![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Hope-wstęp super brakuje fotek acha zapomnialam napisać na pw-dzięki za przesylkę
![]() Fewcia, dobrze,że poszłaś na konsultacje Lady ![]() Blogerka- bidna, wiem co przeżyłaś bo w szpitalu moje dziecko miało 4 razy pobieraną krew z główki, potem miała być kontrola ale lekarka z ośrodka powiedziala,że nie musimy skoro jest ogólnie dobrze,że po co maluszka narażać na kolejne wkłócia a ja dzisiaj zachustowalam młodego, grabie w łapie i heja zbieranie zielska z ogrodu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje dziecko już śpi(choć niespokojnie coś) ja też wtargnęłam już pod kołderke-ale zamiast odpoczywać to moją głowę zajmują myśli jak poukładać w tych szafkach żeby dobrze było? ![]() Po co ja się za to brałam? ![]() Lady-(doczytałam) trzymajcie się kochani ![]()
![]() |
#2373 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też sobie nie wyobrażam wyjść bez torebki ![]() Cytat:
![]() ![]() Fryzurka SUPER! Pasuje Ci bardzo ![]() Co czułaś jak ścinali Twoje dłuuugie włosy?? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2374 |
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/4109327/Spozniony-refleks
padłam, wstac nie moge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nancy sie dzis nie odzywala... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki zeby jak najszybciej przeszlo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny czy mozlwie to ze moje dziecko najada sie po 5 minutach ssania piersi ? ile moze w tym czasie zjesc ![]()
![]() |
#2377 |
Zadomowienie
|
trochę się pożalę... byłam na ostatnim ważeniu przed śwętami mała przybierała niedużo ale systematycznie i stabilnie, dzisiaj czyli jakiej 3 tyg pozniej mała ma niedowagę.Lekarka mówi, że powinna ażyć już ok 4600 a ma 3900, czyli przez 3 tyg. przybrała jakies 300g
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
|
![]() ![]() |
![]() |
#2379 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Polecam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2380 | |||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() chyba moja kariera chustowej mamy się szybko zakończy ![]() ![]() ![]() ![]() no i wkur***iłam się dzisiaj masakrycznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
![]() mój tata miał kiedyś taki refleks jak spróbował jointa ![]()
![]() |
#2381 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze że poszłaś się poradzić sie innego lekarza ![]() ![]() ![]() ![]() A ja byłam wczoraj z Daria u pediatry, waży 5350g ![]()
![]() |
#2382 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
hmm u mnie niekiedy podobnie sie maly przy piersi zachowuje ale z tego co widze to wage ma ok - w poniedzialek bede wazyc wiec sie okaze ile po miesiacu przybral. Nie przejmuj sie nadrobi wszytsko ![]()
![]() |
#2383 | |
Zakorzenienie
|
Pokaże może dziś fryzurkę a jak nie dam rady dziś to jutro.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2384 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=nafiyqa;40360707]A dlaczego zawalilas? Tak sie nie powinno robic?
Duzo zdrowka dla dzieciaczka! ![]() No u nas oliwka drastycznie pogorszyła sprawę-pewnie też dlatego że smarowałam go rano,na 2 godz czapeczka a potem wyczesywanie i wieczorem powtórka. A jemu biedaczkowi na główce zrobiły się ogromne łuski które go swędziały. |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
RÓB FOTE!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam sie przypomnieć ale mam jakies 50 stron do nadrobienia i nie dam rady w zyciu moje dziecko od poniedziałku to diabołek z rózkami nie moge sobie poradzic siedze i ryczec mi sie chce chyba skok bo mamy 17 tydzień
![]() ![]() mam nadzieje ze bedzie lepiej z moim mlekiem bo psychicznie siadam a troche pochwale mojego syneczka juz ladnie główke nosi wiec raczej bez rechabiitacji sie obedzie no i w wekend bylismy w krakowie ja na studiach no i u teściów i całkiem ładnie droge zniósł tyle ze 4 godz jechalismy no i w niedziele razem u profesora bylismy bo nie miał gdzie zostac a sobote w hotelu był z babcią a ja latałam co 2 godz karmic wiec prawie na zajeciach nie byłam ale lepiej tak niz wogóle Napiszcie mi co myslicie o wczesniejszym rozszerzeniu ale wydaje mi sie ze nie mam wyjscia Szaja mogłabyc wrzucic linka to tych kaszek bezcukrowych ![]()
#2387 | |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Jeszcze proszę o kciuki jutro, mamy z bioderkami wizytę. IDE czytać dalej co pisalyscie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2388 |
Zakorzenienie
|
szukam czapki dla młodego i jakie cudo znalazłam http://allegro.pl/mag-gab-handmade-c...122577577.html
![]() a w ogóle zapomniałam się pochwalić, że Fifek się przewrócił z brzuchola na plecy ![]() no i przyszła wylicytowana mata i w super stanie jest, jak nówka, także stówa zaoszczędzona ![]()
#2389 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O wlasnie, spotkanie, laski, kombinujemy cos?????
![]() |
#2390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas tez luski okropne byly, ale wlasnie oliwa z oliwek pomogla je zwalczyc, fajnie lagodzila. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Lady, nie dziwie Ci sie, ja tez nie wyobrazam sobie zycia bez nabialu, zwlaszcza, ze miesa nie lubie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Poczytaj trochę o laktacji. Z reguły laktator ściągnie o wiele, wiele mniej niż dziecko wyssie. Natomiast co do wagi maluszka - ja by zrobiła badania krwi i moczu najpierw, i to przede wszystki powinna lekarka zlecić! Cytat:
A Adres gdzie? :P |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2392 | |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40363398]A twierdzisz tak na podstawie tego, że 30ml ściągasz laktatorem?
![]() Poczytaj trochę o laktacji. Z reguły laktator ściągnie o wiele, wiele mniej niż dziecko wyssie. Natomiast co do wagi maluszka - ja by zrobiła badania krwi i moczu najpierw, i to przede wszystki powinna lekarka zlecić! [/QUOTE] Ja właśnie na to nie wpadłam, dopiero po rozmowie z lekarką pokojarzyłm, że tak może być, że on ma racje. Chcąc to sprawdzić kazała mi o różnych porach ściągać, więc tymi 30ml się przejmuje bo jak to powiem lekarce to każe mi dokarmiac. Tż kupił bebiko ha, ale w nocy ola zawsze ładnie jadła więc dziś chyb nie podam. A o laktacji czytałam , bo po porodzie schodziłam z dokarmiania, które mała miała w szpitalu, więc się edukowałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-04-17 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zadomowienie
|
Fewcia dobrze, że skonsultowałaś te bioderka u innego źródła, oby mała dzielnie wszystko zniosła.
Lady tulasy dla Pietraszka - mi też się czasem wydaje, że mój też trochę sztywny, ale mam nadzieję, że to tylko moje przewrażliwienie. Sylwietta domyślam się co przeżyłaś jak się tam zaksztusił, jakieś 2 tyg temu siedziałam z małym na rączkach, był co najmniej 30 min po karmieniu, nagle się tak zachłysnął, że długo nie mógł oddechu złapać, wziełam go szybko prawie do góry nogami, pukałam po pleckach i nadal nic, w końcu wdmuchałam powietrze do ust i to pomogło, ale cała się długo trzęsłam z przerażenia. Powiem Wam,że to moje dziecko, które kocham nad życie wykańcza mnie psychicznie dzisiaj pobudkę zrobił o 3 nad ranem i do 10 nie spał, pomijając krótkie drzemki- ale tylko z cycem w buzi!! teraz mam nadzieję, że w końcu zasnął, ale usypialiśmy go od 19.30, ciekawe jak długo pośpi... poza tym mieliśmy odbierać dzisiaj klucze do mieszkania, a zamiast tego zadzwonili, że im się przypomniało, że jest jeszcze jakaś ściana do poprawki i kluczę nam dadzą dopiero w przyszłym tygodniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To najczęściej ładnie się wyrównuje wszystko. Cytat:
![]() Cytat:
Doczytałam, że na2h dawałaś, trochę za dużo. Skazę białkową łatwo z łzs pomylić. A co do tego, czy na inne rzeczy uczulony - na jakiej podstawie lekarka to stwierdziła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brawo dla Fifiego! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chcialabym to widziec ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie wiem, wszystkie takie weteranki allegro jestescie, ja tez chce ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzieki dziewczynki mam nadzieje, ze bedzie dobrze....teraz siedze jak na szpilkach nie wiem jak przespie nocke tak sie denerwuje przed jutrzejjsza wizyta u neurologa ![]()
![]() |
#2396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcesz książkę w pdf pt warto karmić piersią? podeślij mi email na pw to Ci prześlę polecam,może u Ciebie pojawił się kryzys laktacyjyny? u mnie to miało miejsce dwa razy pamiętaj,że mleka nie produkujemy w nadmiarze, tylko tyle ile maleństwu potrzeba, ja odciągam wtedy kiedy pomijam karmienie piersią ( na czas pracy) ale jakbym miała odciągać w tych dniach kiedy karmie piersią cały dzień to 30 ml nie wiem czy bym uzbierała ![]() moje maleństwo też mało przybiera ale to z powodu ulewania a pręży się przy piersi tak samo jak i Twoje- tutaj wiele dziewczyn ma taki problem powalcz jeszcze troszkę, nie odpuszczaj tak łatwo i zaufaj swojej intuicjii ile Twoje maleństwo ma? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Zakorzenienie
|
Chciałyście to macie
![]() Dodałam do klubu fotke moich włosów po dzisiejszej wizycie u fryzjera. Jak spojrzycie na fotki z chrztu to widać jakie miałam ciemne wtedy, prawie czarne. A teraz w tych czuję się od razu lepiej.
#2398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O takie tylko tu są całe butelki silikonowe, a ja widziałam same końcówki. Może tego spróbujcie. https://www.google.pl/search?q=butel...w=1280&bih=646 ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() No WŁAŚNIE! ![]() ![]() No ale tak myślałam że może w przyszłym tyg? hm??
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-17 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40363753]
Bo dupę urywa poród, nie sex ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.