|
|
#2641 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
może jednak cos w innym kolorze ? w tym troche jak w trumnie
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mamuśki
dawno nie zaglądałam ale brak czzasu niestety Trzzymam kciukaski za dzisiejsze wizyty ja wczoraj robiłam badania i ma wizytę wybieram się w przyszłym tygodniu a leci już u nas 11 tydzień Czytałam, że planujecie sprzedaż/wymianę ciuszków dziecięcych jak będę miała pewność, że będzie dziewczynka (takie przeczucie) to będę miała masę ubranek chłopięcych na sprzedaż dlatego też prosiłabym o zaproszonko do klubiku Powiem wam, że drugą ciążę jakoś tak bardziej lajtowo traktuję wszystko (odpukać) przebiega książkowo więc tak nawet nie mam parcia na wizyty chociaż podglądałabym małą cały czas to i tak na kolejne usg muszę czekać do około 5 maja albo później... Uwaga! Mam pytanie do dziewczyn, które prowadzą własną działalność gospodarczą ale to a prv jakby się któraś odezwała to napiszę o co chodzi
|
|
#2643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam za Twoje maleństwo i mam nadzieję że mój Junior w przyszłym tygodniu też urośnie na tyle, że pan doktor stwierdzi, że rozwija się prawidłowo. Cytat:
mój lekarz wszystko mi wyjaśnił. Jeszcze przed USG powiedział, że skoro miałam nieregularne cykle to może się okazać, że ciąża jest tak młoda, że nic nie zobaczymy i będzie potrzebna beta, żeby potwierdzić. I żeby nie panikować jak okaże się ze dziecko jest malutkie. Dlatego po wyniku 1,4 mm (wg USG 4 tygodnie i 3 dni) kazał się zgłosić do siebie za około 10 dni żeby sprawdzić czy dziecko będzie rozwijało się prawidłowo do wieku ciąży.
|
||
|
|
|
#2644 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez mam dzisiaj wizyte
Ostatnio w 9 tyg miało 2cm ciekawe czy dobrze rośnie! Boję sie (
|
|
|
|
#2645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooAnulkaoo trzymam kciuki, żeby tym razem wszystko było w najlepszym porządku Motylek pisałaś, ze masz jakiś super pomysł na poinformowanie rodzinki i wszystko po fakcie nam opowiesz. No i zniknęłaś Dawaj tą historię
|
|
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem bardzo miło zaskoczona tak więc już piszę tuż przed świętami miałam usg i piękną focię fasolki wrzuciłam na kompa, dodałam tekst " cześć babciu! Cześć dziadku! Zobaczymy się wlistopadzie!" potem kupiłam kinder niespodziankę, delikatnie zdjęłam folię i rozdzieliłam na pół czekoladowe jajo. Później wyjęłam zabawkę i wsadziłam do pudełeczka wydrukowane foto fasolki. "skleiłam" połówki czekolady i zawinęłam w folijkę babci i dziadkowi niby z okazji świąt jajo dziadkom wręczył mój synek zdziwienie po otwarciu było ogromne a moim rodzicom w drugi dzień świąt daliśmy kartkę świąteczną w ktorej teź była focia dzidziulka też się nie spodziewali
|
|
|
#2648 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę kopytka od faceta ![]() Moje libido jest na poziomie -100 Za to w snach się realizuje
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Jutro pójdę się zapisać. Chciałabym na przyszły czwartek
Cytat:
Wyniki wyszły dobre Ja jakoś od początku czuję chłopaka. Ciekawe czy moje przypuszczenia się sprawdzą
|
|
|
|
|
#2651 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki! Przepraszam Was, że tak długo sie nieodzywałam, ale mm armagedon w pracy i wracam strasznie późno i po prostu padam na twarz, ale staram się być w miarę na bierząco. Wczoraj miałam wizytę u lekarza, zaczynam właśnie 14 tydz i Małe ma już 6,1 cm!!!!! To było genetyczne więc wszystko dokładnie posprawdzał i wszystko jest okej ale byłam w szoku bo dzidziol szalał - ręka, noga, mózg na ścianie
wogóle jestem w szoku jak widzę Wasze brzucholki takiem macie duże i ładne a u mnie ciągle nic nie widać.... pozd raiam Was serdecznie w ten piękny letni dzien! P.s Agatka poprosze o wysłanie zaproszenie, chetnie kupie jakies ciuszki bo nie mam w rodzinie żadnego brzdąca....
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wymioty chyba mi odpuściły. Apetyt też wrócił Oj tak |
|
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
MOtylek - Super pomysl ! Ze ja takich nie mialam :sciana:
Peggy - sen naprawde wspanialy :P Do dziewczyn z nieregularnymi cyklami ; Ja mialam troszke inna sytuacje , bo zaszlam w ciaze od razu po poronieniu - nie majac okresu. Po pierwsze ; okres po poronieniu powinien przyjsc miedzy 6 a 10 tygodniem. Ja 5 tygodni po # juz wiedzialam ze jestem w ciazy , poprostu to czulam , a pierwszy lekarz do jkiego sie udalam mnie wysmial , ze to nie mozliwe , ze pewnie bardzo bym chciala dlatego moja psychika tak dziala.. Pojechalam do Polski , zrobila USG , pokazala mi miejsce w ktorym prawdopodobnie powstanie pecherzyk ciazowy , ale pewnosci miala na 20% . Ja i tak wiedzialam .. Za dwa tygodnie bylam u niej ponownie i byl juz pecherzyk Czaly czas jednak myslalam pozytywnie , wiedzialam ze nie moge sie poddac , ze to odemnie w duzej mierze zalezy jak wszystko sie potoczy . Trzymam za Was wszystkie kciuki ** A teraz moja fotka ; Mam nadzieje ze rozmiar mojego brzucha przeklada sie na to jak dobrze mojemu dzidziusiowi sie tam mieszka
|
#2654 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Trele_Morele O łał ale brzusio
Spory. Widać że szczupła jesteś, więc spodziewałabym się niewielkiego brzusia na tym etapie. A tu takie całkiem spore M1 Śliczny. Napatrzeć się nie mogę xxxMikixxx Zazwyczaj (czyli nie będąc w ciąży) ja nie jestem płaczliwa. Owszem zdarza mi się wzruszyć np. oglądają wiewiórki w parku. No ale nie wyć jak bóbr słuchając Bajora Dziewczyny ćwiczycie coś? Myślicie o zakupie piłki?? Zrobiłam sobie suwaczek ![]() No i oczywiście się przy tym poryczałam
|
#2656 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ale nas tutaj dużo ![]() Cytat:
ale w dzień to chodzę z oczami na zapałkach,ale nie chcę spać, bo jak się położę to w nocy nie zasnę Więc ogólnie cały czas chce mi się spać![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ewidentnie Dzidziusiowi tam wygodnie, taka miejscówa, że nie ma co gadać ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Peggy - Kocham Cie ;D ja szczupla ? Przed ciaza wazylam 73kg a teraz mam juz prawie 6kg na plusie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2660 |
|
Zadomowienie
|
ja jestem bardziej drażliwa niż płaczliwa
|
|
|
|
#2661 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam środowo
Ale pędzicie...na pół dnia nie można Was zostawić ![]() Cytat:
Cytat:
i duży wybór kolorków...Cytat:
Cytat:
wszystko napewno będzie dobrze, bądź dobrej myśli Cytat:
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() Drcron Współczuję dolegliwości De zdróweczka dla synka ![]() 00Anulka00 tym razem wszystko będzie dobrze ![]() Trele WOW!!! ale duży, piękny brzusio Motylek świetnie wymyśliłaś jak powiadomić rodziców
|
|||||
|
|
|
#2662 |
|
Rozeznanie
|
Trele brzusio super
![]() ja wrociłam z lumpeksowego szaleństwa, kupilam 2 pary spodni z H&M ciażowych i 7 bluzeczek takich dłuzszych ale taki że bede mogla w nich chodzic nawet po no i zapąłciłam całe 70zł....dumna jestem z siebie![]() teraz w planach znalezienie krotkich spodenek bo mi goraco już, od wczoraj chodze w krotkim rękawku, ludzie w kurtkach i dziwnie patrza na mnie no ale jak przystało na porządny inkubator-jestesmy cieplutcy
|
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
No mi du.pka pierwsza urosla ;D Spodnie w biodrach juz mam rozmiar czasem dwa wieksze , a teraz faktycznie tak brzuch wywalilo ze cala reszta wydaje sie malutka
) ale uwierzcie - nie jest :PWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2664 |
|
Wtajemniczenie
|
Brzusie śliczne
Peggy teraz tylko słuchasz Bajora czy wcześniej też? Ryczeć to może nigdy nie ryczałam, ale uwielbiam, szczególnie te starsze piosenki ![]() Ja nie beczę, ja |
|
|
|
#2665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cudowny
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze ciut mnie wzruszał, no ale nie do tego stopnia by przez 15 minut nie móc opanować spazmatycznego płaczu ![]() Posłuchajcie sobie ![]() https://www.youtube.com/watch?v=wOnPH1jNZRM Trele_Morele Laska z Ciebie. Nie marudź Przed chwilą wróciłam z dłuuugiego spacerku. Zachciało mi się ciastka francuskiego z kwaśnym jabłkiem. Takie rarytasy u mnie są tylko w Lidlu. No to polazłam. 1,5 km w jedną stronę ale powiem Wam że się opłacało. Pyszniuchne ciacho
Edytowane przez _Peggy Czas edycji: 2013-04-17 o 16:30 |
|
|
|
|
#2667 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam z łowów, jestem zadowolona ![]() Kupiłam super polarowy biały kombinezon z uszkami, białe spodenki z H&M,bluzeczkę z Kubusiem Puchatkiem z Disney'a i białe body a za wszystko zapłaciłam 13zł Mam zamiar jeszcze tam wrócić ale najlepiej ja już będe znała płeć bo ciuszki były piękne!
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||
|
|
|
#2668 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze nie znam się na tym .....ale zaczynam się denerwować ,że jest coś nie tak ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
ja już nie mogę się doczekać kiedy zacznie rosnąć |
||
|
|
|
#2669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ilona nie wkręcaj sobie wszystko zależy kiedy była owulacja- nie ma co tak porównywać...każda ciąża inaczej się rozwija Kiedy masz wizytę? |
||
|
|
|
#2670 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trzymam mocno...... ja mam pierwsze usg 22,04 i też się już stresuje ...a co będzie w niedzielę albo w poniedziałek zobaczę moją kochana krwetke Ja nie wiem co będziemy mieli a wszyscy mówią ona, zresztą ja też tak mam ![]() Też tak macie ,albo miałyście???? ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

w tym troche jak w trumnie

ja wczoraj robiłam badania i ma wizytę wybieram się w przyszłym tygodniu
Dawaj tą historię

a to kiedy masz USG?

ale w dzień to chodzę z oczami na zapałkach,ale nie chcę spać, bo jak się położę to w nocy nie zasnę
Więc ogólnie cały czas chce mi się spać