Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-16, 18:49   #2161
ILLUSION
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
mala, zapomnialam, ja tez nie moglam ze smiechu jak czytalam Twoj wpis o sutkach, wybacz
Mama przesadza i to po calosci :/
Ja to tak zaczęłam głośno się śmiać że mąż mi kazał przeczytać z czego tak rżę i przy okazji mu powiedziałam że dobrze że jego mamusia takich akcji nie robi bo by jej noga więcej u nas nie postała. Chociaż pamiętam jak na początku jak przychodziła a ja karmiłam to za każdym razem "Tak krótko? przecież on biedaczek się nie najadł,mama nie chce dać więcej Igorku?" odpyskowałam jej w końcu i się zamknęła, a jak w 7 tygodniu po szczepieniu się dowiedziała ze 2 kg przybrał od porodu to już chyba uznała że nie na miejscu takie komentarze bo wnusio się najada jednak. Już pomijam że stała nade mną jak karmiłam prawie że z nosem w moich cyckach

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Błękitna mi się podoba bardziej, ale beżowa praktyczniejsza ...
popieram

Edytowane przez ILLUSION
Czas edycji: 2013-04-16 o 18:53
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 19:11   #2162
bijkora
Rozeznanie

Błękitna

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-16, 19:12   #2163
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
dziewczyny który kolor ? http://deezee.pl/torebki/torebki_do_...dny_beige.html lub http://deezee.pl/torebki/torebki_do_...ight_blue.html może bym sobie kupiła tylko mało co wychodze w sumie...
Ja to samo. Torebek nie noszę już tylko ta wózkowa
Beżowa super, druga też, ale bezowa tak jak mówią dziewczyny, praktyczniejsza
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 19:13   #2164
blogerka
Wtajemniczenie

ja tez wlasnie zlapalm sie ostatnio na tym, ze torebki mi juz niepotrzebne tylko wozek w rekach i portfel i tel w wozku
ostatnio jak wyszlam bez wozka to jakos dziwnie sie czulam, tak lekko ...
Stary 2013-04-16, 19:21   #2165
mala_19kw
Zakorzenienie

O Boże! Illusion-nie dość że pół wsi wie że mam za małe sutki do karmienia to i jeszcze twój mąż?
Jestem spalona już wszędzie

Widzicie jak macie ze mną wesoło? Gdzie drugą taką znajdziecie?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 19:21   #2166
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Błękitna mi się podoba bardziej, ale beżowa praktyczniejsza ...
ż tym, że wyglądasz mi na osobę, która tym "praktyczniejsza" raczej się nie przejmuje
hah nie wiem czy to komplement czy raczej nie bardzo ale wydaje mi się że masz racje :P

no mi się podoba błękitna ale bezowa też. Tzn ten błekit ładny ale nie wiem czy mi spasuje

Ja też właśnie jak z wózkiem to tylko ta torba wózkowa a potem wywracam wszystko do góry nogami i szukam karty płatniczej w pampersach
Stary 2013-04-16, 19:30   #2167
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
hah nie wiem czy to komplement czy raczej nie bardzo ale wydaje mi się że masz racje :P

no mi się podoba błękitna ale bezowa też. Tzn ten błekit ładny ale nie wiem czy mi spasuje

Ja też właśnie jak z wózkiem to tylko ta torba wózkowa a potem wywracam wszystko do góry nogami i szukam karty płatniczej w pampersach
komplement, jak najbardziej wlasnie balam sie, ze mozesz to odebrac inaczej ;Ptak mi jakos do Ciebie ta blekitna bardziej przypasowala

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-16, 19:36   #2168
LadyWhisper
Zakorzenienie

Bokeh blekitna sliczna

A ja kombinuje jak do chusty zawiesic torebke zawsze torebke biore ze soba, nawet jak ide z wozkiem

Super artykul apropo miesni brzucha, Marsi akurat wpasowuje sie w toco pisalas, ze zero brzuszkow przy hantlach a mialas kaloryfer

Ja dzsiaj wyszalm 20min pobiegac, zaraz skalpel robie i 8min abs, a co tam, moze nie dziala na miesnie brzucha ale chce czuc, ze cos robie

