Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.11 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-18, 10:16   #1081
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość

Z przyjacielem

Przyjaciel tez słodki
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Zainspirowałaś mnie. Może też zrobię?! Sprawdzę czy mam wszystko co mi potrzeba
Ja mam mrozone ale ochoty brak
Stary 2013-04-18, 10:18   #1082
surka
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
A kupujecie moze podgrzewacz do chusteczek?
Na 100 % nie, wogóle pierwsze słysze o podgrzewaczu do chusteczek
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 10:19   #1083
Anulka_p
Zakorzenienie

Pogoda piękna, a ja taka nieogarnięta i bez energii. Znikam. Muszę się rozruszać. Zacznę do ogarnięcia siebie, później domu i obiadu. Do później
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 10:26   #1084
ona8686
Zakorzenienie

Dostałam od brata takie male cos, jakos tam sie zwie, takze jestem z Wami na bierzaco tyle tylko, ze nie wszystko sie wyswietla i szlag mnie trafia jak trzeba na tym cos napisac, a wole sie nie denerwowac
I w zwiazku z tym, ze jestem z Wami na bierzaco, a nie moge sie odzywac, to bardzo prosze o nie wyrzucanie mnie z listy

I widziałam, ze maluszki to juz nie takie maluszki gratuluje udanych wizyt ja rowniez trzymam za kolejne wizyty i ja rowniez poprosze 24.04

Oliath przeslicznie wyszedl ten przewijaczek, i te ciuszki które upolujesz, po prostu sa bajeczne

idzia a Ty sie nie zamartwiaj krazek to nic złego i nic strasznego nie boli. No dobra mnie troche bolało bo babeczka była baaaardzo niedelikatna, wole swojego gina pod tym wzgledem

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Ojejku

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Dlaczego?
a to dlatego, ze niezbyt milo sie lezy w lozku z niemoznoscia wyjscia w tak piekna pogode lepiej było kiedy padało

Dobra przelew zrobiony, takze moge wrocic do swojej twierdzy. Trzymajcie sie dziewuszki

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2013-04-18 o 10:28
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 10:26   #1085
d0tkaaa
Zakorzenienie

ja tez lece milego dnia!

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 10:32   #1086
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Na 100 % nie, wogóle pierwsze słysze o podgrzewaczu do chusteczek
Ja tez i nie kupie na pewno.
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Dostałam od brata takie male cos, jakos tam sie zwie, takze jestem z Wami na bierzaco tyle tylko, ze nie wszystko sie wyswietla i szlag mnie trafia jak trzeba na tym cos napisac, a wole sie nie denerwowac
I w zwiazku z tym, ze jestem z Wami na bierzaco, a nie moge sie odzywac, to bardzo prosze o nie wyrzucanie mnie z listy

I widziałam, ze maluszki to juz nie takie maluszki gratuluje udanych wizyt ja rowniez trzymam za kolejne wizyty i ja rowniez poprosze 24.04

Oliath przeslicznie wyszedl ten przewijaczek, i te ciuszki które upolujesz, po prostu sa bajeczne

idzia a Ty sie nie zamartwiaj krazek to nic złego i nic strasznego nie boli. No dobra mnie troche bolało bo babeczka była baaaardzo niedelikatna, wole swojego gina pod tym wzgledem

a to dlatego, ze niezbyt milo sie lezy w lozku z niemoznoscia wyjscia w tak piekna pogode lepiej było kiedy padało

Dobra przelew zrobiony, takze moge wrocic do swojej twierdzy. Trzymajcie sie dziewuszki
Ahaaa rozumiem .

A to małe cos to nie tablet?
Stary 2013-04-18, 10:33   #1087
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Rocky: najlepsze jest ze jakma sie pod nosem to sie nie chce iść, więc to będzie pierwszy raz w tym roku z Laurą pojedziecie i też będzie fajnie

Samantha: nie slyszalam o pogrzewaczu do husteczek i nie mam w planach zakupu

Ona, idzia: 3majcie sie cieplo dziewczynki!

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 10:39   #1088
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Rocky: najlepsze jest ze jakma sie pod nosem to sie nie chce iść, więc to będzie pierwszy raz w tym roku z Laurą pojedziecie i też będzie fajnie
Mam znajomych w Nowym Dworze Gdańskim i dziwiłam im sie ze tak rzadko są nad morzem.Ja sie zarzekam ze pewnie co drugi dzien bym była na plazy ale dokładnie tak jak piszesz jakbym miała to na codzien..........

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Mykam żabki,chyba kawke wypije bo mnie głowa boli :/ Ogarne te kurze sie i sie poloze bo mnie baniak zaczyna ,ciągnąć"-dziwne ze o tej porze...
Stary 2013-04-18, 10:40   #1089
surka
Zakorzenienie

A zapomniała za dzisiejsze wizyty już zaciśnięte

Ciałko nasmarowane. Zaraz musze lecieć oddać pościel, dziecko ze szkoły odebrać, płaszcz w końcu przygotować do letniego snu, obuwie zimowe schować jak najgłębiej i wyciągnąć wiosenno - letnie i może balkon trochę odgruzuję, ale nie wiem czy dam radę sama
Stary 2013-04-18, 10:42   #1090
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
zaraz biorę się za nadrabianie bo wczoraj wieczorem tez mało byłam przed kompem.

byłam dzisiaj na badaniach- mocz, morfologia i glukoza. Sama glukoza nie była taka straszna, słodka ale z cytrynką dobra. Trochę mnie muliło na początku po niej ale dałam radę. Mam z laboratorium do domu ok 15 minut drogi i wracałam na głodniaka bo miałam tylko wafelka przy sobie a nie miałam na niego chęci. W domu zaczęłam robić śniadanie i strasznie słabo mi się zrobiło z głodu, w głowie mi się kręciło, ręce się trzęsły. Chyba cukier mi spadł mocno. Zjadłam i leżę teraz i dochodzę do siebie. Więc rada dla innych weźcie sobie coś do jedzenia na powrót

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 10:50   #1091
surka
Zakorzenienie

Patrzcie, jak mnie w tydzień wywaliło

Pierwsze zdjęcie 24 tc 1 d, dwa pozostałe 25 tc i 1 d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 24 tc 1 d.jpg (13,9 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 25tc 1 d.jpg (13,4 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 25 tc1d.jpg (16,9 KB, 25 załadowań)
Stary 2013-04-18, 10:56   #1092
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Noo ja mam w planach zetrzec kurze i podłoge pozamiatac.I schowac zimowe buty.A potem herbatka w ogródku i poczytam sobie cosik na swiezym powietrzu. O 15.30 tylko trzeba pudliszkową stworzyc I moze wezme synów pieskowych na jakis mały spacer.

Pieskowy wzrok jest jak miód na moje serce

To dobrze ze Bezik juz ulozony i niech pływa głowką w dół Laura jeszcze urządza akrobacje ale tłumacze jej ze niedługo juz by wypadało zostać łepkiem w dole

Słodka Ile ma latek bo zapomniałam?
w tym roku bedzie mialam 8 lat

dziekuje za mile komentarze

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

musze sie zbierac po ksiezniczke ale troche ogarnelam domek
przyjde pozniej .

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 10:59   #1093
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
wczoraj jak wracalismy do domu z tz na wielickiej (Margos na tym dlugim odcinku...) jedziemy a tu tir na nas skreca nie zauwazył nas ... jak sie postresowalam lzy w oczach mialam.. w ostatnim momencie nas zauwazył i zjechal na swoj pas.. bylo by po nas tz taki zly mowi ku*** jade z kobietą w zaawansowanej ciazy co za chłop no nie wytrzymam itp a ja mowie zeby go wyprzedził to mu fucka pokaze :P na rozluznienie sytuacji hahahah ale nie powaznie to tak sie zestresowalam ze dramat..
No że takiej ciężarówy obok nie zauważył, chyba powinien wzrok przebadać

A tak na poważnie, dobrze, że nic się Wam nie stało
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

Cześć Dziewuszki

I w koncu przyszła wiosna, ale ja bym chyba jednak wolała zeby podoga nie była az taka ładna
No Popieramy
Jak się trzymasz???
Cytat:

Różnica znacząca Niedługo będziesz taka "gruba" jak ja

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:01   #1094
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
hejka z rana

dziś u mnie gimnastyka dla dwupaków, potem małe ogarnięcie chaty, bo na weekend mamy gości zamówionych

no właśnie, w sobotę mieliśmy mieć grilla rodzinnego, ale patrząc, że ma być troszkę ponad 10 stopni chyba zrezygnujemy

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

aaa, i muszę się pochwalić, że moja aktywność fizyczna i zaprzestanie bycia mopsem przekłada się na moją wagę, mianowicie nie tyję tak szybko jak wcześniej. od ponad 2 tygodni waga poszła w górę o całe 0,4 kg a jem tak samo i nie odmawiam sobie słodkości typu sezamki czy lody. po prostu ruszyłam tyłek z kanapy wiosno trwaj, jesteś piękna!

no, to spadam
za aktywność i mały przyrost wagi, ja też ostatnio jestem aktywna i cieszyłam się, że waga stoi w miejscu ale niestety już poszła w górę o ok 1-1,5 kg, zawsze tak mam przed wizytą
Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Dzień doberek mamusie
Alez mam dzisiaj energii od rana
Wstawilam zmywarke, posprzatalam w kuchni, wstawilam pranie, ugotowalam leczo na obiad i zjedlismy razem z TZ sniadanko
Poczytam was do herbatki porzeczkowej i lecę do pracy.
Za oknem u nas lato mam wszystkie okna otwarte i jest tak cieplutko w domku. Kocham slonce
ale pracowita dzisiaj jesteś

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość

Ja dzis na lajcie - wypiore/ powiesze/ poprasuje/ ogarne i na 15.30 wystep Lali w przedszkolu. Potem bank (PODPISAC UMOWE KREDYTOWA ) i do marketu budowlanego po swiezy zapas farb. Jak zdaze to moze ciuszki Lilo porzadnie posegreguje - co na lipiec, co na pozniej, co wcale, co sprzedac/ oddac.

Wrzucam Lalusie moja w stroju "galowym"
ale masz ładną córkę

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Hej! Wróciliśmy właśnie z kina. Mocny film ten Układ Zamknięty. Masakra, że coś takiego w Polsce ma miejsce. Ale dupsko mnie boli od siedzenia, każdą możliwą pozycję w kinie zajmowałam, Filip śpi... Mógłby dać znać, że jest ok. Dziś go umordowałam sprzątaniem. Siebie z resztą też. No nic, zjem jeszcze monte i jabłko i czas spać Ponadrabiam w międzyczasie.
uśpiłaś go tym sprzątaniem to nie chciał sie ruszać, ja mojego też wczoraj tak uśpiłam bo do 21 chodziłam

Cytat:
Tez lece zaraz do lozka.
Poprasowalam ogromna ilosc Lali rzeczy, a potem maz wrocil, wiec wylaczylam zelazko, i taka mnie slabosc dopadla, ze pierwszy raz w zyciu omal mu nie zemdlalam - duszno, mdlo, uderzenia goraca, mroczki, cisnienie jak na mnie niskie, bo 100/80. Na serio myslalam, ze wykituje. Na szczescie przeszlo gdy zawislam w oknie, ale dalej jest mi srednio . Plus robie sie glodna, a od jedzenia odrzuca moze sie zmusze do kromeczki zytniego z serkiem, bo nie zasne z pustym zoladkiem
kurcze uważaj na siebie, może trochę zwolnij tempo chociaz przez kilka dni

Dotka, enleve gratuluję udanych wizyt, duże macie już maluchy

i zmęczyłam się tym czytaniem i tym wstawaniem rannym, idę się przekimać

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:03   #1095
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzień dobry
za wszystkie dzisiejsze wizyty

Cytat:
no wiec po wizycie tak ... Moja kruszynka wazy 1031g Jest zdrowiutka,fajniutka i wogole :P lezy sobie juz głowka w dół... Lekarz mowil ze moze sie jeszcze okrecic ale ze juz raczej tak zostanie i oby bo to dobra pozycja wiadomo- to co mnie boli pod zebrem to stópka mojej niuni badz kolano..Wszystkie wyniki "ksiazkowe" podobno mam tylko zrobic mocz na nastepna wizyte. Mowilam mu o tym ze pare dni slabiej czulam ruchy on mowi ze skoro duzo chodzilam,to napewno przez to bylo i ze narazie nie trzeba liczyc ruchów ale zebym sie juz "przyzwyczajala" i liczyla od 19-21 godziny 6ruchów powinna byc pozatym pytalam o częstsze wizyty (wiadomo po 30 tyg) no i mowił ze i tak czesto chodze a tak bardzo czesto to trzeba po 35 tyg chodzic..mam odlozyc duphaston stopniowo ale zwiekszyc dawke Magnezu ( 3x dziennie) i na moje skurcze aspargin bodajze mam lykac no i co jeszcze? aaa niunia sie zrownala dokladnie z OM wiec na dzien dzisiejszy jestem dokladnie w 27tyg4dniu i juz Was nie bede zanudzac dwoma datami:P Tp mam na 13,07 (wiec moze zachce wyjsc juz pod koniec czerwca z czego ojciec skomentował zebym go nie straszyla bo to juz niebawem haha:P) no i tyle zjem zupke i ide nadrabiac bo naskrobałyscie tyle ze ho ho jak sobie cos przypomne to napisze
za wizytę Super, że wszystko jest dobrze

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Uwaga, uwaga!
My już po wizycie. ....i mam giganta w brzuchu
Mała waży już 1800g (czyli w tydzień przybrała 400g) i wymiarami już jest w 33 tc
Dziękuję za uwagę.
Naprawdę duże dziecko już Już takie "realne"

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Ddziewczyny ja z tel pisze żebyście się nie martwiły bo robię obiadokolacje i byliśmy z psem na spacerze długim. Z małym wszystko w porządku, wazy już 1120gram więc wychodzi mniej więcej tydzień większy niż powinien wszystko posprawdzal, ale nie latalam na samolocie i wręcz byłam zawiedziona bo się golilam i golilam dzisiaj a tu nie badał szyjki wpadne poczytać co napisalyscie ale muszę skończyć i się dorwać do kompa.
Też już duży Jak będziesz w 30tyg to będzie ważyć tyle, co Karolajn

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40362979]
I ja też jestem dzisiaj po pedi, chyba naprawdę następnym razem się zdecyduję na kosmetyczkę :/ Golić na ślepo to się mogę, bo tam i tak teraz nikt nie zagląda (oprócz gina od czasu do czasu), ale jak przyjdzie czas na sandałki, to nie wyjdę z takimi niedorobionymi nogami (pomalowanie lakierem już chyba przewyższa moje zdolności obecnie...).[/QUOTE]

Ile ja się namęczyłam dzisiaj z ogarnięciem przed wizytą... Ale paznokcie w nogach jeszcze udało mi się pomalować

Cytat:
Napisane przez Katerine2 Pokaż wiadomość
Hej kochane.

Dzisiejsza wizyta przebiegla pomyslnie - wszystko wporzadku, szyjka sie nie skraca, badania takze ok a juz ostatnio obawialam sie ze ten cukier moze byc ponad norme a jednak nie:

-na czczo 88
-po 2 godz 50

Mielismy szybciutkie podgladniecie malutkiej w 3d ale bez pomiarow. Lekarz walnal zblizenie twarzyczki Majeczki a potem psipsiuni i na pamiatke wydrukowal zdjecie tej drugiej czesci ciala i wreczyl mojemu mezowi.

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
noc mam z glowy - mala ma jelitowke lub innego wirusa od 19 wymiotuje non stop, teraz spi bieda, ale musze czuwac buzia
Biedna Oby szybko jej przeszło

Cytat:
Tez lece zaraz do lozka.
Poprasowalam ogromna ilosc Lali rzeczy, a potem maz wrocil, wiec wylaczylam zelazko, i taka mnie slabosc dopadla, ze pierwszy raz w zyciu omal mu nie zemdlalam - duszno, mdlo, uderzenia goraca, mroczki, cisnienie jak na mnie niskie, bo 100/80. Na serio myslalam, ze wykituje. Na szczescie przeszlo gdy zawislam w oknie, ale dalej jest mi srednio. Plus robie sie glodna, a od jedzenia odrzuca moze sie zmusze do kromeczki zytniego z serkiem, bo nie zasne z pustym zoladkiem
Oliath chyba się przemęczasz jednak... Powinnaś sobie wybrać jedną rzecz do zrobienia, a ty codziennie robisz tyle, co ja przez tydzień.

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Co do kosmetykow ja najpierw uzywalan Nivea Baby, a teraz przerzucilam sie na Rossmanowskie, bo kumpela biegla w tych sprawach powiedziala ze maja najlepszy sklad. Ja pieluszki i chusteczki na poczatek zaczne Pampers, ale jesli bedzie OK to przejde na Dady jak z Marysia zrobilam. Wogole musze jeszcze tyle rzeczy kupicwszystko zostawiam na maj. Do pupki mialam sudocrem ale bepanthen tez dobry.
Ja mam sporo próbek, więc na początek je wypróbujemy, a potem podejmiemy decyzję co dalej. Mam 3 komplety J&J, Nivea baby, nawet bepanthen dostaliśmy. I jeszcze jakaś firma, której nie znam kompletnie i muszę poczytać.

Cytat:
Wrzucam Lalusie moja w stroju "galowym"
Lala jak się patrzy

Cytat:
wczoraj jak wracalismy do domu z tz na wielickiej (Margos na tym dlugim odcinku...) jedziemy a tu tir na nas skreca nie zauwazył nas ... jak sie postresowalam lzy w oczach mialam.. w ostatnim momencie nas zauwazył i zjechal na swoj pas.. bylo by po nas tz taki zly mowi ku*** jade z kobietą w zaawansowanej ciazy co za chłop no nie wytrzymam itp a ja mowie zeby go wyprzedził to mu fucka pokaze :P na rozluznienie sytuacji hahahah ale nie powaznie to tak sie zestresowalam ze dramat..
Ja się boję tirów na drogach Mam wrażenie, że oni takiego małego autka nie widzą albo, że naczepa im się przewróci Wiem, że to nie za dobrze, bo kierowca powinien czuć się pewnie na drodze, ale przy tirach zawsze włącza mi się większa czujność.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:06   #1096
DamiankaKamilka
Raczkowanie

Dzien doberek Brzuchatki

Widze, ze u wiekszosci porzadki wiosenne, ale powiem Wam ze tak mnie to sloneczko napelnilo energia ze moge gory przenosic, po raz pierwszy w ciazy

Wpadlam po malu w szal zakupowy dla Marcelka, choc narazie tylko w stacjonarnych sklepach, choc ceny sa troszke przerazajace.

Mam pytanie do bardziej doswiadczonych Mam, jakie ciuszki i w jakim rozmiarze sa niezbedne na poczatek? Bo wsumie chyba wiekszosc kupilam 62 ale to zawsze moze byc na zapas. Na jak dlugo powiedzmy takie 56 starczy?? Jestem zupelnie nie obeznana w temacie wiec prosze o pomoc.

Po poludniu wstawie fotki swoich zdobyczy

Gratuluje wszystkich rozpoczetych tygodni i trzymam kciuki za wizytujace

DamiankaKamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:21   #1097
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:

Oj tam... troszeńkę Ślicznie wygląda brzusio

Z rzeczy planowanych - pranie zdjete i nowe powieszone, plus z rzeczy nieplanowanych - dwie aukcje wystawilam na All

Teraz poogarniam i jeszcze cos wystawie moze. I wloski umyję

Ale lato we Wro

Was tez tak suszy i tez sie tak diabelnie meczycie każdą pierdółką?...
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:22   #1098
surka
Zakorzenienie

Chwilowo uciekam, lae będę zaglądać

Miłego dzionka
Stary 2013-04-18, 11:28   #1099
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:

noooooo Margosia to pięknie ujęła..)

Cytat:
Mam znajomych w Nowym Dworze Gdańskim i dziwiłam im sie ze tak rzadko są nad morzem.Ja sie zarzekam ze pewnie co drugi dzien bym była na plazy ale dokładnie tak jak piszesz jakbym miała to na codzien..........

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Mykam żabki,chyba kawke wypije bo mnie głowa boli :/ Ogarne te kurze sie i sie poloze bo mnie baniak zaczyna ,ciągnąć"-dziwne ze o tej porze...
dokładnie tak jest, już nawet jak jadę do Łeby do rodziców to nie jedziemy za każdym razem na plażę.. pies juz tylkoz tata wychodzi to i motywacji brak

zmykam do empiku, lekarza i na spacer z kolezanka Milego!

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:35   #1100
d0tkaaa
Zakorzenienie

Zazdroszcze Niektorym morza bylabym codziennie nad nim mmmm powiedzcie mi..czy mozna sie wystawiac na slonce w sensie troche opalic sie?mam ochote wyjsc polezec na balkonie oczywiscie z zakrytym brzuchem i cycami alr czy to nie zaszkodzi niuni?jak bede miala tylko bluzke czy cos narzucone?

Zuza

Razem
Stary 2013-04-18, 11:35   #1101
lachryma
Zakorzenienie

ja przychodzę z ważnym komunikatem- otóż w sklepach pokazała się już edycja limitowana lodów Magnum na ten sezon. Są dwa- black i pink. Czarne są już u mnie i czekają na męża, wtedy zrobię uroczysty deser i je pochłoniemy
Pink nie kupowałam, bo nie doczytałam czy mają alkohol w składzie, więc odpuściłam.

dziękuję za uwagę, idę dalej sprzątać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg STG1348_Magnum_Pink&Black_Web_Slide_732_413.jpg (32,5 KB, 18 załadowań)
Stary 2013-04-18, 11:37   #1102
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
z daleka to mi sie wydawało ze to moja córcia podobna do Twojej . Piekna z niej dziewczynka

a to moja Wiktoria
Kolejna śliczna !

[QUOTE=Margosia__;40366907]Możesz już spokojnie sobie od swojej wagi odliczyć Jego wagę
I już nie będziesz podchodzić pod słoniątko
Ja sobie tak to tłumaczę/QUOTE]

Powiedziałam to samo wczoraj do Tżta- że chociaż wiem, że 1kg mi na pewno odpadnie po porodzie z tych 13

Cytat:

Ok, z planowanych rzeczy dopiero pranie zrobilam. Z nieplanowanych - porzadek w szafie z butami czas na strych teraz, ale mecze sie jak inwalidka wkurza mnie to energii mam tyle, ze moglabym ze trzy osoby obdzielic, a sil niemnożko, wrrrrrrrrr. Normalnie szlag trafia.
Znowu na pełnych obrotach !

Cytat:
aaa, i muszę się pochwalić, że moja aktywność fizyczna i zaprzestanie bycia mopsem przekłada się na moją wagę, mianowicie nie tyję tak szybko jak wcześniej. od ponad 2 tygodni waga poszła w górę o całe 0,4 kg a jem tak samo i nie odmawiam sobie słodkości typu sezamki czy lody. po prostu ruszyłam tyłek z kanapy wiosno trwaj, jesteś piękna!

no, to spadam
Na szczęście na mnie wiosna też tak podziałała- co prawda dopiero od wczoraj, ale jestem dobrej myśli !

Cytat:
ooooo widzisz,dzien po mojej Niuni (chodziaz mi mowił ze to moze byc wczesniej jeszcze ) fajnieee moze faktycznie.. przynajmniej nam sie nie bedzie nudziło razem hahaha :P

Wogole to mialam jakies chore sny.. na szczescie sie obudziłam,zjadlam sniadanie zaraz myknę cos słodkiego i lece sie zbierac powoli na spacerek-grzechem by bylo nie wyjsc na taka pogode .marzy mi sie gril i wyjazd nad wode.. hahahhaah

wczoraj jak wracalismy do domu z tz na wielickiej (Margos na tym dlugim odcinku...) jedziemy a tu tir na nas skreca nie zauwazył nas ... jak sie postresowalam lzy w oczach mialam.. w ostatnim momencie nas zauwazył i zjechal na swoj pas.. bylo by po nas tz taki zly mowi ku*** jade z kobietą w zaawansowanej ciazy co za chłop no nie wytrzymam itp a ja mowie zeby go wyprzedził to mu fucka pokaze na rozluznienie sytuacji hahahah ale nie powaznie to tak sie zestresowalam ze dramat..
Dobrze, że się Wam nic nie stało !!!

Jak to się nie będzie nam nudzić? ja rodzę gdzie indziej niż Ty

Cytat:

Słodko

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Też już duży Jak będziesz w 30tyg to będzie ważyć tyle, co Karolajn
Oby nie, jak ja go wypchnę

Cytat:
Napisane przez DamiankaKamilka Pokaż wiadomość
Dzien doberek Brzuchatki

Widze, ze u wiekszosci porzadki wiosenne, ale powiem Wam ze tak mnie to sloneczko napelnilo energia ze moge gory przenosic, po raz pierwszy w ciazy

Wpadlam po malu w szal zakupowy dla Marcelka, choc narazie tylko w stacjonarnych sklepach, choc ceny sa troszke przerazajace.

Mam pytanie do bardziej doswiadczonych Mam, jakie ciuszki i w jakim rozmiarze sa niezbedne na poczatek? Bo wsumie chyba wiekszosc kupilam 62 ale to zawsze moze byc na zapas. Na jak dlugo powiedzmy takie 56 starczy?? Jestem zupelnie nie obeznana w temacie wiec prosze o pomoc.

Gratuluje wszystkich rozpoczetych tygodni i trzymam kciuki za wizytujace
Ja kupiłam tylko trochę tych 56, reszta 62 i na potem 68. Raczej nie spodziewam się słodkiego maluszka tylko wielkiego chłopa więc odpuszczam te najmniejsze rozmiary

Cytat:
Was tez tak suszy i tez sie tak diabelnie meczycie każdą pierdółką?...
Tez tak mam, bylismy na spacerze a ja zmeczona jak kon po wyścigu
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:40   #1103
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Hej Kochane! Ja dziś nie dam rady Was nadrobić. Jestem padnięta. Mąż przyszedł spać o 2:30 po opie*** go, bo pracował i z nerwów przez 3 godziny nie mogłam zasnąć ;/ Jestem padnięta.
Ubezpieczyliśmy już mieszkanie przed remontem, więc super, będziemy spokojniejsi, lecę zaraz na zakupy kosmetyczne,bo mi się wszystko pokończyło, kupię blaszkę do muffinów i spróbuję upiec, bo raczej przepis prosty
Jeszcze mam w planie ogarnięcie ciuchów i przebranie co na "po-ciąży", a co do noszenia. No i może trochę książek pochowam przed remontem. Części się pozbywamy.
Jak któraś ma ochotę na "Odette i inne historie miłosne" E. E. Schmitta, to opylam za dyszkę.

Piękna pogoda dziś chociaż Miłego!

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:40   #1104
krysiaa2608
Raczkowanie

cześć dziewczyny!

Zaraz nadrobię wasze wpisy! Ogólnie wczoraj o 20 już leżałam w łóżku, czułam się źle... Brzuch mnie rozbolał i się strasznie wystraszyłam! Chyba za dużo stresu, no i przez ostatni tydzień psa nosiłam po schodach, bo mi go tak żal było po kastracji z tym szwem... No i mam za swoje chyba! Brzuch mnie bolał, ja wystraszona i jeszcze się co chwile denerwowalam - najpierw u mojej mamy jak przyszłam rzeczy dla Basi pokazać, a ona "i tak tego ani razu nie założysz, bo będzie za małe" - no i radość człowieka poszła w....
Później mojemu mężowi się przypomniało, że 2 miesiące temu kolega w pracy mu zaoferował mnóstwo ciuchów dla dziecka, bo nie ma co z tym zrobić - więc się zapytałam po co w takim razie szukam na aukcjach ciuchów, skoro mogłabym już zacząć szykować inne rzeczy dla małej? A on do mnie "zapomniałem i nie sądziłem, że to jest ważne"......
A na sam koniec dnia, z top model odpadła moja stara znajoma ze szkoły i mój mąż się pyta
M: "ile ona ma lat?"
Ja: "tyle co ja"
M: "..."
J: "nie wiesz! Nie wiesz ile mam lat?!"
M: "no przecież wiem..."
J: "to ile?"
M: "... 22"
J: "pomyłka."

Odwróciłam się do ściany i się już nie odezwałam.

31.07.2013 Basia!

krysiaa2608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:46   #1105
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja przychodzę z ważnym komunikatem- otóż w sklepach pokazała się już edycja limitowana lodów Magnum na ten sezon. Są dwa- black i pink. Czarne są już u mnie i czekają na męża, wtedy zrobię uroczysty deser i je pochłoniemy
Pink nie kupowałam, bo nie doczytałam czy mają alkohol w składzie, więc odpuściłam.

dziękuję za uwagę, idę dalej sprzątać
Gdzie mozna je dostac?

En wiem wiem ale myslalam ze moze zdecydujesz sie na ten szpital co jaaa....a na ktory sie zdecydowalas wstepnie?
bo moj tata jak mu dzis powiedxialam zr ja na zeromskirgo to zrobil oczy jakby ducha zobaczyl i mowi ze to umieralnia przeciex...a ja mowie ze ogolnir szpital byc moze ale nir tam gdzie sie rodzi bo to ma bardzo do ra opinie itp.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Krysia ja tam sie ciesze ze ta dziewczyna odpadla...:-/ona nie bedzie tego robic tamtego taka damulka wcale nie lafna a na zdjeciach to juz wogole wychodzila jak .... ale to moje zdanir:-P

Zuza

Razem
Stary 2013-04-18, 11:54   #1106
sarna405
Zadomowienie

oj oj oj która nie trzymała kciuków
A więc w dalszym ciągu nie wiem co będzie a dlaczego???hmmm tylko ja mogę mieć takiego pecha byłam już 2 w kolejce i co ZEPSUŁO SIĘ USG za tydzień w czwartek mam isć
A już maż obstawiał córcię
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:56   #1107
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
A więc w dalszym ciągu nie wiem co będzie a dlaczego???hmmm tylko ja mogę mieć takiego pecha byłam już 2 w kolejce i co ZEPSUŁO SIĘ USG za tydzień w czwartek mam isć
No co ty...!?ja jakbym sie nastawila to poszlabym do innego lekarza raz na kontrole i usg(o ile chodzisz prywatnie)he

Zuza

Razem
Stary 2013-04-18, 11:57   #1108
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
To się nazywa złośliwość rzeczy martwych

A może Maleństwo chce Wam zrobić niespodziankę i dopiero po porodzie pokarze swoją płeć? Taki mały złośnik

W czwartek to "kciuki" nawet na nogach będziemy trzymać )

Spadam na razie
Do później )

Mały

Edytowane przez Margosia__
Czas edycji: 2013-04-18 o 11:58
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:00   #1109
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:

wow, moj gin tak mowił, że jak sie ma mały brzuch to potem potrafi wywalić ostro

Oliath ja Ci już to pisałam, ale powtórzę, JESTEŚ IDEAŁEM KOBIETY, jakbym była facetem to bym Cię podrywała
Piękna, w domu wszystko zrobi, dziecimi super sie zajmuje
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:02   #1110
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie mozna je dostac?
ja kupiłam w Auchan za 4,45 zł.
na razie nigdzie indziej ich nie widziałam

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
kurcze, ale jaja
nic to, musicie być cierpliwi i czekać do czwartku.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości