieś numery odstawiać nie po to latam koło nich cały rok żeby mi nie kwitły swój zakątek fajna sprawa, korzystaj jak masz możliwość ![]() widzę, że u Ciebie już wymiana garderoby, ja jeszcze trochę poczekam zanim wywalę zimowe ciuchy na strych ![]() co kupiłaś? ![]() Cytat:
co do komentarza a u nich jakie pikne słonko Tak sobie na chwilkę usiadłam przy meczu i od razu golazo Thiago i 0-1 dla Barcy
Edytowane przez _zolza Czas edycji: 2013-04-14 o 19:29 |
||
|
|
|
|
#737 |
|
Wtajemniczenie
|
Xaviego coś w krzyżu łupie
![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- O, hej _zolza, dzięki że przerwałaś mój wywód, nie czuję się już tak samotna, jakbym pisała sama do siebie |
|
|
|
|
#738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przynajmniej słucham W monologach to my tu mamy specjalistkę Lagaudię spokojnie jak się za bardzo rozgadasz to podejmę dialog
|
|
|
#739 |
|
Wtajemniczenie
|
O kurde, gorąco się zrobiło, w polu karnym faulowany zawodnik Saragossy, nie ma jedenastki, wg. mnie dobra decyzja
A kibice+ławka jak ostro zareagowali!
|
|
|
|
|
#740 |
|
Zadomowienie
|
Był karny, czy nie było karnego?
Ktoś umiera w polu karnym Barcy, ale sędzia nie dopatrzył się faulu
|
|
#741 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
już myślałam, że będzie fight i coś się zadzieje, no nic, gramy dalej
|
|
#743 |
|
Wtajemniczenie
|
2:0!!! Tello
|
|
|
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
0-2 Tello
|
|
#745 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#746 | |
|
Zadomowienie
|
zazdraszczam
![]() Cytat:
Nie miałam okazji się przyglądnąć szczegółowo grze, ale raczej nic porywającego w tej połowie nie było nie jestem pewna, czy Real chociaż raz uderzył na bramkę, Barca też jakoś bardzo nie naciska, chociaż kilka akcji było i zasłużenie prowadzą. Czekamy na 2 połowę, to powinien być spacerek
|
|
|
#747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takie typowe sporty walki mnie nie kręcą, tylko takie spontaniczne bitwy w dyscyplinach teoretycznie z walkami nie związanymi Co za emocje No, d**py nie urywa, spokojny meczyk, ale jak dla mnie super, bo ja po ostatnich jestem wyniszczona psychicznie |
|
|
|
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
Komentujcie ładnie tam mecz, ja oczywiście oglądam
, ale jestem padnięta i nie mam humoru wiec tylko do oglądania się ograniczę Miłego oglądania, brawa dla Thiago i Tello za bramki
|
|
#749 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj Milan chyba też gra, więc ponury pewnie także dzisiaj meczyk zaliczy
![]() Rysunkowiec, a jakby Barcelona grała z Borussią to komu byś bardziej kibicowała? Tak się zaczęłam zastanawiać po losowaniu
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dla mnie kwiecień to będzie istny horror. W zeszłym tygodniu Fiorentina (4.)- Milan (3.) dzisiaj Milan (3.)- Napoli (2.) za tydzień Juventus (1.)- Milan (3.) (liczby w nawiasach to aktualne miejsce w tabeli poszczególnych drużyn)
na świecie, nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są Ci pozamykani w zakładach i Ci którzy nie zostali przebadani Edytowane przez ponury1939 Czas edycji: 2013-04-14 o 20:11 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

jak to śpiewała Edith Piaf -padam padam padaam.. 

Twój nowy awek – 100% pozytywu 

Wreszcie zobaczę Real w TV, normalnie święto lasu
Mam nadzieję, że w następnym meczu zagra od początku 

i też padam, padam
nawet fajnie, że są tu fanki różnych klubów, nie ma słodzenia i tony lukru
) na wieść że Real gra z BVB w półfinale: ,,Z Borussią?! przecież to takie małe państwo!" 

Jest takie powiedzonko "co za dużo to i świnia nie zeżre", coś w tym jest. Jak słyszę Borussia to mam ochotę
przykro mi, ale ten klub został mi tak obrzydzony jak żaden inny
Ja do samej drużyny w sumie nic nie mam, gra tam przecież kilku zawodników, którzy grają też w reprezentacji Niemiec a wiecie, że ja Niemcom kibicuję
I to taki porządny, wg. komentatorów 'na różową kartkę'