Maly po kapieli juz spiocha, rowno godz 20 a ten kimono i sam zasnal

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Bokeh slicznie Ci w tym zielonym kolorze

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 19:42   #2169
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Jak nie zauważysz? Kiełbasy? Cholerka, ziarenko pieprzu mogłoby Ci umknąć, ale kiełbasa? A tak w ogóle to długo już nie jesz mięsa?
Już pomijam to, że w ogóle coś takiego mi do jedzenia dała (ich wczorajszy obiad) to dla mnie to było obrzydliwe
Mięsa nie jem jakieś 4 lata. Ale nigdy mięsa nie lubiłam

Cytat:
Co do stroju na spacer - w tramwaju weszla mama z coreczka, na oko ok 8 miesiecy. Dziecko mialo na sobie bodziaka, grubszy sweter, kurtke z polarem w srodku, a na gorze jeszcze kocyk :/
Patrze na Kubusia, a on bodziaki, polspiochy, spodenki cienkie i rozpieta bluza. Na nozkach kocyk. A i tak karczek mial baaardzo cieply...
Ja dziś ubrałam miśka w body z długim, bluzeczka dresowa welurowa z kapturem, spodnie dresowe cienkie i skarpetki. Miał czapeczkę ale zdjęłam, został w kapturze. Karczek miał cieplutki. U mnie było bardzo ciepło dziś

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Wróciliśmy od pediatry. Przepisała Darii Nasivin, vit c i syropek na kaszel Hederasal.... Jak przejdzie to 25-go te szczepienie które miało być dzisiaj. Oby przeszło bo bidulka moja mała bardzo się męczy
Zdrowiej maleństwo!

Mała no to jestem w szoku, a sutki powaliły mnie na łopatki. Masz przekichane z mamą. Dobrze że ja ze swoją dobrze żyję odkąd się wyprowadziłam, a jak się Misio urodził to już w ogóle.

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
lepsze suty ma babcia
Jakby mogła to by sama karmiła

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Halo... melduję, że jesteśmy po szczepieniu. Maja waży 5800 i ma 61 cm Była bardzo dzielna, tylko musimy się do dermatologa wybrać z tą ciemieniuchą...

Chciałam Was przeprosić, że mnie nie ma i w tym tygodniu nie będzie prawie wogóle ale mam sajgon, sodomę i gomorę w domu - wczoraj zaczęliśmy jednak remont kuchni od A do Z. Wszędzie pełno kurzu i rzeczy poupychanych... Nie wiem czy do nowych mebli wszystko mi się zmieści Masakra jednym słowem... Ale meble zamówione, płytki się kładą po remoncie będę 2 miesiące sprzątać wszystko...
My ostatnio kładliśmy płytki w kuchni, masakra ten kurz był, tak nam wyszło

Cytat:
nie wiem, i raczej nie bedzie mi dane sie dowiedziec..
no ale ja mma juz dosc, jestem w stanie tez zrozumiec, ze moze faktycznie czasem chce pomoc, no ale jesli jest to kilka dni z rzedu to mnie ☠☠☠☠ica bierze, zreszta ja tej pomocy nie potrzebuje i nie raz jej to powiedzialam, iu tak bede siedziec w domu, jak przyjdzie to i tak w niczym mi to nie pomoze, bede musiala z nia siedziec..
a zreszta i tak mam juz swoj plan dnia, i ostatnio prawie caly dzien z mlodym jestesmy na spacerze, aj ak jestesmy w domu, to albo w wannie sie wyleguje, piwe kawe, czy tak jak dzis mam zamiar regularnie zaczac cwiczyc, nie mam czas na odwiedziny i tyle, moze w niedziele przychdozic i siedziec do woli i tak ostatnimi czasy ja zapraszam wlasnie..
i wtedy jak jej caly tydzien nie widze, to nawet az tak mnie juz nie zlosci, i to ze mlody jest na rekach i ze wieczor bede miala przez to spieprzony tez jetsem w stanie to przezyc, ale jakbym miala takie atrakcje co drugi dzien srednio, tak jak ona by chciala - to dziekuje bardzo ...
i tak jutro jedziemy razem na usg z mlodym i juz zaluje, ze przyjelam jej pomoc, bo juz dostalam w smsie rozpiske o ktorej godzinie mam mlodego nakarmic, ile mleka wziac na droge ...
tak jakbym tego nie wiedziala ...
Wiesz co, ja bym nie wytrzymała chyba, a to że ona się twoim dzieckiem zajmuje to jest porażka, nigdy bym swojej na to nie pozwoliła, powiedziała bym że sama sobie poradzę ze mnianą pieluchy/karmieniem/przebieraniem i serdecznie za taką pomoc dziękuję.

Przypomniałam sobie jeszcze jedno
Ostatnio mnie ostrzegała, żebym dziecka przed sklepem nie zostawiała Nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać. Wyjaśniłam jej że nawet mi to do głowy by nie przyszło. Nie wystarczyło jej, musiała jeszcze mężowi dwa razy to mówić (słyszałam jak karmiłam w innym pokoju) Pewnie se myśli że głupia synowa jej nie słucha i synuś musi dopilnować. Brrrr.
Idę sobie walnąć zieloną maseczkę na twarz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF9278.jpg (49,3 KB, 63 załadowań)

Edytowane przez laurka23
Czas edycji: 2013-04-16 o 19:47
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 19:48   #2170
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Ja to tak zaczęłam głośno się śmiać że mąż mi kazał przeczytać z czego tak rżę i przy okazji mu powiedziałam że dobrze że jego mamusia takich akcji nie robi bo by jej noga więcej u nas nie postała. Chociaż pamiętam jak na początku jak przychodziła a ja karmiłam to za każdym razem "Tak krótko? przecież on biedaczek się nie najadł,mama nie chce dać więcej Igorku?" odpyskowałam jej w końcu i się zamknęła, a jak w 7 tygodniu po szczepieniu się dowiedziała ze 2 kg przybrał od porodu to już chyba uznała że nie na miejscu takie komentarze bo wnusio się najada jednak. Już pomijam że stała nade mną jak karmiłam prawie że z nosem w moich cyckach
u mnie było IDENTYCZNIE juz nie wspomne o tym, ze jak miałam pierwszy kryzys laktacyjny i mały ciągle wisiał na cycu i marudził czy płakał to mąż przychodzil od niej z dołu i nic tylko: ty nie masz mleka i trzeba przejsc na mm. Tłumaczyłam mu co i jak, no ale mamusia mu pier.oliła swoje i nakrecała go. Ile sie z nim nakłóciłam jak mi juz brakło cierliwosci po raz enty tłumaczyc- to moje, na koncu kazałam spier.alac bo ja najlepiej wiem jak postepowac z moim dzieckiem. I wtedy dal mi spokój,a mamusia została rozłożona na lopatki wagą małego z pierwszego szczepienia

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

http://demotywatory.pl/4107328/--Koc...st-taki-czysty
bosze, jakie to aktualne
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 19:48   #2171
blogerka
Wtajemniczenie

Jak moj tz wroci z pracy z jakims debilnym pomyslem na temat mlodego to od razu wiem, ze u tesciowej byl na obiedzie i juz nawet nmi sie nie chce komentowac tylko przytakuje, bo wiem, ze nie ma sensu ...
ale juz mnie nerwy ponosza ..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-16, 19:54   #2172
LadyWhisper
Zakorzenienie

Laurko piekne te czarne cegielki nad blatem, kazda sie kladzie osobno czy to na takiej duzej plycie???

Cisne skalpel robic

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 19:55   #2173
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Nadrobilam.
Jestem przerażona zachowaniem waszych mam i teściowych:banghead: no jakaś abstrakcja dla mnie.
Blogerka a nie mogłaś jej po prostu powiedzieć że taka pomoc Ci nie potrzebna ?
Moja mama czasami coś powiedziała ale jej to mówię bez problemu że tak nie robię, a teściowa na szczęście mi rad nie udziela.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 19:56   #2174
sylwietta1988
Zakorzenienie

patrzcie
http://demotywatory.pl/4106985/Kazdy...skni-za-czasem
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 20:01   #2175
bokeh
Zakorzenienie

Laurka fajna kuchnia

Sylwia i jeszcze że mu siebekło po jedzeniu

to może wezmę niebieską.....
Stary 2013-04-16, 20:04   #2176
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Laurko piekne te czarne cegielki nad blatem, kazda sie kladzie osobno czy to na takiej duzej plycie???

Cisne skalpel robic
Cieszę się że się podoba To takie płytki z castoramy 30cm/1ocm. Każda osobno, no i taniutkie były.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 20:08   #2177
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Cieszę się że się podoba To takie płytki z castoramy 30cm/1ocm. Każda osobno, no i taniutkie były.
teraz tak patrze że też mam ta ściereczkę z biedry i jeszcze w muffinki
Stary 2013-04-16, 20:11   #2178
litllesweetangel
Lurker ;)

Lady ja mam z☠☠☠anego elastyka na probe. Na poczatku wiazalam tak, ze te pasy znad ramion przepuszczalam pod tym pasem srodkowym ale zaczelam tak jak wy bo mialam wrazenie ze kluska mi sie tam udusi bo byla cala przykryta chusta.

Dzis bylam na spacerze chustowym z ciotka. Niby mala spala ale bez smoczka by byla histeria Jak sie wkurza to mi wierzga i sie prostuje. W ogole ciezko mi bylo po cokolwiek siegnac w tej chuscie, chyba bedziemy sie wiazac tylko na krotkie wypady do sklepu na rog, albo wiazac TZa bo jemu pasuje.

Illusion przyznaj sie a nie na dziecko zrzucasz

Jaaa dostalam maile ze wyslali juz mojego orbitreka i hustawke Bright Starts ( wylicytowalam nowke za 160 zl z przesylka). Juz chce orba i zapitalac na nim !!!

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 20:12   #2179
mala_19kw
Zakorzenienie

Sylwietta- u mnie to samo było z tymi cyckami. Już z resztą dzisiaj o tym wspominałam... Heh. Moje cycki widział każdy z domowników. (bezczelne typy ).
I najlepsze: na początku mały non stop wisiał na mnie (z resztą wiecie jak to na początku jest). Czasami płakał jak to dziecko- ale moja mama stała nade mną jak kat jakiś rzucając tekstami- Przecież on się nie najada. Głodny jest. (już nawet nie wspomnę o tym że mleko ze mnie cisneło jak z kranu). Po prostu chciał ciumkać i tyle. A ta zaraz swoje mądrości i to jeszcze wiecie z takim wręcz płaczącym głosem- dziecko głodziłam,o ja niedobra
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 20:18   #2180
nafiyqa
Zakorzenienie

Kurcze, a ja sobie nie wyobrazam wyjsc z domu bez torebki...
Jak ide z malym to niewygodnie jest mi miec taka na ramie i zwykle mam niewielka listonoszke.

Piszecie o torbach z rzeczami dla dzieciaczkow... Zabieracie je ze soba na spacery?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 20:19   #2181
Debrah
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
O Boże! Illusion-nie dość że pół wsi wie że mam za małe sutki do karmienia to i jeszcze twój mąż?
Jestem spalona już wszędzie

Widzicie jak macie ze mną wesoło? Gdzie drugą taką znajdziecie?

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Sylwietta- u mnie to samo było z tymi cyckami. Już z resztą dzisiaj o tym wspominałam... Heh. Moje cycki widział każdy z domowników. (bezczelne typy ).
I najlepsze: na początku mały non stop wisiał na mnie (z resztą wiecie jak to na początku jest). Czasami płakał jak to dziecko- ale moja mama stała nade mną jak kat jakiś rzucając tekstami- Przecież on się nie najada. Głodny jest. (już nawet nie wspomnę o tym że mleko ze mnie cisneło jak z kranu). Po prostu chciał ciumkać i tyle. A ta zaraz swoje mądrości i to jeszcze wiecie z takim wręcz płaczącym głosem- dziecko głodziłam,o ja niedobra
Rozwalilas mnie na łopatki dzisiaj współczuję* reszty nie cytuje bo z telefonu średnio.

Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 20:25   #2182
meduzza
Zadomowienie

Świetnie urządzona kuchnia
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Genialne.

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Jak ide z malym to niewygodnie jest mi miec taka na ramie i zwykle mam niewielka listonoszke.

Piszecie o torbach z rzeczami dla dzieciaczkow... Zabieracie je ze soba na spacery?
Tak, ja mam zawsze wszystko przy sobie: smoka, herbatkę, pieluchy, chusteczki mokre, tetrówki, czapeczkę bawełnianą i mnóstwo innych a to dlatego, że nie chce mi sie wyciągać po lekarzu i tak noszę
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 20:43   #2183
marsi11
Zakorzenienie

hej Laski
dziś usypianie bez cyrkow, wogóle ładnie dziś moje maleństwo spało
zrobiliśmy dziś spacer chyba z 15 km
w załączeniu zdjęcie jak młody buzie zjarał- tylko białe od smoczka, posmarowałam go kremem z filtrem 50 i jeszcze na spacerze poprawiłam
kurde myślałam,że taka wysoka ochrona coś da a tu proszę
a do klubu dodałam fotke z dzisiejszej kąpieli

Cytat:

Ja tez kiedys nie jadlam miesa (wlasciwie od nastoletnich czasow), teraz tylko drob.
A Ty dlugo juz tak?

Ja mam.
Jak sie pozbyc paskudnej opony i boczkow?
niestety, miejscowo się nie da
tłuszcz schodzi z całego ciała dlatego na spalanie najlepsze będą areoby/interwały
ja będę zawsze polecać siłowy, ale na to trzeba mieć czas
dziewczyny, te które nie mają czasu a zależy Wam na szybkich efektach polecam zdecydowanie ćwiczenia z Zuzanną
tu jest link ale w necie jest mnóstwo jej ćwiczeń nawet jest wątek na wizażu
http://www.bodyrock.tv/category/dail.../all-workouts/

nie bójcie się, nie będziecie mieć takich mięśni jak ona, na to trzeba latami pracować ale tluszczyk się spala naprawdę szybko
acha i nie zniechęcajcie się - ona strasznie stęka podczas ćwiczeń, cóż była kiedyś aktorką porno
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg smoczek.jpg (51,2 KB, 56 załadowań)

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2013-04-16 o 20:45
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 20:43   #2184
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

ja w ogóle nic nie biorę, tel do kieszenie, karta do kieszeni i tyle. jakoś nie chce mi się więcej nic taszczyć, wystarczy ze muszę zejść i wyjść na 4 piętro z Zuzią oczywiście jak idę tylko na spacer taki 1,5 godzinny.
Jak do lekarza czy w odwiedziny to wtedy wszystko biorę

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2013-04-16 o 20:44
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 20:47   #2185
mitabe
Rozeznanie

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
I d*pa! TZ mnie zarazil
Gardlo piecze jak cholera. Doradzcie co mozna brac przy kp. Poki co plukalam tylko woda z soda oczyszczona.

Ale za to Kubus mnie zaskoczyl-spal drugi raz w zyciu 5h! Dla Was to chleb powszedno-u nas postep!!

ja brałam w spirali prenatal syrop, ale robilam tak że wlewalam do gorącej herbaty i na noc, pomogło.

Cytat:
Hej.
U nas nocka nieprzespana Daria chora męczyła się w nocy okropnie. 3 razy jej w nocy katarek odciągałam a i tak cieżko jej się oddychało do tego kichanie i kaszel. Co udało jej się zasnąć to za chwilę budził ją katar i kaszelek na 12.00 idziemy do lekarza.
Straszne to że musiałam patrzeć jak się męczy i nic zrobić nie mogłam. Wzięłam ją do siebie do łóżka i mocno tuliłam to jako tako zasypiała na chwile

i bardzo dobrze

mocno zaciśnięte

DOBRZE ZROBIŁAŚ

No jasne !

Aniu

Deli, Ania KCIUKI

ahhh te dzieciaczki

Jak Cię czytam to zawsze mi się humor poprawia

fewcia,

A co do pogrubionego to moja tez codziennie tak ma około 17-18

Trzymam kciuki za zdrowie.

Dzięki dziewczyny a kciuki, wizyta u kardiologa ok

Pochwale się dzisiaj Kubuś kończy 3 miesiące, a rano wstał i ma wgrany nowy soft. Spal mu od wczoraj od 16 aż do 6 rano tlko z przerwami na karmienie, a dzisiaj obudził się inny dzieciak. Chwyta zabawki 2raczkami, ogląda wsYstko,nie palcze przy przewijaniu a się żali i gada coś po swojemu. Mam nowe dziecko. Byliśmy też na spacerze trochę wiało i momentami bałam się zeby o nie przewialo.

Edytowane przez mitabe
Czas edycji: 2013-04-16 o 20:49
mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 20:47   #2186
s i l v e r
Zakorzenienie

Ale naskrobałyście znów stron Ja padam ze zmeczenia więc kładę sie spać. Jutro może Was nadrobie.

Aha...chyba nie bede robić dekoloryzacji włosów tylko stopniowo je rozjaśnie pasemkami jutro chyba pójdę do fryzjera rano...o ile sie uda.

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-04-16 o 20:52
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 20:51   #2187
BlackSanctum
Zakorzenienie

Laski, fotka fryzury w klubie - dodałam też zdjęcie ze spacerku.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-16, 21:01   #2188
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
O cholerka...

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Już pomijam to, że w ogóle coś takiego mi do jedzenia dała (ich wczorajszy obiad) to dla mnie to było obrzydliwe
Mięsa nie jem jakieś 4 lata. Ale nigdy mięsa nie lubiłam

Przypomniałam sobie jeszcze jedno
Ostatnio mnie ostrzegała, żebym dziecka przed sklepem nie zostawiała Nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać. Wyjaśniłam jej że nawet mi to do głowy by nie przyszło. Nie wystarczyło jej, musiała jeszcze mężowi dwa razy to mówić (słyszałam jak karmiłam w innym pokoju) Pewnie se myśli że głupia synowa jej nie słucha i synuś musi dopilnować. Brrrr.
Idę sobie walnąć zieloną maseczkę na twarz
4 lata to już kawałek, teściowa powinna się przyzwyczaić, a nie takie kretyńskie podchody.

Jezu jak można dziecko zostawić w wózku przed sklepem na szczęście już rzadko to widuję.

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość

Tak, ja mam zawsze wszystko przy sobie: smoka, herbatkę, pieluchy, chusteczki mokre, tetrówki, czapeczkę bawełnianą i mnóstwo innych a to dlatego, że nie chce mi sie wyciągać po lekarzu i tak noszę
Ja mam podobnie, w taśce wózkowej mam zestaw "ratunkowy" typu pieluchy, podkład do przewijania, ubranko na zmianę, nie chce mi się tego przepakowywać za każdym razem to po prostu uzupełniam jak coś zużyję

Bokeh bierz zieloną! Będzie do chusty pasować

Silver jak Daria? Mam nadzieję, że choć troszkę pospała i lepiej się czuje

Ewik brawo za bioderka!
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 21:01   #2189
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale naskrobałyście znów stron Ja padam ze zmeczenia więc kładę sie spać. Jutro może Was nadrobie.

Aha...chyba nie bede robić dekoloryzacji włosów tylko stopniowo je rozjaśnie pasemkami jutro chyba pójdę do fryzjera rano...o ile sie uda.
ja z bardzo ciemnego czerwonego zeszłam na blond bez dekoloryzacji- juz sie balam zrobic ponownie ;p

co do cwiczen, ja polecam bieganko ;p
Black, kiedys pisalas ze zrobisz slubny makijaz, zrobilas juz bo nie widzialam?? ;p

Bokeh, co do torebki, ja bym wziela beżową, ale moim skromnym zdaniem Tobie pasuje tamta ;p kolorowa dziewczyna jestes ;*

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2013-04-16 o 21:03
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 21:04   #2190
BlackSanctum
Zakorzenienie

Deli, to będzie cała seria. Na razie 1 zrobiłam i mam link w stopce do niego.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości