|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 8
Cytat:
moim zdaniem strasznie nudna jest Twoja wizja takiego wieczoru.niczym nie różni się od innych, których będziesz mieć w życiu wiele. ale co kto lubi ja chciałabym żebym mój inny niż wszystkie,żeby potem było co wspominać,z czego się śmiać.
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja miło wspominam swój wieczór, powtórzyć bym nie chciała, bo już by nie było to samo
. Ale w kicz party z chęcią wzięłabym udział.
|
|
|
|
#4893 |
|
Konto usunięte
|
To za co te dziewczyny zostały zablokowane?
|
|
|
|
#4894 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
na takich typków. Nie cierpię, no po prostu nie cierpię.
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4896 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Jakby mój przyszły hipotetyczny taki wieczorek sobie urządził to na drugi dzień miałby odwołany ślub
.---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
No chyba że jakiś paintball, coś fajnego, a nie żenującego.
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4898 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
A za co zablokowano drabineczkę? W którym wątku te bany poleciały?
|
#4899 |
|
Zadomowienie
|
Drabina oficjalnie poleciała za ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687695
|
#4900 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Całkiem prawdopodobne, że niektórzy mają właśnie takie motywy. Przykre, bardzo przykre… Choć jak ich kobiety akceptują takie wypady, to mi to rybka w sumie.
Cytat:
Cytat:
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4902 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), spamowanie wszelkich tematów pseudo-zabawnymi wypowiedziami itp. itd.
|
|
|
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak oglądam program o takich babeczkach na tlc, to na miejscu faceta bym zwiała...a w najlepszym wypadku, jako gość, bym olała taką imprezę. W jednym odcinku widziałam, jak panna młoda kazała druhnom się farbować na blond (nie ważne, że nie każdej to pasuje), żeby włosy pasowały pod kolor jej włosów i dobrze współgrały z kolorami sukienek . Inna kazała laskom ćwiczyć i pić tylko wodę przez 2 tygodnie, bo wg niej były za grube, a sama nie grzeszyła figurą. Widziałam też odcinek, jak panna młoda miała jakiś kompleks i marudziła, że jej siostry-druhny są ładniejsze od niej i im ciągle jeździła po psychice.
|
|
|
|
|
#4905 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
. I jeden z nielicznych tematów,na który nasze poglądy są bieżne .
|
|
#4906 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4907 |
|
Rozeznanie
|
Niby jak każdy facet powinienen spędzić wieczór kawelerski tak;
http://www.youtube.com/watch?v=Y4uOM7s38XA. A spędziłem spędziłem kolegi kawalerski tak; http://www.youtube.com/watch?v=-7-ZrLlBaVw. Dla mnie kawalerski panienski z striptizem jest obleśny plus laski które nie umią tańczyć albo faceci latający z tarką na brzuchu .
|
#4908 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- To miło
|
|
#4909 |
|
Konto usunięte
|
A mnie dziwią wizażanki, które wchodzą na różne wątki, żeby tylko skrytykować kogoś za poglądy. np - wątek pt "nie chcę mieć dzieci" - czytałam kilka postów, które mają na celu przekonac mnie, że jednak dzieci chcę, tylko bredzę, a tak naprawdę to każdy dzieci chce mieć.
wątek pt. trójkąt - zaraz umoralnianie, że nie można się dzielić partnerem bla bla bla... No po co? Ja jakoś nie wchodzę na wątek mamusiowy i nie przekonują kobiet które się starają/są matkami, że jednak tych dzieci nie chcą. Nie wiem, czy jest wątek takich, które uprawiają seks tylko w 1 pozycji, waniliowy (przepraszam za uogólnienie, mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi) ale gdyby był, to nie wlazłabym i nie zaczęłabym peanów "dlaczego bdsm jest lepszy". |
|
|
|
#4910 | |
|
beach please
|
Cytat:
Z drugiej strony, rok temu byłam na wieczorze panienskim zorganizowanym w dyskotece, było kilkanaście dziewczyn. Ja i moje koleżanki miałyśmy na sobie sukienki, reszta dziewczyn: dżinsy+swetry. Jedyną rozrywką tego wieczoru było siedzenie w loży, picie wódki z sokiem i popieranie się łokciami.To ja dziękuję bardzo za taki panieński - zdecydowanie bardziej wolę zabawę i fajne wspomnienia. |
|
|
|
|
#4911 | |||
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Dla mnie problemem jest sytuacja, gdy rodzic idzie do lekarza, a ten zamiast przeprowadzic dobra diagnoze od razu zarzua jakims dys-. Cytat:
Czesto tez to dobry specjalista moze stwierdzic dlaczego dziecko zachowuje sie w okreslony sposob. Na zewnatrz wyglada, ze dziecko zachowuje sie niegrzecznie, bo jest rozpuszczone jak dziadowski bicz. A np. zachowanie wynika z zaburzenia. Inna sprawa, ze niektorzy rodzice jak dziecko ma swoje dys- czy inne zaburzenie odpuszczaja prace nad problemem, na zasadzie: bo ono tak ma i juz. To mnie dziwi. ![]() Cytat:
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...każdy chce dzieci, tak jak każdy uprawia seks na misjonarza po ciemku, a także każdy je rosół w niedziele po kościele i ma obowiązkowo domek, działkę i psa .No ok...są rodzice, którzy kompletnie nie ogarniają rozwoju dzieci. Smutne jest też, że lekarze także idą na łatwiznę, coś jak przy przepisywaniu talbetek antykoncepcyjnych i antybiotyków. To mnie przeraża, że na byle katarek z bólem gardła, ciach i antybiotyk. W....innych miejscach trzeba się mocno postarać o coś poważniejszego, niż paracetamol, mimo, że gardło płonie żywym ogniem i prawie, że dochodzi do poważnego problemu z zatokami. Chociaż to też zależy od lekarza, bo jeden od razu bez ceregieli przepisuje coś poważniejszego a inny każe dalej pić herbatę i najlepiej brać leki homeopatyczne Królewnę z TAP MADL wczoraj wywalili. Jak któraś nie widziała, to polecam powtórkę. Nie lubię zachowań ĄĘ. na studiach działałam przy klubie turystycznym i organizowaliśmy otrzęsiny 1-roczniaków. Otrzęsiny: las, błoto, pójście na piechotę do schroniska X i tam gry i zabawy ruchowe. Jak zobaczyłam dziewczyny ubrane na biało, w białych adidaskach z torebkami, które miały miny ![]() ![]() ... to byłam mocno zasmucona, mimo, że było mówione, co się będzie działo. Chociaż...miałam koleżanki, które potrafiły brać prostownicę w góry , więc nic mnie nie zdziwi.
|
|
|
|
|
#4913 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Co mnie dziwi
? Nieogarnięcie ![]() Na moim kierunku jest tak, że teraz, na I roku SUM wybieramy sobie promotora (czyli: idziemy do wybranego samodzielnego pracownika naukowego lub doktora z pytaniem czy zgodziłby się nim być), a do 10 maja zgłaszamy temat pracy mgr. Tako rzecze strona internetowa wydziału. Ludzie w większości z tematem szukania promotora zaczęli ogarniać się w styczniu i marcu (luty -sesja, przerwa międzysemestralna), teraz powoli szuka się lub doprecyzowuje tematy, bo pozostało na to niewiele czasu, a czas nie jest z gumy (na kolokwia też trzeba się przygotowywać). Jakby ktoś nie śledził strony internetowej wydziału, to informacja ta od miesiąca wisi na forum naszego roku, jeden z doktorów wspominał o wyborze promotora (w swoim kontekście rzecz jasna ) na wykładzie, a od wczoraj wiszą pod dziekanatem ogłoszenia na ten temat (takie precyzyjne, bo z przykładowymi tematami).... wczoraj uświadomiłam jednemu chłopakowi, że tak, teraz wybiera się promotora i wstępnie temat, bo do 10 maja trzeba wyrobić się z formalnościami. Nie mam zielonego pojęcia jak chodząc na wykłady, bywając na uczelni, w dobie internetu... można nie mieć zielonego pojęcia co i do kiedy trzeba załatwić :P
|
#4914 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi to wisi, w końcu w pracy codziennie widzi nie-do-końca ubranych ludzi. Cytat:
Najgorsze że w klubie byłyśmy celem dla facetów szukających okazji, bo "pijane laski" i "chcą się przed weselem zabawić" nosz kurka ilu my wtedy napalonych spławiłyśmy. Cytat:
|
|||
|
|
|
#4916 | ||||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Co innego jak pierwszy post jest w stylu: "osoby, które uprawiały seks w trójkącie, łączcie się!" - wtedy opuściłabym taki wątek, bo mnie to nie dotyczy. ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
.
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest dobre i mnie wkurza, że czasem ten antybiotyk pomógłby...ale jak się trafi na takiego homeo-eko-lekarza, to zapomnij
|
|
|
|
#4918 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Poza tym wyobraź sobie jaka to by była u nas pożywka dla mediów - przykład(nie znam się więc może coś głupiego napiszę) "przyjechał facet na izbę przyjęć w nocy z ostrą sepsą a oni dali mu paracetamol i odesłali do domu. Facet zmarł. Źli lekarze...." Codziennie byłyby takie doniesienia.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-04-18 o 10:40 |
|
|
|
|
#4919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak to jest jak się ma kręcone włosy i się grzywki zachciewa Ale też mam koleżanki, które na obóz pod namiotami zabierały prostownice, mimo, że włosy tam cały czas nosiłyśmy związane ![]() Ojj zaraz się tu wywiąże dyskusja jak na wątku "mój facet ogląda filmy erotyczne!" Ja się już boję poruszać te tematy na forum |
|
|
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() . Osobiście, jeszcze nie miałam problemu z dostaniem antybiotyku, jak go serio potrzebowałam. Specjalistycznych badan też mi nie odmówiono i nie czekałam na nie 1000 lat, tylko dzień a ostatnio w ramach wizyty. Zależy na kogo się trafi, jak wszędzie na świecie.---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Mój ogląda czasem filmy erotyczne, mi też się zdarzy... lajf .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

. Ale w kicz party z chęcią wzięłabym udział.
na takich typków. Nie cierpię, no po prostu nie cierpię.

.
), spamowanie wszelkich tematów pseudo-zabawnymi wypowiedziami itp. itd.
. Inna kazała laskom ćwiczyć i pić tylko wodę przez 2 tygodnie, bo wg niej były za grube, a sama nie grzeszyła figurą. Widziałam też odcinek, jak panna młoda miała jakiś kompleks i marudziła, że jej siostry-druhny są ładniejsze od niej i im ciągle jeździła po psychice.

... to byłam mocno zasmucona, mimo, że było mówione, co się będzie działo. Chociaż...miałam koleżanki, które potrafiły brać prostownicę w góry