|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Właśnie ja mam zamiar sobie kupić czarne spodnie, muszę się za nimi w końcu gdzieś rozejrzeć, jeszcze bym sobie granatowe jeansy kupiła.
W sumie jeszcze jakieś bluzki, no i buty by mi się przydały , trochę długa lista mi się robi, a nie mam kasy za dużo.Mój dzień w szkole też nie był najszczęśliwszy, najpierw myślałam, że dostałam 5 a okazało się, że 3. |
|
|
|
#9632 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawa Świata i Martusia łączę się z Wami w bólu, wczoraj też miałam dzień beczenia, zadzwoniłam do mojego ex TŻ i powiedziałam żeby w ogóle nie pisała do mnie bo to tak strasznie boli
blaque i krówka j wprost przeciwnie do Was uwielbiam kupować spodnie i mam ich chyba z 10 par ![]() Ale dziś była jazda u mnie w szkole ![]() ![]() , siedzieliśmy sobie na informatyce a tu przyjechała policja, no to moi koledzy zaczęli im machać z okna, później patrzymy karetka a za chwilę straż, więc pytamy się pani czy nie miało być dziś ewakuacji, pani poszła gdzieś wróciła i kazała nam wziąć teczki i wychodzić. Cała szkoła poszła do parku obok szkoły, okazało się że ktoś zadzwonił na policję i powiedział że bomba jest w naszej szkole No więc poszliśmy sobie na piwko i niedawno przyjechałam
|
#9633 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Ja też nie. Jakoś nie mogę tam nic dla siebie znaleźć. ![]() Cytat:
![]() i_n_e_s, gratuluję championko. A ja znowu jestem chora.. Zwolniłam się z trzech ostatnich lekcji. Wszystko mnie boli.
|
|
|
#9634 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawaj zdjecia ![]() A tak w ogole to do czego nosicie rurki? Bo do balerinek ok, jeszcze moglabym je kupic ale do moich adidasow nie pasuja.. Tak dziwnie, zreszta ja tez jak matol wygladam w rurkach Haha wlasnie Krowka-ogorek kiszony umaczany w Nutelli? Cytat:
Dobrze, ze mu tak powiedzialas.. A on? Co na to? Cytat:
A odpowiedzialam conajmniej na b.mocne +3 Cytat:
Ja nigdy nie zwezalam ani nic nie robilam ale praktycznie zawsze mam problem z kupnem spodni ;/ A w Reserved musze trafic na cos fajnego. Wybralabym sie do Krk na jakies zakupy..
|
|
|
#9635 |
|
|
|
|
#9636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, lubię takie gry .A ja mam większy problem z bluzkami niż ze spodniami, zawsze jest coś nie tak. Blaque to też współczuję A ja w Krakowie będę we wrześniu, na wycieczke z klasą na 3 dni, ale będziemy mieć pewnie mało czasu wolnego. |
|
|
|
|
#9637 |
|
Zakorzenienie
|
O przepraszam, kilka dni temu, w moja osiemnastkę miałam poród!
Więć w ciąży nie jestem...Chyba ![]() ![]() Mathilda - miałaś podobną przygodę jak ja jakiś czas temu z tą ewakuacją. Lubię takie akcje ![]() Ines- ale masz teraz szpanerskie wpisy pod avatarem Gratuluje, jestem z Ciebie dumnaMi sie rurki bardzo podobają, do balerinek to juz w ogóle, ale moje nogi komplenie sie do nich nie nadają ![]() Zaczęłam dziasaj znowu z koleżanka robić a6w, tylko nieco zmodyfikowane. Może to mnie zmobilizuje znów do regularnych ćwiczeń ![]() A teraz próbuje napisać list do radnego na WOS
|
|
#9638 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety nie wkleję chyba zdjęcia, bo mam jakieś problemy z podczerwienią, a tylko tak mogę zrzucić zdjęcia z komórki ![]() Ja jeszcze noszę swoje rurki do obcasów, znaczy raz tak miałam, jak szłam do teatru i uważam, że fajnie to wyglądało ![]() U mnie dziewczyny noszą tez rurki do adidasów i dobrze to wygląda Cytat:
Dziękuję za jedność w bólu, a eksTŻowi dobrze powiedziałaś ![]() Cytat:
Czemu Twoje nogi się nie nadają do rurek? Przecież na pewno nie masz jakichś grubych nóg czy coś takiego, jakbyś dobrze poszukała to na 100% coś byś sobie dobrała ![]() Pisz, pisz... ![]() Ines mistrzuniu ![]() Em z Ciebie coś chorowinka ostatnio, zdrowiej
Edytowane przez Martusia B. Czas edycji: 2007-03-29 o 19:44 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
#9639 |
|
Zadomowienie
|
wita kolejna chora ;/
mathilda fajnie masz w tej szkole ![]() Ines gratuluje miSZCZu
|
#9640 |
|
Rozeznanie
|
przeczytalam to co napisalyscie i nic do mnie praktycznie nie dotarlo - jestem masakrycznie zmeczona ;( dzisiaj u nas w szkole byly wojewodzkie zaowdy w kosza i tanczylysmy na nich.. duzo razy ;] potem taka padnieta musialam leciec na angielski i dopiero przed chwila wrocilam do domu.. i umieram
a tu tyle nauki na jutro.. ehhdobranoc
|
#9641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Em => zdrow... iejcie (?) jakoś dziwnie to brzmi, ale wiadomo o co chodzi uczyłam się głupiej chemii, ale masakra idę jutro zaliczyć sprawdzian, który pisali dziś, nie chcę sobie robić zaległości ![]() napisałam te właściwości fizyczne i chemiczne chyba z 10 razy na jakichś kartkach, do tego napisałam 3 rodzaje ściąg a i tak mam czarne wizje alkohole, fenole, aldehydy, ketony no nic, czekam na Na Wspólnej ![]()
|
|
#9642 | ||
|
Zakorzenienie
|
hehe
Cytat:
w kosza.....![]() Nie umieraj Cytat:
Nie wiem..jakos nie widze sie w rurkach. Debilnie bym wygladala. Fajnie do adidasow wygladaja ale to zalezy jakich (do moich na pewno nie-http://www.allegro.pl/item177632390_nike_wmns_m usique_065_8us_wys_grat_n owosc_.html -podobne do moich)Ostatnio moda jest na wielkie, biale z rzepami. A po 1 nie kupie sobie po adidasy juz mam, a po 2 wszyscy w nich chodza i jedno wielkie xero.. Do balerinek o obcasow ok ale jak bdzie zimno to..? Ech alez ja marudze
|
|
|
#9643 |
|
Zakorzenienie
|
mi się rurki podobają z balerinkami, trampkami, obcasami, oficerkami, kozakami, sandałami i takimi jeszcze butami:
|
#9644 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Em i Ślimaczek zdrowiejcie, bo nie ma co chorować na wiosnę
|
||
|
|
|
#9645 |
|
Zakorzenienie
|
Martusia dzięki
chyba mamy podobny gust ![]() Aha i okazało się że pies policyjny znalazł coś w szkole i przyjechali saperzy z krakowa, ale dopiwro jutro będę wiedzieć więcej
|
#9646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ja też jestem przeziębiona, nienawidzę mieć kataru. |
|
|
|
|
#9647 | |
|
|
Cytat:
![]() Byłam dziś rano na badaniach i nie udało mi się spotkać z Agoskiem. No ale w czerwcu kolejna okazja! Zastanawiam się, czy nie postarać się o nauczanie indywidualne. Co o tym sądzicie?
|
|
|
#9648 |
|
Zadomowienie
|
a ja bylam dzis w kinie na "testosteronie"
tak srednio mi sie podobal a jezeli chodzi o zakupy to u mnie najwieksza masakra jest z kupowaniem butow i toreb :P bym chciala teraz trampki ..ale zadnych fajnych nie ma ;/
|
#9649 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj odebralam wyniki morfologii i TSH ;p
w pon ide do lekarza dowiedziec sie co o tym sadzi ![]() Em chcialam kiedys przeniesc sie do LO zaocznego, niestety mojego profilu nie ma w takim systemie ![]() jednakże indywidualne nauczanie chyba jest fajne ![]() ogladalam w sobote "300"- fajny film "testosteron" jeszcze przede mna ![]() caly czas cos jem ;/ 04.04 - walcze o ladny brzucho na moja 8nastke
|
#9650 |
|
|
Ja też byłam w sobotę na "300" - podobało mi się, ale trochę za dużo krwi, za którą nie przepadam.
|
|
#9651 |
|
Zadomowienie
|
Nauczanie indywidualne... Za mały kontakt z rówieśnikami i trochę wieje nudą. Proszę mi wybaczyć
takie jest moje zdanie.Mówicie o kinie widzę. Dziś idziemy z M na maraton oskarowy
|
#9652 |
|
Zakorzenienie
|
Indywidualne?
Pochwale sie-dostalam 6 z wfu 5, 2 z matmy.. A wieczorem na 18nastke (mam nadzieje, ze bdzie fajnie bo troche sie obawiam.. )Alatienka-milego maratonu A idziecie do kina czy na film?
|
|
#9653 |
|
Zadomowienie
|
blaque Na film rzecz jasna
A konkretnie to na trzy.Gratuluję dobrych ocenek I udanej zabawy życzę
|
#9654 |
|
|
Ale miałabym większe szanse na ukończenie szkoły w normalnym terminie i zdanie matury z lepszymi wynikami.
|
|
#9655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#9656 |
|
|
Dają sobie radę, bo nie mają takich problemów zdrowotnych jak ja. Dla nikogo nie liczy się moja średnia, jeśli przekraczam próg 50% nieobecności. Co ja na to poradzę?
|
|
#9657 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ja mam troche spodni ale laze w 3 parach bo reszta jest lewa, wlasciwie teraz to najczesciej w jednych rurkach. tez mam problem z ich kupowaniem, wiekszosc mi sie nie podoba, dlatego najczesciej kupuje firmowe, ktore rozciagaja sie po kilku dniach i wisza a mi smutno bo tanie nie byly. ostatnio sprzedalam rurki lee bo masakrycznie wisialy (w sklepie oczywiscie byly obcisle) ciezko tez jest z butami bo przewaznie sa za male dlatego jesli gdzies znajde cos fajnego i dobrego to kupuje, butow mam duzo, samych balerinek 8 albo 9 par (liczac balerinki matki bo mamy ten sam rozmiar). a moje ulubione góry sa ze szmateksu, we wtorek jest dostawa i chyba nie pojde na 2 pierwsze lekcje![]() a kino.. moze to dziwne, ale nie lubie chodzic do kina ani ogolnie ogladac filmow. moge miec jakis na kompie nawet rok i nie obejrzec, filmy w telewizji mnie nudza i na reklamach przewaznie przestaje ogladac. seriali nie moge zdzierzyc (szczegolnie polskich), jedyny ktory ogladalam i ktory mnie wciagnal to the oc. chyba dziwna jestem ![]() blaque milej zabawy mathilda u mnie tez raz byla taka pseudo bomba w szkole rok temu, stalismy z godzine na mrozie bo jakiemus kretynowi sie nudzilo..
|
#9658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O bombach też mówicie U mnie w podstawówce było tak kilka razy. Zawsze w czwartek i na tej samej godzinie
|
|
#9659 |
|
|
Alatienka
Wiecie co.. Muszę się w końcu zabrać za dietę i ćwiczenia, bo obrastam tłuszczem. I widzę to, ale nie mogę się zmobilibować.
|
|
#9660 | ||
|
Wtajemniczenie
|
heeejo
la la la , weekend, rekolekcje, święta ![]() Cytat:
tzn. lubię, ale tylko takie jakie mnie interesują w których coś się dzieje - nie chodzi o to, że leje się krew, ale musi być jakiś ciekawy wątek, ostatnio z tych dla mnie fajnych oglądałam Kod da Vinci i Jądro Ziemi (??? - nie jestem pewna tytułu);pożyczyłam od koleżanki Quo Vadis jakiś miesiąc temu i jeszcze nie obejrzałam ( nie dość, że lektura, to jeszcze mnie, humanistkę, tematyka powinna zainteresować )ale nie chce mi się, zwyczajnie mi się nie chce...Z seriali oglądam Na Wspólnej Cytat:
chemia mi dobrze poszła, nawet bardzo dobrze, coś czuję, że 3 na koniec mam pewne dzięki temu sprawdzianowi ![]() chyba się zmuszę i napiszę dziś wypracowanie - analizę na polski, dziś, żeby mieć caaaałe wolne dni naprawdę wolne od tego typu bzdur ![]() jutro PLAZA ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

, trochę długa lista mi się robi, a nie mam kasy za dużo.

Tak dziwnie, zreszta ja tez jak matol wygladam w rurkach
Gratuluje, jestem z Ciebie dumna

w kosza.....
)
U mnie w podstawówce było tak kilka razy. Zawsze w czwartek i na tej samej godzinie