Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.11 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-16, 10:27   #121
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Dzień dobry!
Domi, świetna robota z nowym wątkiem, dziękujemy )

Z zeszłego wątku - Perse ja też zawsze jestem niedobalsamowana, teraz kupiłam balsam Neutrogeny regenerujący (czerwona etykietka) i sucha skóra na nogach zminiła się w normalną po 2 dniach stosowania. Miałam problem z wrastaniem włosów po goleniu na łydkach i problem był takiego stopnia, że miałam ropne zmiany i straszne blizny po dłubaniu, a odkąd używam tego balsamu nic mi się nie dzieje, nogi wygojone

Dziś Filip o 3 mnie tak kopał, że wzięłam rękę męża na brzuch, to ten się zdziwił, że taki maluch jest w stanie tak mocno kopać
No i tak kopał pół nocy i właśnie wstał :P a czytałam, że na tym etapie dzieci śpią po 20 h/dobę... taaaa... Wychodzi na to,że w dzień będę zajmować się domem i mężem, a w nocy synem
Lecę nadrabiać dalej.

Rockyyy! Czekamy na Ciebie dziś Super, że wychodzisz!

I trzymam kciuki za wizyty

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:29   #122
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
dotka jutro wizytuję o 18:30, a Ty?

zboczuchy z lodzikami z Was
ja o 11.20 ale rano jeszcze lece na badania do endo.. pozniej z tz do endo wiec bede dopiero pewnie pod wieczor.. albo miedzy czasie z kads wam napisze co i jak po wizycie wiec prosze TRZYMAJTA KCIUKI!

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
ja sie tym traktuje od samego poczatku. mam balsam i masło w takim plaskim sloiku.
dodatkowo od jakiegos czasu bio oil i arganowy.
moj brzuch jeszcze sie trzyma kupy dodam, ze mialam w talii 80 a teraz mam 110

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

za mna też od jakiegoś czasu chodzą lody, ale nie mogę
hm.. a mozna to gdzies kupić w aptece stacjonarnej? ile placilas?
Cytat:
no i masz Ci babo.. Mam ochotę na loda

PRZEZ WAS!!!!!!

Shestiger: czekamy na info

a tak w ogóle chciałam Wam powiedzieć, że dzisiaj spałam w dresach Tżta takich wielkich bo... nic z moich na moje d*psko nie pasuje co by było wygodne do spania
ja to spie w majteczkach ( bo wszystko inne mnie gniecie do spania) i bokserce ktora jest do polowy pepka hahahah chodze w niej a jak ide spac to podwyzszam pod cyce i tak spie :P
Cytat:
ja się nastrajam na piątkowe 75 g, wrrrrr
ale w czwartek zrobię profil dobowy najpierw.
Smacznego...

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:36   #123
czarownica1
Zakorzenienie

Dotkaaa, pisałam już parę postów wyżej, ale powtórze
apteka najpierw stacjonarna, akurat promocja, a teraz apteka gemini (odkryta niedawno przez moją siostrę), można też na all.
W gemini brałam zapas witamin femibion 2 i przesyłka tańsza, bo to była paczka zbiorcza.
Bio oil tez w gemini - tanszy niz na all i w aptekach
arganowy na all ale musiałabym odnaleźć u kogo (zreszta sprzedawca polecany tu już nie pamiętam, którą z Was).

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

a no i tak sobie myślę, że więcej daje jednak to masło w płaskim słoiczku dla ciężarnych, niż balsam.
A no i jeszcze miałam do cyców krem palmersa ale kupiłam jak się skonczył perfect mame z kapustą.
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:37   #124
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Z zeszłego wątku - Perse ja też zawsze jestem niedobalsamowana, teraz kupiłam balsam Neutrogeny regenerujący (czerwona etykietka) i sucha skóra na nogach zminiła się w normalną po 2 dniach stosowania. Miałam problem z wrastaniem włosów po goleniu na łydkach i problem był takiego stopnia, że miałam ropne zmiany i straszne blizny po dłubaniu, a odkąd używam tego balsamu nic mi się nie dzieje, nogi wygojone

Dziś Filip o 3 mnie tak kopał, że wzięłam rękę męża na brzuch, to ten się zdziwił, że taki maluch jest w stanie tak mocno kopać
No i tak kopał pół nocy i właśnie wstał :P a czytałam, że na tym etapie dzieci śpią po 20 h/dobę... taaaa... Wychodzi na to,że w dzień będę zajmować się domem i mężem, a w nocy synem
Lecę nadrabiać dalej.
Tata już był i wybył, więc zaraz się zbieram i oblukam co i jak w drogerii. Choć niedawno kupiłam nowego Garniera (taki zielony), to jednak on jest bardzo powierzchniowy :/ Szybko się wchłania, ale też efekt nie pozostaje na długo :/

A mój kochany maluszek śpi z mamusią całą noc Kopie rano, wieczorem, jak mu się podoba, ale w nocy śpi i budzi się ze mną nad ranem, czasem wcześniej czasem później
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:38   #125
enlevee
Zakorzenienie

o jaaaaaaaaaaaa Cie, moje małe przyjdzie na świat mniej więcej za 3 msc, ale to zleciało już za 3 msc to nie ja będę najważniejsza w całym domu tylko On.. i nie będę mogła marudzić bo on i tak będzie bardziej ode mnie I tak samo z płakaniem !

Teraz to do mnie dotarło, jak zwykle w czas
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:42   #126
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
o jaaaaaaaaaaaa Cie, moje małe przyjdzie na świat mniej więcej za 3 msc, ale to zleciało już za 3 msc to nie ja będę najważniejsza w całym domu tylko On.. i nie będę mogła marudzić bo on i tak będzie bardziej ode mnie I tak samo z płakaniem !

Spoko, mnie też to przeraża :P Szczególnie, że jeszcze przede mną wizja 1,5 miesiąca remontu i dopiero wtedy wyprawka oby Fi siedział grzecznie w brzuchu chociaż do połowy lipca, bo się nie wyrobimy!

Filipiśko

Stary 2013-04-16, 10:43   #127
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:

Oj leci leci Moja mama stwierdziła ostatnio, że do niej to dotarło dopiero jak wózek zobaczyła. Że to tuż tuż.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:43   #128
fiazo
Zakorzenienie

ide trochę poleżeć, starczy kompa na parę godzin

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:44   #129
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
a tak w ogóle chciałam Wam powiedzieć, że dzisiaj spałam w dresach Tżta takich wielkich bo... nic z moich na moje d*psko nie pasuje co by było wygodne do spania
Ja zakupiłam spodnie dresowe polecane tu na forum. Bardzo wygodne są

Cytat:
kupowałam najpierw w aptece u siebie, była jakaś promocja.
cenowo wychodziły jak na all, ale tu dochodzi przesyłka.
Teraz siostra kupowała mi w aptece netowej Gemini. Cenowo się opłacało bo jeszcze brałam witaminy femibion 2 (45 zł op.) i bio oil tanszy niz na all i w aptekach. No i miałyśmy bezpłatną przesyłkę bo to było zamówienie zbiorcze bodajże na 500 zł (kilka osob). Przesyłka bezpłatna jest od 200 zł.[COLOR="Silver"]
Femibion tylko 45 zł? Ja płaciłam u nas w lokalnej aptece 66 zł, a w taniej 55
Podeślij linka.

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
W tym szpitalu nie zabierają w ogóle dzieci od matki. W każdej sali jest wanienka, waga, przewijak i położna wszystko z dzieckiem robi w obecności matki. Dziecko ma swoje łóżeczko na kółeczkach i może tam spać albo w łóżku z matką. Pediatra chodzi 2xdziennie i bada dzieci. MM podają dopiero jak dziennie waga spada o 10% wagi urodzeniowej.
Może jestem wyrodną matką, ale wolałabym żebym dzieckiem zajmowała się od 2 doby. Po pierwszym porodzie byłam tak wypompowana, że nie miałam siły wstawać do dziecka i jedyne o czym marzyłam to żeby się wyspać. Do tego wiadomo że spać się nie może sprawdzając czy napewno wszystko z dzieckiem jest OK.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40333606]
A mój kochany maluszek śpi z mamusią całą noc Kopie rano, wieczorem, jak mu się podoba, ale w nocy śpi i budzi się ze mną nad ranem, czasem wcześniej czasem później [/QUOTE]

U mnie tak samo

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:44   #130
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość

Spoko, mnie też to przeraża :P Szczególnie, że jeszcze przede mną wizja 1,5 miesiąca remontu i dopiero wtedy wyprawka oby Fi siedział grzecznie w brzuchu chociaż do połowy lipca, bo się nie wyrobimy!
Ja za wyprawkę (i to taką mega podstawową, raczej rzeczy do szpitala) najwcześniej biorę się w połowie-końcówce maja. Do tego czasu Artuś też musi być grzeczny.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:49   #131
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Może jestem wyrodną matką, ale wolałabym żebym dzieckiem zajmowała się od 2 doby. Po pierwszym porodzie byłam tak wypompowana, że nie miałam siły wstawać do dziecka i jedyne o czym marzyłam to żeby się wyspać. Do tego wiadomo że spać się nie może sprawdzając czy napewno wszystko z dzieckiem jest OK.
Też o tym myślałam, ale doszłam do wniosku, że te kilkadziesiąt kobiet, które były na salach dało radę, to ja też dam A położnych jest tam cały czas kilkanaście i podobno można prosić o pomoc. TŻ będzie siedział cały dzień i pilnował dziecka, a ja będę spać w tym czasie
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:50   #132
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
no i masz Ci babo.. Mam ochotę na loda

PRZEZ WAS!!!!!!

Shestiger: czekamy na info

a ja własnei dostałam loda bo kolega ma dziś urodziny
Normalnie czytał w Waszych myślach

Dziewczyny mam propozycję pójścia jutro na koncert ...czy myslicie, ze jak siąde daleko od sceny to dzidziowi dudnienie bedzie przeszkadzało?
Można wogole chodzic w naszym stanie na takie imprezy?

28.07.2013r.

Edytowane przez madi82
Czas edycji: 2013-04-16 o 11:05
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:52   #133
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
Pozdrowienia z Krakowa ja tylko na sekunde jak będę miała neta to wam wszystko napisze
Pisz pisz

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40333752]Ja za wyprawkę (i to taką mega podstawową, raczej rzeczy do szpitala) najwcześniej biorę się w połowie-końcówce maja. Do tego czasu Artuś też musi być grzeczny.[/QUOTE]

A myslalam, ze tylko ja torby nie mam jeszcze tzn. mam 3 koszulki wyprane i wyprasowane, miekki szlafroczek wyprany i zlozony, klapki prysznicowe, tenisowki-czeszki zamiast kapci, i to by bylo na tyle

UDALO MI SIE SKRECIC PRZEWIJACZEK-WANIENKE SAMODZIELNIE!!! - jakbym czekala, az maz to zrobi, to bym sie moze doczekala po porodzie Jest cudny, ciemny orzech plus biala miekka wysciolka i podwieszane na szelkach dwie plocienne impregnowane poleczki jasne gdzies tylko posialam jedna nakladke z kapturkiem i musze dokupic. Zrobie Wam foteczki za chwile jak odsapne
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:53   #134
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

dzień dobry)

No to od dzisiaj zaczynam odsypianie i odpoczywanie wczoraj jak padłam po wizycie to dopiero chwilę temu się obudziłam...

Rocky: super że wychodzisz!

Oliath: kurde fajneee.. ale ja mam 37

Perse: współczuję ze skrzynką, niby nic a kłopot się porządny z tego robi. I dużo zdrówka dla kociaka.

Magdalenne: wygląda ta porodówka naprawdę nieźle.

Neni: a lekarz w I trymestrze nie potrafił dziadostwa zdiagnozować? byłaś u dermatologa?

Envl: niech psiakowi łapka się goi. DO mnie chyba tak wczoraj na wizycie dość poważnie dotarło, bo po usg lekarz stwierdził to ułożenie głową w dół i to dość niskie (zanim sprawdził szyjke) i stwierdził że czas odpoczywać bo przydałoby się jeszcze jakies 4-6 tygodnie małego ponosić w brzuszku. TO za chwile!:P od wczoraj mi to siedzi w głowie... jak sie obudzilam to się rozejrzałam po sypialni i daleko w polu jesteśmy z przygotowaniami.. meble nie zjechały (ciężko nam zgrać transport i klucznika od miejsca skąd mamy je zabrać).. ciuszki porozkładane.. ale tylko bałagan robią bo nie mam gdzie ich włożyć. Dalej Orbitrek w sypialni stoi... torby do szpitala są nadal na papierze...eh...

