Fitness i Si³ownia- KRAKÓW :) - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-02-11, 09:36   #1081
libido
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8
Dot.: Fitness i Si³ownia- KRAKÓW :)

Cytat:
Napisane przez indywidumm Poka¿ wiadomo¶æ
a co powiecie na temat Atlantic squash&wellnes?
Bardzo fajnie tam jest. Chodzi³am tam na fitness i si³owniê. Jest tam jeszcze sauna, któr± masz w cenie. S± tam mi³e instruktorki, zwracaj± uwagê na to, jak wykonujesz æwiczenia, nawet jak jest "t³um" - to mi siê akurat zdarzy³o na jednych zajêciach - ok . 18 osób chyba, mo¿e do 20 ale nie jestem pewna. Oprócz tej du¿ej sali jest tam jeszcze taka ma³a, w której mie¶ci siê jakie¶ 6 osób. Tam to ju¿ w ogóle super na æwiczeniach, bo instruktorka zauwa¿y ka¿dy twój ruch. Bardzo podoba³y mi siê tam zajêcia taneczne (chocia¿ na nich ma³o osób siê pojawia³o, pewnie ze wzglêdu na porê). Zumba jest tam oblegana. Generalnie warto trochê wcze¶niej siê zapisaæ na zajêcia, bo na t± ma³± salê szybko nie ma miejsc.
Co do si³owni, to wg mnie jest spoko. Przyznam, ¿e nie interesujê siê podnoszeniem ciê¿arów i takimi si³owymi æwiczeniami, wiêc te sprzêty w ogóle mnie nie interesowa³y. Ale maj± kilka bie¿ni, rowerki, orbitrek.
Mogê poleciæ z czystym sumieniem
libido jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-15, 17:54   #1082
agusia =]
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 113
GG do agusia =]

Cytat:
Napisane przez 1989emilia Poka¿ wiadomo¶æ
Hej!!! Czy która¶ z Was by³a kiedy¶ w Fitness Academy w King Square? Zale¿a³oby mi na opiniach dotycz±cych zajêæ grupowych.
Hej Ja chodze do FA. Co dokladnie Cie interesuje? Jak dam rade to chetnie pomoge
agusia =] jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-19, 15:42   #1083
1989emilia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 185

Cytat:
Napisane przez agusia =] Poka¿ wiadomo¶æ
Hej Ja chodze do FA. Co dokladnie Cie interesuje? Jak dam rade to chetnie pomoge

Ju¿ od 2 tygodni jestem szczê¶liw± posiadaczk± karnetu do FA tak¿e teraz ju¿ na w³asnej skórze poznajê zajêcia. Jeszcze na wielu nie mialam okazji byc ale staram siê chodziæ za ka¿dym razem na inne Nie wiem jeszcze tylko czy bede kontynuowaæ moj± przygodê z FA poniewa¿ tylko karnet za pierwszy miesi±c jest w przyzwoitej cenie natomiast kolejne s± (na tle innych, równie dobrych klubów) zbyt drogie... Z drugiej strony bardzo chcia³abym tam zostaæ- tym bardziej, ¿e mam najbli¿ej. Na karnet roczny bojê siê zdecydowaæ bo nie mam pojêcia jak dlugo bêdê mieszkaæ w pobli¿u... eeehh

http://www.poomoc.pl/ Klikaj i pomagaj codziennie
1989emilia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-20, 18:39   #1084
agusia =]
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 113
GG do agusia =]

Ja tez sie balam podpisywac na rok ale wlasnie niedlugo mija i pewnie podpisze na nastepny jakos tak wydaje mi sie ze sie oplaca, a klub calkiem fajny wiec czemu nie
agusia =] jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-20, 22:37   #1085
maddzia007
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 276

Czy w Platinium na Mogilskiej trzeba siê wcze¶niej zapisywaæ na zajêcia czy przychodzi siê kiedy siê chce? i czy jest tam zazwyczaj t³ok czy raczej spokojnie mo¿na æwiczyæ? Zale¿y mi szczególnie na zumbie.
maddzia007 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-21, 11:30   #1086
1989emilia
Raczkowanie

maddzia007 na zajêcia trzeba siê zapisywaæ(z tym ze nie wiem czy na wszystkiej) . Kilka moich kole¿anek tam chodzi i je¶li chodzi o ilo¶æ osób uczestnicz±cych w zajêciach grupowych to podobno jest okropnie t³oczno. Czyli na takiej np Zumbie mo¿na niechc±cy w ³eb zarobiæ Plusem jest si³ownia dla kobiet i dobra cena karnetu

Stary 2013-02-21, 12:48   #1087
maddzia007
Zakorzenienie

Kurcze to nie fajnie. Nie lubiê jak jest t³ok bo przestajê siê skupiaæ na æwiczeniach i w³a¶nie my¶lê tylko o tym ¿eby nie wej¶æ na kogo¶ :P mo¿e wygospodarujê wiêcej czasu do po³udnia, wtedy jest pewnie trochê wiêcej luzu
Stary 2013-02-21, 12:53   #1088
Galijka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 224

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Poka¿ wiadomo¶æ
Kurcze to nie fajnie. Nie lubiê jak jest t³ok bo przestajê siê skupiaæ na æwiczeniach i w³a¶nie my¶lê tylko o tym ¿eby nie wej¶æ na kogo¶ :P mo¿e wygospodarujê wiêcej czasu do po³udnia, wtedy jest pewnie trochê wiêcej luzu
Ja tam chodzi³am rok temu i z przykro¶ci± muszê stwierdziæ, ¿e do po³udnia równie¿ potrafi³o byæ t³oczno... No ale przez rok mog³o wiele siê pozmieniaæ

http://www.centaurus.org.pl/

Cmentarz dla zwierz±t

Galijka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-21, 14:19   #1089
maddzia007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Galijka Poka¿ wiadomo¶æ
Ja tam chodzi³am rok temu i z przykro¶ci± muszê stwierdziæ, ¿e do po³udnia równie¿ potrafi³o byæ t³oczno... No ale przez rok mog³o wiele siê pozmieniaæ
Chyba rozgl±dnê siê za innym miejscem w takim razie
Stary 2013-02-22, 09:10   #1090
1989emilia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Galijka Poka¿ wiadomo¶æ

Tam chyba jest co¶ takiego ze mozna kupic miesieczny karnet open w godzinach tylko dopo³udniowych, który jest jeszcze tañszy i pewnie z tego wynika ten poranny t³ok

Wczoraj pierwszy raz by³am na TRX. My¶la³am ze umrê :P Dzisiaj zakwasy przeokrutne

Stary 2013-02-22, 18:22   #1091
Galijka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 1989emilia Poka¿ wiadomo¶æ
Tam chyba jest co¶ takiego ze mozna kupic miesieczny karnet open w godzinach tylko dopo³udniowych, który jest jeszcze tañszy i pewnie z tego wynika ten poranny t³ok

Wczoraj pierwszy raz by³am na TRX. My¶la³am ze umrê :P Dzisiaj zakwasy przeokrutne
Tam jest tzw. Half-open czyli do 16:00 (ewentualnie Student do 17:00) i kosztuje 89 z³. A, ¿e i tak chodzê tylko do po³udnia to od wiosny chyba zaryzykujê i tam wrócê
Aktualnie chodzê do Energym na Wroc³awsk± i za podobny karnet p³acê 20 z³ wiêcej. Nie s± to wprawdzie wielkie pieni±dze ale zawsze co¶, bêdzie na dojazd

A na TRX nigdy nie by³am i nie wiem czy da³abym radê

Cmentarz dla zwierz±t

Stary 2013-02-25, 18:32   #1092
skittlesys
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 26
poszukujê kameralnej si³owni w KRAKOWIE

Cze¶æ kochane !
Postanowi³am wzi±æ siê za siebie i poszukuje fajnej, przyjaznej, mniejszej si³owni w centrum Krakowa. Gdzie¶ w okolicach galerii bo tam mieszkam. Ko³o politechniki jest jedna si³ownia, ale przera¿a mnie to, ¿e jak dla mnie jest ZBYT "PROFESJONALNA". nie lubiê t³umu piêknych, wymodelowanych kolesi. Chcia³abym ¿eby by³a to mniejsza si³ownia i nie droga. Aha i jakby która¶ z Was by³a chêtna na chodzenie ze mn± , to by³oby mi³o i doda³oby to motywacji liczê na Was
Stary 2013-02-27, 09:15   #1093
konwalia029
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 231
GG do konwalia029
Dot.: poszukujê kameralnej si³owni w KRAKOWIE

Hej! My te¿ wybieramy siê z kole¿ank±, mamy taki plan, tylko podobnie jak Ty, szukamy mi³ego miejsca, które nie obci±¿y zbyt mocno studenckiej kieszeni
Stary 2013-02-28, 17:08   #1094
szakszuka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 383
Dot.: poszukujê kameralnej si³owni w KRAKOWIE

ja siê zapisa³am do r&k na krupniczej, g³ównie ze wzglêdu na cenê..75 z³ za open warunki odrobinê spartañskie ale s± trzy bie¿nia, trzy rowerki, du¿o urz±dzeñ si³owych, twistery i cross trainer..tak¿e je¶li wam nie zale¿y ¿eby by³o super elegancko to siê nada
ewentualnie ok jest te¿ multi-fitness na stradomiu, du¿o sprzêtów i ma³a kolejka do aerobów bo chodz± tam g³ównie faceci robiæ rze¼bê. maj± spoko trenerów któzy doradz± co i jak. cenowo te¿ wychodzi oko³o siedmiu dych za si³owniê
pozdrawiam i powodzenia w walce o ³adne cia³o!!!!
szakszuka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-28, 19:05   #1095
klara032
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 10
Dot.: fitness platinium zakopianka - Kraków

Ja polecam barrrdzo: K. Kurek, M. B. Jucha i Ines Madejski - rewelacja - oczywi¶cie jak kto¶ idzie poæwiczyæ))
szkoda tylko ¿e karnet kosztuje 119:-( ale mo¿e w marcu bêdzie jaka¶ promocja.
klara032 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-01, 12:10   #1096
bellissa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 437
GG do bellissa

Galijka a który bardziej polecasz , platinum czy energym? Bo w³a¶nie mam dylemat miêdzy tymi dwoma... Jestem ciekawa gdzie s± fajniej prowadzone zajêcia, mniejszy t³ok, bardziej przestronne sale i fajni instruktorzy? Ja chodzi³am wczesniej do aqua parku ale szukam czego¶ innego i my¶la³am o zumbie a tam nie ma
bellissa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-01, 13:09   #1097
Galijka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bellissa Poka¿ wiadomo¶æ
Galijka a który bardziej polecasz , platinum czy energym? Bo w³a¶nie mam dylemat miêdzy tymi dwoma... Jestem ciekawa gdzie s± fajniej prowadzone zajêcia, mniejszy t³ok, bardziej przestronne sale i fajni instruktorzy? Ja chodzi³am wczesniej do aqua parku ale szukam czego¶ innego i my¶la³am o zumbie a tam nie ma
Hmm, ciê¿ko powiedzieæ. Instruktorzy przypadli mi do gustu i tu i tu, co do przestronno¶ci to wiêksza sala jest w Platinium. Ilo¶æ æwicz±cych jest porównywalna ale chyba jednak odrobinê mniej jest w Energym (nawet patrz±c proporcjonalnie do wielko¶ci sali). Raz tylko zdarza³o mi siê bardzo wkurzaæ na zajêciach w Energym na body ball. Niby nie by³o bardzo du¿o osób ale jak doliczyæ do tego te pi³ki to trzeba by³o sporo siê nagimnastykowaæ, ¿eby odpowiednio siê ustawiæ. Wiêcej nie posz³am na te zajêcia.
W Energym wiem te¿, ¿e bardzo oblegany jest step z Paw³em Oraczem. Raz by³am na jego zajêciach i faktycznie fajnie prowadzi, daje konkretny wycisk. No i kobiety go lubi±
Ogólnie powiedzia³abym, ¿e wed³ug mnie jako¶æ zajêæ jest porównywalna ale gdybym mia³a wybieraæ to wybra³abym jednak Energym. Z tym, ¿e o zumbie nic Ci nie powiem bo nie lubiê tych zajêæ i na nie nie chodzi³am
No i musisz wzi±æ pod uwagê, ¿e po 1. chodzê tylko na dopo³udniowe zajêcia, po po³udniu na pewno inaczej to wygl±da, zw³aszcza je¶li chodzi o ilo¶æ æwicz±cych i t³ok na sali, a po 2. w Platinium nie by³o mnie ju¿ rok tak wiêc mog³o siê sporo pozmieniaæ.

powodzenia w wyborze

ps. ja dzisiaj by³am na pierwszych, gratisowych zajêciach na PowerPlate i chyba skuszê siê na karnet

Cmentarz dla zwierz±t

Stary 2013-03-03, 17:51   #1098
maddzia007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bellissa Poka¿ wiadomo¶æ
Ja by³am dzi¶ na zumbie w Platinium i z czystym sumieniem mogê poleciæ nie by³o t³oku, zajêcia na prawdê fajnie poprowadzone, chocia¿ ta babeczka u której dzisiaj by³am to sama przyzna³a ze pierwszy raz jest w Platinium, wiêc na co dzieñ inni prowadz± zumbê. Jutro idê znowu to najwy¿ej dam znaæ czy zajêcia na tym samym poziomie s±
Stary 2013-04-15, 12:06   #1099
madziorka78
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Cytat:
Ja by³am dzi¶ na zumbie w Platinium i z czystym sumieniem mogê poleciæ nie by³o t³oku, zajêcia na prawdê fajnie poprowadzone, chocia¿ ta babeczka u której dzisiaj by³am to sama przyzna³a ze pierwszy raz jest w Platinium, wiêc na co dzieñ inni prowadz± zumbê. Jutro idê znowu to najwy¿ej dam znaæ czy zajêcia na tym samym poziomie s±
hej, i jak jest w tym Platinium? by³a¶ jeszcze na jaki¶ zajêciach? przymierzam siê w³a¶nie do pój¶cia do Platinium bo zamieszka³am bardzo blisko tego klubu tylko szukam kogo¶, kto mi powie kilka s³ów na temat tego klubu czy warto? do którego chodzisz? jaka panuje atmosfera? obs³uga mi³a? kiedy¶ ju¿ chodzi³am do jednego klubu w Krakowie ale nie by³am zadowolona.. dlatego idzie wiosna wiêc trzeba troszkê popracowaæ nad sylwetk±!
madziorka78 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-04-15, 12:21   #1100
Prodomostra
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 240

No w³a¶nie, ja te¿ jestem ciekawa, co s±dzicie o Platinum w Solvay'u w Krk albo w Skawinie, bo do tych dwóch mam blisko. Chcia³abym pój¶æ, ale nie wiem, czy warto inwestowaæ tam w karnet???
Prodomostra jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-04-15, 22:31   #1101
maddzia007
Zakorzenienie

Ja chodzê na Mogilsk± i z czystym sumieniem polecam, obs³uga mi³a, instruktorzy super chodzê na zumbê, zumbê sentao, bokwê i TBC, oprócz tego si³ownia przymierzam siê jeszcze do wypróbowania innych zajêæ fitness, tylko nie wiem na co siê zdecydowaæ
Stary 2013-04-16, 09:54   #1102
Prodomostra
Raczkowanie

Dla mnie Mogilska to trochê za daleko, ale skoro generalnie polecacie Platinum, to chyba siê skuszê
By³ tutaj te¿ temat basenów - fajny, nowy basen otworzyli nieca³y rok temu na Bie¿anowie. A jak dla mnie najlepszy jest na Kolnej, tylko tam jest do¶æ daleko. Czy¶ciutko! Z basenu w Skawinie przypl±ta³y mi siê grzybki... A po Kolnej nigdy nic nie mia³am.
Stary 2013-04-16, 17:22   #1103
misior920127
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 800
Send a message via Skype™ to misior920127

by³am tydzieñ temu w fitness platinium na Biezanowie na MMA, co za g... wyszlam po 10 min :P ale polecam abt, stretching, pilates i z Inez Madejsk± zajêcia a wczoraj by³am na easy fit, nie polecam.. prowadz±ca s³aba i zajêcia bardziej takie typu 'light' ni¿ prawdziwy fitness.

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Ja chodzê na Mogilsk± i z czystym sumieniem polecam, obs³uga mi³a, instruktorzy super chodzê na zumbê, zumbê sentao, bokwê i TBC, oprócz tego si³ownia przymierzam siê jeszcze do wypróbowania innych zajêæ fitness, tylko nie wiem na co siê zdecydowaæ
co to jest ta bokwa
misior920127 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-04-16, 18:53   #1104
Aberracja_
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

Cze¶æ
mam zamiar zapisaæ siê do platinium w bie¿anowie.
Póki co jeszcze tam nie dotar³am, na dniach na pewno siê tam przejdê.
Mam do Was kilka pytañ.
Chcia³abym siê zapisaæ na jakie¶ zajêcia, które pozwol± mi zrzuciæ kilka zbêdnych kilo. Które zajêcia mo¿ecie poleciæ?
My¶la³am o platinium insanity, endurance i abt. Dobrze celujê??
Dam sobie radê, je¶li moja sprawno¶æ fizyczna jest w obecnej chwili na poziomie, no powiedzmy... przeciêtnym?
Czy wieczorami jest du¿e 'ob³o¿enie'?? Mnie niestety pasuj± tylko wieczorne godziny, nie mam jak przyj¶æ wcze¶niej...
Aberracja_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-04-16, 20:18   #1105
Ettelie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 254

Ja chodzê do Platinium na Aleksandry. Jestem zadowolona, chocia¿ wieczorami bywa straszny t³ok i na niektóre zajêcia siê ciê¿ko zapisaæ...
Co do Platinium Instanity, to s³ysza³am, ¿e to bardzo wymagaj±ce zajêcia, sama nigdy nie by³am, ale przed pój¶ciem na nie zapyta³abym siê jakiego¶ prowadz±cego, czy to dobry pomys³.
ABT lubiê, spinningi te¿ - prowadz±cy ok. Dzisiaj by³am pierwszy raz na TRX i jestem bardzo zadowolona, niez³y wycisk - mam nadziejê, ¿e uda mi siê na to chodziæ regularnie.
Ettelie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-04-17, 01:02   #1106
anannke
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 613

Dziewczyny szukam jakiego¶ karnetu na zajêcia fitness w centrum gdzie jest fajnie i nie drogo... na studenck± kieszeñ macie jakie¶ sprawdzone miejsca? i mo¿e tak ¿eby zajêcia poranne nie by³y odwo³ywane przez brak chêtnych..

nie trzeba byæ IDEALNYM, ¿eby IDEALNIE do siebie pasowaæ…
anannke jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-04-17, 11:19   #1107
Aberracja_
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

Ettelie na jakie zajêcia chodzisz je¶li mo¿na wiedzieæ??
Mnie chodzi g³ównie o takie po których zobaczê efekty w postaci wskazówki wagi na ni¿szej liczbie
Aha i gdzie to siê trzeba zapisywaæ na zajêcia? Z jakim wyprzedzeniem?
Aberracja_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-04-18, 08:49   #1108
Prodomostra
Raczkowanie

Dziewczyny, a czy która¶ z Was by³a na zajêciach z trenerem indywidualnym? Podobno jest taka opcja, ¿e raz mo¿na bez op³at. Chcia³abym, ¿eby taki trener doradzi³ mi, jak æwiczyæ, ¿eby tu wyszczupliæ, tu ujêdrniæ My¶licie, ¿e to ma sens?
Stary 2013-04-18, 09:20   #1109
maddzia007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misior920127 Poka¿ wiadomo¶æ

co to jest ta bokwa
Jak dla mnie to przypomina taki dance aerobik, jest jaka¶ tam choreografia i muzyka bardziej klubowa
Stary 2013-04-18, 11:33   #1110
madziorka78
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Z tego co czytam, du¿o dziewczyn jednak poleca Platinium - ja bêdê mia³a blisko na Lea czy kto¶ tam chodzi? Które zajêcia polecacie? Bo chyba w ka¿dym platinium s± inni instruktorzy? Bo jak na Aleksandry czy Mogilskiej jest fajnie to ciekawe czy te¿ na Lea S³ysza³am, ¿e na Lea jest du¿y problem z zapisaniem na zajêcia bo jest bardzo du¿o chêtnych. Czyta³am te¿ na necie, ¿e maj± otworzyæ gdzie¶ blisko Lea nowy klub co¶ wiecie na ten temat?
madziorka78 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2019-10-01 22:02:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.