|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | ||||||
|
luckygirl
|
Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszechczasó
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Widzę, że pisałyście o teściach, ja dla odmiany napisze o babci mojego TŻta, która jak się dowiedziała, że mam astmę, bo TŻ niechcący się wygadał (ale moim zdaniem to nic strasznego) to mu powiedziała - po co Ci problem, astma to straszna choroba bla bla bla... a TŻ że ja się lecze i że nie jest tak strasznie, nieeee jest straszna itp. Wyciągnęła encyklopedie medyczną z siedemdziesiątych lat i czytała.... no wkurzyła mnie nieprzeciętnie.... i jeszcze może się nią zarazić ode mnie i dzieci będa chore.... do TŻta siostry wydzwaniała, ona się z nią pokłóciła, że babcia głupoty gada, że zaściankowa jest itp, ale nie babcia jest najmądrzejsza i jak ja lubiłam tak momentalnie przestałam.... no kurrrrna no!Ja mówię do TŻta - Ty jej tylko nie mów, że mam problemy hormonalne, bo mnie przeklnie albo sobie laleczkę voo-doo zrobi i będzie mnie zabijać powoli |
||||||
|
|
|
#3032 | |
|
Pani Mizantrop
|
Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszechczasó
Cytat:
|
|
#3033 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() My mamy zmywarkę, więc większe zmywanie tam się wrzuca, ale jak mi jest potrzebne coś na bank to go wołam i zmywa rach ciach i sztućce zmywa - musi Śmieci też wynosi, zakupy musi nosić, bo mi sie szybko barki nadwyrężają i potem przez tydzień rekami nie moge ruszyć on tylko ziemniaki
|
|
|
|
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu przestał, bo chyba zrozumiał, ze tam nie opisali mojej choroby, tylko wspomnieli, że cos takiego wystepuje ale jakby się dowiedział, że moge mieć problem z zajściem, to byłaby wojna, bo co to za żona, która nie dośc że nie pracuje, to jeszcze dzieci nie będzie mieć acha i jeszcze później stwierdził, że moje przeciwciała TPO mogą "zabić" płód |
|
|
|
|
#3035 | ||
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() Jaki fajny kurak http://1.bp.blogspot.com/-PctvByC0SP...elce+Piwa8.jpg ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
|
|
#3036 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() I siostra mojego TŻta jej mówi, że nawet jej koleżanki z pracy się śmieją z jej gadania (babci gadania, bo tak głosno przez tel gadałą, że wszystko było słychać), a ona na to, że młode są, zycia nie znają. A siostra, że wcale nie, bo pracuje z60-latką, która zna życie itp, a babcia - nie oczytana jest, ja to jestem oczytana. A siostra, babciu jak mozesz tak mowic, Ty masz jakieś zaściankowe poglądy. I awantura. Babcia nie chce jej znać, ona nie chce znac babci. Wykleta zostala. No mówię Wam jazda nie z tej ziemii.... I wnusiu nie rob sobie kłopotu i nie rób sobie kłopotu, a mnie krew zalewa, bo kurna to nie jest miłe takich pierdów słuchać...a fakt faktem mój TŻ jest gorzej obciążony, bo jego mama zmarła na raka jego druga babcia też... więc ma jakiś tam zalążek w genach...---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() Fajny fajny, ciekawe jak smakuje
|
||
|
|
|
#3037 |
|
Moderator
|
Moja mama takiego kuraka na butli z piwem piecze. Wychodzi bardzo soczysty
|
|
|
|
#3038 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3039 | ||
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Ja całkowicie rozumiem, że chce się dla swoich bliskich jak najlepiej, ale takie zachowanie to dla mnie przegięcie. Co innego "Synu/wnusiu, zastanów się, zanim podejmiesz taką odpowiedzialność", a co innego "Ona jest taka i owaka i zerwij z nią i się wyprowadź" ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
|
|
#3040 |
|
Moderator
|
nom nom i polecam
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Dobry jest, bo nie pływa we własnym tłuszczyku, w środku soczysty a z zewnatrz chrupiący. Raz piekłam to mi te piwo coś nie chciało się wylewać, mama orzekła że pewno za małą temperaturę dałam. Jej wychodzi bardziej soczysty więc ona zawsze robi ![]() Zresztą, dla nas za duż aporcja, bo mój nie je kurczaka w takiej formie. |
|
|
|
#3041 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() Ale dobrze, że każdy ma swój rozum. TŻ ze mną jest tyle lat, nie bo coś, a po prostu mnie kocha (mam nadzieję ). Od początku wiedział jak jest z moim zdrowiem. Nie raz miałam różne problemy...Skoro polecasz, to może spróbuję, bo wygląda kusząco
|
|
|
|
|
#3042 | ||
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() Prawdopodobnie Twoja mama ma rację co do temperatury, im wyższa, tym to piwo bardziej paruje. Gadamy o takich pysznościach, a ja się muszę na kolację tym tortelloni zadowolić ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
Myślę, że gdybyśmy poszli na swoje (i byłby to mój dom), to trochę załagodziłoby sytuację, ale na razie się na to nie zanosi
|
|
#3043 |
|
Rozeznanie
|
Mam abonament z pracy w lux medzie od 5 lat, nie ma tam dobrych endokrynologow, jeden tak mi rozwalil wszystko ,ze zbieralam sie dlugo. Do tych co maja dobre opinie w necie to terminy sa kilkumiesieczne . Przepraszam za brak polskich liter, ale nie wiem jak je zrobic na tablecie. Nie chodze do nich chociaz mam za darmo.
|
|
|
|
#3044 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Może i masz racje, może by to jakoś złagodziło, ale kurna jak pójść na swoje jak nie ma pracy i nie ma kasy. Sama szukam pracy od stycznia i |
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3046 |
|
luckygirl
|
Ja się też właśnie tego obawiam
|
|
|
|
#3047 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() A, i jeszcze raz zostałam oszukana, ktoś się podszywał pod potencjalnego pracodawcę, który chciał mnie zatrudnić. Oprócz tego jak zamieszczałam ogłoszenia o treści "Szukam pracy", to dostałam multum ofert sponsoringu ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Wybacz, ale rozbawiło mnie to Poprawiłaś mi humor
|
|
#3048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamiński Grzegorz Kunicki michał Jastrzebska Helena Czetwertynska Małgorzata (osoba leczca sie u tej pani wie najwiecej na temat mojej choroby na forum, więc chyba naprawdę dobra musi być ta endo )Znasz może któreś nazwiska? ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3049 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Ten sponsoring to przegięcie. Do mnie dzwonił nawet Prezes Spółki w tej sprawie i chciał mi 4 tysiące na okres próbny na rękę zaproponować.... |
|
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3051 |
|
luckygirl
|
coś Ty :/
To jest mój 3 na który został wysłana na własne żądanie w ciągu 1,5 miesiąca. Na pierwszym w Urzędzie Dzielnicy miałam zbyt wysokie kwalifikacje, na 2 w Ministerstwie nie miałam doświadczenia, ale na tym mnie chcą. Mimo iż jest to najwyższa organizacja państwowa z tych tu wymienionych I tak szłam coraz wyżej i wyżej, aż w tej najwyższej mnie chcieli (no prawie najwyższej, zalezy jak na to spojrzeć )
|
|
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
bo on musi stać na tej butelce, a mój piekarnik w środku ma wysokość 32 cm, od grzałki górnej do dolnej blachy i kurol był za duży
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
przecież staż jest od tego, żeby się nauczyć, ale wiadomo, chcą mieć pracownika wykwalifikowanego za darmo no nie
|
|
|
|
|
#3053 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#3054 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() Taaaak to jest śmiech na sali co oni chcą od stazystów, ale co poradzić... wymagania |
|
|
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
na tvp2 w Ekspresie Reporterów reportaż o porzuconych zwierzakach
|
|
|
|
#3056 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie, u żadnego z nich nie byłam. Z tego co widzę , to nikt z nich nie pracuje w Lux Medzie , chyba, że nie mówimy o Warszawie http://www.luxmed.pl/grupa-lux-med/n...y-lux-med.html |
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli bez półki na dolnej obudowie wewnętrznej piekarnika, to bym się bała faktycznie, czy się nie zraja ten kurczak, to może termoobieg? |
|
|
|
|
#3058 |
|
Moderator
|
Właśnie to oglądam
![]() Jeszcze wczesniej była rodzina, której każde dziecko okazało się być alo chore na mukowiscydozę, albo nosiciele. Jeden synek 10 lat im zmarł. Bosz ![]() A jeszcze wczesniej jakas akcja z ochroniarzami z kerfura, ale nie wiem dokładnie o co sie rozchodziło bo dopiero co włączyłam wtedy. Oglądałaś? Jakies otwarte opakowanmia mydeł o łącznej sumie 9 zł? O co kaman?
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-04-16 o 22:28 |
|
|
|
#3059 |
|
luckygirl
|
Nawet nie mogę tego oglądać, bo się zaraz porycze
|
|
|
|
#3060 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie miec innwego w bloku gdzie grosze za gaz się płaci. No i przy tym jak ja potrafie sobie dwa kawałki mięsa piec ![]() W związku z czym grzeje mi od dołu. A od góry mam elektryczne opiekanie, taką grzałkę. Mam tez grilla, o którym mi przypomniałaś, ale jeszcze nigdy go nie uzyłam. a tą kuchenkę mam od jakis 4 lat ![]() Ale wracając do kuraka. Grzeje mi od dołu, a od góry ta elektryczna grzałkę włączyłam gdzieś na pół godizny od końca, co by sie przypiekł na chrupko. I nie stawiam na obudowie piekarnika, tylko na najniższej półce, ta kratka, na to blacha a na to kurak. Taka głębsza blacha, bo cieknie z tego ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Nosz kurna, mój się dzre że jak zara nie przyjdę to będę wizaż dziś przytulać. Idę, bo nie drapnie po Do jutra ![]() Branoc |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

i dzieci będa chore.... do TŻta siostry wydzwaniała, ona się z nią pokłóciła, że babcia głupoty gada, że zaściankowa jest itp, ale nie babcia jest najmądrzejsza i jak ja lubiłam tak momentalnie przestałam.... no kurrrrna no!

Śmieci też wynosi, zakupy musi nosić, bo mi sie szybko barki nadwyrężają i potem przez tydzień rekami nie moge ruszyć
jego druga babcia też... więc ma jakiś tam zalążek w genach...