![]() |
#3181 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Atrederm
Nie chcę, żeby zabrzmiało to patetycznie, ale ja Ciebie też podziwiam. W czasach, tych które na szczęście już minęły, wracając do domu i siadając przed komputerem szukałem ludzi, którzy przeżyli to co ja i jakoś sobie z tym poradzili, a Ty byłaś jedną z nich. Naprawdę siły dodawało mi, gdy ktoś dzielił się swoją historią - wtedy jakoś łatwiej zacisnąć zęby i przeczekać ciężkie chwile
![]() Ja też łuszczę się bardziej niż kiedyś, ale to chyba oczywiste - Atrederm 0.05 robi swoje. Im więcej łuszczenia tym lepiej! ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3183 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze, żałuję, że nie mam dłuższego wolnego, żeby poużywać Atre bez przerw. Tak to stosuję co 3 dni, bo inaczej makijażu nie idzie nałożyć
![]() Jakie stężenie stosujecie? Od kiedy i co ile? Pomogło Wam?
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
#3184 | |
Raczkowanie
|
O tak! To jest to
![]() Cytat:
Czy pomogło - jasne! Dzięki Atredermowi mogę żyć normalnie, a po miesiącach wysypów i innych atrakcji obserwuję jak skóra pięknieje z dnia na dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |
Rozeznanie
|
Tak, przez 1,5- 2 msc po każdym łuszczeniu miałam wysyp nowych zaskórników i innych krost. Zaskórniki dosłownie wychodziły ze skóry, mogłam je zrapnąć paznokciem albo wyjąc pensetką
![]() Muszę skontrolować znów hormony, bo mam podejrzenia że przez spore stresy moje hormony znów robią co chcą i stąd pogorszenie cery i powrót do retinoidów. Sudocrem ![]() Cytat:
![]() Co do makijażu, nie wiem w jakim stanie masz buzię, bo może dało by radę zamiast fluidu- zainwestować w dobry korektor + puder/ ewentualnie podkład mineralny. I skórki nie powinny być tak wtedy podkreślone. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3186 |
Rozeznanie
|
to ciekawe z tym zorakiem, mnie też wysypuje też jakies 2 miesiące, ale po odstawieniu. i też są to krosty i zaskórniki właśnie. mam nadzieje, że to sie kiedyś skończy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na minerałami myślałam, ale będę dopiero zamawiać próbki. Chociaż słyszałam, że minerały nie nadają się do łuszczącej się skóry ![]() A słyszałam, że skład zoracu się zmienił więc może to dlatego Was wysypuje?
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3188 |
Rozeznanie
|
Mnie wysypuje, bo po zakończeniu retinoidu zawsze mam fazę 'oczyszczenia'. Teraz już leczę się tylko pastą siarkową robioną w aptece, działa na mnie 100 razy mocniej niż retinoidy, jedna aplikacja obsusza skórę tak, że nawet powieki są suche i pieką oczy ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3190 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam serdecznie
![]() Zanim się tutaj zarejestrowałam, przeczytałam od deski do deski posty dot. Atredermu i Wasze opinie mnie powaliły z nóg! Dosłownie kilka minut temu po raz pierwszy nałożyłam go na twarz i dekolt.... czułam przez kilka minut lekkie pieczenie i jakby spadały na mnie igiełki hehe teraz już nie czuję nic oprócz dziwnego "napięcia skóry". Lek przepisała mi Dermatolog, u której pojawiłam się w związku z licznymi zaskórnikami, krostkami, ropnymi zmianami niewiadomego pochodzenia. Choruję na stwardnienie guzowate i myślałam, że to może choroba dodatkowo płata mi takie figle ale okazało się, że SG darowało sobie atakowanie buzi (woli mój mózg) ![]() Zmiany na twarzy są (opinia lekarza) najprawdopodobniej spowodowane hormonami i wielką na prawdę ogromną ilością przyjmowanych przeze mnie leków - konieczność niestety. Teraz jak już przeczytałam co piszecie nie boję się łuszczenia, pieczenia, poparzenia czy czego tam jeszcze. Mam ogromną nadzieję, że ten lek mi pomoże i znikną moje problemy chociaż ze skórą. Mam wiele przebarwień i małych "dziurek" na polikach - podobno to może zostać wyleczone!!!! I dla mnie to ogromne szczęście, do dzisiaj nie miałam żadnych dobrych wiadomości, moja choroba jest nieuleczalna i kiedy dowiedziałam się o cudownym działaniu atrederm - dosłownie popłakałam się ze szczęścia, że może chociaż "zachowam twarz" ![]() Chciałam Wam serdecznie podziękować za to, że dzielicie się swoją wiedzą i pomagacie. Wasze opinie są ogromnie cenną kopalnią wiedzy, Wasze doświadczenia nawet te złe dot. stosowania atredermu tylko mnie podbudowały i upewniły, że WARTO! Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła napisać, że moja buzia znów jest gładka jak kiedyś ![]() dziękuję - Maja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3191 |
Zakorzenienie
|
Odp: Atrederm
Maja,potwierdzam ze atre pomaga na blizny tzw. dziurki
![]() Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3192 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Atrederm
Cytat:
tak, tak ![]() Już nie mogę się doczekać pierwszej "wylinki" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Raczkowanie
|
Witaj Maju, bardzo cieszy mnie Twój entuzjazm. Fajnie też, że przeczytałaś cały wątek - nie pozostaje mi nic innego tylko życzyć Ci cierpliwości i powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3194 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w sobotę zakupiłam filtr z vichy, pół roku sie za niego zabierałam dałam 54 zł ale nie żałuję ani jednaj wydanej złotówki. Najlepszy filtr jaki miałam w życiu. Po pierwsze najważniejsze - on sie wchłania!!! nic nie lepi, nie piecze, jeszcze nie wiem jak działa z atre bezpośrednio ale myślę że będzie dobrze. Także polecam. W tym tygodniu będzie ostatnia aplikacja na twarz a potem będę smarowac już tylko na plecy i dekolt. Ale nie chciałabym wszystkiego zaprzepaścić więc poszukuje co by tu na letnie miesiące wybrać. macie jakieś pomysły? kwas migdałowy czy co tam ? czego wy używacie?
![]() |
#3196 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chyba dzisiaj skończę kurację wszystkim i dam twarzy odpocząć. Tak na miesiąc. Mam jeszcze baaaaaaaaardzo dużo zaskórników zamkniętych, ale także czerwone plamy na całych policzkach. Dlatego myślę, że musi się zregenerować. Ale Atredermu nie odpuszczę! Na jesień do niego wrócę! ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba dopiero na wakacje zrobię sobie przerwę od Atre, stosuję na twarz dodatkowo serum z witaminą C, też dodatkowo chroni przed przebarwieniami
![]() |
#3198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
który dokładnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Burza_1994 a skąd kwas salicylowy, masz na myśli produkty z nim w składzie czy półprodukty na mazidłach itp... ja atre też nie odpuszczę bo to miłość ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...rsja-2012.html ![]()
![]() |
#3200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3202 | |
Raczkowanie
|
działa!!!!! Łuszczę się już 3 dni, raz więcej raz mniej. Cera stała się inna, jestem jak opalona (czerwona heheheeh) ale skóra jest inna, taka gładsza mimo, że pojawiło się kilka ropnych wykwitów to i tak wygląda to o niebo lepiej
![]() ![]() Moja mama zainteresowała się atredermem bo ma takie jakby tłuszczowe grudki pod powiekami. Nie wiem czy to jej pomoże ale jak czytałam o jego zbawiennym działaniu, to chyba coś może zdziałać i w takim wypadku. Użyczam więc mojego "eliksiru młodości" mamie hehe CHCĘ BYĆ PIĘKNA - nie trzeba iść na operację plastyczną, nie potrzeba kosztownych zabiegów, wystarczy mieć atrederm ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
pamiętam Aniu, pamiętam ![]() Moja choroba daje o sobie znać właściwie od niedawna i pewnie dlatego zostałam tak późno zdiagnozowana ale mimo tego, ze nie wiem ile mi czasu zostało nie mam zamiaru marnowac go na siedzeniu w domu bo mam "niewyjściową twarz" hehe zebrałam się, teraz terapia atre a potem w planach mam korzystanie z życia w 10000000% bez jakichkolwiek ograniczeń a co tam! ![]() Czasmi mam złe dni jak każdy chyba, czasami zapominam o prostych sprawach, dokuczają mi straszne bóle głowy ale cieszę się tym co mam a teraz- cieszy mnie złażąca ze mnie skóra hahaah to dopiero jest ciekawe ![]() Staram się nie wychodzić z domu na pełne słońce. Biegam wczesnym rankiem (między 7-8) i późnym wieczorem , tak koło 20. Od kiedy choroba mnie "uziemiła" nie pracuję, więc środek dnia wykorzystuję w pełni dla siebie, dzieci i czytaniu np. forum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A którego pharmacerisa teraz używasz? Ja wysępiłam kilka próbek takiego dla dzieci i niemowląt. Zdradziłam go z biodermą w sprayu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3204 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Rozeznanie
|
Używał ktoś tej nowości? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...gel-cream.html Pytałam o próbki w kilku aptekach, pani oczywiście zachwalała, namawiała na całe opakowanie. Zapowiada się nieźle ale teraz mam dylemat między la roche a tą emulsją matującą z vichy. I jak na złość nie ma próbek. W tak ciepłe i słoneczne dni spray z biodermy i pharmaceris dla dzieci nie do końca się sprawdza. Kuszą mnie strasznie oba te filtry ale rozsądek podpowiada mi poczekać na próbki
![]() Muszę się pochwalić pierwszymi efektami! Cera jest już dużo gładsza, zaskórników dużo mniej, zostały jakieś małe przy brodzie i trochę jeszcze na lini żuchwy- ten rejon zawsze był najgorszy. Hormony mam w porządku i mam nadzieję że teraz już będzie tylko lepiej. A czy macie moze wrażenie że cera przy używaniu atre bardziej się Wam przetłuszcza? Nie wiem czy to przez atre, czy ze względu na zmianę pogody ale chyba trochę bardziej przetłuszcza mi się buzia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3206 |
Zakorzenienie
|
Odp: Atrederm
Cherry, ale czad! Kuszace
![]() Tylko ta cena... 50zl dam za filtr, ale 70 juz niechetnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3207 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3208 | |
Raczkowanie
|
wiesz on u mnie sie wchłania całkowicie do matu, (ale ja jestem taki dziwny typ pomimo fatalnej cery nigdy się nie świece
![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...0-.html&next=1 na anthelios czaje sie jakies dwa lata, ale no nie mogę.... skąpa jestem ![]()
![]() |
#3209 |
Raczkowanie
|
U mnie nigdzie nie ma tej emulsji matującej z vichy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3210 |
Raczkowanie
|
ja kupiłam w super pharm, ale u mnie w małym mieście chyba w każdej aptece jeśli poproszę to mi dostarczą z hurtowni za 2-3 dni, nie powinni robić problemów
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.