![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Odp: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Jak widać można znaleźć perełki, tylko trzeba umieć szukać i niegeneralizowac, że Jak cos kosztuje funta nie nadaje sie do używania. Ja ostatnio upolowalam świetne serum na końcówki z olejem arganowym.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4802 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
olejek araganowy widzialam tez w primarku za jakiegos symbolicznego funta, co oznacza rowniez, ze wartosc tego kosmetyku powoli sie dewaluuje... Po prostu to swietny produkt, ktory wcale nie musi byc drogi
![]() ![]() Edytowane przez Black_Rose Czas edycji: 2013-04-17 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
Te szampony z disneya też normalnie warte są dużo więcej. Są produkowane na rynek amerykański. Obecnie maja wymienione opakowania. Te w starych opakowaniach trafiły do 99. I bardzo mnie to cieszy. 99 czy funciak, nie są sklepami w których warto robić wszystkie zakupy, ale zajrzeć i poszukać skarbów warto. Bardzo często mają pojedyncze cudeńka.
![]() |
#4804 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale poza tym rzeczywiscie, mozna trafic na 5 razy tansze superbrandsy i sama kupuje, choc kocham Home Bargains bardziej niz 99p czy poundland... no i promocje w tych sklepach na slodycze mnie przerazaja, przez nie, wlasnie przez nie przytylam 6kg w UK ![]() ![]() Edytowane przez Black_Rose Czas edycji: 2013-04-17 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nap w 99p wszystko kosztuje 99p, nawet jak jest warte 50p. A w HB, to czasem ceny na prawdę są śmieszne. Oglnie chodzę do każdego sklepu po co innego. Płyn do mycia naczyń z Poundland, foremki do pieczenia z 99p, przysmaki dla kota, zmywaki z HB. Nie lubię wydawać za dużo kasy ![]()
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
Aż musiałam sprawdzić gdzie jest to home bergains i może dobrze że tak daleko
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4807 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzięki Wam zakupiłam szampon ten z Disneya żółty, tylko taki był, macie jakieś inne?czym one się różnią? i widziałam te filtry, wrócę po nie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4808 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
No ja uważam, że z tego sklepu trzeba umieć wybrać rzeczy. Kupiłam kiedyś krem do pięt chyba z 5 % mocznika, kremy skinfood http://www.skinfood.co.nz/skincare/n...isturiser.html (ważność kończyła się za pół roku, wiec na koniec używałam do stóp) wiec można trafić perełki tylko trzeba czytać składy. Edytowane przez joaa12 Czas edycji: 2013-04-17 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
taki zolty z myszka mickey ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Widze, ze nie dziala ten link. Jak moj chlopak wroci z pracy, to zrobie zdjecie i wrzuce.
![]() |
#4810 |
Zadomowienie
|
Ja wlasnie te szampony macalam ostatnio i zastanawialam sie, kupic, nie kupic? Ale skoro kazda tu tak chwali, to chyba i ja sprobuje, bo od wszystkiego mam dziwny lupiez, ktory doporowadza mnie do szalenstwa.
A macie w waszych miastach B&M? Tam tez mozna tanio dostac rozne, tansze, rzeczy. Z jedzieniem tzreba uwazac, bo czasem jest po terminie. Ja sie tam zaopatruje w slodycze, chrupki, ostatnio zielona herbata twinnings byla po 39p Np. |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 |
Zadomowienie
|
To jest pelna nazwa
![]() http://www.bmstores.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
Fajny ten sklep.
Zdjęcie szamponu z przodu: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4814 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jestem koszmarnym wrażliwcem, a ten szampon to dla mnie istny cud. Ja mam na High Street HB, B&M, Savers, i body care, no i oczywiście funciak i 99p ![]() ![]()
![]() |
#4816 |
Zadomowienie
|
U mnie wszystko jest w centrum, oprocz B&M. Trzeba sie kawalek przejechac.
Za to kiedys ogladalam jakis program o funciakach i w niektorych miastach sa ogromne, a u mnie takie skrkomne raczej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
U mnie funcików jest zatrzęsienie. Mieszkam w dużym mieście, i praktycznie w każdej dzielnicy jest funciak. W ścisłym centrum są obecnie 2, Jeden duży, a jeden gigantyczny. A były 3.
#4818 |
Zakorzenienie
|
Pomozcie - szukam jakiejsc odzywki do paznokci. Polecicie cos? Napiszcie gdzie ja kupilyscie i o zdjecie poprosze jesli jest taka mozliwosc
![]()
#4819 |
Rozeznanie
|
Jestem totalnie zalamana
![]() tak jak szampon super,juz nawet koltunki sie nie zdarzaja tak albo zel do mycia albo balsam po kapieli tragedia, wypryszczylo mnie doslownie wszedzie ![]() ![]() masakra po prostu, nie wiem moze cos bylo po terminie, juz sie boje sprawdzac co to bylo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio miałam jakąś Sally Hansen, i zrobiła mi taką masakrę z paznokci, że już 2 miesiące chodzę z ogryzkami wyrżniętymi do żywego. Cytat:
Ja używam fioletowego i zielonego obecnie, i mam po nich świetną skórę. Balsau używam nawet do twarzy zamiast kremu. Takze stawiałabym na uczulenie u Ciebie.
![]() Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kocurzyca Czas edycji: 2013-04-18 o 20:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4822 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem uczulona na cos na pewno bo mam np bardzo silna reakcje na rozjasnianie wlosow, moge uzywac farb tylko bez amoniaku, wiec wrocilam do naturalnego koloru wlosow ![]() probowalam zrobic testy uczuleniowe, ale oczywiscie batalia z lekarzami zeby mnie wyslali, jeszcze nie wygrana ![]() ja polecam odzywke do paznokci ktora kupilam na ebay adeos chyba taka niebiesta, super jest paznokcie bardzo twarde i szybciej rosna, natomiast mam bardzo zle doswiadczenia z odzywka sally hansen chyba maximum growth (sprawdze jutro-trzymam ja ku przestrodze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-paznokci.html Ale ja mam bardzo dziwne paznokcie. Naturalnie mam bardzo mocne. I ogólnie nic się z nimi nie dzieje. Dopóki nie pomaluję. Moje paznokcie bardzo źle reagują na wszelkie lakiery, podkłady, odżywki. Parę dni po pomalowaniu łamią się i rozdwajają. A ta odżywka zrobiła takie spustoszenie, jak żaden lakier przedtem. Miałam nawet zrobić zdjecia, ale jakoś zapomniałam ![]() Najlepiej miały się jak pod lakier używałam podkładu z Rimmela 5 in 1, ale tez po jakimś czasie paznokcie się połamały i po rozdwajały. Od pewnego czasu kuszą mnie jakieś żele, czy akryle (nie znam się ![]()
![]() |
#4825 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,
jakiś czas Was podczytuje i postanowiłam się też wypowiedzieć. Słyszałyście coś o marce Functionalab? Dostałam w prezencie kremy i żel jakieś tabletki też no i szukałam opinii na necie niestety nic nie znalazłam. Co do tego szamopnu z myszką, kupuje go mojej córce czasami. Chyba czas abym sama go wypróbowała skoro go polecacie. ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4826 |
Zadomowienie
|
Mi sie tez zaden lakier na paznokciach nie trzyma. Nie pomagaja bazy i te top coaty utwardzajace.
A paznokci i akrylowe i zelowe mialam i odpoadly po okolo tygodniu. Jedne i drugie. Zastanawialam sie tez o zelu nalozonym na naturalny paznokiec. Moze to by sie trzymalo? |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie jak może lakier nie trzymać się. Heh ja mam problem z odpryskiwaniem przy pracach domowych.
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Re: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Bez bazy to mi sie zaden lakir nie trzyma nawet jeden dzien. Na tej bazie rimmel 5 in 1 trzyma mi sie nawet do 2 tygodni. Ale co z tego jak po 2 tygodniach od malowania to ja juz i tak nie mam paznokci.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Chcialam zrobic akryle ale skoro od lakiru tak mi sie rozwarstwiaja paznokcie to moga odpasc razem z warstwa mojej plytki. Nie znam sie na tym kompletnie. Musze wypytac manicurzystke. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4829 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam tak samo ![]() Probowalas kiedys shellac? TO jest lakier ktory utwardza sie lampa UV, naklada sie na paznokiec jak lakier (nie zmyjesz tego zwyklym lakierem, trzeba moczyc w acetonie), trzymalo mi sie nawet do 1,5 tyg i super wygladalo (moje paznokcie urosly i nabraly ladnego ksztaltu) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesli masz z swoje panokcie ladnego ksztalu i dosc zdrowe mozna nakladac na nie zel i je tak utwardzac, (zel czy akryl niszczy paznokcie nawet jesli jest nalozozny bardzo profesjonalnie) ale chyba nie bardzo sie to teraz stosuje kiedy jest wlasnie Shellac jak wspommniala Jagna. Slyszalam na ten temat bardzo duzo pochlebnych opnii i z tego co sama widzialam- wyglada ladnie, trzyma sie dobrze no i nie niszczy paznokci, ale w sumie to wszytsko jest sprawa indywidualna wiec do kiedy same nie sprobujemy nie bedziemy mialy pewnosci. Co do odzywki to z mojej strony polecam Eveline 8 w jednym. Istne cudo, jesli mozecie zakupcie przez intermet lub poproscie zeby ktos wyslala Wam z polski to jest KWC i do tego kosztuje grosze! Zadzialal nie tylko na mnie, takze na moja mame i siostre, a kazda z nas ma inne paznokcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.