|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no dokładnie W ogole witaj ![]() Cytat:
Bez komentarza to zostawie ![]() Czesc ![]() Zaraz bede dzwonic do lekarza, Seba mial w nocy taki duszacy kaszel ...spal z Nami...jeszcze na dodatek pada...zobacze na ktora uda mi sie umowic i zamowie taksowke...ale jestem wsciekla a to wszystko wina Tz
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.
No to co tam u aaby piszczy...
![]() Ano piszczy remont. Nagły i niespodziewany - w poniedziałek decyzja, we wtorek i środę wyjazdy i poszukiwania, co to na podłodze i ścianach chcemy, od czwartku do wtorku urlop i ostre prace remontowe. A i tak zabrakło nam jeszcze jednego dnia, bo wczoraj ledwo zaczęliśmy kłaść podłogę ![]() No ale mam nadzieję, że będzie ładnie ![]() Na razie duży pokój, jakoś w wakacje sypialnia - o ile na nią uzbieramy, bo zbliża się w samochodzie duża wymiana, a przecież trzeba powoli zacząć kompletować wyprawkę ![]() Także przepraszam za ciszę, ale w tym syfie to ja nawet nie miałam ochoty kompa włączać, a jak włączyłam, to dosłownie na sekundę, żeby status kuriera sprawdzić czy żarcie dla kota zamówić. A syf jest straszny w całym mieszkaniu W dodatku jeszcze umarł odkurzacz. Oczywiście, planowaliśmy nowy, ale nie teraz Ale staram się mieć zen ![]()
|
#603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja wara dziś jest lepsza. Posmarowałam wieczorem takim naturalnym jakimś wyciągiem, moja mama obsesyjnie kupuje takie rzeczy...i dziś jest już prawie ok, tylko strupek ![]() Cytat:
Gocha, serio, wariactwo, jak w przedszkolu może nie być apteczki?? Masakra
|
||
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
AAby w końcu jesteś opowiadaj co u Ciebie A ja śpię sobie i nagle słyszę wielki huk, obudziłam się i pierwsza myśl to wojna się zaczyna tak się strasznie wystraszyłam, że tz obudziłam i mówię mu, że chyba wojna się zaczyna a on że nie słyszy i idzie dalej spać bo zaraz do pracy wstaje bo to nad samym ranem było. Więc ja nasłuchuję, mały chyba poczuł mój strach bo zaczął mocno kopać. Za chwilę patrzę a to się błyska i grzmi, czyli burza a nie wojna, ulżyło mi normalnie chyba tej wony boję się najbardziej bo od razu mam takie skojarzenia
|
#605 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Źle się ze sobą czuje. Chcę założyć jakąś sukienkę i widzę tylko te boczki i odstający brzuch. A już nie wspomnę jak ucierpiało na tym moje życie seksualne ![]() Cytat:
Chwilowo przerabiamy go na mieszkanko. Kosztorys od dwóch firm będę miała w sobotę. wg kosztorysu 100 tyś to stan pod klucz. Z tym, że my dodajemy malutką łazienkę,kuchnię i komin. Nie kładziemy od razu dachówki, tylko papę, jest trochę zmian konstrukcyjnych. Chcemy też wybudować studnię i ekologiczną oczyszczalnię. Na pozwoleniu na budowę mamy podłączenie do sieci ale przy naszym metrażu działki byśmy zbankrutowali. Ja mieszkałam na 11... a mam lęk wysokości =)
|
|
#606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam syf więc możemy sobie ręce podać---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
ja też się z sobą źle czuję
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może wspólnie wdrożymy program pt. zdrowe jedzenie, ćwiczenia i ruch? Będziemy się wspierać? Mi też boczki wyłażą...z resztą nie tylko boczki..tak samo przodki i tyłki... ![]() Chociaż teraz biegam, ćwiczę, jem mniej, staram się zdrowiej...i na wadze 1.5 kg więcej ![]() Ile masz wzrostu? |
|
|
|
|
#608 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
Zaczęłam pić gazowane, podjadać słodycze... w pracy 8 godz przed kompem, później 4 godz na korkach też siedzenie, posiłki raz na jakiś czas, nieregularnie i są efekty. O ile pije tylko wodę niegazowaną, nie jem słodyczy. Uaktywniłam się fizycznie. Zaraz matury i koniec roku, zostawie sobie tylko 3 osoby, będę miała więcej czasu na gotowanie. Teraz przyznam się że gotuje raz na dwa tygodnie słoiki dla męża w trase i przy okazji dla siebie. Ale to się zmieni =) Niestety mój mąż musi mieć w domu coś gazowanego, je o 23 obiad czasami i jest chudzinką! Oby nasze dzieci poszły po nim =)
|
|
#609 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ciesz się z Twojego remontu ! ![]() Zgłoś się do testowania odkurzacza Może akurat ![]() Nasz ten już długo nie pociągnie ![]() Cytat:
Śliczne ciuszki ![]() Cytat:
Kiedyś moja siostra zważyła się przed kijkami i siłownią i po. I co ? kilogram więcej Już 3 cm z talii mi zeszło- jestem taka dumna! Dzień dobry... abo zły. Wczoraj kłótnia z tż, zasypianie z łzami w oczach, pewnie też przez hormony bo @ przylazła. Dziś bym zjadła konia z kopytami, ze zleceniami kiepsko i pada. To nie mój dzień Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę. Co można kupić dziecku na chrzciny od chrzestnego ? I co nie będzie kosztowało kilku tysięcy Najlepiej też żeby zmieściło się do standardowej walizki, którą respektują na lotnisku. Nie mam pomysłu żadnego, ale wszystkie sprzęty typu bujaczki, krzesełka do karmienia są już w posiadaniu.
|
||||||
|
|
|
#610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie o tym marzę. Żeby nie być na notorycznej udawanej diecie, ale żeby po prostu zmienić nawyki żywieniowe i pokochać ruch, żeby robić to z przyjemnością ![]() Teraz biegam i ćwiczę nie dlatego, że lubię, ale dlatego, ze lubię to samopoczucie, które jest po! Może dojdę do tego, że polubię samą czynność ![]() Cytat:
3 cm to super efekt! Brawo
|
||
|
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję! Nawet nie wiesz jak mnie to cieszy, bo moja talia cały czas była bliżej 80 cm I też chciałabym tak traktować ćwiczenia. Obecnie jest już nieźle, bo coś co rano zaplanuję pokornie wieczorem wykonuję. Teraz znowu okres i przerwa- tego nie lubię, bo się rozleniwiam. |
|
|
|
|
#612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na wczorajszym USG wszystko ok malutka slicznie się rusza, serduszko ładnie bije, wszystkie kończyny na miejscu (to interesowało bardzo mojego męża, ze wzgledu na zawód
) |
|
|
|
|
#614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() Moja intuicja mnie zawiodła
|
||
|
|
|
#615 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i teraz sobie identyczny. Jestem mega zadowolona. Rodzice też bo mają psa w domu i nie mogli sobie nigdy poradzić z sierścią. Mój mąż kupował ten garnuszek klocuszek, bo akurat rodzice chcieli. Ja kupowałam grawerowany srebrny smoczek i personalizowany album na zdjęcia. Cytat:
Cytat:
W końcu różowy akcent na liście =)
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to Gocha, czas start! Razem na bank będzie łatwiej! Jakie są Twoje postanowienia? |
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak muszę w częściach to znosić Na dole mam schody i drzwi, przez które wózek nie przejdzie... |
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Natala, super, że wszystko w porządku! No i dziewczynka, pięknie!! Macie typy imion?
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Natala gratulacje!
A co mąż na dwie dziewczyny ?
|
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więcej ruchu !!!
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Garnuszek wydaje mi się za szybko. Muszę przejrzeć allegro
|
|
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam suszone owoce z rossmana są ciemne morele suszone na słońcu! Ja nie ma problemu ze słodyczami... ja mam problem z pizzą, frytkami itp.. ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Nooo..nawet się zapisałam, tzn wypełniłam ankietę Pewnie nic z tego. Chociaż raz zgłosiłam się do testowania lakierów Isadory i się udało. Nawet prowadziłam wątek z paznokciami
|
|
|
|
|
#624 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łeee, czyli nie ma tapira U mnie remont, remont, remont... Syf. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale dlaczego do grobu? Przecież mała pisała, że mam remont ![]() Zgłosiłam! (choć i tak pewnie nic )Ale dziękuję za cynk Brawo za 3cm! To bardzo dużo! ![]() Tulę
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2013-04-17 o 11:30 |
|||||
|
|
|
#625 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak myślałam, że dziewczynka ![]() Cytat:
Sama skłaniam się ku Zelmer Odyssey 450.0 ST ![]() Cytat:
|
|
#626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za normalnymi chipsami nigdy nie przepadałam. Ale jabłka suszone uwielbiam. W domu mam w miseczce orzechy i podjadam jak mi się chce coś przegryźć. Czasami mam napady na owoce i jem je tonami, a czasami na jabłko spojrzeć nie mogę. Ja korzystam z turboszczotki. Z moimi długimi włosami nie dawałam sobie rady z normalną końcówką. Później się męczę żeby te włosy "wykręcić" ze szczotki ale przynajmniej dywam mam czysty =)
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strzeż się, teraz ja będę lustrować Twoje wypowiedzi w poszukiwaniu błędów |
|
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z pizzą miałąm problem w ciaży :P teraz póki karmię to nie jem, potem pewnie znów się zacznie :P
|
|
#629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale chyba to jest lepsze niż męczarnia z sierścią...Cytat:
![]() Dziewczyny, czy to normalne, że w 12tc mam takie leciutkie bóle/kłucia w brzuchu i niżej? Tak jakby w pochwie? To jest to słynne rozciąganie czy powinnam się martwić?
|
|
#630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za remont.a temu,ze ubral go cienko w sobote, bez czapki, no bo przeciez tylko do auta, a to wlasnie najgorsze teraz dychra jak gruzlik i to ja mam problem!Cytat:
![]() Wrocilismy od lekarza, oczywiscie 30 min spoznienia Poza tym jestem wsciekla...dostalismy list na ponowne badanie słuchu, ale w tym czasie bedziemy w Pl...dzwonie by przełozyc a baba mi mowi,z e nastepny termin wolny na PAZDZIERNIK ![]() Wszystko ;pod gorke ostatnio wczoraj sie jeszcze z mama posprzeczałam![]() Jeszcze u mnie leje
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

...spal z Nami...jeszcze na dodatek pada...zobacze na ktora uda mi sie umowic i zamowie taksowke...ale jestem wsciekla a to wszystko wina Tz