|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
heja! Ale się narobiłam!
pozmywałam, posprzątałam cały balkon (worek 120 l. śmieci), później ogarnęliśmy z mężem piwnicę - on wywalał wszystko i mamy miejsce na książki na czas remontu obiad zrobiłam, to znaczy robi się - zapiekanka, no i pralkę wyszorowałam, bo chcemy ją opchnąć... A na 20:20 idziemy ze znajomymi do kina na Układ Zamknięty. Ale chętnie bym poleżała :P |
|
|
|
#842 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
![]() Przeczytałam obracać Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Ała!
Cytat:
![]() A ja obcięłam tego swojego. I wyrzuciłam kota z wózka-już drugi raz dziś Coś mu się pokićkało w tej małej główce i jeszcze zdziwiony na mnie patrzy o co chodzi
|
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Za każdym razem oglądając reklamę PRUDENTIAL, coś tam z ubezpieczeniami, oszczędnościami, to widzę siebie i Michasia. Jak ja ogarnę jego dziewczynę, synową i w ogóle wszystko co związane z wyfrunięciem z gniazda? Mąż twierdzi, że będę straszna pod tym względem...No, ale z kim mu będzie lepiej niż z mamusią?
Muszę się ogarnąć!!! Wlejcie mi !! |
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie byłby wniebowzięty ![]() TŻ zamontował mi nową baterię w kuchni, taką wiecie-nowoczesną. No i w ramach testu pomyłam gary po obiedzie i przy okazji jestem już po prysznicu od pasa w dół Ale jaka nowoczesna jest |
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
U nas wózek stoi od wczoraj i od razu nasza Majka się nim zainteresowała. Założyliśmy więc na wózek folię przeciwdeszczową żeby nie mogła tam wejść. Ale coś czuję, że nie da za wygraną i będzie jeszcze próbowała się gdzieś tam w wózku jakoś ulokować.
|
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#849 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudniej może i jest ale dla chcącego nic trudnego |
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kupcie swoim pupilkom wozki
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Mój jest pewnie przekonany, że to właśnie specjalnie dla niego
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pisałam już w poprzedniej części:
Żeby kot nie właził do wózka, łózeczka itp. obklejcie taśmą dwustronna zafoliowany materac/materacyk. Kot wejdzie raz, łapy mu się przykleją i uzna że nie ma co na tym kleju leżeć. Jak się natnie to więcej nie wlezie ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Margosia, ile dajemy na msze, żeby do lipca nie było upałów? Ledwie przyjechałam, a nie było mnie może 45 minut i to samochodem... dysze, sapie, duszno, słońce pali... kurde lato się zrobiło
|
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak się wkurzę to może ... ![]() To i ja się dorzucę do intencji mszalnej |
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
ale dzien.. calutki po lekarzach jezdzilismy ale wszystko zalatwilismy i jestem szczesliwa no wiec po wizycie tak ... Moja kruszynka wazy 1031g Jest zdrowiutka,fajniutka i wogole :P lezy sobie juz głowka w dół... Lekarz mowil ze moze sie jeszcze okrecic ale ze juz raczej tak zostanie i oby bo to dobra pozycja wiadomo- to co mnie boli pod zebrem to stópka mojej niuni badz kolano..Wszystkie wyniki "ksiazkowe" podobno mam tylko zrobic mocz na nastepna wizyte. Mowilam mu o tym ze pare dni slabiej czulam ruchy on mowi ze skoro duzo chodzilam,to napewno przez to bylo i ze narazie nie trzeba liczyc ruchów ale zebym sie juz "przyzwyczajala" i liczyla od 19-21 godziny 6ruchów powinna byc pozatym pytalam o częstsze wizyty (wiadomo po 30 tyg) no i mowił ze i tak czesto chodze a tak bardzo czesto to trzeba po 35 tyg chodzic..mam odlozyc duphaston stopniowo ale zwiekszyc dawke Magnezu ( 3x dziennie) i na moje skurcze aspargin bodajze mam lykac no i co jeszcze? aaa niunia sie zrownala dokladnie z OM wiec na dzien dzisiejszy jestem dokladnie w 27tyg4dniu i juz Was nie bede zanudzac dwoma datami:P Tp mam na 13,07 (wiec moze zachce wyjsc juz pod koniec czerwca z czego ojciec skomentował zebym go nie straszyla bo to juz niebawem haha:P) no i tyle zjem zupke i ide nadrabiac bo naskrobałyscie tyle ze ho ho jak sobie cos przypomne to napisze
|
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no w najlepszym razie jeszcze będzie spał w łóżeczku jako pierwsza przytulanka |
|
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że wszystko fajnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za udaną wizytę
|
|
|
|
|
#861 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to już nie taka kruszynka jest |
||
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i lepiej delikatnie z kotem bo one sa złośliwe i moga gdzieś na złość zrobić :/ Moja mi na złość kwiatki wykopywala i im bardziej jej mówiłam zeby przestała, a Tz sie na nia darl to ona jeszcze wiecej. Możesz jeszcze wozek owinac cały folią spożywcza tak jak ja kwiatki tzn.doniczki ![]() Obudziła mnie dzis straszna zgaga i głód wielki. Zjadlam tabletkę od zgaga i potem jajecznicę. Wypilam pol szklanki mleka i rozerwalo mi flaki. Myślałam,ze urodze bo mi cos rzneło w pochwie,ale jestem ok. Tylko ta zgaga. Spalam ledwo 5h w nocy wstalam 3razy siku Spuchly mi stopy i nie mam kostek. Mam kontuzje lewego biodra i cały ciężar ciała idzie na prawa nogę przez co prawa noga jest bardziej spuchnieta i większa od lewej ![]() Za oknem mam Anglię . Deszcz i zero słońca ![]() Przez to zawsze bolą mi oczy i zatoki ![]() Do tego mam jutro sadyste . Bedą mi wstawiać koronke,ktora powinni było mi wstawić juz w styczniu. Mam nadzieje, będę mogła mieć znieczulenie bo pamietam, ze to trochę boli bo pilnują blisko dziasla. Do tego zżolkly mi w ciazy bardzo zeby albo ja juz słabiej widze. Ide sie położe jeszcze, moze usne i obudze sie w lepszym humorze bez zgagi pieronskiej ![]() Pozdrawiam Was i miłego wieczora
Edytowane przez Samantha7 Czas edycji: 2013-04-17 o 18:36 |
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
Bylismy z tz w kfc no i ... zamowilam b-smarta ze stripsami wzielam i podchodze do stolika zrobilam takie oczy i mowie do tz ze kurde ta baba mi dala ze stripsami a ja chcialam z hot wings (czy jak to sie pisze) no i mowie ze pojde i jej powiem i wogole wygadalam sie 5 minut haha a tz patrzy i mowi" ale powiedzialas pani ze chcesz stripsy to o co ci chodzi" a pozniej w drodze powrotnej mowil do mnie ze juz wie co to znaczy jak ktoś mu mowi ze kobieta w ciazy ma poł mozgu hahahah:P ( zjadlam te stripsy-dobre byly:P) pozniej podjezdzamy pod maka bo chcialam mcflurry .... i co...!!?!?!?!? Karteczka " automat do robienia lodow nie działa" hahahahahaahhahaha i teraz wlasnie muszę isc po rozka :P hahha ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Uswiadomilam sobie ze moje dziecko chyba wali główką matke dlatego tak skacze nieraz bo ma głowe na srodku pod pepkiem lol.. ale ze z czola? czy jak hahahahah ![]() lekarz mnie bada na samolocie wklada palca i mowi " nooo.. ruchy wyczuwalne" niewiem co to mialo znaczyc.. :brzyda l: hahahaha a jak weszlismy na poczekalnie to taka dziewczyna wychodzila z wizyty z usg w rece podchodzi do swojego chłopa no i on do niej on- i Co i co mow szybko ona-no i masz ... (daje mu zdjecie usg) on-a co to mow! ona- NIC JAJNIKI,NIE WPADLISMY Hahahahahaha :brz ydal:
|
|
|
|
#864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Czekamy na resztę relacji,Ciekawe ile bezik Enlevee wazy?
ciepło sie zrobilo ide zrobic paznokcie u nog .. o jej znowu ta gimnastyka hehe |
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecę dziewczyny do kina. pewnie pojawię się później. Buźki!
|
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Udanego wieczorku |
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Nie piszcie tyle, bo nie nadążam czytać |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

pozmywałam, posprzątałam cały balkon (worek 120 l. śmieci), później ogarnęliśmy z mężem piwnicę - on wywalał wszystko i mamy miejsce na książki na czas remontu
obiad zrobiłam, to znaczy robi się - zapiekanka, no i pralkę wyszorowałam, bo chcemy ją opchnąć... 

Coś mu się pokićkało w tej małej główce i jeszcze zdziwiony na mnie patrzy o co chodzi