![]() |
#841 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze komórki ;)
Cytat:
Heh nie ma co, to było miłe ![]()
![]() |
![]() |
#842 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czy mogłabym poprosić o fotkę wykonaną tym telefonem na maila? kasiek_es@op.pl będę baaaardzo wdzięcczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Zarąbiście niepraktyczny ten budzik. Trutno, i tak już go kocham ![]() ![]() ![]() --- A ten głupi napis stąd, że zepsułam trochę sima. Pan z serwisu wspominał, że ''mógł się'' uszkodzić no i - uszkodziłam, bo kartę przekładałam w biegu, dosłownie, lecąc ulicą, i tylko zgrzytło. ![]() ![]() A pewność to już (raczej ![]()
![]() |
![]() |
#844 |
Wtajemniczenie
|
Czy ktos moze mi powiedziec cos na temat nokii (a moze jedno i?) 5200? Czy aparat robie w miare wyrazne zdjecia? czy jak kazdy inny vga?
Zastanawiam sie nad takimi oto telefonami se k750i, nokia 7373 i nokia 5200... Prosze o jakiekolwiek porady, jesli chodzi o nokie 7373 i se k750 to znam sie na funkcjach bo ericssona ma moj TŻ a nokie moja mama. Problem moj polega na tym czy postawic na funkcjonalnosc i wybrac se czy na desing i kupic nokie.
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
Ja postawiłam na des.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#846 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem wierna jednej marce, Siemens, dziś Benq-Siemens. Nigdy mnie te telefony nie zawiodły, a zawsze zachwycały technką
Dziś mam Benq-Siemens EL71, niedostępny w żadnej sieci, ale sklepy je jeszcze mają, kosztuje gorsze jak na swoje możliwości. TŻ wziął EF81, bryka jak się patrzy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Konto usunięte
|
A ja mam taki fonik:
http://img53.imageshack.us/img53/1249/my500x8ar.jpg http://www.madanight.com/pictures/sa...gem_my500x.jpg To nie są moje fotki ![]() To Sagem my501x ![]() ![]() Dziwi mnie podejście do Sagemów, to tanie telefony, bo firma nie jest tak komercyjna jak np Nokia a bardzo solidna i za tę cenę miałabym Nokię do niczego właściwie (ogólnie Nokia bardzo upadła) a taki Sagemik to naprawdę konkretna rzecz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Serio? ![]() ![]() Dodam tlyko, ze szanuje swoj telefon i nie rzucam nim, trzymam zawsze w specjalnej kieszonce w torebce. Zreszta opinie o tym, ze siemensy sie zawieszaja sa chyba ogolnie powszechne. No ale moze benq-siemens wprowadzil nowe technologie i bardziej innowacyjny soft itd. Bardzo mozliwe, w koncu kazdy wyrabia sobie opinie na podstawie sprawnosci wlasnego telefonu. ![]() Aeterna...z checia bym postawila na ladny wyglad ale obawiam sie, ze moja pazernosc da sie we znaki kiedy na rynek wejda super hiper nowoczesne telefony. Zreszta nie ma co sie ludzic bo tak na pewno bedzie...echh ta technika... Zalezy mi przede wszystkim na dosyc "dobrym" aparacie, bo nie chce zwyklego vga, chcialam juz cos lepszego, chociazby te 1,3... Echh szkoda ze moj budzet jest ograniczony... Zreszta dzis rozmawialam z mama i juz sie waha co do wymiany telefonicznej ![]() ![]() Tak w ogole to orange w swojej ofercie ma beznadziejne telefony, a jesli juz jakis jest fajny to kosztuje ponad 1000 zl ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4032391]
Dziwi mnie podejście do Sagemów, to tanie telefony, bo firma nie jest tak komercyjna jak np Nokia a bardzo solidna i za tę cenę miałabym Nokię do niczego właściwie (ogólnie Nokia bardzo upadła) a taki Sagemik to naprawdę konkretna rzecz[/I][/QUOTE] Nokia upadla? po czym wnosisz? Nokia 3310 - jeden z lepszym teli jakie mialam, 6101 - nigdy nie mialam problemu zmienilam bo kupilam N70 - zero problemow - zmienilam bo kupilam 6131... Wiesz - sagemy mialam dwa - o ile myx5-2 uszedl w tlumie pod wieloma wzgledami to myv56 to myslalam ze rozpie... o kant stolu. Nauczona przykladem wiec omijalam sagemy z daleka. Ostanio chcialam kupic tel siostrze - pan w T-mobile zachwalal mi sagema my501c - pomijajac nieciekawy wyglad to byl tani i jak na tak male pieniadze (39 funtow) mial fajne funkcje. Jednakze sie okazalo ze sciagnac z niego sima z PL nie bedzie sie dalo. Kupilismy Nokie 6230i - moja siostra sie cieszy i rzecze 'jak sie ciesze ze nie kupiliscie tego sagemaaa' wiec - w zyciu posiadalam telefonow firm przeroznych SE, motorole, Siemens, Sagem, alcatel, nokia ... I na chwile obecna najlepsze wg mnie sa wlasnie te Nokie. Nie zgadzam sie ze Nokia upadla - Moze czasem trzeba zaplacic wiecej za niby te same funkcje w innym telefonie ale to sie bardzo - bardzo czesto przeklada na jakosc. Edytowane przez hecate Czas edycji: 2007-03-30 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zgadzam sie, wedlug mnie kompletnie nie mozna porownywac noki do sagema....zupelnie nie ta polka ![]()
![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
Ja dostałam se k510i, czarnego i też uważałam, że jest męski :P i mam już przez to do niego ze 3 kolorowe obudowy.
![]() Wariactwo z tymi komórkami, coraz toto lepsiejsze, a ja i tak używam ich tylko (najczęściej) do esów i do dzwonienia. Dlatego nie szaleję ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj Maciek to w swojej n70 ma np tom toma ktory szybciutko i bezproblemowo zaprowadzil nas do PL z Anglii. Wiec bajery sie przydaja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Ładna ta Twoja nokia, El, chociaż ja wolałabym tą klapkową, też z tej serii.
K750i czerwony mi się podoba, ale tylko ten czerwony, bo tak to nie za bardzo; widzę, że nawet jest na allegro. Ano, trudny masz orzech. ![]()
![]() |
![]() |
#854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przydają się, ale ja i tak słucham muzyki w mp3, bo w tel bym nie chciała. Sudoku za to muszę sobie wytrzasnąć; muszę przejrzeć siec za czymś sensownym. :P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jade na dwa - w telefonie czesc i na mp3 playerze czesc.... ale i ile baterii z mp3 palyera zapominam nagminnie ladowac to tel o koniecznosci karmienia piskliwie przypomina upierdliwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#856 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4033875]Przede wszystkim Nokie mają mało funkcji i z pewnością zawyżone ceny (nie biorę tego z kosmosu u mnie w domu są Nokie)[/QUOTE]
Ta? no ja tez mam nokie i mialam nokie - no to w sumie nie wiem czego jeszcze chcesz w telefonie bo w moim to chyba tylko wibrator dooddbytniczy mogliby dolozyc i minipralke... Bez kitu... Mp3player, aparat z funkcja kamery, karty pamieci, radio,budziki kalendarze to standard... wiec co innego maja telefony innych firm czego nie ma nokia. No sorry jesli w PL chcesz kupic tel za zlotowke to wiadomo ze dostaniesz kupe bez funkcji - niezaleznie od firmy. http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=902 http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=558 (poprzedni TZ) http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=725 (ten mojej sis) http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=791 (obecny TZ) Wklejam zebys przeczytala specyfikacje i napisala mi jakich to funkcji nie mamy zebym jak bede se zmieniac telefon wziela pod uwage inna firme. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Konto usunięte
|
Akurat mam pojęcie i mogę sobie popatrzeć, zapytam więc:
Ile kosztowały? A najlepszy z tych to N70 zdecydowanie Inna firma? Choćby SE (spójrz na tej stronie na top telefony) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
SE mialam raz powiedzilam nigdy wiecej. Top ten mnie nie interesuje bo na bierzaco przegladam top ten selling np w carephone warehouse i co? skoro sprzedaja sie dobrze np mota v3 to mam uznac ze to najlepsiejszy tel na swiecie? pff - sprzedaje sie dobrze bo tani.
Zaden SE w ostanim czasie mi sie nie podoba - sa klockowate jakies - Jesli mialabym wybrac cos zamiast nokii padloby na samsunga. Ile kosztowaly ? 6131? 120 funtow razem z karta. N70 - dostalam za free do najmniejsego abonamentu 6630 kupiona w sierpniu poprzedniiego roku 69 funtow kosztowala 6230i kupilam w marcu siostrze za 79 funtow terz ostanio mozna miec za 6o pare... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Konto usunięte
|
I tak masz tam inne ceny, nie będę się z Tobą kłóciła, bo poprostu mi się nie chce. Mam pojęcie kochana, bo mój brat pracował kilka latek w plusie. Papa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że wątek prędzej czy później przerodzi się w: jak to..?! Mój telefon jest 'najfajnieszy'..!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#862 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Zadomowienie
|
ja mam Samsunga x510
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
to ze Twoj brat pracowal to smieszny argument jest nieco.
Ja telefony o ktorych pisze uzywalam a nie tylko dotykalam czy slyszalam o nich. Sagem my501x mozna kupic za 39 funtow tutaj wiec chyba cena sugeruje cos.... Tak mam inne ceny, mam inne abonamenty wiec nie musze kupowac byle czego byleby bylo za darmo - bo za darmo i tak moge miec super telefon. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Konto usunięte
|
Cena nic nie sugeruje, bo ma dokładnie to samo co te Nokie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
to tez zalezy ktore nokie... bo jak n70 czy inne z serii N i E symbiana raczej nie ma.
Duzym plusem tego sagema jest jednak jego wyglad - bo tutaj nie ma sie co przyczepic za wiele. I Gdybym miala wybierac miedzy SE i tym Sagemem to wybralabym sagema. A moj Tz wlasnie mowi ze SE bo ma aparat lepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam Sony Ericsson k300i. Ale marzy mi sie taki ... zgrabny Samsung z klapką ... Być może już niedługo
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#868 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4032391] (ogólnie Nokia bardzo upadła) [/quote]
z tym sie akurat zgodze, nie wiem z czego to wynika, czy z tego ze w telefony pcha sie teraz wszystko co tylko sie da sila, rzeczy wiec jest wiecej do chrzanienia sie, czy moze nokia idzie na ilosc a nie na jakosc i nie dopracowuje kolejnych swoich modeli mialam nokie dawno temu 3210 - nic mi sie w niej nie psulo, nie zawieszalo a mialam ja 2 lata wiec minelo dosc czasu aby ocenic jej dzialanie, teraz za to mam nokie 6131 i dzialanie telefonu pozostawia jednak troche do zyczenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mam ten telefon i dziala jak zloto. Nie wiesza sie, nic sie nie dzieje. A jakie Ty masz z tym telefonem problemy? Mnie tylko to ulepszenie w otwieraniu klapki denerwuje - poza tym jest lux. Ah i ja nie ubieram swoje telefony w ochraniacze - zdarza mi sie telefonem rzucic, tel na bierzaco mi spada wiec te moje maja ciezkie zycie a jakos dzialaja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.