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:57   #135
kooocur
Zakorzenienie

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:59   #136
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

aaa co do balsamu, ja używam garniera 7 dni nawilzanie i do mojej skory jest super, dlugo trzyma skórę naprawdę ładnie nawilżoną

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-04-16, 11:07   #137
mela1234
Zakorzenienie

Tak piszecie o tych wyprawkach, a ja też przecież w polu. 3,5 mca a ja mam minimun i to wcale nie to niezbędne, bo kosmetyków zero, ciuszków jak na lekarstwo.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 11:07   #138
Katerine2
Raczkowanie

Dziewczynki trzymam kciuki za wasze wizyty : kciuki:

A ja jutro wizytuje 0 17:40.

Internet mi sie dzis zawiesil...dzwonilam na infolinie i nie dalo rady naprawic i wlasnie otrzymalam sms na tel kom ze zgloszenie zostalo przyjete, a obecnie korzystam z wpinanego z plusa - ktory ma taka predkosc ze plakac sie chce ale chociaz poczytac moge...kupilam go prawie dwa lata temu bo mi tesc na dole routera odlaczal - ot tak zebym za duzo na kompie nie siedziala... A teraz nie odlacza ale zamyka dom na klucz i jak cos sie dzieje to nie moge zresetowac bo nie mam jak tam wejsc . Mam nadzieje ze naprawia na odleglosc bo jakby przyjechali to klamke pocalujemy..
Katerine2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 11:12   #139
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Witam dziewuszki

Powrocilam wlasnie z zakupow w dwoch lumpkach, alez obkupilam mlodego

Teraz lece wstawic pranko. Buzia.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 11:15   #140
skylie
Wtajemniczenie

U mnie wyprawka, ciuszki, walizka czy nawet lista rzeczy niezbędnych jeszcze w proszku Do tego nie mogę się wziąć za przejrzenie ciuszków po Wojtku, żeby wiedzieć czego mi brakuje

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 11:16   #141
ita83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Witam dziewuszki

dawaj foty zdobyczy
Stary 2013-04-16, 11:22   #142
sarna405
Zadomowienie

cześć gaduły
i już nowy wątek...ja robię zupkę jarzynową a potem na Wrocław do Reumatologa...jak mi się nie chce...
Jestem szczupłą dopiero 5 miesiąc a ja się strasznie męcze macie tak? odprowadziłam synka do szkoły i wszystko z ruchami Żółwia gdzie ja zawsze prawie biegałam tak szybko chodziłam a teraz się tak mecze.
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 11:23   #143
mela1234
Zakorzenienie

Czy któraś ma Windowsa 7 i komp po ostatniej aktualizacji wam się spowolnił, albo coś inaczej działa? Tu jest info http://tech.wp.pl/kat,130048,title,U...wiadomosc.html
A tu co trzeba zrobić http://support.microsoft.com/kb/2839011
Pikuś łatwizna.
Stary 2013-04-16, 11:24   #144
madi82
Zakorzenienie

Mela to gdzies koło Ciebie....

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,tit...06bb&_ticrsn=3

28.07.2013r.
Stary 2013-04-16, 11:27   #145
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Dość blisko, do gina do Pabianic jeżdże (15 km), mam RMF włączony, ale jakoś mi chyba umknęła ta wiadomość.

Pomidorówka już dochodzi, ja zaraz dopieszczę kawałeczek ściany domestosem (wilgoć) i lecę dalej na dwór. Może zrobię psu wątpliwą przyjemność i go obetnę...
Stary 2013-04-16, 11:32   #146
malaczarnakejt
Zakorzenienie

lecę poprasować, bo jak siedzę to mi Fi ładuje kopniaki w wątrobę...
A zapraszam na bloga jak macie ochotę

www.280dni.com

Filipiśko

Stary 2013-04-16, 11:37   #147
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry witam się w nowym wątku
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40333606]Tata już był i wybył, więc zaraz się zbieram i oblukam co i jak w drogerii. Choć niedawno kupiłam nowego Garniera (taki zielony), to jednak on jest bardzo powierzchniowy :/ Szybko się wchłania, ale też efekt nie pozostaje na długo :/

A mój kochany maluszek śpi z mamusią całą noc Kopie rano, wieczorem, jak mu się podoba, ale w nocy śpi i budzi się ze mną nad ranem, czasem wcześniej czasem później [/QUOTE]
mój też śpi całą noc, czasami jak się w nocy obudzę na siku to czuję, że pokopuje ale to na tyle lekko, że mi nie przeszkadza i idę dalej spać

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
a ja własnei dostałam loda bo kolega ma dziś urodziny
Normalnie czytał w Waszych myślach

Dziewczyny mam propozycję pójścia jutro na koncert ...czy myslicie, ze jak siąde daleko od sceny to dzidziowi dudnienie bedzie przeszkadzało?
wydaje mi się, że można, jak nie będziesz pogować w szalejącym tłumie pod sceną tylko siedzieć grzecznie z dala od tłumu to nic maluszkowi nie bedzie, a wręcz bedzie miał nowe przeżycie
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość

UDALO MI SIE SKRECIC PRZEWIJACZEK-WANIENKE SAMODZIELNIE!!! - jakbym czekala, az maz to zrobi, to bym sie moze doczekala po porodzie Jest cudny, ciemny orzech plus biala miekka wysciolka i podwieszane na szelkach dwie plocienne impregnowane poleczki jasne gdzies tylko posialam jedna nakladke z kapturkiem i musze dokupic. Zrobie Wam foteczki za chwile jak odsapne
zdolniacha z Ciebie
Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Witam dziewuszki

pokazuj foty

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Czy któraś ma Windowsa 7 i komp po ostatniej aktualizacji wam się spowolnił, albo coś inaczej działa? Tu jest info http://tech.wp.pl/kat,130048,title,U...wiadomosc.html
A tu co trzeba zrobić http://support.microsoft.com/kb/2839011
Pikuś łatwizna.
ja mam Win 7 ale nie zauważyłam na szczęście jakiś zmian na gorsze

Cytat:
kupowałam najpierw w aptece u siebie, była jakaś promocja.
cenowo wychodziły jak na all, ale tu dochodzi przesyłka.
Teraz siostra kupowała mi w aptece netowej Gemini. Cenowo się opłacało bo jeszcze brałam witaminy femibion 2 (45 zł op.) i bio oil tanszy niz na all i w aptekach. No i miałyśmy bezpłatną przesyłkę bo to było zamówienie zbiorcze bodajże na 500 zł (kilka osob). Przesyłka bezpłatna jest od 200 zł.

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

to się opłacał zakup, ja ze wzgledu na cenę zrezygnowałam z Femibionu, jak zaczęłam porównywać skład to stwierdziłam, że nie jest wcale rewelacyjny bo niektórych rzeczy jak magnez, żelazo nie ma. Teraz kupiłam Centrum dla ciężarnych, zobaczymy jakie po tym będę miała wyniki

byłam na rynku, pogoda śliczna. Dzisiaj na obiad pomidorówka bo mam mega ochotę i placki ziemniaczane

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 11:41   #148
czarownica1
Zakorzenienie

Skylie
http://www. aptekagemini.pl/search?st_search[search]=femibion+2&st_search[and_search]=1&st_search[detail]=
usuń spacje przed "apteka"
teraz 49, a siostra jeszcze się załapała na 45.

Enlevee, nie martw się, ja też w strachu. Tyle rzeczy do ogarnięcia, Tż ma pilne zlecenie więc początek remontu się przesuwa, w mojej pracy kilka tematów niezakończonych i nie wiem kiedy ja to zrobię. Poza tym myśli czy podołam itd itp...
Dobrze, że wyprawkę dla siebie i Synka mam prawie na ukończeniu, wozek jest, łózeczka nie ma... dobra koniec bo doła zaliczę
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 11:43   #149
madi82
Zakorzenienie

Ponawiam pytanie...

28.07.2013r.
Stary 2013-04-16, 11:45   #150
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Tak piszecie o tych wyprawkach, a ja też przecież w polu. 3,5 mca a ja mam minimun i to wcale nie to niezbędne, bo kosmetyków zero, ciuszków jak na lekarstwo.
nie przejmuj się, u mnie teoretycznie 2 miesiące z lekkim haczykiem a wyprawka, torby w bardzo dużym stopniu na papierze (a raczej liście w excelu).

Galeria pazurkowa:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości