|
|
#3031 |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Krakowianki - XXII
A my robiłyśmy zamówienie na rosyjskie kosmetyki w tej Kalinie chyba? Z blair. Miała być powtórka przecież
|
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ale gdy patrzyłam wczoraj to nie mieli na stanie akurat tego co chciałam (odżywki z mango i avokado z efektem laminowania).
Wolałabym zaczekać z zamawianiem do czasu uzupełnienia zapasów.
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy nad zalewem w NH da się jeździć na rolkach? Jaki tam asfalt jest?
|
|
#3035 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Nie boisz się, że odżywka będzie obciążająca? ![]() I ta seria jest też w Kalinie, złotówkę tańsza
|
|
|
|
|
#3036 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Lenka, Ineso http://lawendowaszafa24.pl/pl/c/Love2MIX-Organic/59 Tu mają i szampon i odżywkę
![]() Chętne?
|
|
|
|
#3037 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zauważyłam, że odkąd stosuję świadomą pielęgnację (brak SLS, olejowanie, dobre składowo odżywki itp itd), to włosy mi się tuż po umyciu strasznie kołtunią i są nieprzyjemne w dotyku. Posiłkuję się psikadłem truskawkowym z avonu, bo bez tego to już w ogóle krucho by było. Natomiast ogólnie włosy są w lepszej kondycji i lepiej wyglądają już po wysuszeniu Nie kojarzę Kaliny, coś mnie ominęło chyba. Jaki jest adres? Z biarpu chciałabym tę odżywkę, balsam z kwiatowego propolisu i maskę drożdżową. Sprawdzę sobie czy w Kalinie mają to samo.
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Przetestuję w weekend
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2013-04-16 o 11:26 |
|
|
|
|
#3041 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Ta seria wygląda i brzmi super Oczywiście już mam wybranych naście produktów Cytat:
Psikadło mango? ![]() A próbowałaś rozczesywać włosy, jak masz na nich odżywkę? Może jednak trochę silikonów musisz dorzucić jak taka masakra ![]() Ten szampon z efektem laminowania ma jakiś hardkorowy silikon właśnie. |
||
|
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kilkanaście? To tak jak ja, najchętniej bym wszystko wzięła ![]() Nie próbowałam, bo pod prysznicem nakładam odżywkę. Ale chyba stestuję, bo serio jest masakra z rozczesywaniem. Między innymi dlatego sięgam po odżywkę z mango i avokado - bo ma silikony. Hardkorowy, mówisz? Anwen pisała, że właśnie lekki silikon - taki z którym da sobie radę delikatny szampon. No tak czy siak potrzebuję najwyraźniej nieco silikonów, moje włosy o to proszą
|
|
|
#3044 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Mea culpa z silikonem - cos mi się ubzdurało, że to PG przed coś złego znaczy A nie chcesz szamponu na pół?Tak szybko?
|
|
|
|
|
#3045 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
Do jutra?
|
|
|
|
|
#3046 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Tylko ilość ludzi może być problemem.
|
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Ouuuu yeeeeee, pędzę się wpisywać
![]() Czy sarenka podłącza się pod zamówienie? W końcu to ona zainicjowała temat? Cytat:
Zresztą mam 3 szampony w domu plus dwa na oku z lawendowej strony (walczę ze sobą by nie zamówić :p )
|
|
|
#3048 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna sprawa, bo wszystko jest takie jak chce ![]() Też szyłam Jedną w Niepołomicach (ale ja akurat mam tam blisko), a drugą kawałek za Krakowem (w moich stronach bardziej). Mama to w ogóle szyła jeszcze więcej, a dwie ma takie śliczne, że wszyscy się nimi zachwycają ![]() Cytat:
A rozszerzaną już kiedyś szyłam, dobrze się nawet czułam, ale jak wczoraj mierzyłam te obcisłe to moi doradcy od razu mówili, że świetnie w takiej A ja szukam takiej, żeby czuć się w niej dobrze i wyglądać super, a nie tylko ok. Cytat:
W sumie mogę się przejechać na Tomex, bo mam bliżej, a nóż się coś trafi.Tobie udało się kupić taką, która nie była w każdym sklepie? Czy nie zwracasz na to uwagi?Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3049 |
|
Konto usunięte
|
A ja mam pytanie nieco z innej beczki - kupujecie wodę mineralną w sklepie, czy uzywacie dzbanków filtrujących? Jesli to drugie to jakie polecacie?
|
|
|
|
#3050 | |
|
Matka Smoka
|
Już bym jakieś kremy wzięła jeszcze
![]() Cytat:
![]() A jakie masz na oku? Ten balsam z propolisem bierzesz cały dla siebie - nie chcesz się podzielić? Masakrycznie wielkie te opakowania mają - boję się, że będę się potem z tym męczyć ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Pokaż/za ile? [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;40336439]A ja mam pytanie nieco z innej beczki - kupujecie wodę mineralną w sklepie, czy uzywacie dzbanków filtrujących? Jeśli to drugie to jakie polecacie?[/QUOTE] Przefiltrowana to może zastąpić taką ,,źródlaną" ze sklepu, ale nie mineralną. Też podchodzę do tematu, jak do jeża - więc jak zostaniesz oświecona, oświeć i mnie
|
|
|
|
|
#3051 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Póki co przeszukuję wizaż, ale niewiele info jest. |
|
|
|
|
#3052 |
|
Copyraptor
|
Ja juz chyba kiedys pisalam - pije zywca, bo mi najbardziej smakuje. Ale kiedys pilam z dzbanka brity i tez bylo ok. Tylko gazowanej nie zastapi, a ja w upaly bardzo lubie, zwlaszcza z wycisnieta cytryna
|
|
|
|
#3053 |
|
Matka Smoka
|
Cholero - gdybyś przypadkiem miała pomysł, żeby nie wchodzić na stronę tego sklepu to proszę: http://www.lawendowaszafa24.pl/pl/p/...-SPA-600ML/512
|
|
|
|
#3054 |
|
Copyraptor
|
Na szczescie dosc rzadko biore kapiele, bo wole prysznice, wiec sie nie skusze
pustki w portfelu a kosmetykow nadmiar, wiec pas. Ej, dziewczyny, wszystko mnie ostatnio w$%&wia. Chcialabym znalezc na to ladniejsza nazwe, ale nie ma. Lekarz, baba w sklepie ktora mnie olewa, ludzie tloczacy sie w autobusie, zatrudnieni redaktorzy, Panda, no wszystko. Jakis pomysl co z tym zrobic? :[ bo chodze, warcze, opierdzielam, burcze...wybitnie problem jest we mnie. Aktywnosc fizyczna nie pomaga, uprzedze. Ani melisa. |
|
|
|
#3055 |
|
Matka Smoka
|
To dla Pandy do kąpieli miało być, gooopia
|
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co stamtąd chcę? ![]() Cytat:
![]() Jak szukasz mało zatłoczonego miejsca to polecam żubrostradę w Puszczy Bardzo fajnie mi się tam jeździło Ze względu na cień mniejsze dobre na bardziej upalne dni
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Lenka, czemu wybrałaś akurat te 4 rzeczy z lawendowej szafy? Maskę z efektem laminowania widziałam u Anwen, a reszta?
![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
Jednak tam mam dalej i TŻ jeszcze dalej, a nad zalewem oboje jesteśmy w 8 minut
|
|
|
#3059 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2. sex 3. więcej sexu 4. zakupy 5. zakupy 6. wakacje na wsi zabitej dechami gdzie psy dupaki szczekają 7. nowy kotek 8. zakupy 9. zakupy 10. zakupy |
|
|
|
|
#3060 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;40337507]1. zakupy
2. sex 3. więcej sexu 4. zakupy 5. zakupy 6. wakacje na wsi zabitej dechami gdzie psy dupaki szczekają 7. nowy kotek 8. zakupy 9. zakupy 10. zakupy[/QUOTE] Na 3. alkohol, na 6. ewentualnie więcej seksu, na 10. niestety już tylko dragi. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.

W sumie mogę się przejechać na Tomex, bo mam bliżej, a nóż się coś trafi.