|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęśliwe Żonki - część VIII
Taaaakie typowe jak to teraz dają z gipsu, tyle że jako w kuchni, przy zlewie itd, to powinny być naturalne, żeby nic się z tym nie działo, nie nasiąkało...
Coś takiego: http://www.makroglass.pl/images/cms/...kamienie_1.jpg tylko ze tu jest wydruk na szkle
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak taki kamien pienieznie wychodzi, jesli sie orientujesz? |
|
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te gipsowe/betonowe są w połowie ceny naturalnych.
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba lepiej juz wiecej zaplacic i sie nie martwic |
|
|
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby kumpel mówił że Oni takie przerobione/zaimpregnowane kładli na zewnątrz i nic się z tym nie działo, ale musiała bym to jeszcze dokładniej obgadać Póki co wolę naturalny ![]() Tym bardziej że na taki pasek w kuchni nie wyjdzie tego jakoś szalenie dużo...
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci, ze zaiteresowalas mnie tym kamieniem
|
|
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz na mieszkaniu chcemy dac troszkę do przedpokoju- żeby spełniło się moje marzenie To zdjęcie kuchni z wydrukiem kamiennym widziałam już dawno, ale w sumie dopiero nie dawno mnie olśniło, że można by coś takiego między meblami zastosować, z takiego prawdziwego 3D... podświetlić to jakoś fajnie ledami itd ![]() O mało się nie zabiłam w drodze spod prysznica, aby o tym powiedzieć mężowi (po prysznicem doznałam olśnienia ). Jemu spodobał sie pomysł, tylko była jeszcze kwestia "co koło pieca i kranu" żeby nie nasiąkało wodą czy tłuszczem... ![]() Nie wiem czy na 100% pójdziemy w ta stronę, ale chyba tak. Wcześniej myślałam o zwykłych jasnych płytkach 10/10, ale troszkę mnie drażniło że to takie "typowe", a znów te szkła drukowane/ tapety nie pasowały mi zbytnio do mebli jakie mi wpadły w oko wstępnie ![]() Tak na prawdę u nas pomysły dość szybko się zmieniają, więc jeszcze nic nie jest pewnego tak w 100% ![]() Jedynie chyba wizja salonu jest niezmienna od samego początku a! i płytki na podłogę do kuchni To była 1 rzecz jaka nam wpadła w oko, juz są zamówione, na dniach powinniśmy odebrać
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tez wizje sie zmieniaja
Ja jeszcze zadnych plytek ani mebli do kuchni nie mam upatrzonych. TZ mnie hamuje w tej sprawie, bo gdyby nie to, to juz dawno bym sie za tym rozgladala
|
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nasze płytki to był taki szczał z D: pojechaliśmy za zupełnie czymś innym, przechodziliśmy i "Patrz jakie piękne!" co najśmieszniejsze to obok było wiele odcieni podobnych, z lekką fakturą marmurka itd, ale inne nie miału już tego czegoś, tylko ten jeden odcień gładkiego beżu Tak ze przyszło do kupowania, to tylko wparowaliśmy do LM na odpowiedni dział i kolejny raz, od razu wiedzieliśmy które. Już się nie moge doczekać jak odbierzemy Meble zaczęłam przeglądać już wtedy, jak szukaliśmy mieszkania i tez jedna mi wpadły i póki co żadne ich nie przebiły ![]() Najwięcej kłopotów przysporzyła nam łazienka... żadne płytki nam się nie podobały, więc zadydowaliśmy że położymy takie białe, które mi sie spodobały tam gdzie byc muszą a reszta ścian do pomalowania, jednak właśnie kilka dni temu znalazłam inną inspirację i tym sposobem chyba również płytki zmienimy na gładkie białe ![]() Sypialnia miała miec charakter azjatycki, ale kolor ścian zmieniliśmy na zielony i chyba jednak białe meble itp itd Tak że jak będzie na 100% to będę mogła powiedzieć chyba dopiero po kupieniu/ pomalowaniu
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
no to z plytkami Wam sie udalo, na prawde
a to wasze mieszkanie, to calkowicie do remontu bylo, czy cos przerabiacie tylko? |
|
|
|
#4091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od instalacji po malowanie ścian i podłogi WSZYSTKO wymienialiśmy łącznie z oknami, dlatego się to już ciągnie od hmmm listopada? No może z robotami w grudniu weszliśmy ![]() Jak drzwi zewnętrzne wymienimy, to zostaną już "czystsze" roboty, a przynajmniej w reszcie będzie coś widać, że sie zmienia a nie, wieczne kupowanie worów z zaprawami i cementami a na mieszkaniu ciągle ten sam syf ![]() Tzn było parę momentów przełomowych jak np zrobienie gładzi- wszystko się wybieliło Czy wprawienie drzwi wewnętrznych, ale to dwa takie momenty na tyle roboty, to co to jest
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2013-04-15 o 13:13 |
|
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze chwilka i bedziesz widziala rezultaty No to roboty bylo mnostwo, ale juz coraz blizej konca
|
|
|
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
Umeblowanie to juz nie taki problem, bo jakos przemeczycie na zastepczych czy powoli sobie dokupicie. Wazne, zebyscie wszystkie te brudne sprawy mieli zrobione
|
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
No to nie pozostaje nic innego jak trzymac
za szybki koniec i czekamy na zdjecia mieszkanka |
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Popatrzyłam na numer postów i pomyślałam że jeszcze 2 zostały do zakończenia wątku
Ach ta zaćma umysłu ![]() Dziś jest dobry dzień, bardzo dobry
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Luzik ![]() Mi tez sie ten dzien podoba! I humor nawet dopisuje
|
|
|
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha! ha! Jest cudnie ![]() Za chwilę koniec pracy i jadę do kuzynki na angielski Trochę tracę przy niej cierpliwość momentami, ale nie idzie jej źle Po ostatniej nauce dostała 5 ze sprawdzianu
|
|
#4103 |
|
Konto usunięte
|
umyłam balkon. jestem bohaterką w swoim domu
idę zrobić galaretkę i biorę się za obiad
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
No chwila relaksu.Kawe sobie teraz wypije,moje ulubione capucino.I nawet słońce nieśmiało znów wychodzi.
Wreszcie. ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
Kari, co się stało?
Ja byłam na zakupach, kupiłam sobie farbę do włosów, bo już mam odrosty na kilometr żele pod prysznic: czekolada + mięta i wanilia + truskawka zrobiłam spaghetti i właśnie je zjadłam i piję kawkę
|
|
|
|
#4106 |
|
Carpe Diem!
|
Wpadam z wizytą
![]() Pierwszy dzień w pracy po urlopie ok Widzę, że tematy wystroju/aranżacji wnętrz. Mnie to czeka dopiero za rok albo i później
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Arnama, wklejam zdjęcia
Tylko nie patrzcie na meble, bo tak jak mówię, stoją sobie tylko dlatego, żebym nie było pustych pokoi.
|
|
|
|
#4108 |
|
Carpe Diem!
|
Pięknie nasłoneczniony salon
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja niestety nie mam czasu ostatnio...zdaję egzaminy i uczę się do kolejnych. Muszę to jakoś przetrwać, chociaż mózg chyba zmienia mi się już w galaretę. Cytat:
|
|
#4110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jaaaa Ile ma metrów?To ja bym dała chyba na ścianie z meblościanką TV i wysoką półkę (nawet dwie jak wejdą), pod oknem postawiła kanapę i stół z krzesłami przy wyjściu na korytarz ![]() Minusem jest, że na której ścianie byś nie dała TV to będzie w niego świecić światło z któregoś okna, ale myślę że tu jakieś grube rolety załatwią sprawę Nie powinno być ani naćpane, ani zbyt rozrzucone ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
Mi by się też przydało odrosty zrobić Tylko mnie czeka wizyta u fryzjera i jeszcze sobie muszę troszkę zaskórniaczków dozbierać bo teraz niemal wszystko idzie na bieżąco ![]() I tez jadłam spaghetti na obiad Wujek mnie poczęstował jak pojechałam do kuzynki Nie sposób odmówić, jak mężczyzna gotuje i jeszcze jak tak pysznie gotuje
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2013-04-15 o 18:40 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

Te gipsowe/betonowe są w połowie ceny naturalnych.
Chyba lepiej juz wiecej zaplacic i sie nie martwic
Póki co wolę naturalny 

"Patrz jakie piękne!" co najśmieszniejsze to obok było wiele odcieni podobnych, z lekką fakturą marmurka itd, ale inne nie miału już tego czegoś, tylko ten jeden odcień gładkiego beżu 

za szybki koniec i czekamy na zdjecia mieszkanka
Trochę tracę przy niej cierpliwość momentami, ale nie idzie jej źle 

Wujek mnie poczęstował jak pojechałam do kuzynki