|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D
hej hej
my dziś dzień motorowy. pośmigaliśmy po mieście i okolicach. rano się chmurzyło ale potem spoko. pizza w knajpce przy drodze. czysta turystyka ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- wole moje przywiezione miody z Kos ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
żeście przyszaleli ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
ostatnio tż mi po domu jeździł na rowerze. ma coś z Zuzi
|
|||||||
|
|
|
|
#332 |
|
Konto usunięte
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40307504]hej hej
my dziś dzień motorowy. pośmigaliśmy po mieście i okolicach. rano się chmurzyło ale potem spoko. pizza w knajpce przy drodze. czysta turystyka [/QUOTE]Teeeeż bym tak chciała... ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40307504]matko, nie tyjesz? w licealne to ja się już dawno nie mieszczę [/QUOTE]W liceum się nie starałam być szczuplejsza, jak teraz i byłam taka jak dziś dokładnie... Po drodze od czasu do czasu szczuplałam, to trochę z tyłka leciały albo odleżały swoje w szafie Jest mi smutno, wypiłam lampkę wina, następna butelka ciepła, nie przełknę, ale chyba schłodzę, bo chce mi się jeszcze ![]() Przez Tż poczułam się dziś oszukana, pominięta i odepchnięta ![]() Tak bardzo się zezłościłam, że wiedząc, iż się ośmieszam, zrobiłam mu scenę przy sąsiadach, aby poczuł się głupio i pod pantoflem, po czym trzasnęłam drzwiami jak tylko mogłam. Nie odzywamy się, jest mi smutno i wstyd za swoje zachowanie
Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2013-04-14 o 21:20 |
|
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40307504]hej hej my dziś dzień motorowy. pośmigaliśmy po mieście i okolicach. rano się chmurzyło ale potem spoko. pizza w knajpce przy drodze. czysta turystyka [/QUOTE]Takim to się powodzi ![]() Mały Filipek jest słodki. Jaki rozrabiaka ![]() Oczywiście notatek nawet nie ruszyłam, a egz już za tydzien
|
|
|
#334 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#335 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40307504]
wole moje przywiezione miody z Kos ![]() [QUOTE] Fuuuu, nie lubię miodu :P:P Cytat:
Cytat:
A ja wcinam mrożone truskawki Wcześniej tak kiepsko się czułam, że prawie płakałam, że zaczyna się kolejny tydzien, a ja nie mam sił...
|
|
|
#336 |
|
Konto usunięte
|
W dzień byliśmy na dłuuuugim spacerze i rozmawialiśmy, że tak mamy ochotę sobie posiedzieć w ogrodzie, wypić piwko, pogrillować (tylko trzeba kupić grilla, bo aktualnie nie ma i trochę towarzystwo sąsiedzkie lipne obecnie, poza 1 chłopakiem)...
Wróciliśmy, zjedliśmy obiad, Tż miał pozmywać, posprzątać wspólne (mamy grafik, nasza kolej teraz), to ja poszłam do pokoju i czekałam na niego, żebyśmy potem coś razem porobili. Po ok. 3o min. Tż przyszedł do mnie na moment, przylizywał się do mnie, nalał mi piwa i powiedział, że idzie jeszcze... Po godzinie zdziwiłam się, co tak długo, poszłam zapytać, czy pomóc mu sprzątać, ale nie mogłam go znaleźć. Siedział w ogrodzie z innymi sąsiadami roześmiany w słoneczku, z piwkiem w ręku. Mało, że nie przyszedł po mnie... Zdałam sobie sprawę z tego, że wcześniej poszedł do mnie sprawdzić co robię, czy się nie złoszczę i pozostawić mnie w nieświadomości z tym piwkiem, co on robi
Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2013-04-14 o 21:35 |
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Nieładnie
![]() ![]() powiedz mu jak się poczułaś.
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz mu jak Ci się przykro zrobiło..
|
|
|
#339 |
|
Konto usunięte
|
Tak, tylko ja nabrałam takiej złości w sobie, że zachowałam się jak idiotka i on zapewne jest na mnie zły, że nie może sobie już nawet wypić piwa z innymi, oprócz mnie
![]() Bo ja stanęłam w drzwiach i wściekłym tonem syknęłam, że ja przez cały ten czas myślałam, że sprząta... Po czym j******m drzwiami tak jak tylko mogłam, bo miałam ochotę wyżyć się fizycznie na Tż ( ), a potem słyszałam śmiechy ze mnie, że Tż będzie miał teraz prze***ne... Tż też się śmiał głośno ze mnie ![]() Daję słowo, nigdy go nie spoliczkowałam, a miałam ochotę... |
|
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ten śmiech TŻta to też bez sensu..Nie warto się o to kłócić. Pogadajcie i powieddz mu,że nie życzysz sobie takiego zachowania, traktowania
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedz jak CI było przykro. Że wiesz, że niepotrzebnie wybuchnęłaś, ale mógł CI powiedzieć, że idzie z nimi posiedzieć a nie udawać, że sprząta.... ;/ A śmianie się z Ciebie w tej sytuacji.... No comment. Mój by w takiej sytuacji od razu za mną pobiegł i przepraszał gdyby się już coś takiego wydarzyło...
Pogadajcie, wyjaśnij mu tę sytuację
|
|
#342 |
|
Konto usunięte
|
To już nie pierwszy raz. Rok temu też się to zdarzyło... Już przedyskutowane, a zrobił to znowu.
Wtedy nie dał sobie wmówić, że coś zrobił nie tak, bo to siedzenie nie było zorganizowane, tylko tak o przy okazji. I ja powinnam była (w tamtym roku) wg niego się z uśmiechem sama przyłączyć, a nie wściekać. Tylko, że ja w tym momencie poczułam (jak i dziś), że jest dużo za późno na to, a dzisiejsze zachowanie Tż uznaję za perfidne, bo zatajenie też jest kłamstwem... Od razu dziwnie się według mnie zachował, tak buziaczki posyłał, przytulał, pytał, czemu tak głośnej muzyki słucham i wyszedł... Było dziwne to, ale przestałam się nad tym zmóżdżać po jego wyjściu, bo pomyślałam, że jestem przewrażliwiona... Póki co, oboje milczymy i jak ja zacznę rozmowę, to on skory nie będzie do niej, bo zwykle robi wtedy na przekór i wychodzi na to, że to ja muszę wyciągać rękę (co jest wg niego przyznaniem się do mojej winy). ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Jeśli chodzi o to śmianie... To była taka głupia mina (półuśmiech) z takim chórkowym "uuuuuuu.... i potem śmiech". Całej trójki znam głosy doskonale i Tż niestety też słyszałam ![]() Powiem... Ale jak on zacznie rozmawiać... :/ Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2013-04-14 o 21:53 |
|
|
|
|
#343 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#344 |
|
Konto usunięte
|
Szczerze mówiąc, miałam przekonanie, że powiecie, że się czepiam i że jestem nienormalna, bo nie trzeba być wszędzie razem...
![]() Dobrze, że nie tylko ja widzę w tym, że zachowanie Tż jest nie takie. ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Tusia, ano widzisz, tylko, że to pokazanie mojej słabości - takie zachowanie. A Tż w takiej sytuacji reaguje odwrotnie do tego, jak bym sobie życzyła... Teacherka, właśnie mój jest taki, że jak pokażę takie nerwy, obrażę się, to on nie pobiegnie za mną i nie zabiega o zgodę, tylko pokazuje "gniewaj się, Ty pierwsza będziesz chciała się pogodzić"... Ile ja przepłakałam przez to, że On potrafi być zimny i obojętny i brać mnie na przetrzymanie, żebym zaczęła żałować, że się wściekałam |
|
|
|
|
#345 |
|
Konto usunięte
|
no wiem, bo ja też bym tego żałowała (cyrk przy sąsiadach, dziwne spojrzenia) no ale kurde, niech tż wie, że tak się nie robi!
|
|
|
|
|
#346 |
|
Konto usunięte
|
Nooo, siara
![]() Nie w moim stylu zachowanie ![]() Btw. wiecie jak teraz jestem zła, że już wszystkie tomy Grey'a przeczytałam? Ale bym wchłonęła coś takiego teraz... Niekoniecznie taka tematyka, ale żeby się lekko czytało, odmóżdżało, emocjonowało i było tak na szybko... Bo tak naprawdę powinnam teraz się nie obijać
Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2013-04-14 o 22:19 |
|
|
|
|
#347 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#348 |
|
Konto usunięte
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40310848]ja też...mogłaby się pojawić kolejna seria
[/QUOTE]Tylko tam już był happy end Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2013-04-14 o 22:50 |
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
A czytałyście: http://www.biblionetka.pl/book.aspx?id=9324 wciągające, szybko się czyta mimo objętości. Nietypowy romans w wojennej rzeczywistości.
Trochę ubarwionej, ale czytało się dobrze, z wypiekami na twarzy a ja Greya rzuciłam po kawałku drugiego tomu...
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ale u mnie słonecznieeeeeeee Aż się zastanawiam co dzis założyć - kozaki czy baleriny (półbuty nieoddebrane od szewca.....) Miłego dnia!
|
|
#351 |
|
Konto usunięte
|
wcinam śniadanie i zastanawiam się, gdzie to wczorajsze słońce
Ticzer, oddaj słońce!---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- rzuciłas? jak mogłaś?! on w sumie im bliżej końca to stawał się normalnym facetem a audi mu oddałaś, czy sobie zostawiłaś? bo ja bym zostawiła![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- poczekaj, zaraz się im urodzi dziecko i też będzie takim Grey'em. pójdzie w geny i powstanie kolejna część
|
|
|
|
|
#352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to samo z facetami ![]() Ale w tym przypadku zachowanie TŻta było nie na miejscu.. ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40313161]wcinam śniadanie i zastanawiam się, gdzie to wczorajsze słońce Ticzer, oddaj słońce![/QUOTE]U mnie piękne słoneczko Wskoczyłam w kieckę, słuchawki na uszy i w drogę ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki u mnie tez słońce
ale ma być cieplutko 16st![]() ![]() Sun co do tż to ja cię rozumiem dlaczego się tak uniosłaś i tez rozumiem dlaczego wybuchłaś!mój tż też tak często robi ma coś zrobić ale po drodze zginie i go nie ma i znaduję go przy aucie:P ale nie zmienia to faktu że ma też mieć obowiązki a nie same przyjemności. znając mnie też bym jakaś kąśliwą uwagę rzuciła w stronę tż żeby mu w pięty poszło, a przynajmniej żeby mu było głupio! a co do obrażania to mi nigdy nie jest przykro że nakrzyczałam na niego, bo ja uważam że mu się należało. ale liczę że szybko się pogodzicie ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() mi jeszcze zimno:P
|
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wszelkie spódniczki Zimą nie nosiłam wcale Ale dziś tak wiosennie więc się skusiłam A cienkich rajstopek nie noszę, jak już to kilkadziesiąt den
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
Dla mnie cieliste rajstopy to jest wiocha
|
|
#357 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40313161]poczekaj, zaraz się im urodzi dziecko i też będzie takim Grey'em. pójdzie w geny i powstanie kolejna część [/QUOTE]O matko, niczym przygody Ani z Zielonego Wzgórza Cytat:
Tż też może, ale kurczę. On nigdy nie planuje, tylko robi takie coś. Wkurzy mnie nie faktem, że siedzi, gada i pije beze mnie, tylko brakiem komunikacji, a później się obraża, że ja robię akcję, jak coś robi beze mnie z kimś innym ![]() Cytat:
Co do rajstop, ja jestem jakaś dziwna, ale nie noszę w ogóle, co najwyżej podkolanówki takie rajstopowe, jeśli bardzo mroźno w zimie pod spodnie W lecie zamiast kiecek, ratuję się spodniami luźnymi, np. lnianymi w różnych kolorach... Cytat:
Póki co, bez zmian. Może z tą różnicą, że to Tż (nie ja) wyraźnie nie mógł sobie wieczorem znaleźć zajęcia/miejsca, a dziś pracuje, ale z tego co widzę, nie jadł śniadania (jak na niego, bardzo dziwne:| ). Jak tak dalej będzie, to pokłóceni pojedziemy dziś do domów... |
||||
|
|
|
|
#358 |
|
Konto usunięte
|
Matko, sun
Weź mu nastukaj ode mnie!Nowy tydzień w pracy miał być spokojniejszy, no ale- moja kumpela złożyła wypowiedzenie, także już widzę jaki zapier.dol mnie teraz czeka. Albo będę musiała sobie znaleźć kogoś do pomocy (będzie ciężko znaleźć aplikanta w tym momencie) albo zapieprzam na dwa etaty i żądam podwyżki. |
|
|
|
|
#359 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- no niestety,ale w niektórych biurach gołe nogi to wiocha |
|
|
|
|
|
#360 |
|
Konto usunięte
|
U nas słoneczko, ale obiecuję - nic nikomu nie kradłam
Samo przyszło Cóż, muszę wykonać teraz bardzo niemiły dla mnie telefon, a zaraz biorę się za pracę mgr
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

i biznes się kręci....

), a potem słyszałam śmiechy ze mnie, że Tż będzie miał teraz prze***ne... Tż też się śmiał głośno ze mnie 

Ticzer, oddaj słońce!
bo ja bym zostawiła
i tez rozumiem dlaczego wybuchłaś!