Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.11 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-16, 16:59   #301
kubus puchatek
Rozeznanie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cudny przewijak Oliath !
kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 17:03   #302
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
witam nową Mamę !

Przepraszam dziewczyny, ale dzisiaj będę mało się udzielać. Mam wk*rw jak 150, ryczę cały czas od godziny. najprawdopodobniej moja firma próbuje mnie zrobić na szaro, a ja się tak dla nich poświęcałam. Soboty, świątki, nadgodziny.. wszystko a oni teraz chcą mnie wyrolować. Czekam na oficjalną odpowiedź i musimy się z Tżtem tym porządnie zająć i ewentualnie szukać rozwiązań, które dadzą nam szanse na przetrwanie czemu wszystko się pieprzy jak teraz ma być spokojny okres i czas radości?
trzymam kciuki, żeby się ułożyło po Twojej myśli....
Do kitu z tymi firmami cżłowiek sie poświęca a oni nie doceniają...masz rację walcz o swoje!!!!!!!!

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 17:06   #303
malaczarnakejt
Zakorzenienie

teraz pytanie z bani. Wózek wózkiem, ale co do wózka się wsadza? widziałam jakieś kołderki, no ale to raczej nie na sierpień. Ktoś mnie oświeci?

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 17:16   #304
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Ja po zakupach, bardzo udanych Potem Wam napiszę, co kupiłam, bo dopiero wróciłam i mnie brzuch rozbolał od obiadu i poleżałam chwilkę.

Cytat:
Przepraszam dziewczyny, ale dzisiaj będę mało się udzielać. Mam wk*rw jak 150, ryczę cały czas od godziny. najprawdopodobniej moja firma próbuje mnie zrobić na szaro, a ja się tak dla nich poświęcałam. Soboty, świątki, nadgodziny.. wszystko a oni teraz chcą mnie wyrolować. Czekam na oficjalną odpowiedź i musimy się z Tżtem tym porządnie zająć i ewentualnie szukać rozwiązań, które dadzą nam szanse na przetrwanie czemu wszystko się pieprzy jak teraz ma być spokojny okres i czas radości?
Cytat:
ok, dobra.. pal licho tą podstawę, bo ona az tak bardzo to mi się nie zmieniła, chociaz i tak troche.. i tu sie moge zgodzić, że założmy nie miałam 3 msc przepracowanych bez przerwy to mam jak miałam.. ale tu sie rozchodzi o jakis dobry tysiac z premii, który mi wychodził na przestrzeni jednego roku.. to wszystko opodatkowane i w ogóle.
Będę walczyć, ale tak mnie brzuch zaczął bolec z tego wszystkiego, ze az martwic sie zaczęłam.
Po prostu dziewczyny gdzie by nie patrzec.. to w tym panstwie chca tak strasznie człowieka sponiewierac psychicznie, zeby czul sie jak g*wno.. nie opłaca sie nic legalnie bo guzik sie z tego ma. Człowiek musi kombinowac, zeby cos z tego miec, a to powinno mu przysługiwac normalnie. K*rwa jak mi tego nie wliczaja to w takim razie niech oddadza 30% z kazdej pensji ktora mi oddali do ZUSu

Straszna sytuacja :/ Tzn. strasznie nieprzyjemna... Jak ktoś, dla kogo się poświęciłaś, chce Cię wyrolować na kasie :/ Mam nadzieję, że sprawa wyjaśni się na Twoją korzyść.
I niestety jest tak jak mówisz, tutaj trzeba kombinować, żeby przeżyć.....
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 17:18   #305
Guuusiaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
ja się nastrajam na piątkowe 75 g, wrrrrr
ale w czwartek zrobię profil dobowy najpierw.
A ja jutro Matko jedyna... muszę się nastawić psychicznie

Cytat:
o jaaaaaaaaaaaa Cie, moje małe przyjdzie na świat mniej więcej za 3 msc, ale to zleciało już za 3 msc to nie ja będę najważniejsza w całym domu tylko On.. i nie będę mogła marudzić bo on i tak będzie bardziej ode mnie I tak samo z płakaniem !

Teraz to do mnie dotarło, jak zwykle w czas
Też sobie to uświadomiłam niedawno , a raczej MAŁŻ mnie uświadomił

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
Witajcie Drogie Brzuchatki chciałam się skromnie przywitać w nowym wątku Choć nie udzielam się dużo,to czytam Was i chłonę wiedzę o wszystkim co związane z ciążą i dzieckiem Chyba poproszę Domi,żeby mnie dopisała do listy na początku. Pozdrawiam słonecznie
Witaj

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Super !!

Pozdrawiamy Kubusia

Ja tez marze o pracowni, mysle, ze w domku - jak wypali - garaz na ten cel zaadaptuje

Przewijaczek w kolejnosci takiej:

1. oryginal zakupiony - kolor jasny buk, lekko poocierany miejscami
2. po kolorze i lakierze - przewijaczek
3. z wanienka nalozona

Na wanienke jednym ruchem reki mozna po kapieli nasunac blat przewijaczka
Piękny też chce taki

Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Śledzę ten wątek już bardzo długo, ale się nie udzielałam... Dziś konczymy 24 tydzień, tp 6.08. i czekamy na córeczkę - Basię
Ostatnio na wizycie byłyśmy 2 tygodnie temu, na połówkowym - wszystko ok, Malutka zdrowo nam rośnie i miała 377 gram! Teraz czeka nas wizyta 29 kwietnia, ale nie wiem czy nie wybrać się wcześniej bo coś mnie niepokoi - Mała jest bardzo ruchliwa, mąż się śmieje, że będzie chyba karateką Z tego się cieszę, bo wiem, że jest dobrze, tylko czasem kopniaki są naprawdę nisko - aż na wzgórku łonowym - i obawiam się, że to źle, że za nisko, że coś jest nie tak Co myślicie?
Witaj
Mój termin jest na dzień po tobie tylko że mój synuś na ostatnim USG ważył 600 g a kolejna wizyta też na 29 kwietnia
Ciekawe którą szybciej nogi poniosą na porodówkę

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Wylicytowałam wózek używany, o taki jak poniżej na zdjęciu 3 in 1 Za 450 zł. Do tego przesyłka i będę go miała w domku za 540 zł.
Moskitiery tylko nie ma w zastawie i zastanawiam się czy dokupić. Jest naprawdę tak bardzo niezbędna? Doświadczone mamusie często jej używałyście jeśli miałyście?
Super
Mi moskitiera nie będzie zbytnio potrzebna, bo zanim z małym wyjdę na spacer to już lato się będzie kończyć

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
teraz pytanie z bani. Wózek wózkiem, ale co do wózka się wsadza? widziałam jakieś kołderki, no ale to raczej nie na sierpień. Ktoś mnie oświeci?
Ja mam kocyk

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 17:21   #306
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Mówiłam już, że nie lubię słońca i wysokich temperatur?
Margosia, wróciłam z miasta. Byłam dosłownie 30 min i mam dość.
Nie cierpiałam jak było gorąco, teraz znienawidzę to ciepło...
brzuch ciśnie, kręgosłup boli i jeszcze ten "upał"!
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 17:21   #307
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
jakiś kocyk cienki
pieluchę
wszystko zależy od temperatury

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 17:22   #308
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
mi z tymi 3 miesiącami to się kojarzy jak księgowa tłumaczyła, jeżeli podniosą pensję na umowie to trzeba 3 miesiące bez l4 przepracować, ale skoro u Ciebie się nic nie zmieniało to powinnaś mieć normalnie
Z tego co wiem to jest tak:

Na własej dzialalnosci trzeba 3 miechy bez przerwy zeby isc na L4,
Na umowie o prace trzeba 30 dni zeby isc na L4,
Normalnie placa 100% podstawy + premia, chyba ze nastapila zmiana umowy w ciagu ostatnich 3 miesiecy i L4 jest przed uplywem tych 3 miesiecy.

Jeśli nie dostaje się premi przez pelne 3 miesiace to jej nie wlicza.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 17:27   #309
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
A mówiłam, że będziemy czekać na ochłodzenie he he he
Ps. W której części zaczniemy rozpakowywanie? ;p

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 17:28   #310
kubus puchatek
Rozeznanie

Choć nie mieszkam w Polsce i nie znam reguł,to napiszę,że u mnie w firmie jest tak,że nie wlicza mi się żadnych premii ani dodatków do kasy,którą dostanę na miecierzyńskim. Tylko goła podstawa niestety. Ale co firma i co kraj,to inne reguły,więc trzymam kciuki,żebyś dostała od nich zaległą kasę.
Stary 2013-04-16, 17:32   #311
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
A mówiłam, że będziemy czekać na ochłodzenie he he he
ja nigdy nie lubiłam upałów
będę wychodzić raniutko i poźnym wieczorem, a w dzień w chałupie będę siedzieć...
kurcze trzeba było się puścić pod koniec zeszłego lata

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Margosia, myślę, że 16 - 17 część
Stary 2013-04-16, 17:32   #312
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Z tego co wiem to jest tak:

Na własej dzialalnosci trzeba 3 miechy bez przerwy zeby isc na L4,
Na umowie o prace trzeba 30 dni zeby isc na L4,
Normalnie placa 100% podstawy + premia, chyba ze nastapila zmiana umowy w ciagu ostatnich 3 miesiecy i L4 jest przed uplywem tych 3 miesiecy.

Jeśli nie dostaje się premi przez pelne 3 miesiace to jej nie wlicza.
na umowie o pracę to z tego co ja kojarzę od dnia zatrudnienia jest się objętym chorobowym i nie trzeba nic czekać, żeby iść na l4

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 17:32   #313
kubus puchatek
Rozeznanie

Cytat:
Zazdroszczę Wam pięknej pogody,ale nie zazdroszczę upałów,które tak naprawdę jeszcze się w Polsce nie zaczęły Głównie z powodu pogody przeprowadziłam się do deszczowej krainy i wiem,że tutaj upałów nie będzie,nie będę miała na co narzekać w lecie
Stary 2013-04-16, 17:34   #314
Margosia__
Zakorzenienie

Moje Dziecko się właśnie obudziło znów

Dziwnie jak tak piszecie, ze Wasze Maluchy szaleją w brzuszkach całe dnie
Glut się przeciągnie rano jak wstajemy a potem się budzi dopiero przed 18
I to się poprzeciąga i idzie dalej w kimę
Co za Dziecko

Mały
Stary 2013-04-16, 17:34   #315
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę Wam pięknej pogody,ale nie zazdroszczę upałów,które tak naprawdę jeszcze się w Polsce nie zaczęły Głównie z powodu pogody przeprowadziłam się do deszczowej krainy i wiem,że tutaj upałów nie będzie,nie będę miała na co narzekać w lecie
ale Ci dobrze
Stary 2013-04-16, 17:35   #316
enlevee
Zakorzenienie

Tż dzwonił do ZUSu i tak:

te 3 msc o których piszecie w przypadku premii nie maja kompletnie znaczenia. Liczy sie tylko to czy w regulaminie uznana jest premia podczas zwolnienia chorobowego. Dzisiaj bedziemy wertowac te wszystkie regulaminy z Tżtem jak wróci z pracy, a więc trzymajcie kciuki !!!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 17:36   #317
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:

Margosia, myślę, że 16 - 17 część
a ja już chciałam brać przykład z Majowo-Czerwcowych i w 13 zrobić Kinder Surprise

Mały
Stary 2013-04-16, 17:37   #318
kubus puchatek
Rozeznanie

domciatko dziękuję ślicznie za dopisanie mnie na pierwszej stronie Chłopaki górą A pamiętam kilka lat temu w moim otoczeniu głównie dziewczynki się rodziły,więc teraz natura nadrabia

enlevee trzymam kciuki !

Edytowane przez kubus puchatek
Czas edycji: 2013-04-16 o 17:39
Stary 2013-04-16, 17:38   #319
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czekam na listopad... wtedy odżyję
Cytat:
Tż dzwonił do ZUSu i tak:

te 3 msc o których piszecie w przypadku premii nie maja kompletnie znaczenia. Liczy sie tylko to czy w regulaminie uznana jest premia podczas zwolnienia chorobowego. Dzisiaj bedziemy wertowac te wszystkie regulaminy z Tżtem jak wróci z pracy, a więc trzymajcie kciuki !!!

Zróbcie im jesień średniowiecza!

Mały
Stary 2013-04-16, 17:38   #320
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
poza tym u nas LATO!!! hura
tylko mi goraco teraz za bardzo
Jeszcze Ci bedzie, tfu, tfu, gorecej zanim co..................
Cytat:
z tego co zrozumiałam (bo dopiero mam miec uzasadnienie do konca dnia dzisiejszego) to mówili, ze do mojej sredniej nie sa wliczane premie, ze wzgledu na to, ze przy zmianach ktore byly wprowadzane nie bylo zachowanych 3 pelnych miesiecy bez zwolnienia lekarskiego ze wzgledu na choroby. I stad niby to co dostalam to wg nich poprawnie, cos takiego. Dobra, ale jak sie maja moje choroby i zwolnienia w pracy do zarobionych przez rok pieniedzy? wszystkie premie były opodatkowane. W dodatku w regulaminach nie bylo wzmianek o tym, ze trzeba 3msc pelne bez L4 zeby taka premia za przykladowy rok byla Ci wliczana do sredniej.
Jestem załamana ;(
O, kochana, najprosciej bedzie wyslac maila do PIP z opisem sytuacji oraz zalaczeniem regulaminow, ktore podpisalas. PIP bardzo ladnie i tresciwie odpowiada, i nie musisz sie obawiac, ze zaraz najda pracodawce, bo oni najpierw Ciebie spytaja, czy w razie tzw. znamion naduzycia ze str. pracodawcy zyczysz sobie wniesc oficjalna skarge
Ja tak kiedys zrobilam w pewnej sprawie i bardzo mi to pomoglo
Cytat:
Dziewczyny, znacie może jakieś dobre sposoby na zgagę? Męczy mnie niesamowicie od tygodnia i już mam dość Tylko błagam, coś innego niż ciepłe mleko i migdały
Jogurt pitny ja sobie w cvzwartek kupilam 40 i juz tylko dwa zostaly w lodowce (nooooo... maz tez spija i dzieciaki ofkozzzz )
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40340590]Ja po zakupach, bardzo udanych Potem Wam napiszę, co kupiłam, bo dopiero wróciłam i mnie brzuch rozbolał od obiadu i poleżałam chwilkę.

[/QUOTE]
Odpocznij i dawaj foty
Cytat:
Nastepnej za goraco

Ja sie wkurzylam, bo bank do mnie dzwoni, ze nadal im sie wyswietla KRD wiec jutro jade tam po raport, kuzva no, caly czas chodzi o 0,22 pln zadluzenia... Ktore wierzyciel ponoc wycofal w momencie splaty w piatek . A mi kredyt blokuje dziadostwo, akt notarialny i w ogole spokoj ducha wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Wiec na poprawe nastroju wstapilam do mojego lumpka na Trzebnickiej z Lala po przedszkolu. Lala pania zawojowala do tego stopnia, ze teraz mamy ukladzik, ze nawet jesli kg kosztuje danego dnia 8 czy 6 dycha, pani mi odklada na pt/sob, kiedy jest 2x taniej. No i znow bedzie kilkanascie slodkich ciuszynkow za 27 pln Bo w sumie przejrzalam te, ktore dostalam za friko, i one w wiekszosci mocno sprane, ew. jesli biale, to zszarzale. Duzo jest ladniutkich miekkich spioszkow i pajacykow, ale duzo tez bede wybielac - no i w sumie wcale AZ TYLE ich nie ma jakby odlozyc chlopczykowe na bok na przyklad
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 17:41   #321
Margosia__
Zakorzenienie

kubus puchatek wiesz, ze bardzo Cię lubię, ale zaburzyłaś moje ulubione 69 na pierwszej stronie
Może kogoś wyrzucimy?

Mały
Stary 2013-04-16, 17:44   #322
kubus puchatek
Rozeznanie

Cytat:
kubus puchatek wiesz, ze bardzo Cię lubię, ale zaburzyłaś moje ulubione 69 na pierwszej stronie
Może kogoś wyrzucimy?
zawsze można kogoś przenieść do zaginionnych mam ,jeśli się nie udzielał od dawna ps.wredota ze mnie naprawdę nie chciałam zaburzać liczby 69.
Stary 2013-04-16, 17:44   #323
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
jakiś kocyk cienki
pieluchę
wszystko zależy od temperatury
no ok, ale chodzi mi bardziej o to co wsadzić pod malucha. Czy dziecko bezpośrednio na materacyk wózkowy? czy jakies prześcieradło? hmm...

Ja zaraz lecę na tournee po meblowych. Może zobaczę jakieś łóżko do nas czy coś...

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 17:45   #324
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Może kogoś wyrzucimy?
dyscyplinarnie, czy na chybił-trafił?
Stary 2013-04-16, 17:48   #325
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Może kogoś wyrzucimy?

Cytat:
no ok, ale chodzi mi bardziej o to co wsadzić pod malucha. Czy dziecko bezpośrednio na materacyk wózkowy? czy jakies prześcieradło? hmm...

Ja zaraz lecę na tournee po meblowych. Może zobaczę jakieś łóżko do nas czy coś...
ja chyba kupie przescieradelko, a na to cos bede kladla, tzn kocyk albo pieluszke
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 17:49   #326
enlevee
Zakorzenienie

Dzięki Oliath za podpowiedź, kochana jesteś! najprawdopodobniej chyba tak zrobię, bo już nie mam siły. Korporacja przeciwko cięzarnej kobiecie to za dużo na moje nerwy

Margosia zawsze Ciebie możemy usunąć jak Ci liczba 70 spokój zaburza
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 17:54   #327
krysiaa2608
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Witaj
Mój termin jest na dzień po tobie tylko że mój synuś na ostatnim USG ważył 600 g a kolejna wizyta też na 29 kwietnia
Ciekawe którą szybciej nogi poniosą na porodówkę
Lekarka mówiła, że waga w normie, a Ty mi tu z taką różnicą?! Duży chłop!
Obstawiam, że będę pierwsza na porodówce - rodzina się śmieje, że znając moją rodzinę to miesiąc przed będę już rodzić bo moja mama wszystkie dzieci w 36 tygodniu rodziła

31.07.2013 Basia!

krysiaa2608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 18:05   #328
surka
Zakorzenienie

Cytat:
a ja już chciałam brać przykład z Majowo-Czerwcowych i w 13 zrobić Kinder Surprise
My szybciej i więcej piszemy, więc może ci sę to nie udać

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Ja sie wkurzylam, bo bank do mnie dzwoni, ze nadal im sie wyswietla KRD wiec jutro jade tam po raport, kuzva no, caly czas chodzi o 0,22 pln zadluzenia... Ktore wierzyciel ponoc wycofal w momencie splaty w piatek . A mi kredyt blokuje dziadostwo, akt notarialny i w ogole spokoj ducha wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Wiec na poprawe nastroju wstapilam do mojego lumpka na Trzebnickiej z Lala po przedszkolu. Lala pania zawojowala do tego stopnia, ze teraz mamy ukladzik, ze nawet jesli kg kosztuje danego dnia 8 czy 6 dycha, pani mi odklada na pt/sob, kiedy jest 2x taniej. No i znow bedzie kilkanascie slodkich ciuszynkow za 27 pln Bo w sumie przejrzalam te, ktore dostalam za friko, i one w wiekszosci mocno sprane, ew. jesli biale, to zszarzale. Duzo jest ladniutkich miekkich spioszkow i pajacykow, ale duzo tez bede wybielac - no i w sumie wcale AZ TYLE ich nie ma jakby odlozyc chlopczykowe na bok na przyklad
Masakra z tym KRD

Ale ci się fajna pani w lumku trafiła

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Obstawiam, że będę pierwsza na porodówce - rodzina się śmieje, że znając moją rodzinę to miesiąc przed będę już rodzić bo moja mama wszystkie dzieci w 36 tygodniu rodziła
A który to tydień był u ciebie? bo moja w 20 tc ważyła 340 gram
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 18:07   #329
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Oliath za podpowiedź, kochana jesteś! najprawdopodobniej chyba tak zrobię, bo już nie mam siły. Korporacja przeciwko cięzarnej kobiecie to za dużo na moje nerwy

Margosia zawsze Ciebie możemy usunąć jak Ci liczba 70 spokój zaburza
Sama pracuje w korpo, wiec rozumiem
Co do Margo - no mialam zasugerowac ...
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ale ci się fajna pani w lumku trafiła
Surka, ja Ci radze sie przejechac tam w jakis pt/sob ..... w soboty do 14 ciuszki dla dziewuszek wymiataja, dam Ci cynk, kiedy beda jakies slodziaki, bo teraz to wykupilam akurat
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2013-04-16 o 18:10
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 18:12   #330
Guuusiaa
Zadomowienie

Cytat:
Mój synuś ostatnio tak mega przybrał wcześniej był malutki i drobniutki a tu nagle na ostatnim USG lekarz powiedział że rośnie tak szybko i jest jakby o tydzień starszy
Ale wszystko w normie więc niech rośnie duży i silny
A ostatnie USG miałam tydzień temu

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości