Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 8 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-17, 22:19   #4891
monicar
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 8

Cytat:
Napisane przez MoniaS93 Pokaż wiadomość
Wieczory kawalerskie i panieńskie to dziwaczna sprawa :P

Moim zdaniem kiczowata i naprawdę wieśniacka jest ta popularna wizja takich wieczorków typu klub ze striptizem, jakieś torty z lukrowanymi penisami (....), hasła 'ostatnie dni wolności' , bieganie po klubach - przyszła panna młoda w jakimś pseudowelonie itp. blehhh. Dla mnie to kicz na maxa.

Sama swój wieczór panieński widzę po prostu jako imprezę w domu z najbliższymi koleżankami, wspólne jedzenie, picie, oglądanie zdjęć, filmików, słuchanie muzyki...po prostu małe wspominanie i podsumowanie tego co było do tej pory
.

moim zdaniem strasznie nudna jest Twoja wizja takiego wieczoru.niczym nie różni się od innych, których będziesz mieć w życiu wiele. ale co kto lubi ja chciałabym żebym mój inny niż wszystkie,żeby potem było co wspominać,z czego się śmiać.
Stary 2013-04-17, 22:27   #4892
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Oj ja miło wspominam swój wieczór, powtórzyć bym nie chciała, bo już by nie było to samo . Ale w kicz party z chęcią wzięłabym udział.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 22:32   #4893
201708160922
Konto usunięte

To za co te dziewczyny zostały zablokowane?
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 22:35   #4894
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Jesu, kolejne wybory do samorządu na moim wydziale. Nawet na tym etapie odbywa się to standardowo. Wymuskane gogusie w firmowych sweterkach, stylizujący się na kogoś kim nie są. I dużo słów:

Jedyne co mogę obiecać (!) to to, że będę sumiennie pracował na rzecz naszej społeczności akademickiej, że dołożę wszelkich starań, aby godnie strzec Waszych interesów i że zrobię wszystko co w mojej mocy, aby zmienić naszą rzeczywistość na lepszą.

Czytaj:

Dajcie mi ten stołek, żebym miał se co wpisać w CV. A potem odpiórkujcie się ode mnie oraz pomidor
na takich typków. Nie cierpię, no po prostu nie cierpię.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 22:35   #4895
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
To za co te dziewczyny zostały zablokowane?
Za zbytnie hasanie.
Stary 2013-04-17, 22:37   #4896
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość

Cóz bo panom głupio by było iść z partnerkami do klubu ze striptizem.
Jakby mój przyszły hipotetyczny taki wieczorek sobie urządził to na drugi dzień miałby odwołany ślub.

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Wieczory kawalerskie i panieńskie to dziwaczna sprawa :P

Moim zdaniem kiczowata i naprawdę wieśniacka jest ta popularna wizja takich wieczorków typu klub ze striptizem, jakieś torty z lukrowanymi penisami (....), hasła 'ostatnie dni wolności' , bieganie po klubach - przyszła panna młoda w jakimś pseudowelonie itp. blehhh. Dla mnie to kicz na maxa.

Sama swój wieczór panieński widzę po prostu jako imprezę w domu z najbliższymi koleżankami, wspólne jedzenie, picie, oglądanie zdjęć, filmików, słuchanie muzyki...po prostu małe wspominanie i podsumowanie tego co było do tej pory
I ja też tylko tak to widzę.
No chyba że jakiś paintball, coś fajnego, a nie żenującego.

Stary 2013-04-17, 22:37   #4897
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Jakby mój przyszły hipotetyczny taki wieczorek sobie urządził to na drugi dzień miałby odwołany ślub.
Mój wie, że jak będzie chciał iść do takiego klubu, to ma mnie ze sobą wziąć. Też chcę popatrzeć .
Stary 2013-04-17, 22:41   #4898
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

A za co zablokowano drabineczkę? W którym wątku te bany poleciały?

Stary 2013-04-17, 22:44   #4899
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
A za co zablokowano drabineczkę? W którym wątku te bany poleciały?
Drabina oficjalnie poleciała za ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687695

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 22:50   #4900
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Cóz bo panom głupio by było iść z partnerkami do klubu ze striptizem.
Całkiem prawdopodobne, że niektórzy mają właśnie takie motywy. Przykre, bardzo przykre… Choć jak ich kobiety akceptują takie wypady, to mi to rybka w sumie.

Cytat:
Zgadzam się z tym. Dla mnie to kicz (torty z lukrowanymi penisami, pseudowelony), albo wręcz żenada („ostatnie dni wolności”). Kluby ze striptizem też mnie nie przekonują, mam nadzieję, że nigdy się nie znajdę na imprezie z taką atrakcją

Cytat:
Tak też można, brzmi fajnie, choć mnie akurat taka impreza by nie interesowała.
Stary 2013-04-17, 22:51   #4901
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ruby Invicta Pokaż wiadomość
Drabina oficjalnie poleciała za ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687695
To był taki straszny wątek? Kogoś one obraziły? Dla mnie to wyśmianie panien młodych, które przez 40 lat wybierają kolor serwetek i się pieklą o byle co, jak w programie Bridezillas .
Stary 2013-04-17, 22:51   #4902
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Ruby Invicta Pokaż wiadomość
Aaaahaaa... Drabina jakoś ostatnio płodna się zrobiła.

Stary 2013-04-17, 22:58   #4903
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
To był taki straszny wątek? Kogoś one obraziły? Dla mnie to wyśmianie panien młodych, które przez 40 lat wybierają kolor serwetek i się pieklą o byle co, jak w programie Bridezillas .
Chodziło raczej o całokształt - zakładanie wątków mających na celu sprowokowanie innych osób (akurat Drabineczka chyba tego nie robiła, wątek weselny miał raczej dowcipny wydźwięk, chociaż zapewne część Wizażanek mogła poczuć się urażona ), spamowanie wszelkich tematów pseudo-zabawnymi wypowiedziami itp. itd.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 23:07   #4904
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Chodziło raczej o całokształt - zakładanie wątków mających na celu sprowokowanie innych osób (akurat Drabineczka chyba tego nie robiła, wątek weselny miał raczej dowcipny wydźwięk, chociaż zapewne część Wizażanek mogła poczuć się urażona ), spamowanie wszelkich tematów pseudo-zabawnymi wypowiedziami itp. itd.
No to raczej bardziej prawdopodobne. A taki wątek, to dobry kubeł zimnej wody dla tych, które waniliowe z celtyckim zawijasem . Jak oglądam program o takich babeczkach na tlc, to na miejscu faceta bym zwiała...a w najlepszym wypadku, jako gość, bym olała taką imprezę. W jednym odcinku widziałam, jak panna młoda kazała druhnom się farbować na blond (nie ważne, że nie każdej to pasuje), żeby włosy pasowały pod kolor jej włosów i dobrze współgrały z kolorami sukienek . Inna kazała laskom ćwiczyć i pić tylko wodę przez 2 tygodnie, bo wg niej były za grube, a sama nie grzeszyła figurą. Widziałam też odcinek, jak panna młoda miała jakiś kompleks i marudziła, że jej siostry-druhny są ładniejsze od niej i im ciągle jeździła po psychice.
Stary 2013-04-17, 23:10   #4905
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Całkiem prawdopodobne, że niektórzy mają właśnie takie motywy. Przykre, bardzo przykre… Choć jak ich kobiety akceptują takie wypady, to mi to rybka w sumie.

Tak też można, brzmi fajnie, choć mnie akurat taka impreza by nie interesowała.
Chyba jesteś jedyną osobą na Wizażu, która zgadza się ze mną w tym temacie. I jeden z nielicznych tematów,na który nasze poglądy są bieżne.

Stary 2013-04-17, 23:16   #4906
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba jesteś jedyną osobą na Wizażu, która zgadza się ze mną w tym temacie. I jeden z nielicznych tematów,na który nasze poglądy są bieżne.
Ja też, ja też!
bordowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 23:24   #4907
KOOL SHEN
Rozeznanie

Niby jak każdy facet powinienen spędzić wieczór kawelerski tak;
http://www.youtube.com/watch?v=Y4uOM7s38XA.
A spędziłem spędziłem kolegi kawalerski tak;
http://www.youtube.com/watch?v=-7-ZrLlBaVw.
Dla mnie kawalerski panienski z striptizem jest obleśny plus laski które nie umią tańczyć albo faceci latający z tarką na brzuchu .
Stary 2013-04-17, 23:29   #4908
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Ciekawe czemu.

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Ja też, ja też!
To miło

Stary 2013-04-18, 07:17   #4909
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

A mnie dziwią wizażanki, które wchodzą na różne wątki, żeby tylko skrytykować kogoś za poglądy. np - wątek pt "nie chcę mieć dzieci" - czytałam kilka postów, które mają na celu przekonac mnie, że jednak dzieci chcę, tylko bredzę, a tak naprawdę to każdy dzieci chce mieć.
wątek pt. trójkąt - zaraz umoralnianie, że nie można się dzielić partnerem bla bla bla...
No po co? Ja jakoś nie wchodzę na wątek mamusiowy i nie przekonują kobiet które się starają/są matkami, że jednak tych dzieci nie chcą.
Nie wiem, czy jest wątek takich, które uprawiają seks tylko w 1 pozycji, waniliowy (przepraszam za uogólnienie, mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi) ale gdyby był, to nie wlazłabym i nie zaczęłabym peanów "dlaczego bdsm jest lepszy".
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 08:01   #4910
el_vestido_rojo
beach please

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
.

moim zdaniem strasznie nudna jest Twoja wizja takiego wieczoru.niczym nie różni się od innych, których będziesz mieć w życiu wiele. ale co kto lubi ja chciałabym żebym mój inny niż wszystkie,żeby potem było co wspominać,z czego się śmiać.
Zgadzam się z Tobą zresztą nie popadajmy w skrajności. Wieczór panienski to wg mnie dobra zabawa w gronie dobrych koleżanek, w jakimś klubie, z wymyślonym motywem przewodnim i przebraniu, wcale nie oznaczającą morza wódki, oraz penisów w każdej postaci
Z drugiej strony, rok temu byłam na wieczorze panienskim zorganizowanym w dyskotece, było kilkanaście dziewczyn. Ja i moje koleżanki miałyśmy na sobie sukienki, reszta dziewczyn: dżinsy+swetry. Jedyną rozrywką tego wieczoru było siedzenie w loży, picie wódki z sokiem i popieranie się łokciami.To ja dziękuję bardzo za taki panieński - zdecydowanie bardziej wolę zabawę i fajne wspomnienia.
el_vestido_rojo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 08:11   #4911
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Chyba nie zrozumiałaś mojego zdziwienia. Jeśli zauważę problem to wiadomo, że z dzieckiem pójdę do specjalisty. Logiczne chyba? Tu chodzi o rodziców, którzy zamiast wgłębić się w zachowanie dziecka, czy oni jakichś błędów nie popełnili, czy może dziecko odreagowuje brak kontaktu z którymś z rodziców itd., albo mu się nie chce uczyć, czy inne tego typu zachowania, to od razu, że na bank ma dys cośtam albo inną chorobę.

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

O mamo . Za 4 lata to on może nie potrzebować żadnego lekarza .
Tylko, ze wielu rodzicow nie ma pojecia o rozwoju dziecka czy o wychowaniu. Wychowuja intuicyjnie- bo cos im sie wydaje, bo cos obejrzeli w TV, wg tego jak ich wychowano.
Dla mnie problemem jest sytuacja, gdy rodzic idzie do lekarza, a ten zamiast przeprowadzic dobra diagnoze od razu zarzua jakims dys-.
Cytat:

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

No ale taka jest prawda. Rodzice często swój brak konsekwencji, starań tłumaczą "chorobą" dziecka. I nie, nie jest tak, że uważam, że te zaburzenia nie istnieją.

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Akurat to mnie nie dziwi. Trochę dziwi mnie za to idea wieczorków kawalerskich.
Zgadzam sie z tym, ze bywa wlasnie tak. Tylko, ze ci rodzice sami diagnozy nie wystawiaja.
Czesto tez to dobry specjalista moze stwierdzic dlaczego dziecko zachowuje sie w okreslony sposob.
Na zewnatrz wyglada, ze dziecko zachowuje sie niegrzecznie, bo jest rozpuszczone jak dziadowski bicz.
A np. zachowanie wynika z zaburzenia. Inna sprawa, ze niektorzy rodzice jak dziecko ma swoje dys- czy inne zaburzenie odpuszczaja prace nad problemem, na zasadzie: bo ono tak ma i juz.
To mnie dziwi.
Cytat:
A ja miałam panieński w knajpie. Świadkowa zgadała się ze szwagierkami i moimi koleżankami i zamówiły stolik, jedzenie, picie i alko. Do tego zrobiły mi listę z zagadkami i jakimiś zadaniami. Fajnie się bawiłyśmy . Kacyk był, ale co tam. Może i kicz i tandeta...ale czasem takie kicz party fajnie robi. Żadnych gołych facetów i penisów z lukru nie było... ale członkowe słomki...tak .

Oglądam Tap Madl i wnerwia mnie ta Ania Piechowiak - tu nie ćwiczy, bo brzuszek a tam aktorstwa nie, bo ĄĘ jestę królewną....nie znoszę takiego zachowania.
Przyznam, ze nie znam tej krolewny
Stary 2013-04-18, 08:27   #4912
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
A mnie dziwią wizażanki, które wchodzą na różne wątki, żeby tylko skrytykować kogoś za poglądy. np - wątek pt "nie chcę mieć dzieci" - czytałam kilka postów, które mają na celu przekonac mnie, że jednak dzieci chcę, tylko bredzę, a tak naprawdę to każdy dzieci chce mieć.
wątek pt. trójkąt - zaraz umoralnianie, że nie można się dzielić partnerem bla bla bla...
No po co? Ja jakoś nie wchodzę na wątek mamusiowy i nie przekonują kobiet które się starają/są matkami, że jednak tych dzieci nie chcą.
Nie wiem, czy jest wątek takich, które uprawiają seks tylko w 1 pozycji, waniliowy (przepraszam za uogólnienie, mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi) ale gdyby był, to nie wlazłabym i nie zaczęłabym peanów "dlaczego bdsm jest lepszy".
No wiesz?? Jak to bez dzieci?? Blebleble ...każdy chce dzieci, tak jak każdy uprawia seks na misjonarza po ciemku, a także każdy je rosół w niedziele po kościele i ma obowiązkowo domek, działkę i psa .

No ok...są rodzice, którzy kompletnie nie ogarniają rozwoju dzieci. Smutne jest też, że lekarze także idą na łatwiznę, coś jak przy przepisywaniu talbetek antykoncepcyjnych i antybiotyków. To mnie przeraża, że na byle katarek z bólem gardła, ciach i antybiotyk. W....innych miejscach trzeba się mocno postarać o coś poważniejszego, niż paracetamol, mimo, że gardło płonie żywym ogniem i prawie, że dochodzi do poważnego problemu z zatokami. Chociaż to też zależy od lekarza, bo jeden od razu bez ceregieli przepisuje coś poważniejszego a inny każe dalej pić herbatę i najlepiej brać leki homeopatyczne .

Królewnę z TAP MADL wczoraj wywalili. Jak któraś nie widziała, to polecam powtórkę. Nie lubię zachowań ĄĘ. na studiach działałam przy klubie turystycznym i organizowaliśmy otrzęsiny 1-roczniaków. Otrzęsiny: las, błoto, pójście na piechotę do schroniska X i tam gry i zabawy ruchowe. Jak zobaczyłam dziewczyny ubrane na biało, w białych adidaskach z torebkami, które miały miny ... to byłam mocno zasmucona, mimo, że było mówione, co się będzie działo. Chociaż...miałam koleżanki, które potrafiły brać prostownicę w góry , więc nic mnie nie zdziwi.
Stary 2013-04-18, 09:37   #4913
nicRu
maszyna, nie człowiek

Co mnie dziwi ? Nieogarnięcie
Na moim kierunku jest tak, że teraz, na I roku SUM wybieramy sobie promotora (czyli: idziemy do wybranego samodzielnego pracownika naukowego lub doktora z pytaniem czy zgodziłby się nim być), a do 10 maja zgłaszamy temat pracy mgr. Tako rzecze strona internetowa wydziału. Ludzie w większości z tematem szukania promotora zaczęli ogarniać się w styczniu i marcu (luty -sesja, przerwa międzysemestralna), teraz powoli szuka się lub doprecyzowuje tematy, bo pozostało na to niewiele czasu, a czas nie jest z gumy (na kolokwia też trzeba się przygotowywać). Jakby ktoś nie śledził strony internetowej wydziału, to informacja ta od miesiąca wisi na forum naszego roku, jeden z doktorów wspominał o wyborze promotora (w swoim kontekście rzecz jasna ) na wykładzie, a od wczoraj wiszą pod dziekanatem ogłoszenia na ten temat (takie precyzyjne, bo z przykładowymi tematami).

...
wczoraj uświadomiłam jednemu chłopakowi, że tak, teraz wybiera się promotora i wstępnie temat, bo do 10 maja trzeba wyrobić się z formalnościami.
Nie mam zielonego pojęcia jak chodząc na wykłady, bywając na uczelni, w dobie internetu... można nie mieć zielonego pojęcia co i do kiedy trzeba załatwić :P
Stary 2013-04-18, 09:41   #4914
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość

Zgadzam się z tym. Dla mnie to kicz (torty z lukrowanymi penisami, pseudowelony), albo wręcz żenada („ostatnie dni wolności”). Kluby ze striptizem też mnie nie przekonują, mam nadzieję, że nigdy się nie znajdę na imprezie z taką atrakcją
Też mam nadzieję, że nigdy nie będę musiała patrzeć na męski striptiz, faceci w stringach, a fuj

Cytat:
Dlatego nawet na ślubne nie zaglądam, bo pewnie bym też zaświeciła na pomarańczowo

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 09:49   #4915
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Jakby mój przyszły hipotetyczny taki wieczorek sobie urządził to na drugi dzień miałby odwołany ślub..
Bez przesady, chyba pewnie dlatego mój powiedział mi prawdę gdzie spędził te kilka kawalerskich bo inni faceci sie nie przyznawali.
Mi to wisi, w końcu w pracy codziennie widzi nie-do-końca ubranych ludzi.
Cytat:
Napisane przez Chatul;403
64326
Zgadzam się z tym. Dla mnie to kicz (torty z lukrowanymi penisami, pseudowelony), albo wręcz żenada („ostatnie dni wolności”).
Byłam na takim panieńskim, ŻENADA, powiedziałam że jak któraś mi zrobi podobny to uduszę.
Najgorsze że w klubie byłyśmy celem dla facetów szukających okazji, bo "pijane laski" i "chcą się przed weselem zabawić" nosz kurka ilu my wtedy napalonych spławiłyśmy.

Cytat:
Też tego nie czaje, wchodzę tylko na te wątki które mnie dotyczą. A na wchodzenie na te które mnie ni ziębią ni grzeją nie mam czasu.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 10:18   #4916
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
A to zależy od pierwszego posta. Bo jeśli laska pisze: nie chce mieć dzieci, czy jestem dziwna? To niech się liczy z tym, ze dostanie odpowiedzi:" tak, jesteś" i że będzie ostra dyskusja. Tak samo jak ktoś zapyta: co sądzicie o trójkącie.
Co innego jak pierwszy post jest w stylu: "osoby, które uprawiały seks w trójkącie, łączcie się!" - wtedy opuściłabym taki wątek, bo mnie to nie dotyczy.

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:

No ok...są rodzice, którzy kompletnie nie ogarniają rozwoju dzieci. Smutne jest też, że lekarze także idą na łatwiznę, coś jak przy przepisywaniu talbetek antykoncepcyjnych i antybiotyków. To mnie przeraża, że na byle katarek z bólem gardła, ciach i antybiotyk. W....innych miejscach trzeba się mocno postarać o coś poważniejszego, niż paracetamol, mimo, że gardło płonie żywym ogniem i prawie, że dochodzi do poważnego problemu z zatokami. Chociaż to też zależy od lekarza, bo jeden od razu bez ceregieli przepisuje coś poważniejszego a inny każe dalej pić herbatę i najlepiej brać leki homeopatyczne
A to też moim zdaniem nie jest dobre, że każdego się zlewa i daje środek, który można kupić bez recepty.

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Bez przesady, chyba pewnie dlatego mój powiedział mi prawdę gdzie spędził te kilka kawalerskich bo inni faceci sie nie przyznawali.
Mi to wisi, w końcu w pracy codziennie widzi nie-do-końca ubranych ludzi.
No cóż, mi to nie wisi i uważam to za zdradę.

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Też mam nadzieję, że nigdy nie będę musiała patrzeć na męski striptiz, faceci w stringach, a fuj
Zawsze możesz wyjść, gdy taki pan przyjdzie.

Stary 2013-04-18, 10:25   #4917
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Nie jest dobre i mnie wkurza, że czasem ten antybiotyk pomógłby...ale jak się trafi na takiego homeo-eko-lekarza, to zapomnij . Przesada w żadną stronę nie jest dobra.
Stary 2013-04-18, 10:36   #4918
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Nie jest dobre i mnie wkurza, że czasem ten antybiotyk pomógłby...ale jak się trafi na takiego homeo-eko-lekarza, to zapomnij . Przesada w żadną stronę nie jest dobra.
No właśnie. Ja nie chodzę z przeziębieniem do lekarza, chyba że się przedłuża lub nawraca. Wtedy wiem, że coś jest nie tak i jakby mi paracetamol przepisał to bym wyśmiała.

Poza tym wyobraź sobie jaka to by była u nas pożywka dla mediów - przykład(nie znam się więc może coś głupiego napiszę) "przyjechał facet na izbę przyjęć w nocy z ostrą sepsą a oni dali mu paracetamol i odesłali do domu. Facet zmarł. Źli lekarze...." Codziennie byłyby takie doniesienia.

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2013-04-18 o 10:40
Stary 2013-04-18, 10:54   #4919
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Chociaż...miałam koleżanki, które potrafiły brać prostownicę w góry , więc nic mnie nie zdziwi.
Ej, ja też wszędzie wożę prostownicę Tak to jest jak się ma kręcone włosy i się grzywki zachciewa Ale też mam koleżanki, które na obóz pod namiotami zabierały prostownice, mimo, że włosy tam cały czas nosiłyśmy związane

Cytat:
No cóż, mi to nie wisi i uważam to za zdradę.
Ojj zaraz się tu wywiąże dyskusja jak na wątku "mój facet ogląda filmy erotyczne!" Ja się już boję poruszać te tematy na forum
bordowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 10:57   #4920
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie. Ja nie chodzę z przeziębieniem do lekarza, chyba że się przedłuża lub nawraca. Wtedy wiem, że coś jest nie tak i jakby mi paracetamol przepisał to bym wyśmiała.

Poza tym wyobraź sobie jaka to by była u nas pożywka dla mediów - przykład(nie znam się więc może coś głupiego napiszę) "przyjechał facet na izbę przyjęć w nocy z ostrą sepsą a oni dali mu paracetamol i odesłali do domu. Facet zmarł. Źli lekarze...." Codziennie byłyby takie doniesienia.
Mam nadzieję, że umieją rozpoznać tu sepsę . Osobiście, jeszcze nie miałam problemu z dostaniem antybiotyku, jak go serio potrzebowałam. Specjalistycznych badan też mi nie odmówiono i nie czekałam na nie 1000 lat, tylko dzień a ostatnio w ramach wizyty. Zależy na kogo się trafi, jak wszędzie na świecie.

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Mój ogląda czasem filmy erotyczne, mi też się zdarzy... lajf .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości