|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszechczasó
|
|
|
|
#3332 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszechczasó
Cytat:
|
|
|
|
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez lubię wredoty
|
|
|
|
|
#3334 | |
|
Moderator
|
Cytat:
No i dławiony śmiech Miecugowa jak dzwoni jeden z takich moherów ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Po Augmentinie mam tylko wysypke na szczęście. Żadnych wiekszych rewelacji tylko jestem pstrokata
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-04-17 o 22:25 |
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
O widze temat jedzenia sie pojawil tez popisze co lubie czego nie
watrobke lubie, sledzie pyszne chyba kazdy rodzaj flaki przelkne ale nie lubuje sie w nich ogorki wszystkie lubie, serca i zoladki tez nie mam z nimi problemu zupke grochowa z boczusiem lubie taka jak mama robi, fasolke po bretonsku tez bardzo lubie ale to fakt ma sie po niej gaziory zurawinke, suszone sliwki , rodzynki, morele wszystko lubie kaszanki dawniej nie lubilam ale jak zjadlam przygotowana przez meza to mi bardzo posmakowala Ogladam wlasnie zdrowie na widelcu na PC i czytali sklad majonezu Kieleckiego oczywiscie marka zakryta ale mozna poznac i ma bardzo dobry sklad Pisalyscie o sliwkowym piwie a widzialam chyba w gazetce z Reala piwo bananowe ciekawe co to za stwor Ja jestem uczulona na ibuprofen pamietam jak pierwszy raz napuchlam nie wiedzialam co jest grane mialam takie wielkie usta jak po botoksie
|
#3336 |
|
Moderator
|
A w ogóle to wczoraj moja pani ginekolog, do kótrej chodze tyle lat i tak ja lubię, popisała wszelkie badania, zrobiła USG, pozyczyła powodzenia, przy czym od razu zarzekła że jak będzie bliźniacza to "papa". Ona sie nie podejmie
Że przy całej tej organizacji przychodni, braku dost,epu do sprzętu to ona nie poprowadzi i już. to juz trzecia co mi tak mówi We wczesniejszych latach byłam u róznych, ale do swojej zawsze wracałam.I bądź tu człowieku milionerem, którego stać na wszelkich lekarzy prywatnie Zapisałam się do kardiologa też, na 4 grudnia Byłam juz prywatnie, ale zapisałam się na zaś, bo zapewne będe potrzebować
|
|
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na mnie apap nie działa, tylko ibuprofen na receptę, takie białe powlekane tabletki, 60szt. za 5zł, tanio jak za barszcz |
|
|
|
|
#3339 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Ale tatar ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() a ja moge tylko apap, jedyne co nie działa źle na wrzoda co to go zaleczyłam i nie życze sobie jego powrotu bo jak wróci wrzód = wróci rureczka w gardło. To ja raczej podziekuję
|
||
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No na mnie na szczescie dziala bym sie chyba zalamala gdyby nie dzialal bo tylko to moge lykac
|
|
#3341 |
|
Moderator
|
Z tym kieleckim to pewnie zalezy od regionu. No u mnie serio rzadko kiedy go znajdę
|
|
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mogę tylko pochwalić się dłutowanym zębem ![]() więcej bólu nie pamiętam.... |
|
|
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zeby nie bylo,ze wszystko jem to np gotowanej marchewki nie znosze, pietruszki, koperku fuj fuj , jedynie marchewke w salatce jarzynowej przelkne a tak to tylko surowa zjembrukselki tak luzem nie zjem fuj jedynie w mieszance wiosennej z biedornki jak sobie zrobie zupke to zjem ogolem raczej jestem bezproblemowa w kwestii jedzenia sa wyjatki ktorych nie zjem jw i pewnie jeszcze cos ale musze pomyslec to witaj w klubie z tym apapem co bysmy bez niego zrobily
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2013-04-17 o 22:48 |
|
|
|
|
#3344 | |
|
Moderator
|
łoj tam, to są wszystko rzeczy do przeskczenia. Tylko z jednym syfem żyć bede do końca życia, ale juz przywykłam do tej mysli i nie lubię o tym mówic, a co nawet myśleć.
Człowiek silną jest istotą, nawet sami nie wiemy ile możemy znieść dopóki tego nie doświadczymy. To to są naprawde dyrdymały. Ludzie gorsze mają problemy a żyją ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- " Wygraj bransoletkę z kolekcji Anny Muchy W konkursie należy odpowiedzieć na pytanie: Jak biżuteria wpływa na Twoje samopoczucie? Do wygrania jest 10 bransoletek z kolekcji Anny Muchy" O rany, to ta teraz ma swoje kolekcje? to co, może mi nieługo z lodówki wyskoczy, a lbo pomacha mi z kibla ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- O ale za to w tv leci Adamczyk ze swoim teściem. Ten to mi może nawet spod kołdry wyskoczyć |
|
|
|
|
#3345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tej rurki to sie boje,ze bede tez miec z tym problem Jak bralam tabletki na kregoslup to mnie strasznie bolal zoladek i musialam brac zastrzyki domiesniowe. Lekarka powiedziala,ze jak po odstawieniu tabletek nie przejdzie bol to tzreba bedzie to badanie zrobic na szczescie przeszlo uff Ale ogolem jak lykam np gripex tez boli wiec juz nie biore tabletek tylko pije te saszetki. No i pewnie to swiadczy o tym ,ze moge miec cos z wrzodami co nie ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
|
|
#3346 |
|
Konto usunięte
|
Też lubie tatar, a z podrobów to tylko wątróbke drobiową jadam.
Ja zaś kiedyś miałam helicobakterie czy jak sie to zwie i krwawienie z przewodu pokarmowego co się skończyło silną anemią hemoglobina spadła mi do 6. Miałam tą nieszczęsną gastroskopie i groziła mi kolonoskopia na szczęście sie obyło i mi tyłka oszczędzili. |
|
|
|
#3347 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4036458 1]Też lubie tatar, a z podrobów to tylko wątróbke drobiową jadam. Ja zaś kiedyś miałam helicobakterie czy jak sie to zwie i krwawienie z przewodu pokarmowego co się skończyło silną anemią hemoglobina spadła mi do 6. Miałam tą nieszczęsną gastroskopie i groziła mi kolonoskopia na szczęście sie obyło i mi tyłka oszczędzili.[/QUOTE] Z dwojga złego lepiej rurkę z górnej strony nie?
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-04-17 o 23:13 |
|
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4036458 1]
Ja zaś kiedyś miałam helicobakterie czy jak sie to zwie i krwawienie z przewodu pokarmowego co się skończyło silną anemią hemoglobina spadła mi do 6. Miałam tą nieszczęsną gastroskopie i groziła mi kolonoskopia na szczęście sie obyło i mi tyłka oszczędzili.[/QUOTE] pylori to paskudztwo, ale łatwe do pozbycia, dobrz, że sa te testy ogólnodostępne, to nie traci sie czasu na skierowania czy wizytę w laboratorium ![]() moja znajoma ma takie objawy jak Alamirka, ale pod zbożach, testy alergologiczne wykluczyły uczulenie, miała gastro- i kolonoskopię, niby nie wykryli żadnego wrzodu, nadżerki itp., a odczuwa te dolegliwości jakby cos tam miała. Czy to możliwe, żeby aparatura nie uchwyciła zmiany w perforacji żołądka lub jelit ?
|
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi Ci o te saszetki zeby unikac i jesli juz to tylko fervex pic tak dobrze zrozumialam? wez przestan na sama mysl robi mi sie slabo taka rura w dupce
|
|
#3350 |
|
Moderator
|
W sumie to nie wiem. Zawsze mi sie wydawało że rurka to dosyć szybki sposób do diagnozowania i że widac jak na dłoni. Ale wiadomo?
|
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
chyba tak
![]() choć ja nie polecam ani jednej, ani drugiej ![]() tak swoją drogą, to nie wiem, czy też tak macie, że najbardziej nie lubię tych "zabiegów" w okolicy twarzy, typu na oczach, w ustach, zębach, gardle, migdałkach, w nosie itd. A im dalej od twarzy tym lepiej
|
|
|
|
#3352 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Wrzód to już cięzka sprawa, to dziadostwo jak peka to krwawi i tu ostre komplikacje moga być. A samą podraznioną śluzówkę to mozna podleczać. Jest od groma leków osłonnych, chociaż ja to zawsze gotowałam sobie siemię lniane, gotowalo się te takie cąłe ziarenka i sie te gluty, fusiasta maź piło. Obleśne to to, ale świetną ochrone dla żołądkla stanowi |
|
|
|
|
#3353 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
W szpitalu wysiedziałam się miesiąc, 2 tygodnie w jednym i dwa w drugim, zanim mnie ogarnęli ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3354 |
|
Moderator
|
Ja do zabiegów wokół oczu to juz sie przez te wszystkie lata przyzwyczaiłam ale faktycznie nie lubię jak mi ktos grzebie w gardle czy uchu. Kiedyś zmywiotowałam u laryngologa, ale to daaaaawno było.
Badała mi krtań tym takim nagrzanym lustereczkiem i mi sie cofnęło i bleeeee, poszło! ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4036479 6] Dokładnie to, niby tak ale ja to miałam 8 lat temu, więc zanim mi to wykryli to musiałam trafić do szpitala z taką hemoglobiną jak pisałam i objawami jak przed śmierci,ą chyba. A ja wcześniej łaziłam do lekarza, że mnie brzuch boli to usłyszałam, że paluszek i główka to szkolna wymówka W szpitalu wysiedziałam się miesiąc, 2 tygodnie w jednym i dwa w drugim, zanim mnie ogarnęli ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Tak ale w okolice tyłka też nie lubie jak mi sie zagląda tym bardziej majstruje. [/QUOTE]O matko Majstrowanie wokół tyłka jest....no, co najmniej dziwne |
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie,ze tak najlepiej starac sie wogole nie brac Ja lykam wtedy jak juz nie moge wytrzymac z bolu a tak to licze ze samo przejdzie i nie lykam po co sie truc a to mozna to jakos sprawdzic czy mam podrazniona sluzowke? czy jesli nic mi sie teraz nie dzieje i nie boli to nie ma co panikowac? Dobra ja uciekam wiec dobranoc moje drogie papa
|
|
#3356 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
jak miałam napisać, że w okolicach cipciochy |
||
|
|
|
#3357 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Też zaraz uciekam, jeszcze sobie tylko świnki nakarmię, bom cały dzień nie zajrzała ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4036488 9] No o ginekologa mi na przykład chodziło jak miałam napisać, że w okolicach cipciochy No normalnie, tak jak teraz. Prosto z mostu tu sie tak wszystko mówi i najpiekniejsze jest to że nie wpadnie nam żaden admin i nam nie zabroni, bo np nie na temat. bo to my sobie tu rządzimy o czym wolno a o czym nie wolno ![]() Oby tylko w słowa jakieś w miarę kulturalne ubrać. No każdy ma swoje strefy nietykalne. To nie żadne tabu
|
|
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4036479 6]
Tak ale w okolice tyłka też nie lubie jak mi sie zagląda tym bardziej majstruje. [/QUOTE]ja tam nie miałabym nic przeciwko, jakby badanie robił jakis przystojny pan doktor ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4036488 9] No o ginekologa mi na przykład chodziło jak miałam napisać, że w okolicach cipciochy e tam, ja tam mogę chodzić do ginekologa choć mój poprzedni był straszny, takimi tekstami rzucał, że miałam dosyc badań, bo mnie strasznie krępował. Kiedys jak zarzucił tekstem w poczekalni, to te wszystkie babeczki łącznie z ta w rejestracji zdębiały. Wyglądało to na co najmniej romans jakiś ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- moja naj naj nietykalna to chyba jednak buzia stwierdzam ![]() nie lubie, jak mi ktoś w niej grzebie, także do internistów, laryngologów, dentystów mogłabym chodzić z kagańcem
|
|
|
|
|
#3359 |
|
Moderator
|
![]() No nic, ja idę do wyrka grzecznie ![]() Dobrej nocki
|
|
|
|
#3360 | |||||
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piwo bananowe chętnie bym spróbowała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

. My to w winka się bawimy, ale może za piwo tez się weźmiemy

No i dławiony śmiech Miecugowa jak dzwoni jeden z takich moherów
Że przy całej tej organizacji przychodni, braku dost,epu do sprzętu to ona nie poprowadzi i już.