|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ?? ![]() |
|||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy |
2 | 4,55% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki |
2 | 4,55% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie ![]() |
3 | 6,82% |
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 |
8 | 18,18% |
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
9 | 20,45% |
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 |
4 | 9,09% |
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 |
1 | 2,27% |
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 |
5 | 11,36% |
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
1 | 2,27% |
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 |
8 | 18,18% |
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
1 | 2,27% |
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Czeeeeeeeść
![]() ![]() Szczęśliwa ![]() Cytat:
OWOCNA, OWOCNA- obudziłam się w 35t1d ciąży ![]() Cytat:
![]() też wizytuję we wtorek, ![]() ![]()
![]() |
#4382 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() uciekam spac, ogladalismy hobbita i po 15 min juz bylas w bajkowym swiecie snu ![]() Edytowane przez diabli Czas edycji: 2013-04-14 o 22:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Och to czekamy na rozwój akcji! Tylko ona może trwac i trwać ![]() A z krwią był? Sorry za wścibskość ale szukam jakiejś zależności pomiędzy tym co jest a tym co mówi gin ![]()
![]() |
#4385 |
Zadomowienie
|
maluska, gratulacje!
kolejny maluszek ![]() ![]() a ja na weekend znowu wypadłam z obiegu, miałam ciężkie chwile z tżem, czasami faceci dają w kość.... jestem teraz rozdarta, pomiędzy świadomością, że nie mogę mu tak szybko odpuszczać a chęcią powrotu do normalności. Mam to już chyba gdzieś, muszę teraz się skupić na sobie i Kubusiu i Blance, już za chwilę poród, nie wolno mi się denerwować. |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Zakorzenienie
|
Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Kurde. Nadrobilam 20 stron na kompie. I mi się zawiesił
![]() ![]() Maluska gratulacje!! Czekamy na relację!! ![]() Nuna najlepszego!! Happy tobie też na nowej drodze życia ![]() Ash super że imprezka się udała ![]() ![]() ![]() No i zdrowiej zdrowiej ![]() Gold ale super!! kolejny maluch w drodze!! ![]() Katate czekamy na rozwój sytuacji ![]() Vil dla mnie jesteś mega że tak się ogarniasz sama z Przemkiem ![]() ![]() Diabli pokoik sliczny ![]() A co do ciuszkow to wczoraj mąż zawiózł ciuchy dziewczyn do moich rodziców do prania a moja mama zadzwoniła i pyta się ile my dzieci zamierzamy mieć bo jej ta ilość wygląda na 10 ![]() Moja współlokatorka staje się coraz bardziej nie do zniesienia. Dziś oprócz Darusia przyjechał Marusio i Januszek ![]() A jak się odzywa to mam ochotę wyskoczyć przez okno. Brzmi jakby ktoś ją właśnie wciagal albo ściągał z krzyża. No nic życia w tej kobiecie nie ma. I tak się zastanawiałam co oni muszą sobie myśleć o nas skoro sami używają tylu słitaśnych określeń a słyszą zza kotarki jak my gramy w gry i używamy takich określeń jak "dauna masz?" oraz "ty mutaku" ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Matko. I jeszcze zaczęła koncert na 40 chrapnięć. Włączam Justina nowego i spróbuje zasnąć. Mam nadzieję że wątroba mi pozwoli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
siedzę i myślę
|
Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
Kurde znowu sie drapie ....
![]()
#4388 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:10 ---------- Poprzedni post napisano o 05:04 ---------- A w ogóle to dzień dobry :ziewa: mąż wstał do pracy i tyle mojego spania... No cóż, trudno. Mam cały dzień na spanie. Jasiek też nie śpi, tylko tarabani w brzuch jakby się stepowania uczył ![]() Hm... Może bym coś zjadła... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2
![]() Mnie właśnie odwiedził oddzialowy wampir i zobaczymy na obchodzie jak sie sprawuje ta moja wątroba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | ||||
Zakorzenienie
|
No to świetnie
![]() Cytat:
![]() Ja to chętnie usłyszę, że szyjka mi się skraca, niech się szykuje do porodu. Za 2 tygodnie chciałabym już być po ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wątroba Ci dalej dokucza, głupia ![]() ![]() Cytat:
![]() A śniadanie zjeść muszę maksymalnie 20 min po przebudzeniu, nie ważne jaka jest pora ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i jak samopoczucie? czyżby to już? ![]() ![]() dzień dobry wszystkim ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 |
Zakorzenienie
|
Hump, wiedziałam, że na wpis od Ciebie można liczyć zaraz po 7
![]() Swoją drogą, już zdecydowałaś do kiedy pracujesz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Zakorzenienie
|
Też mam propozycje na nowy tytuł:
1. Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! 2. Zima minęła, wiosna nadchodzi, długie czekanie już nam nie grozi. To mój debiut w wymyślaniu rymów, więc bądźcie łaskawe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
Dziendobry
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4396 |
Zadomowienie
|
hello! ja już małą wyprawiłam do babci z tżem i siedzę dzisiaj sama, wypoczywam
![]() jeju jak ja już go chcę.......... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
Cytat:
W szpitalu tylko to mają a że proszę prawie codziennie o kielicha to już mi całą butelkę zostawili ![]() Będą cieli moją chrapiaca współlokatorke!! Jednak cuda się zdarzają ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- A jak dr do niej przyszła to mówi: pani marysiu pani jest na czczo? to byśmy panią pocięli co pani na to? ![]() No jak mnie się tak spyta któregoś pięknego dnia to jej powiem: dziękuje, chętnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A za współlokatorkę trzymamy kciuki, i oby kolejna to była jakaś równa babka - należy Ci się wreszcie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4400 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZER
Cytat:
![]() W ogóle dresiara mówila że tak fajnie że mnie odwiedzilyscie i że brzmialysmy jakbyśmy się kupę lat znały a nie tylko z netu ![]() Cytat:
![]() Z drugiej strony....na nospie też jest napisane że nie mogą jej brać kobiety w ciąży bo przenika przez łożysko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem, tylko od tyłu możesz mnie nie poznać
![]()
#4402 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MA
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | |||||
Zakorzenienie
|
Ale fajnieee
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ------------------------ Dzień doberek. Włosy ufarbowałam - nie mam zielonych więc jeśli ktoś chce przejść z henny na farbę to niech się nie boi. Farbowałam kolorem jaśniejszym i nic się złego nie wydarzyło ![]() Także oficjalnie wracam do koloru miedzianego ![]() ![]() Mam taki bałagan po weekendzie, ze ciężko mi w to uwierzyć. Mam wrażenie, ze to sen. Szczególnie do kuchni nie da się wejść ![]() Zaraz zabieram się za sprzątanie. ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
Cytat:
Tak samo robią teraz firmy odzieżowe - coraz więcej rzeczy ma na matce tylko i wyłącznioe prać chemicznie. Zawsze wtedy mogą odrzucić reklamacje, że źle uprane - trochę to niedorzeczne ale tak to teraz wygląda ![]()
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2013-04-15 o 07:34 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Babcia mi zawsze powtarzała, że buzia mi się nie zamyka, ale bynajmniej zadowolona z tego powodu nie była ![]() Cytat:
Poka, poka! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |
siedzę i myślę
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZER
Cytat:
![]() ![]() Nie chce do szpitala ![]()
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Dobijcie mnie. Niech oni już ją zabiorą i dadzą dziewczyne nr 10 bo wyskocze przez okno.
I zaobserwowałam że z tych 9 dziewczyn tylko dwie zostały przeniesione na inne sale a reszta wyjechała na porodowke. Mam jakieś pozytywne fluidy i wywołuje porody normalnie ![]() Can a dziękuje bardzo ale to samo życie pisze te historie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pora na pytania odpowiednia, tylko ja jestem średnio zdecydowana. myślałam już żeby iść na l4 po weekendzie majowym, później w połowie maja, a jak sobie myślę że to za miesiąc to wydaje mi się że za szybko i przecież całkiem fajnie mi się pracuje.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4408 | ||
Zakorzenienie
|
jeeeee
![]() zaczynacie szaleć, a ja zaczynam się coraz bardziej lękać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() podziwiam Cię... powinni jakieś szkodliwe Ci wypłacić ![]() Cześć ![]() Takie piekne słońce dziś u nas ![]() Edytowane przez potterka Czas edycji: 2013-04-15 o 07:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | ||
siedzę i myślę
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.