|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
Zapisałam się na terapię laserem http://www.epilspa.pl/Usuwanie-tradziku,38.html#content
Stara pupa ze a cera fatalna. Chce spróbowac. Niestety, ale potrzeba około 6 zabiegów raz w tygodniu, a każdy stówkę kosztuje. Jak patrzycie na składy to pewnie widziałyście, że w mięsie mielonym,to tego mięsa często mało jest, a reszta to soja,woda i zagęstniki. Moi rodzice psu kupują mięso mielone, co ma 30% mięsa. Lepiej samemu zmielić
|
|
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3873 |
|
Zadomowienie
|
A ja tyje, tyje i tyje... i nie wiem co robie zle- troche pogrzeszyłam, ale nie jakos okropnie przed @. Oczywiscie na wage nie stawałam tylko sie pomierzylam i w sumie lada moment wracam do punktu wyjsciowego. Ciekawe jak tam na wadze czy tak samo... co ja robie zle? Czy to wszystko od siedzenia? Nie chce przez mature stać się wielorybem....
|
|
|
|
#3874 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, do punktu wyjściowego, czyli? Tak szybko by Ci wszystko nie wróciło...
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- neyra, kocham gulasz
|
#3876 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3877 |
|
Zadomowienie
|
Kretko czyli do tego od czego ogolnie zaczęłam się ogarniac czyli 69kg.
Chyba wszystko przez brak ćwiczen- rozflaczała jestem i w ogole. Wymiary już prawie takie są.... w udzie doszło +2, w pasie to prawie jestem przy początku, a zrzuciłam 10cm! W boczkach ze 4, choc juz wolałam nie sprawdzac, zeby się nie dołowac... No nie wydaje mi się, zebym aż tak zle jadła. Czy to mozliwe, ze rozwaliłam sobie metabolizm przez to, ze tak ostro ciełam kalorie na początku? Jezu! Jaki to człowiek głupi był! |
|
|
|
#3878 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po laserze bedziesz wygladac pieknie a jak ty robisz nutelle ze blender ci potrzebny? haha trzeba porozklejac po calym domu zeby nawet z lodowki wyskakiwalo
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
A w pojemniczek?
Cytat:
|
|
#3881 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kondycja coraz lepsza A te tabletki to "men... " coś tam ??? ![]() I jak wyszedł ??? A wiecie że mi przysłali nowy ![]() Bo tamten odesłałam... ![]() Nie przeszłaś na zła stronę mocy ptasiego mleczka - brawo !!! ![]() ![]() No źli ludzie, źli.... Przecież szynka kulka z biedy jest the best ![]() Jadłospis urozmaicony Ja dziś prawie nic nie zjadłam... owsiankę, banana i zapiekankę z mięsa mielonego + trochę tego makaronu pełnoziarnistego... Teraz mam 39 stopni gorączki... ![]() Pocę się strasznie, cala mokra jestem.... Idę zaraz spać |
|
|
|
|
#3883 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2013-04-15 o 22:43 |
|
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czasem i z pięć do pracy biorę
|
|
|
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tak zachwalacie tę szynkę yto się jutro chyba do biedry przejdę[o ile zdążę przeczytać sierotkę marysię do 14 i muszę wreszcie po hh iść bo dziś już nie zdążyłam wyleż się w łóżku żeby gorączka przeszła.zdrowia dużo;*
drożdże part 5 od 10.11.13r. waga max-103,2kg SBDiet 19.10.13r teraz-88,8kg wzrost 172cm Edytowane przez zielonamorelka Czas edycji: 2013-04-15 o 22:47 |
|
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw przysłali zepsutą część, tą co mi nie działała i zadzwoniłam do nich i ich lekko mówiąc "skrzyczałam", że badziewie przysłali i po tym przysłali kuriera po cały mój ten zepsuty blender, a sami wysłali mi nowy - także masło orzechowe już jest
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() Szynka kulka jest naprawdę dobra i chudziutka Dzięki kochana ![]() A wiecie że w biedrze do 17 podajże są cycki za trochę ponad 11 zł ![]() Także korzystajcie |
|
|
|
|
#3887 |
|
Zadomowienie
|
Kretko no tak od 2-3tyg odpuscilam dietowanie...
