Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-17, 08:59   #4801
aszuelka
Zakorzenienie

Odp: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Jak widać można znaleźć perełki, tylko trzeba umieć szukać i niegeneralizowac, że Jak cos kosztuje funta nie nadaje sie do używania. Ja ostatnio upolowalam świetne serum na końcówki z olejem arganowym.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 09:12   #4802
Black_Rose
Zadomowienie

GG do Black_Rose
Dot.: Odp: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

olejek araganowy widzialam tez w primarku za jakiegos symbolicznego funta, co oznacza rowniez, ze wartosc tego kosmetyku powoli sie dewaluuje... Po prostu to swietny produkt, ktory wcale nie musi byc drogi bynajmniej w UK. Pamietam jak w PL furore robil silk do wlosow, ktory w HB kosztuje jakis 1,5F... a to dobry kosmetyk tak samo Rescue Oil, ktory kosztuje 2F, a jego (slabszy!) odpowiednik Bio Oil... 10F

Edytowane przez Black_Rose
Czas edycji: 2013-04-17 o 09:20
Black_Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 09:31   #4803
kocurzyca
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez Black_Rose Pokaż wiadomość
no taka znawczynia jestem... ;>

wiadomo, ze cos sie trafi i bardzo fajnie, ale zazwyczaj w tych sklepach rzeczy sa warte dokladnie 99p... i tyle.

Zazwyczaj sa tam rzeczy warte 99, albo nawet nie. Trzeba te uważać, żeby w tych magicznych sklepach nie przepłacić. Ale są tez pojedyncze perełki warte uwagi.
Te szampony z disneya też normalnie warte są dużo więcej. Są produkowane na rynek amerykański. Obecnie maja wymienione opakowania. Te w starych opakowaniach trafiły do 99. I bardzo mnie to cieszy.

99 czy funciak, nie są sklepami w których warto robić wszystkie zakupy, ale zajrzeć i poszukać skarbów warto. Bardzo często mają pojedyncze cudeńka.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 09:42   #4804
Black_Rose
Zadomowienie

GG do Black_Rose

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Zazwyczaj sa tam rzeczy warte 99, albo nawet nie. Trzeba te uważać, żeby w tych magicznych sklepach nie przepłacić. Ale są tez pojedyncze perełki warte uwagi.
Te szampony z disneya też normalnie warte są dużo więcej. Są produkowane na rynek amerykański. Obecnie maja wymienione opakowania. Te w starych opakowaniach trafiły do 99. I bardzo mnie to cieszy.

99 czy funciak, nie są sklepami w których warto robić wszystkie zakupy, ale zajrzeć i poszukać skarbów warto. Bardzo często mają pojedyncze cudeńka.
zgadzam sie, zgadzam, ale jak sobie przypomne gdy tacie kupilam w funciaku jakis komplet niewiadomej marki maszynek jednorazowek, to biedak prawie brode ze skorą oderwal i raz kolezanka zaszalala i kupila jakies perfumy typu 99p, to ona i ten zapach do dzis mnie straszy w nocy:P

ale poza tym rzeczywiscie, mozna trafic na 5 razy tansze superbrandsy i sama kupuje, choc kocham Home Bargains bardziej niz 99p czy poundland...
no i promocje w tych sklepach na slodycze mnie przerazaja, przez nie, wlasnie przez nie przytylam 6kg w UK

Edytowane przez Black_Rose
Czas edycji: 2013-04-17 o 09:43
Black_Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 10:10   #4805
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Black_Rose Pokaż wiadomość
zgadzam sie, zgadzam, ale jak sobie przypomne gdy tacie kupilam w funciaku jakis komplet niewiadomej marki maszynek jednorazowek, to biedak prawie brode ze skorą oderwal i raz kolezanka zaszalala i kupila jakies perfumy typu 99p, to ona i ten zapach do dzis mnie straszy w nocy:P

ale poza tym rzeczywiscie, mozna trafic na 5 razy tansze superbrandsy i sama kupuje, choc kocham Home Bargains bardziej niz 99p czy poundland...
no i promocje w tych sklepach na slodycze mnie przerazaja, przez nie, wlasnie przez nie przytylam 6kg w UK
Ja tez lubię HB. Chyba trochę mniej tam oszukują na cenach.
Bo nap w 99p wszystko kosztuje 99p, nawet jak jest warte 50p. A w HB, to czasem ceny na prawdę są śmieszne.
Oglnie chodzę do każdego sklepu po co innego. Płyn do mycia naczyń z Poundland, foremki do pieczenia z 99p, przysmaki dla kota, zmywaki z HB. Nie lubię wydawać za dużo kasy

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2013-04-17, 11:44   #4806
aszuelka
Zakorzenienie

Aż musiałam sprawdzić gdzie jest to home bergains i może dobrze że tak daleko

16.06.2018 ślub
Stary 2013-04-17, 18:04   #4807
Shandusia
Wtajemniczenie

GG do Shandusia

A ja dzięki Wam zakupiłam szampon ten z Disneya żółty, tylko taki był, macie jakieś inne?czym one się różnią? i widziałam te filtry, wrócę po nie
Shandusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 20:11   #4808
joaa12
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Sama sobie zobacz, ma lepszy skład niż nie jeden szampon 5 czy 10 razy droższy.

A mogłabyś wysłać fotkę tego szamponu z przodu ? Bo nie wiem o który chodzi albo chociaż link? Obecnie używam kosmetyków z babydream ale widzę, że ten szampon jest całkiem niezły.

No ja uważam, że z tego sklepu trzeba umieć wybrać rzeczy. Kupiłam kiedyś krem do pięt chyba z 5 % mocznika, kremy skinfood http://www.skinfood.co.nz/skincare/n...isturiser.html
(ważność kończyła się za pół roku, wiec na koniec używałam do stóp) wiec można trafić perełki tylko trzeba czytać składy.

Edytowane przez joaa12
Czas edycji: 2013-04-17 o 20:12
joaa12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 20:41   #4809
aszuelka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez joaa12 Pokaż wiadomość
A mogłabyś wysłać fotkę tego szamponu z przodu ? Bo nie wiem o który chodzi albo chociaż link? Obecnie używam kosmetyków z babydream ale widzę, że ten szampon jest całkiem niezły.

No ja uważam, że z tego sklepu trzeba umieć wybrać rzeczy. Kupiłam kiedyś krem do pięt chyba z 5 % mocznika, kremy skinfood http://www.skinfood.co.nz/skincare/n...isturiser.html
(ważność kończyła się za pół roku, wiec na koniec używałam do stóp) wiec można trafić perełki tylko trzeba czytać składy.
http://i.ysi.bz/Assets/88/251/L_p0007825188.jpg
taki zolty z myszka mickey

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Widze, ze nie dziala ten link. Jak moj chlopak wroci z pracy, to zrobie zdjecie i wrzuce.

16.06.2018 ślub
Stary 2013-04-17, 21:15   #4810
Chaos_Girl
Zadomowienie

Ja wlasnie te szampony macalam ostatnio i zastanawialam sie, kupic, nie kupic? Ale skoro kazda tu tak chwali, to chyba i ja sprobuje, bo od wszystkiego mam dziwny lupiez, ktory doporowadza mnie do szalenstwa.

A macie w waszych miastach B&M? Tam tez mozna tanio dostac rozne, tansze, rzeczy. Z jedzieniem tzreba uwazac, bo czasem jest po terminie. Ja sie tam zaopatruje w slodycze, chrupki, ostatnio zielona herbata twinnings byla po 39p Np.
Chaos_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 21:18   #4811
aszuelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chaos_Girl Pokaż wiadomość
Ja wlasnie te szampony macalam ostatnio i zastanawialam sie, kupic, nie kupic? Ale skoro kazda tu tak chwali, to chyba i ja sprobuje, bo od wszystkiego mam dziwny lupiez, ktory doporowadza mnie do szalenstwa.

A macie w waszych miastach B&M? Tam tez mozna tanio dostac rozne, tansze, rzeczy. Z jedzieniem tzreba uwazac, bo czasem jest po terminie. Ja sie tam zaopatruje w slodycze, chrupki, ostatnio zielona herbata twinnings byla po 39p Np.
To skrot czy pelna nazwa?

16.06.2018 ślub

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-17, 21:23   #4812
Chaos_Girl
Zadomowienie

To jest pelna nazwa

http://www.bmstores.co.uk/
Stary 2013-04-17, 21:54   #4813
aszuelka
Zakorzenienie

Fajny ten sklep.

Zdjęcie szamponu z przodu:

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1366232052321.jpg (45,4 KB, 22 załadowań)

16.06.2018 ślub
Stary 2013-04-17, 22:04   #4814
joaa12
Rozeznanie

Cytat:
Fajny ten sklep.

Zdjęcie szamponu z przodu:

Dzięki
joaa12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 23:01   #4815
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shandusia Pokaż wiadomość
A ja dzięki Wam zakupiłam szampon ten z Disneya żółty, tylko taki był, macie jakieś inne?czym one się różnią? i widziałam te filtry, wrócę po nie
Jest tylko żółty. Płyn do mycia ciałą jest w 3 wersjach - zółty, fioletowy i zielony (mam wszystkie ) i balsam zółty. One różnią sie tylko zapachem.
Cytat:

Ten szampon powinien uregulować skórę
Ja jestem koszmarnym wrażliwcem, a ten szampon to dla mnie istny cud.

Ja mam na High Street HB, B&M, Savers, i body care, no i oczywiście funciak i 99p Normalnie żyć nie umierać

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-17, 23:24   #4816
Chaos_Girl
Zadomowienie

U mnie wszystko jest w centrum, oprocz B&M. Trzeba sie kawalek przejechac.
Za to kiedys ogladalam jakis program o funciakach i w niektorych miastach sa ogromne, a u mnie takie skrkomne raczej.
Stary 2013-04-18, 10:54   #4817
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie wszystko jest w centrum, oprocz B&M. Trzeba sie kawalek przejechac.
Za to kiedys ogladalam jakis program o funciakach i w niektorych miastach sa ogromne, a u mnie takie skrkomne raczej.
U mnie funcików jest zatrzęsienie. Mieszkam w dużym mieście, i praktycznie w każdej dzielnicy jest funciak. W ścisłym centrum są obecnie 2, Jeden duży, a jeden gigantyczny. A były 3.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2013-04-18, 14:30   #4818
aszuelka
Zakorzenienie

Pomozcie - szukam jakiejsc odzywki do paznokci. Polecicie cos? Napiszcie gdzie ja kupilyscie i o zdjecie poprosze jesli jest taka mozliwosc

16.06.2018 ślub
Stary 2013-04-18, 20:32   #4819
spiniaa
Rozeznanie

Jestem totalnie zalamana
tak jak szampon super,juz nawet koltunki sie nie zdarzaja tak albo zel do mycia albo balsam po kapieli tragedia, wypryszczylo mnie doslownie wszedzie na udach brzuchu plecach nawet na d...pie! totanie w takich miejscach na ktorych moja skora nigdy nie uswiadczyla pryszcza
masakra po prostu, nie wiem moze cos bylo po terminie, juz sie boje sprawdzac co to bylo...
spiniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 20:45   #4820
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Pomozcie - szukam jakiejsc odzywki do paznokci. Polecicie cos? Napiszcie gdzie ja kupilyscie i o zdjecie poprosze jesli jest taka mozliwosc
Ja mam tylko negatywne doswiadczenia z odżywkami, takze nie pomogę.
Ostatnio miałam jakąś Sally Hansen, i zrobiła mi taką masakrę z paznokci, że już 2 miesiące chodzę z ogryzkami wyrżniętymi do żywego.
Cytat:
Napisane przez spiniaa Pokaż wiadomość
Jestem totalnie zalamana
tak jak szampon super,juz nawet koltunki sie nie zdarzaja tak albo zel do mycia albo balsam po kapieli tragedia, wypryszczylo mnie doslownie wszedzie na udach brzuchu plecach nawet na d...pie! totanie w takich miejscach na ktorych moja skora nigdy nie uswiadczyla pryszcza
masakra po prostu, nie wiem moze cos bylo po terminie, juz sie boje sprawdzac co to bylo...
Może jesteś uczulona na któryś z naturalnych wyciągów. To się zdarza.
Ja używam fioletowego i zielonego obecnie, i mam po nich świetną skórę. Balsau używam nawet do twarzy zamiast kremu. Takze stawiałabym na uczulenie u Ciebie.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Edytowane przez kocurzyca
Czas edycji: 2013-04-18 o 20:47
Stary 2013-04-18, 21:00   #4821
aszuelka
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio miałam jakąś Sally Hansen, i zrobiła mi taką masakrę z paznokci, że już 2 miesiące chodzę z ogryzkami wyrżniętymi do żywego.

Ja używam fioletowego i zielonego obecnie, i mam po nich świetną skórę. Balsau używam nawet do twarzy zamiast kremu. Takze stawiałabym na uczulenie u Ciebie.
Serio? A ktory dokladnie produkt mialas? Bo ja wlasnie znalazlam te rozne odzywki itd na ebayu i mialam na nie ochote...

16.06.2018 ślub
Stary 2013-04-18, 21:11   #4822
spiniaa
Rozeznanie

Cytat:

domyslam sie ze mnie cos uczulio, albo bylo po terminie, bo na takie cos tez tak reaguje, narazie odczekam az wszystko wroci do normy i jeszcze raz sprobuje z obydwoma kosmetykami na jakiejs czesci ciala.
Jestem uczulona na cos na pewno bo mam np bardzo silna reakcje na rozjasnianie wlosow, moge uzywac farb tylko bez amoniaku, wiec wrocilam do naturalnego koloru wlosow
probowalam zrobic testy uczuleniowe, ale oczywiscie batalia z lekarzami zeby mnie wyslali, jeszcze nie wygrana

ja polecam odzywke do paznokci ktora kupilam na ebay adeos chyba taka niebiesta, super jest paznokcie bardzo twarde i szybciej rosna, natomiast mam bardzo zle doswiadczenia z odzywka sally hansen chyba maximum growth (sprawdze jutro-trzymam ja ku przestrodze), w ciagu tygodnia paznokcie mi sie porozdwajaly i popekaly tak ze musiala opilowac cale
spiniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 21:15   #4823
aszuelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spiniaa Pokaż wiadomość
domyslam sie ze mnie cos uczulio, albo bylo po terminie, bo na takie cos tez tak reaguje, narazie odczekam az wszystko wroci do normy i jeszcze raz sprobuje z obydwoma kosmetykami na jakiejs czesci ciala.
Jestem uczulona na cos na pewno bo mam np bardzo silna reakcje na rozjasnianie wlosow, moge uzywac farb tylko bez amoniaku, wiec wrocilam do naturalnego koloru wlosow
probowalam zrobic testy uczuleniowe, ale oczywiscie batalia z lekarzami zeby mnie wyslali, jeszcze nie wygrana

ja polecam odzywke do paznokci ktora kupilam na ebay adeos chyba taka niebiesta, super jest paznokcie bardzo twarde i szybciej rosna, natomiast mam bardzo zle doswiadczenia z odzywka sally hansen chyba maximum growth (sprawdze jutro-trzymam ja ku przestrodze), w ciagu tygodnia paznokcie mi sie porozdwajaly i popekaly tak ze musiala opilowac cale
To ja chyba naprawde odpuszcze sobie ta hansen... Narazie olej rycynowy musi wystarczyc pozniej sprawdze ta odzywke adeos, jak jedna sie sprawdzila to inne tez nie powinny zaszkodzic.

16.06.2018 ślub
Stary 2013-04-18, 23:02   #4824
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Serio? A ktory dokladnie produkt mialas? Bo ja wlasnie znalazlam te rozne odzywki itd na ebayu i mialam na nie ochote...
O ta
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-paznokci.html
Ale ja mam bardzo dziwne paznokcie. Naturalnie mam bardzo mocne. I ogólnie nic się z nimi nie dzieje. Dopóki nie pomaluję. Moje paznokcie bardzo źle reagują na wszelkie lakiery, podkłady, odżywki. Parę dni po pomalowaniu łamią się i rozdwajają. A ta odżywka zrobiła takie spustoszenie, jak żaden lakier przedtem. Miałam nawet zrobić zdjecia, ale jakoś zapomniałam.
Najlepiej miały się jak pod lakier używałam podkładu z Rimmela 5 in 1, ale tez po jakimś czasie paznokcie się połamały i po rozdwajały.

Od pewnego czasu kuszą mnie jakieś żele, czy akryle (nie znam się ), bo chciałabym mieć ładne pomalowane pazury, a nie mogę. Ale boję sie, ze moje paznokcie zareagują tak samo jak na lakiery i odżywki. I odpadną razem z tym żelem/akrylem.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2013-04-19, 10:18   #4825
czarnula4321
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny,

jakiś czas Was podczytuje i postanowiłam się też wypowiedzieć. Słyszałyście coś o marce Functionalab? Dostałam w prezencie kremy i żel jakieś tabletki też no i szukałam opinii na necie niestety nic nie znalazłam.

Co do tego szamopnu z myszką, kupuje go mojej córce czasami. Chyba czas abym sama go wypróbowała skoro go polecacie.

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
O ta
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-paznokci.html
Ale ja mam bardzo dziwne paznokcie. Naturalnie mam bardzo mocne. I ogólnie nic się z nimi nie dzieje. Dopóki nie pomaluję. Moje paznokcie bardzo źle reagują na wszelkie lakiery, podkłady, odżywki. Parę dni po pomalowaniu łamią się i rozdwajają. A ta odżywka zrobiła takie spustoszenie, jak żaden lakier przedtem. Miałam nawet zrobić zdjecia, ale jakoś zapomniałam.
Najlepiej miały się jak pod lakier używałam podkładu z Rimmela 5 in 1, ale tez po jakimś czasie paznokcie się połamały i po rozdwajały.

Od pewnego czasu kuszą mnie jakieś żele, czy akryle (nie znam się ), bo chciałabym mieć ładne pomalowane pazury, a nie mogę. Ale boję sie, ze moje paznokcie zareagują tak samo jak na lakiery i odżywki. I odpadną razem z tym żelem/akrylem.
Paznokcie żelowe czy akrylowe nie odpadną Ci. Sà bardzo trwałe a paznokć przy robieniu paznokcia powinien być skrócony do minimum. Tylko że pazokcie te bardzo niszczą płytkę.

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
To ja chyba naprawde odpuszcze sobie ta hansen... Narazie olej rycynowy musi wystarczyc pozniej sprawdze ta odzywke adeos, jak jedna sie sprawdzila to inne tez nie powinny zaszkodzic.
Ja olej rycynowy stosuje na włosy, napisz proszę jak działa na paznokcie i jak go stosujesz?
Stary 2013-04-19, 12:23   #4826
Chaos_Girl
Zadomowienie

Mi sie tez zaden lakier na paznokciach nie trzyma. Nie pomagaja bazy i te top coaty utwardzajace.
A paznokci i akrylowe i zelowe mialam i odpoadly po okolo tygodniu. Jedne i drugie. Zastanawialam sie tez o zelu nalozonym na naturalny paznokiec. Moze to by sie trzymalo?
Stary 2013-04-19, 12:28   #4827
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Mi sie tez zaden lakier na paznokciach nie trzyma. Nie pomagaja bazy i te top coaty utwardzajace.
A paznokci i akrylowe i zelowe mialam i odpoadly po okolo tygodniu. Jedne i drugie. Zastanawialam sie tez o zelu nalozonym na naturalny paznokiec. Moze to by sie trzymalo?
Mi właśnie chodziło o takie nakładane przez kogoś, a nie takie zakupione w sklepie do naklejenia.

Nie wyobrażam sobie jak może lakier nie trzymać się. Heh ja mam problem z odpryskiwaniem przy pracach domowych.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-19, 14:56   #4828
kocurzyca
Zakorzenienie

Re: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Bez bazy to mi sie zaden lakir nie trzyma nawet jeden dzien. Na tej bazie rimmel 5 in 1 trzyma mi sie nawet do 2 tygodni. Ale co z tego jak po 2 tygodniach od malowania to ja juz i tak nie mam paznokci.

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Chcialam zrobic akryle ale skoro od lakiru tak mi sie rozwarstwiaja paznokcie to moga odpasc razem z warstwa mojej plytki. Nie znam sie na tym kompletnie. Musze wypytac manicurzystke.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2013-04-19, 15:57   #4829
JagnaK
Zadomowienie

Cytat:

Mam tak samo , gdybym np rano pomalowala paznokcie to juz wieczor moge go sciagac platami bo podchodzi powietrzem, tak samo z akrylem i zelem ale tego nie polecam bo bardzo niszcza naturalna plytke paznokcia.

Probowalas kiedys shellac? TO jest lakier ktory utwardza sie lampa UV, naklada sie na paznokiec jak lakier (nie zmyjesz tego zwyklym lakierem, trzeba moczyc w acetonie), trzymalo mi sie nawet do 1,5 tyg i super wygladalo (moje paznokcie urosly i nabraly ladnego ksztaltu)
JagnaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 16:07   #4830
blackdaisy
Rozeznanie

Cytat:
Kiedys sie tym zajmowalam pol zawodowo wiec moze sie wypowiem.

Jesli masz z swoje panokcie ladnego ksztalu i dosc zdrowe mozna nakladac na nie zel i je tak utwardzac, (zel czy akryl niszczy paznokcie nawet jesli jest nalozozny bardzo profesjonalnie) ale chyba nie bardzo sie to teraz stosuje kiedy jest wlasnie Shellac jak wspommniala Jagna.

Slyszalam na ten temat bardzo duzo pochlebnych opnii i z tego co sama widzialam- wyglada ladnie, trzyma sie dobrze no i nie niszczy paznokci, ale w sumie to wszytsko jest sprawa indywidualna wiec do kiedy same nie sprobujemy nie bedziemy mialy pewnosci.

Co do odzywki to z mojej strony polecam Eveline 8 w jednym. Istne cudo, jesli mozecie zakupcie przez intermet lub poproscie zeby ktos wyslala Wam z polski to jest KWC i do tego kosztuje grosze!
Zadzialal nie tylko na mnie, takze na moja mame i siostre, a kazda z nas ma inne paznokcie
blackdaisy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości