|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Moderatorzy
Czemu moje wiadomości, nikogo nie obrazajace, po prostu o innym stanowisku, są zwyczajnie nie dopuszczane? Najczęściej w tematach na forum Wizaz.pl (głównie tych mniej infantylnych od makijazu czy fryzur rzecz jasna) zbierają się kółeczka wzajemnej adoracji, polegajace na przytakiwaniu sobie i oczekiwaniu na utwierdzenie się w przekonaniu od reszty forumowiczek. "Kiedy wejdziesz miedzy wrony..." Czyżbv kolejny raz sprawdzała się słuszność tego przysłowia?
|
|
|
|
|
#2 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Moderatorzy
moderacja i zatwierdzanie postów trwa. są dni, kiedy danego moderatora z przyczyn niezależnych od niego nie ma.
jeśli mimo oczekiwania po 3-4 dniach jakiś post się nie pojawił- najlepiej napisać bezpośrednio do moderatora danego podforum. |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Oczywiście że posty nie pasujące moderatorom są spowalniane, albo w ogóle dziwnym trafem "pomijane"
Posty innych osób pojawiają sie normalnie, a innych nie, bo akurat nie ma moderatora, no proszę, wyjaśnienie z 1 klasy szkoły podstawowej ... Najlepiej wszystkim przytakiwać, albo może dotacja na serwer ... |
|
|
|
|
#4 |
|
amor vincit omnia
|
moja wypowiedź dotyczyła braku ogólnej moderacji przez kilka dni, a nie wybiórczego akceptowania postów, a to jest różnica! jeśli ktoś ma indywidualne zastrzeżenia- może zgłosić się na pw do moderatora lub do administratora forum z prośba o wyjaśnienie.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
chciałam zapytać czy dział Dietetyka jest w ogóle moderowany??
jeśli nikt nie ma na to czasu to może czas najwyższy znaleźć osoby, które będą chciały to robić?! |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.