Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie 3 6,82%
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 9 20,45%
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 4 9,09%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 1 2,27%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 5 11,36%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 1 2,27%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,27%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-14, 22:22   #4381
happy blue
Zadomowienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Czeeeeeeeść Dziękuję wszystkim pięknie za życzenia i gratulacje
Szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
a 13tego też mi się coś kojarzy, ale ze styczniowymi ślubami no cóż, skleroza...

happy, mam nadzieję, że mi wybaczysz życzę, by papierek niczego w waszym związku nie zmienił, a tylko ułatwił formalności super, takie romantyczne życzenia no to może jeszcze dodam, że mam nadzieję, że noc poślubna była owocna!

OWOCNA, OWOCNA- obudziłam się w 35t1d ciąży

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

A czemu samych braci jej życzysz

Ja od kilku dni mam takie walenie po szyjce, że aż mam czasem gwiazdki przed oczami. Jestem ciekawa co mi powie na temat szyjki lekarka we wtorek
U Ciebie to może być też już lada dzień, prawda? Smacznej pizzy!
Diabli mi życzy kilku synów, żeby Nela miała w czym wybierać
też wizytuję we wtorek, za nasze szyjki i wszystko
Stary 2013-04-14, 22:37   #4382
antoinettee
Zadomowienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
Fotki mojego brzuszka 36 tydzień (od jutra)

==Ciekawe jak sytuacja u Katate?
Boski apartament

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
no wlaśnie
może i lepiej...

panna Zuzanna zaprezentowala nową sztuczkę:
nogi na brzuch,szybkie odepchnięcie i J E B S głową w pęcherz

Ta Twoja Zuzka to niezła akrobatka Pewnie była głodna i zaganiała cię do lodówki, albo za długo siusiu nie byłaś i jej malutki świat stał się jeszcze ciaśniejszy

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Nie, w katowicach się poszukałam

A Jenny mam pomysł na temat wątku:
Niektóre maluszki już z nami, na resztę niecierpliwie czekamy.
podoba mi się

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Laski!!!!!!!!! odszedł mi po południu czop
za czop. Nadchodzi godzina zero
Stary 2013-04-14, 22:37   #4383
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
ooo tak! i pojde sobie na prawdziwe greckie wesele i zamieszkam tam gdzie mi dobrze za grecka kuchnie dalabym sie pokroic dlatego zazdroszcze Ci meza i czekam na wysyp synow

uciekam spac, ogladalismy hobbita i po 15 min juz bylas w bajkowym swiecie snu

Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2013-04-14 o 22:39
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 22:58   #4384
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Axella nie zazdroszczę Ci sytuacji. Widziałam duży problem w Waszym ,,związku" widziałam od początku, ale każdy podejmuje sam decyzje. Dla mnie jesteś bardzo młodą dziewczyną, która podjęła mega ważną decyzję chyba bardziej pod wpływem emocji, zauroczenia. Ja mam zupełnie inny charakter. Ale czuję też że jesteś silną babką, taka twardzielką, która prędzej będzie walczyć niż siedzieć i płakać. A teraz skoro już jest Zuzia musisz ,,spiąć pośladki" i walczyć o lepsze dni

pizza wyszła genialnie

a ile lat ma Tż?

ha!

Och to czekamy na rozwój akcji!
Tylko ona może trwac i trwać

A z krwią był? Sorry za wścibskość ale szukam jakiejś zależności pomiędzy tym co jest a tym co mówi gin

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 23:14   #4385
metropolitan
Zadomowienie

maluska, gratulacje!

kolejny maluszek jeju, jakie one malutkie w tych rożkach... ja mam dla Kubusia jeden zabójczy, w różową krateczkę, drugi po małej mam na szczęście zielony

a ja na weekend znowu wypadłam z obiegu, miałam ciężkie chwile z tżem, czasami faceci dają w kość.... jestem teraz rozdarta, pomiędzy świadomością, że nie mogę mu tak szybko odpuszczać a chęcią powrotu do normalności. Mam to już chyba gdzieś, muszę teraz się skupić na sobie i Kubusiu i Blance, już za chwilę poród, nie wolno mi się denerwować.
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 23:33   #4386
Aaś
Zakorzenienie

Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Kurde. Nadrobilam 20 stron na kompie. I mi się zawiesił także cisnelam go w kąt i wracam do komóry

Maluska gratulacje!! Czekamy na relację!!

Nuna najlepszego!!

Happy tobie też na nowej drodze życia

Ash super że imprezka się udała a wiesz że na zdjęciach wychodzisz inaczej niż na żywo? przynajmniej dla mnie
No i zdrowiej zdrowiej

Gold ale super!! kolejny maluch w drodze!!

Katate czekamy na rozwój sytuacji

Vil dla mnie jesteś mega że tak się ogarniasz sama z Przemkiem boski jest nie widziałam twojego tzta ale chyba na razie bardziej wdał się w ciebie co?

Diabli pokoik sliczny
A co do ciuszkow to wczoraj mąż zawiózł ciuchy dziewczyn do moich rodziców do prania a moja mama zadzwoniła i pyta się ile my dzieci zamierzamy mieć bo jej ta ilość wygląda na 10

Moja współlokatorka staje się coraz bardziej nie do zniesienia. Dziś oprócz Darusia przyjechał Marusio i Januszek siedzieli i pili kawusie z kubeczkow. jeny. oni są po 40tce wszyscy...
A jak się odzywa to mam ochotę wyskoczyć przez okno. Brzmi jakby ktoś ją właśnie wciagal albo ściągał z krzyża. No nic życia w tej kobiecie nie ma.

I tak się zastanawiałam co oni muszą sobie myśleć o nas skoro sami używają tylu słitaśnych określeń a słyszą zza kotarki jak my gramy w gry i używamy takich określeń jak "dauna masz?" oraz "ty mutaku"

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Matko. I jeszcze zaczęła koncert na 40 chrapnięć.
Włączam Justina nowego i spróbuje zasnąć. Mam nadzieję że wątroba mi pozwoli
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 01:11   #4387
karolina2121
siedzę i myślę

Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Kurde znowu sie drapie .... jutro dzwonie do gina

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-15, 04:10   #4388
joooasia
Raczkowanie

Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Moja współlokatorka staje się coraz bardziej nie do zniesienia. Dziś oprócz Darusia przyjechał Marusio i Januszek siedzieli i pili kawusie z kubeczkow. jeny. oni są po 40tce wszyscy...
A jak się odzywa to mam ochotę wyskoczyć przez okno. Brzmi jakby ktoś ją właśnie wciagal albo ściągał z krzyża. No nic życia w tej kobiecie nie ma.
Oooo jeja... Jak słitaśnie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 05:10 ---------- Poprzedni post napisano o 05:04 ----------

A w ogóle to dzień dobry :ziewa: mąż wstał do pracy i tyle mojego spania... No cóż, trudno. Mam cały dzień na spanie. Jasiek też nie śpi, tylko tarabani w brzuch jakby się stepowania uczył

Hm... Może bym coś zjadła...

Jaś
joooasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 05:09   #4389
Aaś
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Kurde znowu sie drapie .... jutro dzwonie do gina
oby to nie była ta durna cholestaza...

Mnie właśnie odwiedził oddzialowy wampir i zobaczymy na obchodzie jak sie sprawuje ta moja wątroba
Stary 2013-04-15, 05:38   #4390
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:

No to świetnie Maksymalnie 2 tygodnie Ci zostało, a najprawdopodobniej dużo mniej! Ściskam kciuki!

Cytat:
Czeeeeeeeść Dziękuję wszystkim pięknie za życzenia i gratulacje
Szczęśliwa
Dobrze, że jesteś i cieszę się, że wszystko ok

Ja to chętnie usłyszę, że szyjka mi się skraca, niech się szykuje do porodu. Za 2 tygodnie chciałabym już być po

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
maluska, gratulacje!

kolejny maluszek jeju, jakie one malutkie w tych rożkach... ja mam dla Kubusia jeden zabójczy, w różową krateczkę, drugi po małej mam na szczęście zielony

a ja na weekend znowu wypadłam z obiegu, miałam ciężkie chwile z tżem, czasami faceci dają w kość.... jestem teraz rozdarta, pomiędzy świadomością, że nie mogę mu tak szybko odpuszczać a chęcią powrotu do normalności. Mam to już chyba gdzieś, muszę teraz się skupić na sobie i Kubusiu i Blance, już za chwilę poród, nie wolno mi się denerwować.
Ciężko, ciężko czasem z facetami. Ale masz teraz taki czas, że chyba możesz sobie odpuścić "wychowywanie", przetrzymywanie itd. Powiedz mu tylko co Cię boki i że potrzebujesz jego wsparcia jak jeszcze nigdy w życiu.

Cytat:
Ash super że imprezka się udała a wiesz że na zdjęciach wychodzisz inaczej niż na żywo? przynajmniej dla mnie
No i zdrowiej zdrowiej

[/COLOR]Matko. I jeszcze zaczęła koncert na 40 chrapnięć.
Tak mówisz? Nie wiem nawet bo nie mam okazji oglądać się na żywo lustra też kłamią i człowiek ostatecznie nie wie jak wygląda

Wątroba Ci dalej dokucza, głupia Mam nadzieję, że Justin Cię ulula

Cytat:
Napisane przez joooasia Pokaż wiadomość
[/COLOR]A w ogóle to dzień dobry :ziewa: mąż wstał do pracy i tyle mojego spania... No cóż, trudno. Mam cały dzień na spanie. Jasiek też nie śpi, tylko tarabani w brzuch jakby się stepowania uczył

Hm... Może bym coś zjadła...

Dzień dobry, u mnie to samo. Jeszcze nockę miałam masakryczną, bo się ciągle budziłam zlana zimnym potem. Rano TŻ mnie przebierał jeszcze na śpiocha bo byłam cała mokra i zimna... Nie wiem o co kaman, temperaturę mam 36,5 a czuję się koszmarnie I kolejny dzień sama w 4-ech ścianach...
A śniadanie zjeść muszę maksymalnie 20 min po przebudzeniu, nie ważne jaka jest pora
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 06:11   #4391
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Jeju, dziewczyny nie uwierzycie. Siedzimy z TŻ przed TV i wcinamy zrobioną pizze, nagle słyszę jak coś z sykiem cieknie w łazience. Idę zobaczyć, a tak okazuje się, że rurką do kibelka fontanna wody leci. Więc szybko wołam TŻ by coś zrobić. On leci po narzędzia. W tym czasie coraz mocniej leci i nim zdołaliśmy to zakręcić miałam w łazience wodą całe stopy pokryte.
Na szczęście z łazienki na korytarz próg więc nic więcej nie zalało i na moje szczęście zdarzyło się to gdy oboje byliśmy w domku. Jakby nas nie było albo jakbym była sama to tragedia.
Masakra...kolejne 30 min. wodę do wanny wylewaliśmy z podłogi
dobrze ze byliście w domu

Cytat:
w ogóle wczoraj na tym Bezpiecznym Maluchu dostałam kupę giftów,ale najlepsiejsza jest zawieszka do smoka
zazdroszczę tej zawieszki, u nas na bm był sam smoczek

Cytat:
i jak samopoczucie? czyżby to już?

Cytat:

OWOCNA, OWOCNA- obudziłam się w 35t1d ciąży
no to nie traciliście czasu

dzień dobry wszystkim
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 06:23   #4392
Ashyshqa
Zakorzenienie

Hump, wiedziałam, że na wpis od Ciebie można liczyć zaraz po 7

Swoją drogą, już zdecydowałaś do kiedy pracujesz? Czy może zadaje nieodpowiednie pytania o nieodpowiedniej porze?
Stary 2013-04-15, 06:25   #4393
ankaaa206
Wtajemniczenie

cześć i czołem
ponadrabiałam trochę i oczywiście maluska88 wielkie gratulacje!

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 06:46   #4394
Ashyshqa
Zakorzenienie

Też mam propozycje na nowy tytuł:

1. Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować!
2. Zima minęła, wiosna nadchodzi, długie czekanie już nam nie grozi.

To mój debiut w wymyślaniu rymów, więc bądźcie łaskawe Może kogoś zainspiruje do udoskonalenia powyższych propozycji
Stary 2013-04-15, 06:55   #4395
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dziendobry pól nocy nie spalam, bo mi sie cofalo:/ cudownie, jak nie zgaga to to, jeszcze tylko dokładnie 2 miesiące jenny zmienilabys mi termin to na 15.06? Bo to jest w sumie prawdziwy z pierwszego usg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-15, 07:01   #4396
metropolitan
Zadomowienie

hello! ja już małą wyprawiłam do babci z tżem i siedzę dzisiaj sama, wypoczywam muszę tylko dopakować trobę, bo jest żenująca na razie jej zawartość no i uprać nowy kocyk dla Kuby. Stwierdziłąm, że wszystkiego nie może mieć po siostrze. Tż skręcił wczoraj stolik do przewijania i fajnie się wpasował do łązienki także jestem szczęśliwa, bo do niedawna cały czas miałam poczucie, że nic nie jest gotowe dla Kubusia.
jeju jak ja już go chcę..........
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 07:07   #4397
Aaś
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Dziendobry pól nocy nie spalam, bo mi sie cofalo:/ cudownie, jak nie zgaga to to, jeszcze tylko dokładnie 2 miesiące jenny zmienilabys mi termin to na 15.06? Bo to jest w sumie prawdziwy z pierwszego usg
A próbowałas alugastrin na zgage?
W szpitalu tylko to mają a że proszę prawie codziennie o kielicha to już mi całą butelkę zostawili

Będą cieli moją chrapiaca współlokatorke!! Jednak cuda się zdarzają

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

A jak dr do niej przyszła to mówi: pani marysiu pani jest na czczo? to byśmy panią pocięli co pani na to?

No jak mnie się tak spyta któregoś pięknego dnia to jej powiem: dziękuje, chętnie
Stary 2013-04-15, 07:10   #4398
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
W szpitalu tylko to mają a że proszę prawie codziennie o kielicha to już mi całą butelkę zostawili

A ja wczoraj przeżyłam pierwszy dzień bez zgagi! Nie wiem jak to możliwe. Nie liczę na to, żeby te dni się pomnożyły, ale nawet taki jeden dzień przerwy to miłe zaskoczenie!

A za współlokatorkę trzymamy kciuki, i oby kolejna to była jakaś równa babka - należy Ci się wreszcie!
Stary 2013-04-15, 07:17   #4399
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC

Cytat:

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

A jak dr do niej przyszła to mówi: pani marysiu pani jest na czczo? to byśmy panią pocięli co pani na to?

No jak mnie się tak spyta któregoś pięknego dnia to jej powiem: dziękuje, chętnie
Alugastrin mi babka w aptec powiedziała ze nie wolno w ciazy w każdym azie działa na mnie gelatum alumini ale jakoś nie chce tego stosować codziennie bo boje sie o młodego więc sie mecze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-15, 07:25   #4400
Aaś
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZER

Cytat:
A ja wczoraj przeżyłam pierwszy dzień bez zgagi! Nie wiem jak to możliwe. Nie liczę na to, żeby te dni się pomnożyły, ale nawet taki jeden dzień przerwy to miłe zaskoczenie!

A za współlokatorkę trzymamy kciuki, i oby kolejna to była jakaś równa babka - należy Ci się wreszcie!
Oby! A jak nie to poproszę o częste odwiedziny
W ogóle dresiara mówila że tak fajnie że mnie odwiedzilyscie i że brzmialysmy jakbyśmy się kupę lat znały a nie tylko z netu zapomniałam wam napisać;-)

Cytat:
Alugastrin mi babka w aptec powiedziała ze nie wolno w ciazy w każdym azie działa na mnie gelatum alumini ale jakoś nie chce tego stosować codziennie bo boje sie o młodego więc sie mecze
Mi tutaj dają alugastrin więc nie wiem

Z drugiej strony....na nospie też jest napisane że nie mogą jej brać kobiety w ciąży bo przenika przez łożysko
Stary 2013-04-15, 07:27   #4401
xal
Zakorzenienie

Cytat:
xal oszukistko,nie moge znalezc..chyba przere okulary
Jestem, jestem, tylko od tyłu możesz mnie nie poznać Ja się poznałam, bo wiem gdzie kiedy byłam i jakie ciuchy.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 07:29   #4402
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MA

Cytat:
W ogóle dresiara mówila że tak fajnie że mnie odwiedzilyscie i że brzmialysmy jakbyśmy się kupę lat znały a nie tylko z netu zapomniałam wam napisać;-)

Z drugiej strony....na nospie też jest napisane że nie mogą jej brać kobiety w ciąży bo przenika przez łożysko
Bo oni sie boja:/ a tak naprawdę po 12 tygodniu jak cos wezmiesz raz na czas toną rozwój maluchanie powinno mieć wpływu.moja mam brała Alugastrin w ciazy ze mna
Stary 2013-04-15, 07:36   #4403
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajnieee czyli już niedługo będzie z nami kolejny maluszek

Cytat:
Napisane przez maluska88 Pokaż wiadomość
poprawka do listy urodzonych dzieciaczków Emil urodził się 13 kwietnia 2013
Emil uwielbiam to imię

Cytat:
Kurde. Nadrobilam 20 stron na kompie. I mi się zawiesił także cisnelam go w kąt i wracam do komóry

Maluska gratulacje!! Czekamy na relację!!

Nuna najlepszego!!

Happy tobie też na nowej drodze życia

No i zdrowiej zdrowiej

Gold ale super!! kolejny maluch w drodze!!

Katate czekamy na rozwój sytuacji

Vil dla mnie jesteś mega że tak się ogarniasz sama z Przemkiem boski jest nie widziałam twojego tzta ale chyba na razie bardziej wdał się w ciebie co?

Diabli pokoik sliczny
A co do ciuszkow to wczoraj mąż zawiózł ciuchy dziewczyn do moich rodziców do prania a moja mama zadzwoniła i pyta się ile my dzieci zamierzamy mieć bo jej ta ilość wygląda na 10

I tak się zastanawiałam co oni muszą sobie myśleć o nas skoro sami używają tylu słitaśnych określeń a słyszą zza kotarki jak my gramy w gry i używamy takich określeń jak "dauna masz?" oraz "ty mutaku"

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Matko. I jeszcze zaczęła koncert na 40 chrapnięć.
Aaś uwielbiam Twoje relacje To się uśmiałam z samego rana

Cytat:

To mój debiut w wymyślaniu rymów, więc bądźcie łaskawe Może kogoś zainspiruje do udoskonalenia powyższych propozycji
oba super.

------------------------
Dzień doberek.
Włosy ufarbowałam - nie mam zielonych więc jeśli ktoś chce przejść z henny na farbę to niech się nie boi.
Farbowałam kolorem jaśniejszym i nic się złego nie wydarzyło
Także oficjalnie wracam do koloru miedzianego

Mam taki bałagan po weekendzie, ze ciężko mi w to uwierzyć. Mam wrażenie, ze to sen. Szczególnie do kuchni nie da się wejść

Zaraz zabieram się za sprzątanie.

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:

Cytat:
Bo oni sie boja:/ a tak naprawdę po 12 tygodniu jak cos wezmiesz raz na czas toną rozwój maluchanie powinno mieć wpływu.moja mam brała Alugastrin w ciazy ze mna
Dokłądnie - boją się. Po co im później jakieś procesy - lepiej napisać na ulotce, ze nie wolno kobiecie w ciąży i tyle...

Tak samo robią teraz firmy odzieżowe - coraz więcej rzeczy ma na matce tylko i wyłącznioe prać chemicznie. Zawsze wtedy mogą odrzucić reklamacje, że źle uprane - trochę to niedorzeczne ale tak to teraz wygląda

Edytowane przez candace1
Czas edycji: 2013-04-15 o 07:34
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-15, 07:43   #4404
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
No to nam walnęła komplement za nasze gadulstwo
Babcia mi zawsze powtarzała, że buzia mi się nie zamyka, ale bynajmniej zadowolona z tego powodu nie była

Cytat:
To czemu sama się boisz brać gelatum, za każdym razem jak Cię zgaga męczy? Ja sięgam po rennie jak tylko mnie zaczyna coś brać. Wolę to niż, żeby mi ten kwas wyżerał przełyk.

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Dzień doberek.
Włosy ufarbowałam - nie mam zielonych więc jeśli ktoś chce przejść z henny na farbę to niech się nie boi.
Farbowałam kolorem jaśniejszym i nic się złego nie wydarzyło
Także oficjalnie wracam do koloru miedzianego
Poka, poka!
Stary 2013-04-15, 07:43   #4405
karolina2121
siedzę i myślę

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZER

Cytat:
oby to nie była ta durna cholestaza...

Mnie właśnie odwiedził oddzialowy wampir i zobaczymy na obchodzie jak sie sprawuje ta moja wątroba
Z samego rana poleciałam zrobić badania. Do 13 będę siedzieć jak na szpilkach... kurde gdyby swędział mnie tylko brzuch czy uda to pomyślałabym, że skóra się rozciąga, ale plecy, twarz, dłonie i stopy

Nie chce do szpitala
Stary 2013-04-15, 07:45   #4406
Aaś
Zakorzenienie

Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Dobijcie mnie. Niech oni już ją zabiorą i dadzą dziewczyne nr 10 bo wyskocze przez okno.

I zaobserwowałam że z tych 9 dziewczyn tylko dwie zostały przeniesione na inne sale a reszta wyjechała na porodowke. Mam jakieś pozytywne fluidy i wywołuje porody normalnie

Can a dziękuje bardzo ale to samo życie pisze te historie
Stary 2013-04-15, 07:52   #4407
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Hump, wiedziałam, że na wpis od Ciebie można liczyć zaraz po 7

Swoją drogą, już zdecydowałaś do kiedy pracujesz? Czy może zadaje nieodpowiednie pytania o nieodpowiedniej porze?
to jest zawsze post po śniadaniu, przed wyjściem do pracy

pora na pytania odpowiednia, tylko ja jestem średnio zdecydowana. myślałam już żeby iść na l4 po weekendzie majowym, później w połowie maja, a jak sobie myślę że to za miesiąc to wydaje mi się że za szybko i przecież całkiem fajnie mi się pracuje..

Cytat:

numer 1 mi się podoba

Cytat:

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Z samego rana poleciałam zrobić badania. Do 13 będę siedzieć jak na szpilkach... kurde gdyby swędział mnie tylko brzuch czy uda to pomyślałabym, że skóra się rozciąga, ale plecy, twarz, dłonie i stopy

Nie chce do szpitala
za wyniki badań
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 07:56   #4408
potterka
Zakorzenienie

Cytat:

jeeeee
zaczynacie szaleć, a ja zaczynam się coraz bardziej lękać

Cytat:

Cytat:
Dobijcie mnie. Niech oni już ją zabiorą i dadzą dziewczyne nr 10 bo wyskocze przez okno.

I zaobserwowałam że z tych 9 dziewczyn tylko dwie zostały przeniesione na inne sale a reszta wyjechała na porodowke. Mam jakieś pozytywne fluidy i wywołuje porody normalnie

Can a dziękuje bardzo ale to samo życie pisze te historie

podziwiam Cię... powinni jakieś szkodliwe Ci wypłacić

Cześć
Takie piekne słońce dziś u nas

Edytowane przez potterka
Czas edycji: 2013-04-15 o 07:58
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 08:00   #4409
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, Ty uważaj co mówisz, bo się mnie nie pozbędziesz jak Cię codziennie zacznę odwiedzać jak już się wykuruję! Jeszcze ten tydzień niech Sofia siedzi w środku (choć mam często wrażenie, że już wyłazi ), przyszły tydzień ewentualnie też, niech jej będzie, ale potem niech już wyłazi bo zwariuję

Cytat:

Nie chce do szpitala
Trzymam mocno kciuki Karolina! Mam nadzieję, że Cię ominie to zatrucie!

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
to jest zawsze post po śniadaniu, przed wyjściem do pracy

pora na pytania odpowiednia, tylko ja jestem średnio zdecydowana. myślałam już żeby iść na l4 po weekendzie majowym, później w połowie maja, a jak sobie myślę że to za miesiąc to wydaje mi się że za szybko i przecież całkiem fajnie mi się pracuje..
Wiesz, jeżeli nie oczekują w pracy, żebyś się konkretnie określiła to pracuj dopóki Ci z tym dobrze
Stary 2013-04-15, 08:10   #4410
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

za wyniki badań
Cytat:

Trzymam mocno kciuki Karolina! Mam nadzieję, że Cię ominie to zatrucie!
Dzięki dziewczyny wczoraj do 3 nie mogłam zasnąć... myślałam, że może mam przesuszoną skórę i posmarowałam się balsamem, ale nie pomogło Kurde nie dość, że musiałabym iść do szpitala to jeszcze dieta - zero słodyczy

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości