Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-15, 05:54   #4021
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Witam sie w słoneczny poranek

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 06:29   #4022
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć

gratuluję pozałatwianych umów i innych spraw

piękne słoneczko dziś nam świeci
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 06:58   #4023
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
W jaki sposób nakładasz olej rycynowy na rzęsy ??
Zostawiłam sobie kiedyś szczoteczkę po tuszu, który mi się skończył, umyłam ją i nią właśnie nakładam: moczę w buteleczce i maluję jak tuszem

Bry!
Kawa i do pracy.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 07:29   #4024
cukraktywna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Zostawiłam sobie kiedyś szczoteczkę po tuszu, który mi się skończył, umyłam ją i nią właśnie nakładam: moczę w buteleczce i maluję jak tuszem
Wszechstronna pielęgnacja widzę To żeby nie wypadały, żeby rosły dłuższe, czy gęstsze?

cukraktywna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 07:29   #4025
KaMilka4891
Zadomowienie

Odp: Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Ponoć (ale zaznaczam-ponoć, bo nie pytałam) 9-16 zł (a nawet więcej jak ma być więcej wkładek. Ja szukam czegoś taniego do 3 zł, wiec nawet do nich nie pisałam

PS. Też mi się baaaardzo podobają

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Misiadełko, widziałam, że na wątku dot. zaproszeń pisałaś o "projekt ślub" - wiesz mniej więcej ile biorą? może się orientujesz? kurcze, zauroczyły mnie te zaproszenia

Ja do nich pisałam, wieczorem wrzuce cennik, fakt, ceny zabójcze, a dość łatwo zrobić samemu, jeśli ogarnia się jakiś program typu PS

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
Haha, Trollica na wolności Zdemaskowałam jej dwa trollkonta i teraz się mści.
Wyraźnie napisałam, że pracuję w weekendy 10-20 - właśnie jako ekspedientka. Uczę w szkole na praktykach, ponieważ studiuję na uniwersytecie polonistykę ze specjalizacją nauczycielską. Nie mam potrzeby budowania sobie w necie kilku tożsamości jak niektórzy

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

No coś Ty, nigdzie nie napisałam, że to łatwe studia. Wręcz przeciwnie, uważam, że wymagają wysokich kompetencji i nakładu pracy. Po prostu (przynajmniej w moim przypadku) nie narzucają wkuwania na bieżąco, tylko w okresie sesji. Moja uczelnia to UW, więc raczej nie najgorsza
Mam taką sytuację finansową, że muszę też pracować, a wolę zarywać nocki i dołożyć sobie w tygodniu wymarzoną pracę w szkole, niż jak teraz pracować w weekendy jako asystent sklepu... Na szczęście nie odbija się to na wynikach moich studiów Marzy mi się doktorat.

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Ciasto dla gości przy wyjściu:
U mnie to bardzo popularne, my też tak chyba zrobimy (: Waham się tylko między ozdobnymi, spersonalizowanymi pudełkami na ciasta-podziękowania, a klasycznymi, białymi opakowaniami po hurtowych cenach.
W moim domu weselnym pieką ciasta na miejscu, podobno są wyśmienite (:

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Widziałam w necie magnesy na zamówienie Z wizerunkiem młodych i datą ślubu, jako save the date lub podziękowanie dla gości. Ja się nie zdecyduję

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Ja polecam Wam zaproszenia paper-project i helloprints, ich zaproszenia są tańsze i - według mnie - równie ładne
Zajrze, zajrze, coraz dalej mi do pomysłu własnoręcznie robionych zaproszeń bo na projekt się zdecydować nie potrafię, a i z obsługą PS czy Corela słabo u mnie :-S

Magnesy na lodówkę że zdjęciem pary to dla babci czy mamy to jest dobry pomysł, ale jakoś nie umiem sobie wyobrazić mojego i TZta zdjęcia na lodówce znajomych :-D hehe

Nad morzem piękne słońce, teraz 10 stopni, więc zapowiada się miły dzionek B-) jadę odstawic moje auto na wymianę bucikow, i biorę TZ na spacer, a co ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-04-15, 07:36   #4026
misiadelko
BAN stały

Dot.: Odp: Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz

Cytat:
Haha, Trollica na wolności Zdemaskowałam jej dwa trollkonta i teraz się mści.
Wyraźnie napisałam, że pracuję w weekendy 10-20 - właśnie jako ekspedientka. Uczę w szkole na praktykach, ponieważ studiuję na uniwersytecie polonistykę ze specjalizacją nauczycielską. Nie mam potrzeby budowania sobie w necie kilku tożsamości jak niektórzy

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

No coś Ty, nigdzie nie napisałam, że to łatwe studia. Wręcz przeciwnie, uważam, że wymagają wysokich kompetencji i nakładu pracy. Po prostu (przynajmniej w moim przypadku) nie narzucają wkuwania na bieżąco, tylko w okresie sesji. Moja uczelnia to UW, więc raczej nie najgorsza
Mam taką sytuację finansową, że muszę też pracować, a wolę zarywać nocki i dołożyć sobie w tygodniu wymarzoną pracę w szkole, niż jak teraz pracować w weekendy jako asystent sklepu... Na szczęście nie odbija się to na wynikach moich studiów Marzy mi się doktorat.