Sama nie wiem
|
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
serio hehe to chyba pójdę dopiero po zajęciach na zakupy[ale te cycki to chyba nie codziennie tylko jak są już "starsze"??]
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Eee tam, nie ma czegoś takiego jak za dużo pojemniczków
A mizeria pasuje idealnie do gulaszu! Przemyśl to Jeszcze jeden mały pojemniczek Cię nie zbawi ![]() Cytat:
Żebyś jutro się już lepiej czuła
|
|
#3890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Normalne cyce tylko promocja jest od dziś czyli od 15 do 17.04 Cytat:
![]() Obym jutro się lepiej czuła... ![]() |
||
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
2-3 tygodnie to za mało, żeby przytyć wszystko co się schudło
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3893 | |||||
|
Raczkowanie
|
Ehe, no to ja po drzemce. Jestem GŁODNA. I co teraz?
![]() Neyra, czytam Cię i czytam i... mięsa mi się chce. No ja też! W pierwszej chwili to myślałam, że zniszczyłam wszechświat, poszedł dym, coś trzasnęło i zgasły wszystkie światła. Z ulgą zarejestrowałam głosy żywych sąsiadów. Promavika pozostanie moją jedyną opcją, jak na razie. Ale w sumie to taki słaby blender był, za punkty z Carrefoura. Teraz wjedzie jakiś ze średniej półki chociaż, coby dawał radę marchewce... Wy tak świeżo po zakupach, coś polecacie na przykład?Cytat:
Cytat:
Wydaje mi się, że nauczyciele to robią, żebyście na maturze byli w stanie użyć przykładów wspomagających w trafny sposób. Słabe może jest to, że używają metod łopatologicznych, ale oni naprawdę nie robią tego dla spełnienia swoich sadystycznych chcic. A nawet jeśli, to z jajek ja polecam zrobić jajecznicę (jestem godnagłodnagłodna). Jeśli chodzi o oceny, to w perspektywie matury są one chyba nieco mniej ważne? ![]() Cytat:
![]() Mam to samo z kolorami. Jeszcze miłuję takie ciemne i zdecydowane połączenia, bordowy, butelkowa zieleń, wszelkie grafity i brudne barwy. Szczytem mojego kolorowego szaleństwa jest dzień dzisiejszy, gdzie mam kolorową plamę bluzki, taką oczo☠☠☠ną, i całą resztę czarną. Lubię. I jak się zaprzecza odpowiednio silnie, to słońce się go nie czepia. ![]() Cytat:
Mogę poprosić o każdy rodzaj mięsa do zmielenia? Jak drób, to jaki i z czego? Nie jadłam mielonych dobre pół roku, a naprawdę mam chętkę na mięcho. Będziesz moim mielonym ekspertem. ![]() Cytat:
2 banany, awokado, 2 łyżki kakao, garść orzechów. Wychodzi taki piękny kremik. Jak się ma blender. ![]() I co teraz? Jeść, siadać do nauki, spać? Ochotę mam tyko na pierwsze, powinnam robić drugie, więc chyba skorzystam z trzeciego.
|
|||||
|
|
|
#3894 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Owsianka zaliczona, stopa boli mnie tak, że kuśtykam powoli i smaruję Fastum. Z cwiczeń nici póki co. Content, ja mam blender braun, super jest, ale z zestawem różnych przystawek kosztował 300zł. Najważniejsza jest moc, te najtańsze zaczynają się już od 100W, ale takim to można gotowaną marchewkę zblendować co najwyżej. Moim zdaniem nie ma sensu brać mniej niż 500W, wtedy i orzechom podoła Mieso mielone można zrobić z fileta drobiowego, z łopatki wieprzowej, ja blenderem robiłam sobie ![]() Jednak też uważam, ze wieprzowina zdrowa nie jest, rzadko ją jem, ale te kurczaki sklepowe to też szału nie ma. Czasem kupuję szczęśliwe kurczaki jak są u mnie w sklepie ![]() Kala, jak dziś samopoczucie? Mam nadzieję, że lepiej ![]() Neyra, najlepszy przekaz, to prosty przekaz A nie możesz wziąć ogórka i szybko go w pracy pokroić i zalać jogurtem?---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Neyra, szokuje mnie twój jadłospis, jakbyś mogła, to chyba tylko daniami obiadowymi byś się żywiła Od rana gulasz, spaghetti, mielone. Ja to muszę łagodnie, owsianka, jogurt, a potem się rozkręcam
|
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ale mnie dzis boli dupa
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#3896 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3897 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pier...
Teraz Wam opowiem SPOKOJNIE historie o tym jacy ludzie sa tu nienormalni. (ubiore w ladne slowa) Wstaje, patrze na tel, nieodebrane polaczenie od agencji, dla ktorej pracowalam dlugo i dla ktorej czasami pracuje (wiecie) Wiecie o ktorej?? O 2 w nocy !!! Wiec sie tak wkur... i pisze do debila czy moze mi wyjasnic dlaczego do mnie dzwonil o 2 w nocy?? a on do mnie, ze chcial zebym przyszla do pracy... Moj rozum tego nie ogarnia ![]() Napisalam mu, ze normalni ludzie spia i nie zycze sobie takich telefonow, ze myslal, ze sie obudze i przyjde czy jaki ch?? ![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- boli mnie dupka od tego siodelka okrutnego dzis na pewno nie pojezdze
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#3899 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Guten Morgen własnie seee wstałam a moglam spać dalej to mi sie juz niechce![]() pierwsze co to musiałam do łazienki.. wczoraj przegłam....bo przez dzien zjadłam sniadanie owsianke i grejfruta a obiad dopiero o 19 i byłam ciagle głodna musze sie opanowac bo faktycznie waga stanie na amen![]() teraz ogladam moich ulubionych prowadzących w DDTV a zaraz zabieram sie za śniadanko musze poczekac az mi chlebek sie odmrozi ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- wogole to Ewka na FB fajnego posta dodała nie wiem czy każda z was to widziała a że naprawde ciekawy to chce wam skopiować...teraz wiem dlaczego ja czesto jestem spuchnieta Bo mało wody pije... ![]() czasem wogole ...sama kawa i herbety to zamała... Zatrzymywanie wody w organizmie Jeśli masz wrażenie, ze twój organizm gromadzi wodę, to musisz paradoksalnie pić jej więcej. To typowy objaw odwodnienia. Jeśli nie dostarczamy organizmowi odpowiedniego nawodnienia, organizm zatrzymuje wodę w organizmie, aby dalej się nie odwadniać. Dodatkowo odwodnieniu towarzyszy koncentracja w organizmie nadmiernej ilości sodu, który trzeba wypłukać. Woda, która została zatrzymana w naszym organizmie niestety zawiera mnóstwo toksyn i metabolitów, których organizm nie może się pozbyć, stąd złe samopoczucie, zmęczenie, opuchnięcia, brak energii do ćwiczeń i podczas nich. Doskonałymi napojami do usuwania nadmiaru sodu są soki warzywne ze względu na wysoką zawartość potasu, który równoważy sód, a także rozliczne herbatki ziołowe np. pokrzywa. Na nadmiar wody znakomicie działa witamina B6. Zatrzymywanie wody w organizmie może często towarzyszyć licznym schorzeniom (chorobom serca, nerek lub zaburzeń hormonalnych np. niedoczynność tarczycy). Pamiętajmy odwodnienie jest niebezpieczne dla naszego organizmu: zmniejsza siłę mięśni, prędkość, wytrzymałość, energię, a także zwiększa ryzyko urazu. Osoby ćwiczące nie mogą do niego dopuścić. Powinny nawadniać się przed, podczas i po treningu. Jeśli ćwiczenia trwają do godziny wystarczy woda zmineralizowana, przy aktywności powyżej godziny sięgamy po napoje wzbogacone w odpowiednia dawkę węglowodanów 4-8% i sodu 0,5-0,7g Na+/L.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

:

Przecież szynka kulka z biedy jest the best 
Żebyś jutro się już lepiej czuła