|
|
#2011 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
Ale trafił mi się dziś komplement
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo, mój sprany czarny
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A marzyłaś o jakim? |
|
|
|
|
#2014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzieci są szczere
|
|
#2015 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tak własnie mam jjak piszesz a marze o 7nc kóry zalinkowąłam
|
|
|
#2016 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
ad 1 No co Ty, powiedziałam tylko, że jestem pewna, że sama zgubiłam i nikt mi nie ukradł
![]() ad 2 No tak, kiedyś 15 latek powiedział mi, że ładnie pachnę Uwierzyłam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli żółty/złocisty odcień będziesz niwelować popielem, to zielony efekt jest całkiem prawdopodobny. Lepiej sprawdzi się opalizujący/lodowy odcień. W numeracji popiel ma 1 po kropce/przecinku, np. 7.1, szukaj czegoś, co ma 21 po kropce/przecinku.
|
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2019 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
znalazłam tylko alfapart z firm kóre mają 7.21 tylko nie moge normalnej palety dorwac..wszystkie jakies niedorypkane ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- no ale teraz jak za 4 tyg powiecmy bede sie farbowac jak sie troche zmyje-to ten 7.21 wyjdzie mi pewnie inny na odroście a na tym pofarbowanym rudym innny ![]() pozatym nie rozumiem tego ze farbuje kolorem ton jasniejszym od swojego naturalnego a wychodzi mi ton z pół tonu ciemniejszy ![]() jak to jest wogole możłiwe? no i kwestia tego czy sam 7.21 pokryje siwe włosy?
|
|
|
#2020 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet nie zauważysz i już będzie ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
Poza tym dzieci, jak im się ktoś podoba, to nawet zdjęcie rtg pozwolą sobie zrobić bez szemrania Komplement super! ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- dziś ze spodniami: http://www.przymierzaj.pl/przymierzalnia.html
|
|
|
#2021 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2022 |
|
Wtajemniczenie
|
Łooo... u mnie wyświetlają się te zestawy, które zrobiłam wczoraj
![]() Ale nie zapisywałam żadnych. ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Pachnącego wieczorku
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz podać Polly nazwę spodni ja jednak nie znalazłam dla się odcienia spódnicy - pewnie bedzie nude nobo tak - z czernią latem nie chcę szaleć - myślę nad granatem ale nigdzie nie widziałam, zieleń dla lubiących rzucać sie w oczy lub/i rudych no i został nude - wiele blondi w szoł byznesie tak chodzi i jakoś sie zleję ze wszystkimi no ale osobiście nie wiem w końcu w jakim kolorze wyląduję |
|
|
|
|
#2024 |
|
Nindżopesz
|
Siemie zaparzasz, pewnikiem wiesz jak ale już kozieradki nie dodajesz ino mieszasz w misce z chłodną wodą i wtykasz w to włosy lub przepłukujesz. A kozieradka nadaje się w ogóle do płukania? Ja jej używam jako wcierkę na porost, jeszcze można pić/zżerać.
|
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od skóry po końce a na to szedł majonez olejowo-odżywkowy ![]() wcierać po umyciu nie dawałam rady na czystą skórę szedł jantar ale pora na przerwę Tra o Gron się chyba już zaczęła?
|
|
#2026 |
|
Nindżopesz
|
Nooo, już czeci odcinek, już obejrzałam
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. To też zależy od tego, jaki masz naturalny kolor. Jeśli ciemny, to farbą go nie rozjaśnisz. 3. To pewnie kwestia firmy, nie wypowiem się odnośnie siwych włosów, nie mam doświadczenia. |
|
|
|
|
#2029 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
odrost jest koloru mysi ciemny blont z siwymi tak około 10 % siwych ale jak to nie rozjasnie włosów farbą? przeciez normalnie sie rozjasnia o kilka tonów ![]() ja mam baze 6 i uzywam fabry 6 pomieszanej z 7 i wychodzi ciemniej ![]() zreszta-moje włosy wraz z odrostem masz w albumach w dowolnej ilosci przykładów właściwie to ja chce farbowac włosy na mój naturalny kolor-tylko w celu pozbycia sie siwych, ale zawsze wychodzi ciut za ciemny i duzo bardziej rudy, lub zółty niz naturalne..... ew chce zeby były bardziej szare...wiec wybieram kolor bardziej szary od naturalnych i wychodzi mi bardziej rudy...bez sensu, nie ogarniam juz tego
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-04-16 o 00:08 |
|
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Aaaa widzisz, bo ja myślałam, że jakiś średni brąz albo cuś. Blond można. Spróbuj farby jaśniejszej o 1-2 tony. Btw, farbujesz profesjonalnymi, nie drogeryjnymi? Bo w przypadku drogeryjnych jest to tym bardziej wskazane, one lubią wychodzić ciemniej. Btw, obie farby, tj. 6 i 7 mają ten sam odcień? 3. Znalazłam tylko logo i plaże
|
|
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest chemia - ja nie kumam czemu i po czemu ale jak mi piszą, że tak jest i basta i to siew praktyce sprawdza że zimne wychodzo ciepłe to ja w to wierze i nei robię juz tak ponownie to może linczek - to niby o blondach ale zakładam ze budowa cepa nie jest aż tak skomplikowana i w brązach sie nie rózni - wszak brąz to chyba odmiana czerwonych barw http://kokardka-mysi.blogspot.com/20...nd-zoknie.html Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-16 o 00:38 |
|
|
|
|
#2032 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() farbuje profesjonalnymi tylko-po drogeryjnych byłam całkiem rudo-czarna niezaleznie od wybranego odcienia blondu ![]() farby 6i 7 nie maja tego samego odcienia- 6NN i 7.01 dodaje 6 NN bo tak piszo ze do farbowania siwych trzeba zawsze domieszac naturalsowego odcienia, bo popielate nie łapio siwych co do koloru odrastu i reszty-to dotyczczas spierało sie do tego samego poziomu, tylko ze odrost był szaro siwy, a reszta rudawa Cytat:
no topra-ale po so produkujo takie farby i robią do nich wzorniki na kórych one są pokazane tak jak nie wychodzą? ![]() ale pinia mnie przekonała ze ten 7.21 bedzie dobry do farbowania zmytego koloru-tylko czemu oni piszą ze to nie jest normalny odcien, tylko techniczny? ![]() . teraz tylko trza wykminic co dac na odrost zeby wyszło to samo-wg mnie to niewykonalne
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-04-16 o 00:44 |
||
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no mówiłam że dobrze gada zgodnie z tym co przeczytałam - a relacja odrost i reszta jest dla mnie po dziś dzień posiadając wiedzę o tych barwnikach tak samo awykonalna w moim pojmowaniu, nieosiągalna tak że I'm with you dla mnie taka ekwilibrystyka jaką Pin uprawia na włosacvh jest hardcorem - nie mam odwagi |
|
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2035 | |||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. dasz radę Cytat:
2. ![]() 3.zazdraszczam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2. ![]() Cytat:
takie komplementy są najfajniejsze , bo absolutnie szczere ![]() Drogi Baru , świeci słońce Ale rano znowu miałam trzy stopnie tylko ![]() Dla Pini ad sinupret snów - przyśniło mi się dziś , że zostałam papieżem normalne , legalnie , w świetle prawa wybrali mnie papieżem , i miałam obstawę z dwóch zakonnic-ochroniarzy w średnim wieku w białych habitach , i do jednej z nich mówiłam siostro Marysiu , i do tego miałam straszliwe , ogromne , nierówne i trawiastozielone tipsy zalepiające mi całe końce palców ![]() i pamiętam jeszcze że miałam mnóstwo jakichć dziwnych ciuchów rzekomo papieskich , a szukałam szlafroka , który miał być obowiązkowo biały , i rzeczywiście cos takiego tez bylo , ale miało całe rękawy od góry do dołu poprzewiązywane wstążeczkami z kokardkami
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-04-16 o 09:39 |
|||||||
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
znad czarnej kawy ![]() do 6 nie mogłam zasnąć, a oczy mnie bolały i łzawiły i nie mogłam nawet poczytać. a zaraz muszę się zebrać i wszystkie okna umyć włosów i aparatu już całkiem nie ogarniam, dokopałam się do rawów, ustawiłam biel i wyszedł blont. naocznie w słońcu jest pomarańczowy a w sztucznym brąz z rudym ![]() mam zdecydować: Stonhendge i Salisbury czy Bath? to jest chyba jakieś podchwytliwe pytanie
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?kurde mi się śniło wyjmowanie zębów i odkrycie próchna i plułam robakami bosz i kościoły no masssssakra strach się bać
|
|
|
|
|
#2038 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Stonehenge stoi se okolone sznurkiem, wliźć nie można, efektu specjalnego nie robi. Salisbury z tego co widziałam przez okna autokaru ma uroczy kościół i cmentarz i tyle... Ale chyba mylę miasteczka, mi chodzi o takie małe w okolicach Stonehenge też kończące się na -bury ![]() EDIT: ofkors, że pomyliłam z Amesbury, to ichniejszy kościółek z cmentarzem http://farm2.staticflickr.com/1016/5...484b70fe_z.jpg Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-04-16 o 10:56 |
|
|
|
|
#2039 | ||
|
Zakorzenienie
|
fajnie
![]() Cytat:
ja od 2 tygodni tylko leżę albo siedzę i już mi sie chyba spłaszczyła doopa od tego ![]() Cytat:
U mnie takie piękne słońce że chyba przed lekarzem dzisiejszym sie pójdę powietrzyć na jakąś ławkę, bo aż szkoda tej wiosny
|
||
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uu... a jak oglądałam dokument o współczesnych druidach, to jeden sobie tam siedział i grał na harfie ![]() tak myślałam, że coś się za tym kryje ![]() w Salisbury jest katedra, w sumie o okoliczne nie problem zahaczyć dostałam od babci 100-kę zamiast kwiatka ![]() nie wydam na włosy, nie wydam na włosy... olej mi potrzebny i chyba jakaś odżywka nowa...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

- a co jak to będzie za 5 lat albo dłużej - mogę się nie doczekać a stwierdziłam, że nie chcę zostać sama jak palec
nawet nie zauważysz i już będzie 
dasz radę 

bosz i kościoły no masssssakra strach się bać