Kiedy przeżyłyście pierwszy raz? - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-28, 01:00   #151
_Anecia
Raczkowanie

Dot.: Kiedy przeżyłyście pierwszy raz?

Miałam 16 lat , było to jakoś po 7 miesiącach bycia ze sobą a możliwe że nawet i więcej, do tej pory jesteśmy ze sobą [ponad 3 lata]
_Anecia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-28, 14:50   #152
nonetheless
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinkam26 Pokaż wiadomość
25 lat skonczone- 25,5 i niczego nie zaluje, jestesmy razem, mam nadzieje ze tak zostanie hmmm chyba nie sztuką być panienką wielu facetów i zaczynać z seksem w wieku 15 lat, większa sztutką być jednego faceta, i czekac na odpowiedniego pozdrawiam wszystkie napalone 15 -latki
a co jeśli jest się naprawdę dojrzałą 15-latką, myśli się poważnie o życiu i wie się, że się jest z tym odpowiednim? ja miałam 16 lat podczas mojego pierwszego razu i niczego nie żałuję, a z tym chłopakiem jestem nadal, planujemy wspólną przyszłość
Stary 2013-03-28, 16:07   #153
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
a co jeśli jest się naprawdę dojrzałą 15-latką, myśli się poważnie o życiu i wie się, że się jest z tym odpowiednim? ja miałam 16 lat podczas mojego pierwszego razu i niczego nie żałuję, a z tym chłopakiem jestem nadal, planujemy wspólną przyszłość

Wiesz dojrzałość to pojęcie względne. Dojrzała 15-latka wie że może przy seksie wpaść i jest pewna że w razie tej wpadki da radę utrzymać i wychować dziecko, czy istnieje w ogóle taka nastolatka wątpię
Stary 2013-03-28, 16:57   #154
kinkam26
Raczkowanie

Talking Dot.: Kiedy przeżyłyście pierwszy raz?

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Wiesz dojrzałość to pojęcie względne. Dojrzała 15-latka wie że może przy seksie wpaść i jest pewna że w razie tej wpadki da radę utrzymać i wychować dziecko, czy istnieje w ogóle taka nastolatka wątpię
tłumacząc to, wyśmiewacie mnie, więc postanowiłam nie wypowiadać się, .... widocznie wg was jestem za stara, i wogóle poszłam do łóżka z przyjacielem bo chciałam to zrobić bo nie miałam z kim- co jest nieprawdą, uśmiałam się jak to przeczytałam....
jeszcze czytając wasze wypowiedzi zaczęłam sie zastanawiać nad kwestiami wiary i KK.
i co macie na ten temat do powiedzenia. bo wspominając o tym jak byście sie zachowali gdyby wasze córki za parenascie lat rozpoczyły współżycie w wieku 15 lat, ... jedna z was uznała że może wtedy bedzie bardziej konserwatywna. Co mnie bardzo zaciekawiło, bo czemu ona ma byc konserwatywna w stosunku do córki, a w stosunku do siebie nie. ... nie znam do tego stopnia dojrzałej 15 latki, by mogła wychować i sama utrzymać dziecko, bo 15 lat to czas nauki, szkoły, imprez a nie pracy na dziecko, i zawsze to dziecko spada na rodziców, czyli jako kolejne ich, hmm więc jesli ta nastolatka jest do tego stopnia dojrzała że wie jakie mogą być konsekwencje seksu, to czemu go uprawia, chyba nie jest do końca dojrzała, ze decyduje sie na kilka chwil przyjemności znając mozliwe skutki.

Edytowane przez kinkam26
Czas edycji: 2013-03-28 o 18:10
kinkam26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-28, 17:41   #155
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
tłumacząc to, wyśmiewacie mnie, więc postanowiłam nie wypowiadać się, .... widocznie wg was jestem za stara, i wogóle poszłam do łóżka z przyjacielem bo chciałam to zrobić bo nie miałam z kim- co jest nieprawdą, uśmiałam się jak to przeczytałam....
jeszcze czytając wasze wypowiedzi zaczęłam sie zastanawiać nad kwestiami wiary i KK.
i co macie na ten temat do powiedzenia. bo wspominając o tym jak byście sie zachowali gdyby wasze córki za parenascie lat rozpoczyły współżycie w wieku 15 lat, ... jedna z was uznała że może wtedy bedzie bardziej konserwatywna. Co mnie bardzo zaciekawiło, bo czemu ona ma byc konserwatywna w stosunku do córki, a w stosunku do siebie nie. ... nie znam do tego stopnia dojrzałej 15 latki, by mogła wychować i sama utrzymać dziecko, bo 15 lat to czas nauki, szkoły, imprez a nie pracy na dziecko, i zawsze to dziecko spada na rodziców, czyli jako kolejne ich, hmm więc jesli ta nastolatka jest do tego stopnia dojrzała że wie jakie mogą być konsekwencje seksu, to czemu go uprawia, chyba nie jest do końca dojrzała, ze decyduje sie na kilka chwil przyjemności znając mozliwe skutki.
ja nic chcę nic wiecej jak to że może dzięki temu wątkowi jakaś kolejna 15 latka jednak zmieni zdanie.

Więc moze napiszczie coś na temat waszego stosunku do wiary, do kościoła.

Ale że co:co nfused:

Chyba nie rozumiem ale ok spoko, niech będzie
Stary 2013-03-29, 12:23   #156
agolka89
Raczkowanie

Dlaczego będę bardziej konserwatywna w starszym wieku? To raczej oczywiste - znasz kogoś kto miał takie same poglądy mając 16 lat i będąc straszym? Nie wiem co w tym takiego dziwnego.

I ja nie powiedziałam, że poszłaś do łóżka z przyjacielem bo nie miałaś z kim. To były abstrakcyjne sytuacje, to dość łatwe do wychwycenia jak się czyta ze zrozumieniem.

Poza tym ciągle piszesz o 15 latkach a ja wyraźnie powiedziałam, że nie o takim wieku mówię, bo są duże różnice pomiędzy 15, 16 a 17 prawda?

A i co masz na myśli KK?

I myślę, że jak ktoś widzi atak na siebie w każdej wypowiedzi, nawet nie skierowanej do siebie to chyba ma jakiś problem.

Edytowane przez agolka89
Czas edycji: 2013-03-29 o 12:27
agolka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-29, 15:56   #157
nonetheless
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co wiem, to przecież są środki antykoncepcyjne, wiadomo, że żaden nie daje 100% pewności, ale przy odpowiednim dobraniu i używaniu - np. prezerwatywy - nie można zajść w ciążę. a po za tym ciąże 14-latek i 15-latek, a nawet 16-latek, nie biorą się zwykle z pękniętej prezerwatywy, ale z jej braku
Stary 2013-03-29, 20:17   #158
Malinovva
Rozeznanie

Mam 18 lat i jeszcze nie przeżyłam swojego pierwszego razu. Nie mam na razie chłopaka, a mam wrażenie, że wszyscy tu i wszyscy dookoła mnie uprawiali sex w wieku niższym niż 18 lat... nie wiem, czy powinnam sie wstydzić, czy co.
Stary 2013-03-29, 20:30   #159
kinkam26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
Mam 18 lat i jeszcze nie przeżyłam swojego pierwszego razu. Nie mam na razie chłopaka, a mam wrażenie, że wszyscy tu i wszyscy dookoła mnie uprawiali sex w wieku niższym niż 18 lat... nie wiem, czy powinnam sie wstydzić, czy co.
hehheh spoko nie wstydź się, to chyba dobrze? czekasz na odpowiednią osobę...
kinkam26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-29, 21:05   #160
musisz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
Też mam 18 lat, wszystko jeszcze przede mną i nigdy nie myślałam w ten sposób. Wydaje mi się, że znalazłam tego "odpowiedniego", ale wolę jeszcze poczekać i się w tym upewnić Moim zdaniem tutaj nie ma się czego wstydzić, należałoby raczej pogratulować podejścia do sprawy, bo coraz trudniej o nie, takie mam wrażenie
Stary 2013-03-30, 09:39   #161
agolka89
Raczkowanie

Czego tu się wstydzić Bardzo dobrze, że nie dałaś się ponieść chwili tylko czekasz na prawdziwą miłość, dzięki temu będzie to lepsze
agolka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-31, 10:12   #162
Indya
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Indya

Ja straciłam dziewictwo w wieku 19 lat ze znajomym, byłam w dość skomplikowanej sytuacji z uczuciami w tamtym momencie i musiałam "odreagować". Nie kochałam go, on nie kochał mnie ale była między nami fajna chemia i przyciąganie, i seks z nim wspominam naprawdę bardzo miło. Kilka razy to powtórzyliśmy. Nie żałuję.
Indya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-31, 12:17   #163
juritka_94
Raczkowanie

W wieku 17 lat z moją pierwszą prawdziwą miłością i w poważnym związku w którym byłam krótko (7 miesięcy). Pare razy żałowałam po rozstaniu bo mogłam poczekać na tego pewnego (z nim zrobiłam to po 2 miesiącach), ale jednak ostatecznie nie - ponieważ pięknie wspominam ten związek.
juritka_94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-03, 09:54   #164
PandaP
Przyczajenie

Kiedy straciliscie dziewictwo ??

?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
PandaP jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-04, 08:17   #165
de_wu
Rozeznanie

W wieku 22 lat
de_wu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-04, 13:19   #166
Leyla89
Zadomowienie

21 lat

Leyla89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 17:34   #167
stokrotkaxxx
Wtajemniczenie

Thumbs up Dot.: Kiedy przeżyłyście pierwszy raz?

Miałam 18 lat jesteśmy już razem ponad 5 lat

stokrotkaxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 22:35   #168
elonka12
Zakorzenienie

Dziewictwo straciłam 2 miesiące po 18 urodzinach, po 3 miesiącach związku (dość szybko,ale była ogromna chemia,w sumie nadal jest ) ,jesteśmy razem i nic nie zapowiada żeby miało się to zmienić .
Stary 2013-04-12, 00:30   #169
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
istnieje i to nie jedna. Wystarczy, że z bogatego domu i włala - ma czas i pieniążki na wychowanie dziecka. :P
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 10:44   #170
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Miałam lat 21,5, byliśmy rok i 4 miesiące razem(wcześniej był petting) Nadal jesteśmy szczęśliwą parą

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-14, 11:06   #171
Anka579
Rozeznanie

Mój pierwszy raz był w wieku 18 lat w Sylwestra byliśmy razem oficjalnie 9 miesięcy, ale mój TŻ już ponad 1,5 roku się we mnie kochał. Nadal jesteśmy razem miesiąc temu minęło 5 lat Co do pierwszego razu oboje tego chcieliśmy, był trochę strach, ale nie przed ciążą, tylko wiadomo podniecenie, pierwszy raz, pierwszy poważny związek nie mogę powiedzieć że było idealnie, bo w porównaniu do tego co jest teraz to wtedy było jak w NIEBIE, a teraz jest jak '3 metry nad niebem' ;D

Anka579 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-14, 12:52   #172
kalcia666
Przyczajenie

Ja swój pierwszy raz przeżyłam po dwóch latach związku. MIałam wtedy 15 lat i 6 miesięcy. Obecnie nie jesteśmy razem. Pozdrawiam
kalcia666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-15, 06:40   #173
apows
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez abuburuba Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że znajdą się osoby chętne aby odpowiedzieć. W wielu miejscach czytam, że 15-latka może nie być gotowa na uprawianie seksu - oczywiście! zgadzam się z tym! osobiście znam jedną dziewczynę, z którą kiedyś chodziłam do gimnazjum, która zaszła w ciążę w wieku właśnie 15-tu lat urodziła syna, później miała innego chłopaka a teraz nie wiem co u niej słychać.
Ale pomijając to, niektóre nastolatki, będące ze swoim chłopakiem w dłuższym związku, są gotowe na taki krok. Ja zrobiłam to w wieku 16 lat, co prawda nie jestem już z tym chłopakiem ale wspominam wszystko bardzo dobrze, byliśmy razem rok zanim się zdecydowaliśmy, wszystko zaplanowane, dużo wcześniej zabezpieczenie przygotowane, wszystko jak należy. Po prostu po wielu dyskusjach i braku wątpliwości typu "czy podczas pierwszego razu zajde w ciaze albo czy jak połkne spermę to urodze dziecko ). I uważam, że to zależy od dojrzałości - nie od wieku.
A Wy ile miałyście lat podczas pierwszego razu ? I przy okazji - jesteście z tym chłopakiem do dzisiaj?
Ja swój pierwszy raz przezyłam ze swoja pierwszą miłością. Miałam 16 lat, on był starszy o 6 lat. Był w marynarce w Świnoujściu. Tam na przysiędze się to stało. Mimo adrenaliny było super. Do dzisiaj go spotykam bo mieszka w mojej rodzinnej wiosce. Jadąc do rodziców w odwiedziny czesto go spotykam. Nadal mam miękkie kolana, więc uważam, że skoro po upływie 20 lat nadal coś czuję to była prawdziwa miłość. Szkoda, że nam się nie ułożyło. On pewnie to traktował jak coś przejściowego, ja natomiast cierpiałam z tego powodu. Ale takie jest życie.
apows jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-15, 18:26   #174
Polly Inn
Raczkowanie

ja mialam 18 lat
Polly Inn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-17, 19:58   #175
annie_666
Raczkowanie

Witam jakoś przypadkiem trafiłam na ten wątek i postanowiłam się wypowiedzieć.

Moje zdanie tak na prawde jest podzielone. Choć ogólnie nie popieram uprawiania seksu w wieku 15 lat. Dlaczego? Mieszkam na takim osiedlu, gdzie dziewczyny w wieku 15, 16 lat oddawały swoje ciała robotnikom dróg, chodziły po osiedlu z wibratorem w ręce i spotykały sie z facetami prawie 10lat starszymi ''bo są dojrzalsi''. To troche wypaczyło moje pojęcie o inicjacji seksualnej w wieku 16 lat, bo zauważyłam, że wiele osób robi to byle jak, byle z kim. Oczywiście, każdy żyje jak chce choć moim zdaniem ''z byle kim'' nie jest dobrym rozwiązaniem, bo pokazuje sie swoją ''łatwość'', choć są wyjątki. Dziewczynom, które w wieku 15lat przeżyły swój pierwszy raz i nadal są z tym partnerem gratuluje i życze szczęścia i wytrwałości!
Sama znam dziewczyne, która w wieku 16lat przespała sie z chłopakiem, w wieku 17 lat urodziła pierwsze dziecko i mimo, że musiała rzucić szkołe - nie żałuje. I to widać, że cieszy sie ze swojego szkraba wiadomo, każdy dojrzewa w swoim wieku i niektórzy są gotowi w wieku 16lat (mnie samą ciągnęło i to już w wieku 12/13lat), ale musicie przyznać, że jest wiele osób, które robią to pod wpływem nacisku środowiska, dla szpanu, albo przez nacisk partnera. Przykład? Prosze:
1.W mojej szkole jest dziewczyna rok młodsza, która w wieku 15 lat miała swój pierwszy raz, a 9msc później wylądowała na porodówce. Jak sama stwierdziła sądziła, że go kocha, że jest gotowa i on też naciskał i zapewniał, że zawsze będą razem i że mogliby mieć dziecko.. Dziś? Jeśli sie nie myle, z dzieckiem została sama ewentualnie znalazła nowego faceta. Ojciec dziecka nie pomaga w ogóle, kasy nie płaci. Sama stwierdziła, że o kase w sądzie walczyć nie będzie, bo rodzice tego faceta (tak, ponad 20lat miał) mają dużo kasy, wynajmą dobrego prawnika i sprawy i tak nie wygra, więc musi sama sobie poradzić..
2.kumpela z mojej klasy była w 2 letnim związku i po zerwaniu stwierdziła ''nie ma to jak być 2 lata z synkiem i nie dać mu dupy". Poznała na imprezie kumpla brata (6lat różnicy jak coś) i jak to mi sie ''zwierzyła'' przespała sie z nim po tygodniu znajomości. W dodatku bez zabezpieczenia.. stwierdzam, że to tylko był szpan (po 2msc związku z 2letnim partnerem stwierdziła, że chyba jest w ciąży, co wyklucza to, co napisałam wcześniej.. chyba, że zapłodnił ją malując jej paznokcie u stóp..). W każdym bądź razie, nie kryła sie z tym, że ma to już za sobą, wielce namawiała innych ''spróbuj'' + nawet nauczyciele wiedzieli, bo tak głośno na lekcjach sie chwaliła.. myślała, że jest w ciązy i stwierdziła, że poradzi sobie, że je sobie wychowa (ta jasne, a ciekawe skąd by kase wzięła..) swoją drogą, chyba myśli, że niezły jest to sposób, by zatrzymać faceta przy sobie - śmieszne..

W każdym bądź razie, mam 19 lat i jeśli o mnie chodzi to mimo wszystko, mam wszystko przed sobą. I jakoś nie żałuje, bo jakby to miało wyglądać jak w.w. to dziękuje..

P.s. sądziłam, że skoro moja kumpela ma 19 lat to ma więcej oleju w głowie, jeśli chodzi o te sprawy. Cóż - chyba sie myliłam..
annie_666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-17, 20:05   #176
pejlin
Wtajemniczenie

Ja miałam 20 lat. Dziś jesteśmy na etapie planowania wesela. Wychodzi na to że będzie pierwszy i ostatni Czasem odnoszę wrażenie że dzisiaj bycie dziewicą to jakiś wstyd. A ja nie żałuję że czekałam a i TŻ w rozmowach przyznaje że czuje się "zaszczycony" tym że był moim pierwszym i ostatnim
pejlin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-18, 00:27   #177
Sepaddi
Przyczajenie

Ja miałam 17 lat, bardzo miło to wspominam, mimo że byliśmy ze sobą bardzo krótko.
Stary 2013-04-18, 00:30   #178
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
Ja miałam 20 lat. Dziś jesteśmy na etapie planowania wesela. Wychodzi na to że będzie pierwszy i ostatni Czasem odnoszę wrażenie że dzisiaj bycie dziewicą to jakiś wstyd. A ja nie żałuję że czekałam a i TŻ w rozmowach przyznaje że czuje się "zaszczycony" tym że był moim pierwszym i ostatnim
A ja nie rozumiem tego ''zaszczytu'' I jeżeli już mam mówić o wstydzie, to raczej w sytuacji, gdzie dziewczyny bronią tego swojego dziewictwa, jakby to było coś najcenniejszego na świecie

Ja chciałam zobaczyć, jak to jest, a że nikim się akurat nie spotykałam, to mój starszy znajomy musiał mi pokazać Miałam wtedy prawie 18 lat, nie traktowałam tego ani wtedy, ani teraz, jak jakiegoś super-hiper-ważnego wydarzenia w moim życiu. Wiadomo, jak się coś robi po raz pierwszy, to zawsze są emocje, ale u mnie były porównywalne np. do pierwszego lotu samolotem Zresztą, ja już dużo wcześniej zaczęłam poznawać swoje ciało, więc mniej więcej wiedziałam, czego się spodziewać.

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-18, 02:03   #179
kasia89pl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
A ja nie rozumiem tego ''zaszczytu'' I jeżeli już mam mówić o wstydzie, to raczej w sytuacji, gdzie dziewczyny bronią tego swojego dziewictwa, jakby to było coś najcenniejszego na świecie

Ja chciałam zobaczyć, jak to jest, a że nikim się akurat nie spotykałam, to mój starszy znajomy musiał mi pokazać Miałam wtedy prawie 18 lat, nie traktowałam tego ani wtedy, ani teraz, jak jakiegoś super-hiper-ważnego wydarzenia w moim życiu. Wiadomo, jak się coś robi po raz pierwszy, to zawsze są emocje, ale u mnie były porównywalne np. do pierwszego lotu samolotem Zresztą, ja już dużo wcześniej zaczęłam poznawać swoje ciało, więc mniej więcej wiedziałam, czego się spodziewać.
Dlaczego z taką pogardą komentujesz? Gdzie ktoś broni dziewictwa jakby to było coś najcenniejszego na świecie? Ja dziewczynie zazdroszczę. Znalazła faceta na resztę życia i super. Sama bym chciała być tą jedyną dla męża i odwrotnie. Co w tym jest złego? To, że ktoś uważa, że seks jest zarezerwowany dla miłości to coś czego powinien człowiek się wstydzić? Może to, że ktoś podchodzi do seksu jak do testowania i zabawy powinno być wychwalane?
kasia89pl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-18, 03:00   #180
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia89pl Pokaż wiadomość
Dlaczego z taką pogardą komentujesz? Gdzie ktoś broni dziewictwa jakby to było coś najcenniejszego na świecie? Ja dziewczynie zazdroszczę. Znalazła faceta na resztę życia i super. Sama bym chciała być tą jedyną dla męża i odwrotnie. Co w tym jest złego? To, że ktoś uważa, że seks jest zarezerwowany dla miłości to coś czego powinien człowiek się wstydzić? Może to, że ktoś podchodzi do seksu jak do testowania i zabawy powinno być wychwalane?
Nie odniosłam się bezpośrednio do autorki tamtego komentarza, tylko potraktowałam go jako punkt odniesienia, a już na pewno moja odpowiedź nie była pogardliwa W tym, że wychodzi się za mąż za kogoś, z kim przeżyło się pierwszy raz, nie ma ani nic złego, ale też nic tak fajnego, że trzeba żałować, jeżeli się z tym facetem rozstaniesz. Różnie się ludziom życie układa.
Jeżeli ktoś nigdy nie był w związku i dlatego jeszcze nie uprawiał seksu, to OK. Wkurzają mnie tylko dziewczyny, które mają partnerów, są z nimi długo, miały milion okazji, żeby wreszcie pójść do łóżka, a mimo to trzymają to dziewictwo, jakby było czymś najcenniejszym, co mają i na około o tym trąbią
No ale krzyczeć na nie nie będę, niech sobie każdy żyje, jak chce

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości