|
|
#451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odzywka do rzęs Revitalash
To bardzo ciekawe, bo producent pisze co 2, 3 dni dla podtrzymania efektu a nie 2 razy w tygodniu... ale już nie pierwszy raz słyszę, że kosmetyczki mówią klientkom, że dwa razy w tygodniu.
Na pewno nie będą rosły aż do brody zakładam, że jeśli do pół roku urosły jakoś fajnie to potem chodzi o to, żeby takie pozostały i to będzie zadawalający efekt.
|
|
|
|
#452 |
|
Raczkowanie
|
cześć kobitki
uzywam revitalash już 3 tygodnie i widzę ładne efekty. Pojedyńcze rzęsy rosną szybciej od innych i "górują" mad nimi . Efekt najlepiej wygląda po wytuszowaniu rzęs . Mam nadzieję, że cała reszta wydłuży się również o tyle o ile podrosły pojedyńcze rzęski. Jak na 3 tyg jestem zaskoczona takim efektem (przy rapid lash moglam pomarzyc o tak szybkich efektach) i z niecierpliwością czekam, aż skończę kurację. Aha zauważylam też wzrost wypadających rzęs, tych krótkich mi nie żal, ale zdarzaja sie tez te dlugie
|
|
|
|
#453 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was stosujących revitalash ma makijaż permanentny na powiekach ( kreski górne i dolne )
![]() czy preparat nie wybarwia tatuażu ?
|
#454 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#455 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie "Revitalaszki".
Zalogowałam się specjalnie na Wizażu, żeby się poradzic i podzielic moimi przygodami. Otóż zaczynając moją historię: około dwóch miesiecy temu miałam podrażnienie oczu (ropiały mi trochę w nocy, w dzięn mnie uwierały i pomagała na to herbata, kładziona w zaparzonej torebce na powieki). Jeszcze wtedy nie wiedziałam o istnieniu cudownch spacyfikaów na porost rzęs, gdyz moje były ładne i grube na obojgu oczach, choć na prawym były wyjątkowo geste i grube. Stan oczy był lepszy gorszy, ale bez sensacji. I otoż trzy tygodnie temu stała sie rzecz straszna. Zalotką z Rossmana (której nie polecam, krótka metalowa), wyrwałam sobie z cebulkami 1,5cm rzes z prawego oka. Wyrwalam wszystko do cna. Zostało tylko (jak sie potem okazało), tylko kilka białych niewidocznych dla oka białych rzesek). Zalotkii używam od 20 lat i nigdy nic mi sie złego nie przydarzyo - ta podbiła mi juz wczesniej oko, odskakując i nienaturalnie sprężynując a owe trzy tygodnie temu, wyrywając wachlarz kiludziecięciu czarnych rzes. Zapłakana i zszokowana, ze strachem czy wyrosną, zadzwoniłam do dwóch znajomych kosmetyczek. Jedna ratowąła sytuacje, przyklejac do tych bialutkich kikutków kilka sztucznych rzes, druga zamówiła dla mnie LiLash. Pierwszy raz użyłam odżywki w piatek na noc. W poniedziałek trafiłam na Ostry Dyżur Okulistyczny z przekrwionymi oczami, którcyh nie mogłam z zapuchniecia otworzyc do końca. Czerwone popekane w środku zyły. Zdiagnozowali mi ponadrywane rogówki (ponoc mechanicznie sie to robi), ale ja ni edłubałam sobie w oczach a juz na pewno nie w lewym. Wyszłam ze szpitala z recepta a antybiotyki , zalepionym opatrunkiem prawym okiem i nakazem zalepienia lewego. W związku z tym, na trzy dni LiLash został odstawiony - prawe oko znów wyglądało, jak po chemioterapii, bo rzesy pod opatrunkiem sie nie zachowały. Po tzrech dniach wznowiłam próby ratowania rzes. Zaczeła smarowac - było wszystko ok. Do kolejnego poniedziłku. Czyli po tygodniu znowu ta sama akcja - Ostry Duzyr Okulistyczny, tylko tym razem ropa leciała ze spojówek strumieniami. Diagnoza - naderwana rogówka tylko w prawym oku i ostry, przewlekły stan zapalny obojga oczu o raz brzegów powiek. Kolejne antybiotyki. Oczy znów zrobiły sie lepsze - więc znów powrót do LiLash, bo wygląd bez rzes fatalny. Nastraszyli mi jeszcze, ze rzesy nie odrosya, jak uszkodziłam mechaniczne mieskzi włosowe, przy drastycznym wyrwaniu tak duzej ilosci rzes. Dzis mamy środe a ja od poniedziałku , znów czuje szczypanei i napuchniecie oczu - ale rzeski na prawym oku, jakby zaczeły sie troche pojawaiac - i to jest moje swiatełko w tunelu. Uffff, po tej długiej opowieści mam pytanie. Czy któras miała takie objawy i przygody po tych Revitalashu? Skład RL i LiLash jest ten sam, albo prawie, bo badala to moja kosmetyczka. Jestem załamana, bo chce odzyskac dawne rzesy, juz nie chce żadnych wiekszych, dłuższych czy cos, po prsotu takie jak miałam - z drugiej strony strasznie cierpie, oczy bola i boje sie, ze znów mi sie rzuci na oczy, bo coraz bardziej od poniedziłku cierpie. Czy któraz z Was miąła takie bardzo ostre stany zapalne??/ Lek kłade tylko na górna powieke, nad linia rzes, nawet z milimetr, dwa od nasady rzes, zeby uniknac jakiegokolwiek zblizenia do samej gałki ocznej. Pozdrawiam serdecznei Zuzia |
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli tak reagują Twoje oczy na tą odżywkę, to ja bym się nie zastanawiała ani minuty nad jej odstawieniem.
|
|
|
|
#457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pewno dobrze byłoby ją przetestować przed zakupem, żeby potem nie żałować wydanych pieniędzy. Nie wiem skąd jesteś, ale jakbyś była ze stolicy i reflekowała na taki pomysł to napisz do mnie na priv. |
|
|
|
|
#458 |
|
Przyczajenie
|
List_Waw, jestem ze stolicy
![]() Moje wnioski są takie, ze to chyba jednak LiLash powoduje stan zapalny. Co dziwne, przez ten czas co go na siłę uzywałam - rzęsy (nie te wyrwane a te co pozostały) urosły! Nie malowałam oczu z racji problemów opisanych w poprzednim poście. Ale w niedziele musiałam sie troche podmalować -zszokowałam sie długością rzęs, które z natury były długie ale teraz to już chyba przesadziły ![]() Jestem podłamana, ze tak alergicznie reaguja moje oczy na tę odzywkę, bo naprawdę pokładałam w niej duże nadzieje, na odrośnięcie wyrwanych całkowicie rzęs :/ Pozdrawiam Was serdecznie Zuzia |
|
|
|
#459 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odsprzedam Revitalash
Witam,
Odsprzedam odżywkę do rzęs Revitalash Advanced 3,5ml za 250 złotych. Ja osobiście kupiłam ją za 330złotych jednak po 2 zastosowaniach bardzo mnie uczuliła. Mam zbyt wrażliwą skórę. Opakowanie jest więc pełniutkie(jedynie 2wieczory stosowane). Mam również paragon zakupienia z datą. Jestem z Krakowa. Zainteresowaną osobę proszę o kontakt mailowy - ivee86@wp.pl |
|
|
|
#460 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaczynam od dziś przygodę z xlashem bo mój revitalash dopiero się skończył, w maju odżywka by miała dwa lata więc jest bardzo wydajna.
|
|
|
|
#462 |
|
Raczkowanie
|
to chyba bardzo mało nakładałaś... a jakiś efekt był?
|
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam moją 3,5 od grudnia 2011, po pół roku stosowałam tylko 2 x w tygodniu, ciekawe kieyd się skonczy
|
|
#464 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam te świadomość no ale co, mam ja wyrzucić?
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba nie miałam tej świadomości, no efekt zauważalny zadowalający i też po pół roku stosowałam 2x w tyg.ale chyba już o tym pisałam...
|
|
|
|
#467 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam i czekam na paczkę
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Właśnie zaczęłam przygodę z REV chciałam się Was poradzić, jak smarujecie 1 oko to potem maczacie jeszcze raz pedzelek ? Nie wiem, nie widzę i nie czuję ile nakładam produktu. Smarujecie również dolne rzęsy?Jak to robicie? Nie wiem czy dobrze aplikuje produkt...
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale okaze sie w praniu jak mi paczka przyjdzie
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym wiedziała to bym kupiła 2 ml dolnych nie smaruje
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boje się jeszcze jednej rzeczy, bo nie mam wprawy w malowaniu kresek, rzęsy nie będą mi rosły na powiece ? czyli tam gdzie namaluje?
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się pare razy zdarzyło wyjść poza linie ale nic mi na powiece nie wyrosło
Bez obaw!
|
|
|
|
#474 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie Wy kupujecie te odżywki jeśli nie macie ulotki z opisem jak się jej używa...? Na bazarku z warzywami...?
![]() Maluje się nią tam gdzie rosną włoski i trzeba uważać, żeby nie dostała się do oka. Odżywka jest mokra, więc nie wiem jak można nie czuć, gdy się ją nakłada. Przypominam, że odżywkę można używać tylko przez rok po otwarciu. |
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza nocka z Revitalash za mna, nic nie piekło a wstałam z czerwonym okiem
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że jesteś znawcą tematu, bo chyba jako jedyna wyrażasz się o Revi w samych superlatywach, ale ludzie popełniają błędy i jest to normalne, bo teksty o jakimś bazarku z warzywami są nie bardzo na miejscu, pod każdą negatywną opinią zamieszczasz swój post, ktoś Ci zapłacił za reklamę? |
|
|
|
|
#477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hahaahahahaa Czy takiej odpowiedzi oczekiwałaś? bo mnie ona bawi ![]() Zaraz pewnie napiszesz, że w ogóle założyłam sobie konto na Wizażu tylko po to, żeby reklamować Revi ![]() Co do tego, że jestem jedyną osobą, która pisze same pozytywy to proponuję przeczytać cały wątek a nie pisać głupoty. Osobiście [nie z forum tylko z reala] znam wiele osób, którym ta odżywka nie zaszodziła i pozwoliła osiągnąć ładne rzęsy i ani jednej osoby, która miałaby jakieś powikłania. Jak poczytasz wszystko to może zrozumiesz kobieto, że nie wszystkim ona szkodzi a czytanie ulotki produktu nie jest wyczynem godnym Skłodowskiej a każdej normalnej osoby. Edytowane przez List_Waw Czas edycji: 2013-04-23 o 01:07 |
|
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głupoty to co najwyżej Ty piszesz ale nie będę wchodziła z Tobą w polemikę jak Cię bawi to wiesz good for You, a ulotek nie kamufluje tylko jak ją raz przeczytam to ją wyrzucam proste, nie napisałam, że wszystkim szkodzi-czytaj ze zrozumieniem, widać nie jesteś normalna skoro nie potrafisz uważnie przeczytać tego co napisałam a swoje zarzuty schowaj sobie do kieszeni, bo śmierdzisz reklamą na kilometr, dzięki za elaborat, mam z tego beke
|
|
|
|
|
#479 |
|
Przyczajenie
|
Odżywka działa i to elegancko, ale jesli troszke się przedawkuje moze to skutkowac w przyszlosci wiecznie podraznionymi powiekami ;/. To pewnie przez te chemie w składzie.
|
|
|
|
#480 |
|
Raczkowanie
|
stosuję już jakieś 5 tygodni i zero efektów. codziennie, sumiennie. czemu?
|
|
Nowe wątki na forum Artykuły i newsy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

zakładam, że jeśli do pół roku urosły jakoś fajnie to potem chodzi o to, żeby takie pozostały i to będzie zadawalający efekt.

. Efekt najlepiej wygląda po wytuszowaniu rzęs

04.07.2015
ale okaze sie w praniu jak mi paczka przyjdzie
jakbym wiedziała to bym kupiła 2 ml