![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Cytat:
![]() Jeśli chcesz prześlij mi na PW swój adres mailowy to spróbuję Ci udostępnić moje lico ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje Ty Słoneczko ![]() Poprosze częsciej takie komplementy ![]() Dziekuje kochana Switezianko,za opis makijażu.Ja też własnie uzywam jasnego beżu lub takiego odcienia fluidu Cream(Avon)ale on bardzo wysusza mi skore. Też mam mieszaną cerę i trudno mi dobrać własciwie.Tym bardziej,ze malo sie na tym znam. Musze też potem przyciemnic twarz bo mam ostre rysy i nie moge miec porcelanowego makijażu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4503 |
Wtajemniczenie
|
Nikuś Moja Kochana,
ja tez mam ostre rysy, a nawet bardzo ostre i szczupłą twarz, więc w moim pzrypadku ciemne kolory na twarzy zupełnie odpadaja, szczególnie w tłustych partiach skóry, gdzie po kilku godzinach makijaz staje sie jeszcze ciemniejszy. Metoda prob i błędów stwierdziłąm, że moje oblicze wygląda o wiele lepiej i łagodniej w jasnych tonacjach makijazu - sprobuj Nikus umalowac sie jasniej ![]() , |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana, jak Ty wyslesz Johhance swoje zdjęcia to dopiero będzie Ty nasza Gwiazdo Filmowa, niestety usuwam się w cien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
W kwestii makijażu Niko nie jest łatwo dobrać fluid
![]() ![]() ![]() ![]() W Sephorze jest rzeczywiście full tych pudrów za 25 zł. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zadomowienie
|
No właśnie Dorinko,najgorzej jest z doborem koloru.Dla mnie to czarna magia.
No to kochane,jutro ide na zakupy. Potem zrobie zdjecie ,prześlę Wam i bedziecie mialy gwiazdeczke ![]()
#4509 |
Zakorzenienie
|
No tak Dziewczynki.. o kosmetykach kolorowych wiem bardzo niewiele, wiec odpadam z tematu w ogóle. Ale Wy to widzę expertki w tej dziedzinie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana, masz rację, że dobór odpowiedniego podkładu jest badrzo trudny.
Nikus Kochana, koniecznie zrob zdjęcia - chcemy Naszej Gwiazdeczki!!!!!! Lewku, ja jestem prawie ekspertem jak na stara Pudernicę pzrystalo |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Wtajemniczenie
|
Kochane Moje,
żegnam sie z Wami słonecznie i ciepło. Przesyłam miliardy całuskow i pozytywnych fluidów w Waszym kierunku. Jutro znow się zamelduję. Mam nadzieję, że pojawią sie tez Nasze Wyczekiwane Koleżanki: Sabbath, Mara, Neska i Ewitar. Pa Kochane Wasza Dyzurna Pudernica dodaje Stara ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Ja także tradycyjnie o tej godzinie uciekam.
Jakby co Lewku to możemy Ci służyć radą w kwestii doboru kosmetyków. Ale z tego co widziałam Ty masz ładną śniadą cerę, więc Kochana zapewne dla Ciebie przydałby się ciemniejszy kolorek. Ale i tak jakby co to pytaj swoich wirtualnych koleżanek. Całusy dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zadomowienie
|
No i ja sie zegnam bo musze pedzic do lekarza.Pa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zadomowienie
|
Zapomnienie
Co z robić z niechcianymi wspomnieniami? Z niespełnionymi marzeniami? Może wsadzić je do szuflady, albo zjeść jak kawałek czekolady? Albo zapić je herbatą zapomnienia, a wtedy mieć nowe marzenia, żyć dalej, tworzyć, tańczyć i śpiewać, i czekać spełnienia. A kiedy się znowu nie uda lub znudzi, napić się zapomnienia i nowym się zbudzić./limeryk Doroty/ A o mnie to tylko NIKa juz pamięta....... ![]() POZdrowienia dla wszytskich CZAROWNICZEK I DEGUSTATOREK |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zadomowienie
|
Johanno,jak bylo u lekarza.
![]() Jest jakas poprawa od ostatniego spotkania z panem doktorem?
![]() |
#4516 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zawsze zostawialas nam cos smacznego ![]() Już myślałam,ze wykonczyli Cie w tej robocie,nie daj sie kochana,zostaw też cos dla nich ![]() Niech też sie pomeczą. ![]()
![]() |
#4517 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zadomowienie
|
Johanno,to co to za badania?
Bardzo meczące sa te badania czy bolesne ![]() Dasz radę kochana,pamietaj,ze Twoi pacjenci czekaja na Twój powrót ![]() ![]()
#4519 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze,zeby doprowadzili to sprawności Twoja ręke. ![]()
![]() |
#4521 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale teraz u tego pana doktora u ktorego bylam popoludniu to bylo wesolo....Prosze sobie mnie wyobrazic z gipsem,a pan doktor mowi prosze sie najpierw z gory rozebrac...trwalo to troche..najgorsze jest wiecie z czym odpiac ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zadomowienie
|
Johanno,dobrze ,ze Ci pomocy nie ofiarował
![]() ![]() Dżentelmen ![]()
#4523 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi mama i tata chudzi i grubi idę jeść robaki pamiętacie ten wierszyk ?... a może piosenkę ? Cytat:
wróciłam z siłowni, mam dobry humor mam zaparzoną herbatę i książkę ![]() ![]() ![]() } |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() już to sobie wyobrażam jak byś go pogoniła Johanno tym gipsem ![]() Cytat:
![]() Dobry humor dobra rzecz,ja też mam dobry,jak na razie ![]()
![]() |
#4526 |
Rozeznanie
|
No to ja Wam gościnnie zadedykuję wierszyk i pożyczę dobrej nocy, bo spać bym mogła ostatnio cały dzień:
Zabaluję! się rozhulam! się roztańczę! pootulam ciepłem spojrzeń ciepłem słów potem... spała będę znów a nazajutrz późnym rankiem zjem śniadanko po śniadanku znów pomarzę o hulankach!!! Możliwości edycji (akapity) są ograniczone i chyba pójdę do Złosia ![]() Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2007-03-29 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Taka Taka - jaką książkę czytasz? Ja przyznaję - mam pretekst po raz kolejny przeczytać "Krzyżowców" bo dostałam do recenzji. Wcale nie znaczy to, że dotychczas nie miałam. Bez tej pozycji moją biblioteczkę (bibliotekę w sumie) uznałabym za niewiele wartą. Kossak wielka jest i basta!
![]() |
#4528 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie czytałam Krzyżowców, ale to nie moje tematy (przeczytałm ostatnio Templariuszy i Katarów, to ten sam okres, obie tłumaczył mój przyjaciel i stąd te dwie książki znalazły się u mnie) a teraz czytam kilka książek (jedną mam w torbie i czytam po drodze, drugą w wannie, a trzecią w łóżku, na kanapie lub w fotelu) teraz jes to po kolei : 1. Cień Poego M.Pearla, zaczęłam ją wczoraj wieczorem, ale zauważyłam, że to "autobusowa" lektura 2. Powieść szpiegowską B.Akunina, jak ją utopię, to nie będzie szkoda 3. Kopoty to męska specjalność Ch.Bukowskiego strasznie się cieszę z tej ostatniej, uwielbiam Bukowskiego ja czytam co popadnie, książki znosi do domu mój mąż, albo wspomniany wyżej przyjaciel rodziny, dzięki niemu czytamy różne dziwne rzeczy ![]() on obdarował nas miedzy innymi jedyną chyba książką, której mimo wielu prób i najlepszych chęci nie jestem w stanie przeczytać (on zaś twierdzi, że to arcydzieło) sr.johanno, może zmień lekarza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.