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Ciasto dla gości przy wyjściu:
U mnie to bardzo popularne, my też tak chyba zrobimy (: Waham się tylko między ozdobnymi, spersonalizowanymi pudełkami na ciasta-podziękowania, a klasycznymi, białymi opakowaniami po hurtowych cenach.
W moim domu weselnym pieką ciasta na miejscu, podobno są wyśmienite (:

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Widziałam w necie magnesy na zamówienie Z wizerunkiem młodych i datą ślubu, jako save the date lub podziękowanie dla gości. Ja się nie zdecyduję

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Ja polecam Wam zaproszenia paper-project i helloprints, ich zaproszenia są tańsze i - według mnie - równie ładne
Ale pewnie w moim przedziale cenowym i tak ni mam na co liczyć (3zł)

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Ja do nich pisałam, wieczorem wrzuce cennik, fakt, ceny zabójcze, a dość łatwo zrobić samemu, jeśli ogarnia się jakiś program typu PS

Zajrze, zajrze, coraz dalej mi do pomysłu własnoręcznie robionych zaproszeń bo na projekt się zdecydować nie potrafię, a i z obsługą PS czy Corela słabo u mnie :-S

Magnesy na lodówkę że zdjęciem pary to dla babci czy mamy to jest dobry pomysł, ale jakoś nie umiem sobie wyobrazić mojego i TZta zdjęcia na lodówce znajomych :-D hehe

Nad morzem piękne słońce, teraz 10 stopni, więc zapowiada się miły dzionek B-) jadę odstawic moje auto na wymianę bucikow, i biorę TZ na spacer, a co ;-)

Fakt, pięknie dzisiaj nad morzem, szkoda, że TŻ do 18 pracuje

Ja tylko painta ogarniam
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 07:41   #4027
cukraktywna
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Ale pewnie w moim przedziale cenowym i tak ni mam na co liczyć (3zł)
Na Hello!Prints są nawet tańsze... Tylko koperta dodatkowo płatna :P
Przejrzyj sama:

http://helloprints.pl/

cukraktywna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 07:43   #4028
misiadelko
BAN stały

Idę paczeć, muszę najpierw ogarnąć tą stronę, Boże drogi ja nawet z internetem sobie nie radzę, nie powinnam wychodzić poza wizaż, fejsa i allegro
Stary 2013-04-15, 07:48   #4029
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość

Moje zaproszenie projektuje mój przyjaciel-grafik )
Mnie będzie tylko kosztował wydruk zaproszeń
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 07:51   #4030
anka1897
Wtajemniczenie

swiat_katarzyny pracowity weekend mieliście
say-hello ps. właśnie czyli o 22?

misiadelko Piona z moimi umiejętnościami tylko paint

zazdrosze Wam tego słońca - u mnie pochmurno i chłodno. Strasznie szybko mi ten weekend minął (chyba jak wszystkie) Zaproszenia będziemy mieć jak najtańsze - prawdopodobnie z all - ostatnio podobały mi się takie za 1 zł (z kopertą)

misia opowiadaj jak po weekendzie

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 07:56   #4031
misia880
Zakorzenienie

anka1897 aaaaaaa super było Pensjonat bardzo fajny, właściciele super
jacuzzi auna super super !

bylismy na Gubałówce- akurat super slońce świeciło rano bo w południe juz deszczyk kropił ;P

byliśmy na pysznych kolacjach w takich super góralskich restauracjach z kapela góralską

super

Stary 2013-04-15, 08:14   #4032
misiadelko
BAN stały

Te co mi się podobają na tej stronie są za drogie

Anka, ale dobre i to - wąsy możemy komuś domalować, głowę obciąć

Jak na razie waham się miedzy zaproszeniami od naszej wizażowej Agi a tym: http://beta.creocards.pl/index.php?i...duct&id_lang=7
Stary 2013-04-15, 08:18   #4033
justynkie
Wtajemniczenie

misia880 ale Ci zazdroszczę tego weekendu
My niestety rzadko wyjeżdżamy... Nie mamy samochodu, a podróż autobusem czy pociągiem jest bez sensu, poza tym nie wszędzie da się dojechać. A druga sprawa to finanse: TŻ jak nie pracuje to nie zarabia. Urok śmieciowej umowy... Ma płatne za godziny, pracuje w każdą sobotę więc nawet 2 dni urlopu to dla nas sporo kasy, a w razie wyjazdu podwójna strata: nie zarobi i trzeba zapłacić za wyjazd.

Co do zaproszeń: śliczne te zaproszenia które wrzucacie
Niestety dla mnie trochę drogo, kiedy widzę na all zaproszenia za 2 zł a tu za 5... I tak goście nie oprawiają tego w ramki, każdy gdzieś wrzuci w kąt. Ja będę zamawiać na all na pewno, jest mega duży wybór więc coś na pewno wybierzemy. Zresztą nie zamierzam się nad tym długo zastanawiać. Ma być jedynie pomarańczowa delikatna wstążeczka i standardowy tekst, bez żadnych udziwnień.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 08:21   #4034
misia880
Zakorzenienie

ja wychodze z tego samego założenia co do zaproszeń Każdy to rzuci w kąt, dlatego zalezy mi na czerwonej wstażeczce i jakims w miare ładnym wygladzie i zeby cena była okej mysle ze 2,5- 3 zł t jest maks co moge dac

a co do wyjazdu.. no ja mam też smieciówke- wolne= brak kasy za ten dzien.
Na szczescie TŻ ma umowe o prace wiec urlop jest czasem trzeba sie zrelaksować
a samochody mamy dwa kazdy swoj ale to ze wzgledu na dojazdy do siebie

Stary 2013-04-15, 08:52   #4035
KaEs
Wtajemniczenie

HEJ

Ja też nie polecam HP króliczku, bo mam aktualnie 2 już i niestety dzieją się (tak jak z poprzednim) od nowości dziwne rzeczy i mogłabym tez go nazwać jako wadliwy

Jest piękne słońce, aż chce się pisać w parku mgr

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Moje zaproszenie projektuje mój przyjaciel-grafik )
Mnie będzie tylko kosztował wydruk zaproszeń
My też możemy mieć zrobione w PS zaproszenia, więc jeżeli nie wybiorę nic fajnego do 1- max 2 zł to poproszę pewną osóbkę mi bliską o zrobienie czegoś takiego i wtedy tylko wydruk szczerze mówiąc to ja jakoś zaro traktuje z przymróżeniem oka, nie muszą być jakieś wow - ja akurat zbieram zapro jakie dostałam, ale większość i tak to wyrzuci. Chciałabym, żeeby zapro było ze zdjęciem naszym mamy sporo fajnych, coś by się wybrało

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

bylismy na Gubałówce- akurat super slońce świeciło rano bo w południe juz deszczyk kropił ;P

byliśmy na pysznych kolacjach w takich super góralskich restauracjach z kapela góralską

super

to super że super

My wciąż nie wiemy gdzie pojedziemy jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę, ale wiem że będzie to 28,29,30 bo 1 maja jadziemy do częstochowy

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
U nas na każdej imprezie daje się ciasta gościom do domu, dla ich rodzin, czy po prostu dla nich samych . Nawet jak jestem u znajomych na urodzinach/weselach/imprezach to dają mi ciasto "dla mamy"

także my również będziemy pakować ciasto dla gości po poprawinach.

U nas każdemu (jak już zresztą wiecie) będziemy dawać ciasto i flaszkę taki zwyczaj do ciasta dla gosci będziemy dopłacać

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
dziękuje

na tego:
http://vimeo.com/55341383

Co sądzicie o tej piosence na pierwszy taniec?
https://www.youtube.com/watch?v=sFWLBHSbpr8

Kamerzysta super natomiast piosenka kompletnie mi się nie podoba, dla mnie ten zespół jest kiczowaty i nie mają nic fajnego na swoim koncie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
I koniec weekendu, od jutra do pracy znowu, ale za to w piątek jadę do domu i TŻ po pracy

Wylałam na klawiaturę od lapka lakier do paznokci - głownie na spację i klaiwsze C,V,B,M. No i mądra wzięłam wacik i zmywacz i co... zaczęły się białe strzępki przyklejać. Wygląda to masakrycznie. Zaczęłam drapać, część zeszła, część spróbuję czymś jutro wyczyścić. Ja to jestem sierotka ;/

Dobrej nocki
zdolniacha też zmywam/maluje nad lapkiem też mi się coś podobnego zdarzyło ale malutenka kropeczka, która później po prostu zdrapałam ale wszystko robie nad lapkiem:

Dziewczyny czy Wy już kiedyś byłyście zaręczone z innym mężczyzną?

a co do piosenki myślałyśmy o: i o lisowskiej ale już nam się znudziła

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 08:55   #4036
Kate Noir
Zakorzenienie

dzień dobry!

Witam w pierwszym oficjalnym dniu mojego stażu

Cytat:

Bry!
Kawa i do pracy.
Ja nakładami zwykłym patyczkiem kosmetycznym na nic - na rzesy u brwi. Następnego dnia mam ciemniejsze i łatwiej nakłada mi się tusz
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:00   #4037
misia880
Zakorzenienie

Kate Noir a gdzie ten staż ? bo nie wiem czy przegapiłam czy skleroza mnie bierze :P

i wogole GRATULACJE

Stary 2013-04-15, 09:05   #4038
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
HEJ

Ja nie, TŻ jest moim pierwszym Narzeczonym.
W ogóle moje przygody miłosne nie były szczególnie ciekawe i bujne, u TŻ podobnie. Dla nas obojga to pierwszy poważny związek, i oby ostatni

Stary 2013-04-15, 09:08   #4039
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cześć dziewczyny,

Weekend, a i tak tyle pisałyście

U mnie jakiś przestój i czasami mam wrażenie, że potrzebuję odpoczynku od myślenia o ślubie i weselu. Zostało mnóstwo czasu

Ale cały czas podczytuję co by nie wypaść z obiegu

Kate Noir gratulacje z okazji stażu

Świat Katarzyny brawa za tyle załatwionych spraw- nie próżnowaliście

Misia
fajnie, że wyjazd się udał

Co do ciasta, to ja nigdy nie dostałam po weselu czegoś takiego. U nas pewnie też nie będziemy dawać, ponieważ mamy drugi dzień, krótki, ale jest. Chyba, że coś zostanie, to kupię asekuracyjnie pudełka i rozdamy, bo po co ma się marnować.

Ja z kolei chciałabym jakieś małe podziękowanie- podoba mi się ten zwyczaj

A zaproszenia chciałabym maksymalnie do 2,5 kupić. Klasyczne, bez bajerów
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-15, 09:09   #4040
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
dzień dobry!

Ja nakładami zwykłym patyczkiem kosmetycznym na nic - na rzesy u brwi. Następnego dnia mam ciemniejsze i łatwiej nakłada mi się tusz
Gratuluje stażu Co do rzęs... ja nakładam olejek rycynowy też szczoteczką po tuszu ale niestety nie widzę żadnej poprawy Może to zależy od systematyczności bo u mnie z tym bywa różnie Moje rzęsy nie są strasznie króciutkie ale strasznie ciężkie i zawsze opadają, nawet zalotka nie pomaga :/ staram się nie nakładać dużo tuszu żeby ich dodatkowo nie obciążać ale nic z tego i tak są oklapnięte
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:23   #4041
misia880
Zakorzenienie

wogóle zabrał mnie TŻ do tego spa miałam zabieg "soczysta rozkosz" na bazie arbuza 2 h to trwało super sprawa

Stary 2013-04-15, 09:30   #4042
justynkie
Wtajemniczenie

Aaaaaaaaaaaa zepsuł nam się w pracy ekspres do kawy!!!
A ja mam taką nudną robotę, tłumaczenie jakichś folderów, robota dla debila, ctrl+c i ctrl+v. O ile jeszcze tłumaczenie pl-eng jakoś mi szło bo wyłapywałam błędy, to teraz tłumaczę na fr i holenderski których ni w ząb nie kumam i tylko kopiuję na pałę.
I właśnie dopada mnie pierwsza poniedziałkowa senność a kawy brak...

Stary 2013-04-15, 09:41   #4043
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

My z racji obiadu i przyjęcia, sprawiedliwie zatańczymy 2 razy

Kochanie wybrało "Ain`t that kick in a head"

A ja "My first, my last, my everything"

Udało się w miarę, dzięki za kciuki, komu się chce, może dziś też ściskać, bo gramy drugi raz (ta sala w teatrze nie jest duża, a zainteresowanie spore tym programem, stąd dubel). Ale to dobrze, kocham Kraków

Pogoda jest mrr, ja się pomału szykuję na ponowny odjazd, ale na razie grzebię w licencjacie

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:50   #4044
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Widzę że pisałyście o projekt ślub Ja też kiedyś zainteresowałam się ich zaproszeniami i z samej ciekawości napisałam do nich prośbę o przesłanie cennika. Tak jak piszesz Misiadelko ceny się wahają od 8,50 zł do 16zł z tym, że z tego co tam widzę to jest pełno jakichś dodatkowych kosztów więc w sumie pewnie jeszcze drożej to wszystko wychodzi... I to są ceny zaproszeń jeśli zamawiasz 60-80 a jak mniej to ceny będą wyższe. Tak zrozumiałam z tej oferty którą mi wysłali. Jak ktoś chce to mogę podesłać na maila Chociaż bardzo podobają mi się ich zaproszenia to chyba bym zmysły postradała gdybym tyle na nie wydała :P a TŻ by mnie udusił jeszcze przed ślubem

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:59   #4045
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaa zepsuł nam się w pracy ekspres do kawy!!!
A ja mam taką nudną robotę, tłumaczenie jakichś folderów, robota dla debila, ctrl+c i ctrl+v. O ile jeszcze tłumaczenie pl-eng jakoś mi szło bo wyłapywałam błędy, to teraz tłumaczę na fr i holenderski których ni w ząb nie kumam i tylko kopiuję na pałę.
I właśnie dopada mnie pierwsza poniedziałkowa senność a kawy brak...
Bez kawy da się żyć - ja jej wogóle nie pije

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:

Nie Wogóle Tż jest moim pierwszym (i chyba ostatnim) chłopakiem W drugą stronę tak samo

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 10:00   #4046
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

u mnie ta sama sytuacja, ale mojej koleżanki z roku narzeczony już ze 3. razy klękał

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 10:09   #4047
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Wszechstronna pielęgnacja widzę To żeby nie wypadały, żeby rosły dłuższe, czy gęstsze?
Po olejku się przyciemniają, są zdrowe i sprężyste
Nie potrzebuję dłuższych, bo same w sobie są baaardzo długie, ostatnio tu fotę wrzucałam

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
a co do wyjazdu.. no ja mam też smieciówke- wolne= brak kasy za ten dzien.
Na szczescie TŻ ma umowe o prace wiec urlop jest czasem trzeba sie zrelaksować
a samochody mamy dwa kazdy swoj ale to ze wzgledu na dojazdy do siebie
U nas identycznie
I też mamy dwa auta

Ja nie wiem gdzie pojedziemy na wakacje. Mieliśmy we wrześniu do Chorwacji (na Chorwację) jechać, ale już sama nie wiem, kusi mnie też nasze morze, które kocham, a TŻ nigdy nad nim nie był

Cytat:
Stary 2013-04-15, 10:10   #4048
Waniliova
Zakorzenienie

Helloł mnie weekend minął bardzo fajnie, w sobotę TŻ miał uczelnię dopołudnia, a później poszliśmy na małe zakupy, wieczorem przyszli znajomi, wizyta jak najabardziej się udała a w niedziele też małe zakupy, a potem spacer w piękną pogodę ale dzisiaj poniedziałek, czas wrócić do pracy

Cytat:
Witam sie w słoneczny poranek

Cytat:

super
Ale bosko cieszę się, że tak Wam się wyjazd udał ja nie mogę się doczekać majówkowego wyjazdu do Szyczrku

Cytat:
Niee ale TŻ nie jest pierwszym moim chłopakiem, za to ja jestem jego pierwszą dziewczyną

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
dzień dobry!

I jak, i jak? opowiadaj!
Stary 2013-04-15, 10:15   #4049
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:

Ja nie wiem gdzie pojedziemy na wakacje. Mieliśmy we wrześniu do Chorwacji (na Chorwację) jechać, ale już sama nie wiem, kusi mnie też nasze morze, które kocham, a TŻ nigdy nad nim nie był

Wrzesień na Chorwacji jest już deszczowym miesiącem ale w początkowej połowie może jeszcze udać się pogoda. Byliśmy we wrześniu na Chorwacji 2 lata temu, puste plaże, brak tłumów, w pokojach przebieraliśmy i ceny mocno mogliśmy mocno wynegocjować. Większość dni była upalna ale wieczorami i nocami bardzo mocno wiało, byliśmy też w Chorwacji w szczycie sezonu i wtedy ciężko znaleźć miejsce na ręcznik
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 10:20   #4050
Dotka90
Zakorzenienie

W sezonie nie chcemy jechać, ze względu na upały.
Byłam już na Chorwacji w sezonie i było koszmarnie gorąco, a upałów nie lubię, więc dlatego celujemy we wrzesień
Wiele osób z mojego otoczenia było we wrześniu i sobie chwalili
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości