Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-16, 10:27   #4351
docik10
Zakorzenienie

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
My sie w tym roku tez nigdzie nie wybieramy za granice itp
mamy w planach, spływ dunajcem
Wrocławskie zoo

i może coś gdzieś jeszcze na weekend
Byłam Jest naprawdę fajne, jeszcze taka super pogodę mieliśmy byłam z kumplem, jego siostrą i jego szwagrem to było zaraz po poznaniu tż ale jeszcze wtedy nie byliśmy razem Trzeba się trochę nachodzić ale warto, cały dzień pewnie tam spędzicie Od mojej kuzynki mąż organizuje spływy kajakowe muszę kiedyś tż namówić na taki spływ
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:28   #4352
KaMilka4891
Zadomowienie

Odp: Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dobry PMki z rana Pogode mamy piękną a ja nie wiem co się ze mną dzieje :/ W niedziele pół dnia przespałam wczoraj już spałam o 21 a od niedzieli wieczora nie mogę patrzeć na kiełbasę. Wczoraj rano niedobrze mi się zrobiło jak otworzyłam lodówkę i poczułam zapach kiełbasy. Brzuch mnie bolał jak na okres a okres miałam 2 tyg temu. Za to jogurt naturalny za którym nie przepadałam jadłabym i jadła ze smakiem. Od wczoraj rana jestem na serkach, pomidorach itp. Nie wiem co ze mną nie tak ja bez kiełbasy nie mogłam dnia wytrzymać a teraz Mam nadzieje, że to niebawem minie bo od nabiału będę puszysta

Jest tu jakaś znawczyni od anty?? Bo zastanawiam się czy może to wina tabletek? Od prawie 3 tygodni nie biorę bo przestałam brać czekałam na okres potem dostałam okres i tż miał zabieg więc nie brałam kolejnego opakowania chciałam skorzystać z tego że miesiąc zakaz przytulanek i oczyścić organizm od tabletek. Miesiąc przed ślubem chce odłożyć tabletki bo po ślubie chcemy się starać o dziecko więc przy okazji teraz sprawdzę jak mój organizm będzie się sprawował bez tabletek (waga, cera itp.)
A w ciąży to Ty nie jesteś? Ho objawy wskazują na to, specjalistką nie jestem, ale senność, nudności, zmiana apetytu... Po tescik zapraszam do apteki

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za rady pewnie zakup tych dziurkaczy przewyższy koszty zamówienia gotowych zaproszeń na stronie...
Być może, ale dla mnie i moich koleżanek to przyjemność, i tak jak pisałam, zawsze można to sprzedać
Stary 2013-04-16, 10:28   #4353
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam Jest naprawdę fajne, jeszcze taka super pogodę mieliśmy byłam z kumplem, jego siostrą i jego szwagrem to było zaraz po poznaniu tż ale jeszcze wtedy nie byliśmy razem Trzeba się trochę nachodzić ale warto, cały dzień pewnie tam spędzicie Od mojej kuzynki mąż organizuje spływy kajakowe muszę kiedyś tż namówić na taki spływ
no własnie bo tutaj blisko w Chorzowie to mamy takie liche zoo :P nawet Zyraf nie mają

więc wymyśliłam Wrocław TŻ chętny , znajomi tez ;P

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:32   #4354
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
rom4ntyczk4 my jeździmy w okolice Sibenika ( konkretnie ta wyspa Murter a konkretniej Jezera na wyspie Murter ;P )
Dziękuję Ci pięknie

Cytat:
Dobry PMki z rana Pogode mamy piękną a ja nie wiem co się ze mną dzieje :/ W niedziele pół dnia przespałam wczoraj już spałam o 21 a od niedzieli wieczora nie mogę patrzeć na kiełbasę. Wczoraj rano niedobrze mi się zrobiło jak otworzyłam lodówkę i poczułam zapach kiełbasy. Brzuch mnie bolał jak na okres a okres miałam 2 tyg temu. Za to jogurt naturalny za którym nie przepadałam jadłabym i jadła ze smakiem. Od wczoraj rana jestem na serkach, pomidorach itp. Nie wiem co ze mną nie tak ja bez kiełbasy nie mogłam dnia wytrzymać a teraz Mam nadzieje, że to niebawem minie bo od nabiału będę puszysta

Jest tu jakaś znawczyni od anty?? Bo zastanawiam się czy może to wina tabletek? Od prawie 3 tygodni nie biorę bo przestałam brać czekałam na okres potem dostałam okres i tż miał zabieg więc nie brałam kolejnego opakowania chciałam skorzystać z tego że miesiąc zakaz przytulanek i oczyścić organizm od tabletek. Miesiąc przed ślubem chce odłożyć tabletki bo po ślubie chcemy się starać o dziecko więc przy okazji teraz sprawdzę jak mój organizm będzie się sprawował bez tabletek (waga, cera itp.)
Za znawczynię się nie uznaję Brałam anty 5 lat z hakiem, odstawiłam w styczniu i na razie zauważyłam tylko rozregulowanie okresu..(z odstawienia dostałam normalnie, kolejny miesiąc po czasie..teraz też powinnam dostać 3 dni temu i czuje, że sytuacja się powtórzy:/) Mam więcej energii niż wcześniej i lepszy humor Zauważyłam pogorszenie się stanu cery i włosów, ale walczę teraz z tym i jest lepiej Miałam jakiś czas temu megaaa ochotę na słodkie...ale przesilenie wtedy mnie dopadło, więc na to trochę zwalam...

już nie wrócę na razie do tabsów..dam sobie od tego odpocząć..

Antonina (zawsze mam ochotę do Ciebie Tosia napisać, ale nie wiem czy taką formę lubisz) zrozumiałabym wszystko, ale tego żeby od siebie odpocząć nie ogarniam... Porozmawiajcie szczerze

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:37   #4355
misiadelko
BAN stały

Cytat:
no własnie bo tutaj blisko w Chorzowie to mamy takie liche zoo :P nawet Zyraf nie mają

więc wymyśliłam Wrocław TŻ chętny , znajomi tez ;P
Spływ dunajcem jest ekstra
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:38   #4356
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
to Ci łobuz ;P
trochę może przesadzam, ale troche dyscypliny nikomu nie zaszkodziło jeszcze

a co tu u was dzieje się, bo ja nie nadążam, za dużo mam nauki na głowie

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:38   #4357
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
..

Antonina (zawsze mam ochotę do Ciebie Tosia napisać, ale nie wiem czy taką formę lubisz) zrozumiałabym wszystko, ale tego żeby od siebie odpocząć nie ogarniam... Porozmawiajcie szczerze
Zgadzam się... my z TŻtem mamy ustalone, ze jeśli teraz będziemy chcieli od siebie odpocząć, to kończymy raz na zawsze... Bo co jak za 20 lat będziecie chcieli od siebie odpocząć? To tak nie działa. Antonina, trzymam kciuki za Was
Stary 2013-04-16, 10:39   #4358
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Spływ dunajcem jest ekstra
wyszło na to, że pomimo, że z granice nie wyjeżdzamy w tym roku będzie ekstra
Spływ - super
Zoo - super
to musi byc super

teraz sie napalam na tej paintball

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:40   #4359
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Odp: Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
Mozesz Tosia, to tylko nick przeciez
No trzeba bedzie (on ma dużą tendencje do panikowania, przez swoje przejścia z przeszłości), wiec staram sie byc wyrozumiala.
W temacie wakacji, najpewniej nigdzie nie pojedziemy, albo tylko gdzieś na jakis weekend, kasa na ślub sie sama nie zarobi i nie odlozy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Zgadzam się... my z TŻtem mamy ustalone, ze jeśli teraz będziemy chcieli od siebie odpocząć, to kończymy raz na zawsze... Bo co jak za 20 lat będziecie chcieli od siebie odpocząć? To tak nie działa. Antonina, trzymam kciuki za Was
Ja wiem juz z doświadczenia, ze to jest takie jego straszenie mnie, albo panikowanie :p

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:41   #4360
Ines3037200
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez manhattan89 Pokaż wiadomość
No coś ty? Ale jak tak można? Już nawet nie chodzi o kasę ale przecież oni już są alkoholikami !!! Rozumiem okazjonalnie wypić winko do kolacji czy piwo oglądając jakiś fajny film ale codziennie? Dla mnie to jest właśnie patologia.
Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ale zdrowie muszą mieć Ja jak ostatnio wypiłam 4 piwa w pubie to byłam nawalona i cały następny dzień miałam kaca ja często sobie łyknę wieczorem piwko albo kieliszek wina, w weekendy więcej, ale codziennie 4 piw to bym nie wypiła nawet mój chłop by nie wypił tyle.
Co do OMO, to u mnie pierwsze O to olej albo odżywka Mrs Potters z aloesem, potem łeb zmywam szamponem jeden raz i jako drugie O jakaś odżywka na kilka minut, a w weekendy na godzinę.
Jakbyście piły dzień w dzień to się organizm przyzwyczaja.

Cytat:
ja sie osttanio nie kłóce z TZ... co jest dziwne :P
odpukać !
Bo Ci powiem, że zauważyłam, że przygotowania do ślubu zbliżają! U nas też druga młodość!
Cytat:
To chwalcie się gdzie jedziecie w tym roku? Ja z tż nigdzie się nie wybieramy tzn. tż by chciał ale ja niestety nie mogę bo przy jego zarobkach może pozwolić sobie na odłożenie na wesele do tego wakacje ja z czegoś muszę zrezygnować i są to wakacje ale odbije sobie to w podróży poślubnej
Do d u p y na raki Arbeit, arbeit! Na wesele trzeba zbierać!
Ines3037200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:43   #4361
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Heeej, zbieram się w całość i śmigam na uczelnię
Misiadelko, jakbym nie miała zajęć do 19 tobym Cię zabrała na tą plażę
Ułaaaaaa zajęcia do 19, to jak u mnie na zaocznych Jak byłam na dziennych to max do 16.45 miałam

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
No trzeba bedzie (on ma dużą tendencje do panikowania, przez swoje przejścia z przeszłości), wiec staram sie byc wyrozumiala.
W temacie wakacji, najpewniej nigdzie nie pojedziemy, albo tylko gdzieś na jakis weekend, kasa na ślub sie sama nie zarobi i nie odlozy

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Ja wiem juz z doświadczenia, ze to jest takie jego straszenie mnie, albo panikowanie :p

Aaa chyba, że Bo myslalam, że tak na poważnie. Lej go za takie straszenie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-16, 10:44   #4362
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Słoneczko świeci ptaszki śpiewają lece do miasta pozałatwiać sprawy stażu ))
chyba mnie coś ominęło?
szukasz stażu czy już masz????

Cytat:
To chwalcie się gdzie jedziecie w tym roku? Ja z tż nigdzie się nie wybieramy tzn. tż by chciał ale ja niestety nie mogę bo przy jego zarobkach może pozwolić sobie na odłożenie na wesele do tego wakacje ja z czegoś muszę zrezygnować i są to wakacje ale odbije sobie to w podróży poślubnej
My na pewno zostajemy w Polsce, pewnie pojedziemy nad morze albo może na mazury-bo tam jeszcze nie byliśmy. Chcemy pojechać większą ekipą ale zobaczymy czy nam się uda wszystkim zgrać. Jak nie, to jedziemy sami

Mój TŻ chciał zagranicę pojechać ale mamy za dużo wydatków, plus idziemy jeszcze na dwa wesela w tym roku więc w końcu udało mi się go przekonać że to nie jest teraz najlepszym pomysłem

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie do was te które były na spotkaniu z fotografem - czy raczej nastawiał się na dostosowanie do was czy próbował "przeforsować" trochę swoje pomysły, rekomendował wam najdroższy pakiet? czy wykazywał się artyzmem czy normalnie chciał zrobić najlepsze zdjęcia oddające rzeczywistość? Jak w ogóle to wyglądało u was?
My spisaliśmy umowę bez pakietu powiedział nam, że możemy się na pakiet zdecydować nawet i po ślubie już

nam niczego nie narzucał, ja tylko mu powiedziałam że nie podobają mi się te zdjęcia tzw "rybie oko", to w końcu mnie przekonał bo pokazywał nam zdjęcia normalne i te rybie i faktycznie fajniej wyglądają w niektórych sytuacjach, szczególnie zdjęcia w kościele fajnie wtedy wychodzą

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:48   #4363
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
My spisaliśmy umowę bez pakietu powiedział nam, że możemy się na pakiet zdecydować nawet i po ślubie już

nam niczego nie narzucał, ja tylko mu powiedziałam że nie podobają mi się te zdjęcia tzw "rybie oko", to w końcu mnie przekonał bo pokazywał nam zdjęcia normalne i te rybie i faktycznie fajniej wyglądają w niektórych sytuacjach, szczególnie zdjęcia w kościele fajnie wtedy wychodzą
Nie wiem ja czułam się na spotkaniu tak jakby usiłował mnie przekonać że opłaca się największy pakiet wziąć. I żebyśmy szybko decydowali bo duże obłożenie maja. Tak jakby wychodził z założenia że po co ma się dostosować do nas i zrobić tak jak my chcemy (np okrojony reportaż) jak znajdzie się para która weźmie ten najdroższy pakiet.. dodatkowo za dostanie całego materiału trzeba zapłacić dodatkowo... na pewno zrezygnujemy z niego. Mam nadzieję że to był wyjątek i następne spotkania będą lepsze...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:50   #4364
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
ja brałam tabletki przez 2 lata, odstawiłam w grudniu, włosy garściami sypały mi się, teraz też ale mniej, okresy skąpe, nie powroce juz do tabletek tak szybko, sex bez tabsów też jest przyjemniejszy
Tylko mnie nie strasz, że włosy mi zaczną wypadać? I tak mam liche bo cienkie i gdyby nie tż to bym ich nie zapuszczała ale mnie wspiera i już udało mi się zapuścić do zapięcia od biustonosza a miałam ścięte na chłopaka tylko grzywka dłuższa No ja raczej nie przestanę brać tabletek do ślubu bo z gumką to nie to samo a co do plastrów to nie jestem przekonana. Już jestem nastawiona na to że pewnie będziemy się ponad rok starać o dziecko znając moje szczęście więc to będzie czas bez niczego a po porodzie pewnie znowu wrócę do tabletek. Ostatnio rozmawiałam z tż że może po ślubie odłożymy starania o dziecko na później bo chcemy dobudówkę zrobić a tż na to : no ja będę budować a Ty będziesz dziecko nosić" W sumie nie chciałabym też za długo czekać bo w przyszłym roku mam 27lat a nie chce mieć dziecko po dziecku a zegar tyka ale sobie tego nie wyobrażam, tym bardziej że na ten czas będziemy musieli wprowadzić się do piwnicy bo dach będzie zrywany

:
Stary 2013-04-16, 10:57   #4365
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko mnie nie strasz, że włosy mi zaczną wypadać? I tak mam liche bo cienkie i gdyby nie tż to bym ich nie zapuszczała ale mnie wspiera i już udało mi się zapuścić do zapięcia od biustonosza a miałam ścięte na chłopaka tylko grzywka dłuższa No ja raczej nie przestanę brać tabletek do ślubu bo z gumką to nie to samo a co do plastrów to nie jestem przekonana. Już jestem nastawiona na to że pewnie będziemy się ponad rok starać o dziecko znając moje szczęście więc to będzie czas bez niczego a po porodzie pewnie znowu wrócę do tabletek. Ostatnio rozmawiałam z tż że może po ślubie odłożymy starania o dziecko na później bo chcemy dobudówkę zrobić a tż na to : no ja będę budować a Ty będziesz dziecko nosić" W sumie nie chciałabym też za długo czekać bo w przyszłym roku mam 27lat a nie chce mieć dziecko po dziecku a zegar tyka ale sobie tego nie wyobrażam, tym bardziej że na ten czas będziemy musieli wprowadzić się do piwnicy bo dach będzie zrywany
Piona

Nie wybieraliśmy jeszcze pakietu u fotografa Powiedział, że wszystko jest kwestią dogadania się przed weselem bo mamy jeszcze dużo czasu i może nam się odmienić.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:57   #4366
mala_czarna_21
Zakorzenienie

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 11:05   #4367
docik10
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
A w ciąży to Ty nie jesteś? Ho objawy wskazują na to, specjalistką nie jestem, ale senność, nudności, zmiana apetytu... Po tescik zapraszam do apteki
Okres miałam 2 tygodnie temu i wydawał sie normalny, oby nie ciąża nie teraz, tragedii by nie było tż by pewnie był zachwycony ale mam suknie ślubną w szafie Mam nadzieję że to tylko taki gorszy mój okres i niebawem wszystko powróci do normy. Ja już widzę moją mamę obdzwoniłaby całe województwo z radości Teściowa powiedziałaby, że to wstyd przed ślubem. Oby to tylko jakieś głupie zachcianki.

:
Stary 2013-04-16, 11:12   #4368
misiadelko
BAN stały

Dot.: Odp: Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz

http://zrzucbrzuch.blogspot.com/2013...iekarnika.html

Dzisiejszy deser
Stary 2013-04-16, 11:14   #4369
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem ja czułam się na spotkaniu tak jakby usiłował mnie przekonać że opłaca się największy pakiet wziąć. I żebyśmy szybko decydowali bo duże obłożenie maja. Tak jakby wychodził z założenia że po co ma się dostosować do nas i zrobić tak jak my chcemy (np okrojony reportaż) jak znajdzie się para która weźmie ten najdroższy pakiet.. dodatkowo za dostanie całego materiału trzeba zapłacić dodatkowo... na pewno zrezygnujemy z niego. Mam nadzieję że to był wyjątek i następne spotkania będą lepsze...
tjaaa opłaca się...chyba dla niego.

dobrze, że rezygnujecie z niego. fotograf może Wam podpowiedzieć co wg niego jest lepsze ale na pewno nie wciskać Wam to na siłę bo jak nie to ma innego klienta. co to w ogóle za podejście

a my za całość zdjęc na płytce też płacimy dodatkowo jeżeli będziemy chcieli.
a w pakiecie i tak jest ok 400 obrobionych zdjęć.

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-16, 11:16   #4370
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
pycha... dodałam do ulubionych

:
Stary 2013-04-16, 11:22   #4371
wenedka
Zakorzenienie

Jeeeju, dostałam organizer ślubny od koleżanki- właśnie listonosz przyniósł
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 11:28   #4372
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Do poczytania poniżej
rozumiem, że się denerwujesz, bo mi też zależy na równym traktowaniu... mam nadzieję, że pogadacie i dojdziecie do porozumienia

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Być może, ale dla mnie i moich koleżanek to przyjemność, i tak jak pisałam, zawsze można to sprzedać
dla mnie to też byłaby przyjemność, bo lubię robic takie rzeczy, jednak kwestia finansowa jest dla mnie dosyć ważna przy tak wielkim wydatku jak wesele
Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
pokaż pokaż!
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 11:28   #4373
anka1897
Wtajemniczenie

zrobiłam sobie jedzonko w pracy- chleb razowy z wędliną ogórkiem i szczypiorkiem i przyszedł petent i jedzonko musi poczekać. Ktoś ma wyczucie

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 11:41   #4374
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
Teraz ma konto "Powolna" Założyła nawet wątek "Od czego zacząć" i tam udaje nową PMkę. Zdradziła się pisząc mi bzdurną wiadomość na priv.
A jeśli chodzi o bluzganie Laski4 na Roksanę, to nie zdziwiłabym się
też mi się tak wydawało, czy to aby nie następczyni laski

Cytat:
Dziewczyny mam pytanie do was te które były na spotkaniu z fotografem - czy raczej nastawiał się na dostosowanie do was czy próbował "przeforsować" trochę swoje pomysły, rekomendował wam najdroższy pakiet? czy wykazywał się artyzmem czy normalnie chciał zrobić najlepsze zdjęcia oddające rzeczywistość? Jak w ogóle to wyglądało u was?

Co do sali to powiem wam że nie mam pojęcia żadna mi w 100% nie odpowiada.. a ceny duże i nie wiem co zrobić..
nasz nam puścił pokaz slajdów z piosenką w tle - taki pokaz jaki daje każdej parze (tylko zdjęcia miał z różnych sesji) w między czasie rozmawialiśmy. On ma jeden pakiet + jakieś bonusy które nam przedstawił ale nas mocno nie namawiał, twierdził, że jak się namyślimy to rozsądnie podejmiemy decyzję. Dodał nam w gratisie sesję narzeczeńską bo będziemy brać w pakiecie kamerzystę z którym współpracuje Co do zdjęć to łączy jedno i drugie i to mi się najbardziej u niego podobało, bo Tż woli normalne zdjęcia, ostre bez większych udziwnień, a ja lubię takie.. artystyczne dziwne kolory i takie tam Powiedział, że on ma kilka pomysłów na sesje plenerowe, ale jeśli chcemy jakiś swój konkretny to on się pod stosuje, ewentualnie da nam kilka wskazówek bo coś może na zdjęciach nie wyjść itp

BTW. co myślicie o sesji w wesołym miasteczku ?

antonina_bielska dla mnie to trochę dziwne.. może mu było przykro, że on siedział w domu i o to był zły w każdym bądź razie nie powinien był tak mówić

Cytat:
jestem tego samego zdania

Cytat:
zazdroszczę !
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 11:44   #4375
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
[/B]
antonina_bielska dla mnie to trochę dziwne.. może mu było przykro, że on siedział w domu i o to był zły w każdym bądź razie nie powinien był tak mówić

Na pewno nie, bo byl ze mna tam dzien wstecz

zazdroszczę !
Ja tez, jak cos takiego w ogole wygląda?

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 11:45   #4376
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
fajnie, gratuluję zakupu i miło że brat pożyczył pieniążki
Zdrówka życzę , bo teraz to kurde jakiś straszny wirus panuje skubany
kroliczku, nie martw się, może jednak uda Wam się wziąć ślub jak planowaliście, a jeśli nie, to nie przejmuj się kochana!! czasem trzeba poczekać...ale będzie na prawdę warto Uzbieracie kasy więcej i będziesz miała wesele jakie marzysztrzymam za Was kciuki
Dziś poszłam do pracy, wróciłam po 5 godzinach z bólami w klatce piersiowej i kaszlem masakra jakaś ;(
Myślałam żeby może z czerwca przełożyć np na październik... Zawsze to 4 miesiące więcej na odłożenie kasy....

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
kroooliczek89, przykro mi A co się stało? Nie dacie rady finansowo?
Niestety brak kasy

Wracając z pracy kupiłam sobie zdrapkę z lotto za 2 zł i wygrałam 64zł

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 11:46   #4377
wenedka
Zakorzenienie

Koleżanka czyta mi w myślach, bo ten sam chciałam kupić jakiś czas temu...

EDIT: Zdjęcie nie chce się załadować.....
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-04-16 o 11:49
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 11:48   #4378
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Wracając z pracy kupiłam sobie zdrapkę z lotto za 2 zł i wygrałam 64zł
szczęściara

:
Stary 2013-04-16, 11:49   #4379
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:

To tak teraz będę pisać (niektórzy nie lubią zdrobnień, albo preferują jakieś konkretne dlatego wolałam spytać)

Tak czy siak pogadać musicie I powiem Ci, że mnie takie "straszenie" by wkurzyło strasznie...

Jak w ogóle koncert?

Cytat:
pokaż jest tam coś ciekawego o czym zapomniałaś sama organizując wcześniej swoje pomysły i notatki?

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 11:49   #4380
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Ja tez, jak cos takiego w ogole wygląda?

http://annaaaanna.blogspot.com/2013/...er-slubny.html
tu jest pokazany jak wygląda i właśnie taki chciałabym mieć, ale jego cena
(nie wiem czy wenedka ma ten)
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości