|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Przyjaciel tez słodki
![]() Cytat:
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Na 100 % nie, wogóle pierwsze słysze o podgrzewaczu do chusteczek
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Pogoda piękna, a ja taka nieogarnięta i bez energii. Znikam. Muszę się rozruszać. Zacznę do ogarnięcia siebie, później domu i obiadu. Do później
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam od brata takie male cos, jakos tam sie zwie, takze jestem z Wami na bierzaco
tyle tylko, ze nie wszystko sie wyswietla i szlag mnie trafia jak trzeba na tym cos napisac, a wole sie nie denerwowac I w zwiazku z tym, ze jestem z Wami na bierzaco, a nie moge sie odzywac, to bardzo prosze o nie wyrzucanie mnie z listy ![]() I widziałam, ze maluszki to juz nie takie maluszki ja rowniez trzymam za kolejne wizyty i ja rowniez poprosze 24.04 Oliath przeslicznie wyszedl ten przewijaczek, i te ciuszki które upolujesz, po prostu sa bajeczne ![]() idzia a Ty sie nie zamartwiaj nie boli. No dobra mnie troche bolało bo babeczka była baaaardzo niedelikatna, wole swojego gina pod tym wzgledem Cytat:
lepiej było kiedy padało ![]() Dobra przelew zrobiony, takze moge wrocic do swojej twierdzy. Trzymajcie sie dziewuszki Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2013-04-18 o 10:28 |
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez lece milego dnia!
|
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez i nie kupie na pewno.
Cytat:
A to małe cos to nie tablet?
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Rocky: najlepsze jest ze jakma sie pod nosem to sie nie chce iść, więc to będzie pierwszy raz w tym roku
z Laurą pojedziecie i też będzie fajnie![]() Samantha: nie slyszalam o pogrzewaczu do husteczek i nie mam w planach zakupu Ona, idzia: 3majcie sie cieplo dziewczynki!
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Mykam żabki,chyba kawke wypije bo mnie głowa boli :/ Ogarne te kurze sie i sie poloze bo mnie baniak zaczyna ,ciągnąć"-dziwne ze o tej porze...
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
A zapomniała
za dzisiejsze wizyty już zaciśnięte ![]() Ciałko nasmarowane. Zaraz musze lecieć oddać pościel, dziecko ze szkoły odebrać, płaszcz w końcu przygotować do letniego snu, obuwie zimowe schować jak najgłębiej i wyciągnąć wiosenno - letnie i może balkon trochę odgruzuję, ale nie wiem czy dam radę sama
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
zaraz biorę się za nadrabianie bo wczoraj wieczorem tez mało byłam przed kompem. byłam dzisiaj na badaniach- mocz, morfologia i glukoza. Sama glukoza nie była taka straszna, słodka ale z cytrynką dobra. Trochę mnie muliło na początku po niej ale dałam radę. Mam z laboratorium do domu ok 15 minut drogi i wracałam na głodniaka bo miałam tylko wafelka przy sobie a nie miałam na niego chęci. W domu zaczęłam robić śniadanie i strasznie słabo mi się zrobiło z głodu, w głowie mi się kręciło, ręce się trzęsły. Chyba cukier mi spadł mocno. Zjadłam i leżę teraz i dochodzę do siebie. Więc rada dla innych weźcie sobie coś do jedzenia na powrót
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie, jak mnie w tydzień wywaliło
![]() Pierwsze zdjęcie 24 tc 1 d, dwa pozostałe 25 tc i 1 d
|
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje za mile komentarze ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- musze sie zbierac po ksiezniczke ale troche ogarnelam domek ![]() przyjde pozniej .
|
|
#1093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na poważnie, dobrze, że nic się Wam nie stało Cytat:
Popieramy![]() Jak się trzymasz??? Cytat:
|
|
#1094 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za aktywność i mały przyrost wagi, ja też ostatnio jestem aktywna i cieszyłam się, że waga stoi w miejscu ale niestety już poszła w górę o ok 1-1,5 kg, zawsze tak mam przed wizytąCytat:
ale pracowita dzisiaj jesteśCytat:
Cytat:
Cytat:
Dotka, enleve gratuluję udanych wizyt, duże macie już maluchy i zmęczyłam się tym czytaniem i tym wstawaniem rannym, idę się przekimać
|
|
#1095 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
za wszystkie dzisiejsze wizyty![]() Cytat:
za wizytę Super, że wszystko jest dobrze![]() Cytat:
Już takie "realne"![]() Cytat:
Jak będziesz w 30tyg to będzie ważyć tyle, co Karolajn[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40362979] I ja też jestem dzisiaj po pedi, chyba naprawdę następnym razem się zdecyduję na kosmetyczkę :/ Golić na ślepo to się mogę, bo tam i tak teraz nikt nie zagląda (oprócz gina od czasu do czasu), ale jak przyjdzie czas na sandałki, to nie wyjdę z takimi niedorobionymi nogami (pomalowanie lakierem już chyba przewyższa moje zdolności obecnie...).[/QUOTE] Ile ja się namęczyłam dzisiaj z ogarnięciem przed wizytą... Ale paznokcie w nogach jeszcze udało mi się pomalować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oby szybko jej przeszło![]() Cytat:
Cytat:
Lala jak się patrzy ![]() Cytat:
Mam wrażenie, że oni takiego małego autka nie widzą albo, że naczepa im się przewróci Wiem, że to nie za dobrze, bo kierowca powinien czuć się pewnie na drodze, ale przy tirach zawsze włącza mi się większa czujność.
|
|
#1096 |
|
Raczkowanie
|
Dzien doberek Brzuchatki
Widze, ze u wiekszosci porzadki wiosenne, ale powiem Wam ze tak mnie to sloneczko napelnilo energia ze moge gory przenosic, po raz pierwszy w ciazy Wpadlam po malu w szal zakupowy dla Marcelka, choc narazie tylko w stacjonarnych sklepach, choc ceny sa troszke przerazajace. Mam pytanie do bardziej doswiadczonych Mam, jakie ciuszki i w jakim rozmiarze sa niezbedne na poczatek? Bo wsumie chyba wiekszosc kupilam 62 ale to zawsze moze byc na zapas. Na jak dlugo powiedzmy takie 56 starczy?? Jestem zupelnie nie obeznana w temacie wiec prosze o pomoc. Po poludniu wstawie fotki swoich zdobyczy ![]() Gratuluje wszystkich rozpoczetych tygodni i trzymam kciuki za wizytujace |
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślicznie wygląda brzusio Z rzeczy planowanych - pranie zdjete i nowe powieszone, plus z rzeczy nieplanowanych - dwie aukcje wystawilam na All ![]() Teraz poogarniam i jeszcze cos wystawie moze. I wloski umyję Ale lato we Wro Was tez tak suszy i tez sie tak diabelnie meczycie każdą pierdółką?...
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Chwilowo uciekam, lae będę zaglądać
![]() Miłego dzionka |
|
|
|
#1099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() zmykam do empiku, lekarza i na spacer z kolezanka Milego!
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze Niektorym morza bylabym codziennie nad nim mmmm
powiedzcie mi..czy mozna sie wystawiac na slonce w sensie troche opalic sie?mam ochote wyjsc polezec na balkonie oczywiscie z zakrytym brzuchem i cycami alr czy to nie zaszkodzi niuni?jak bede miala tylko bluzke czy cos narzucone?
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
ja przychodzę z ważnym komunikatem- otóż w sklepach pokazała się już edycja limitowana lodów Magnum na ten sezon. Są dwa- black i pink. Czarne są już u mnie i czekają na męża, wtedy zrobię uroczysty deser i je pochłoniemy
![]() ![]() Pink nie kupowałam, bo nie doczytałam czy mają alkohol w składzie, więc odpuściłam. dziękuję za uwagę, idę dalej sprzątać
|
#1102 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=Margosia__;40366907]Możesz już spokojnie sobie od swojej wagi odliczyć Jego wagę I już nie będziesz podchodzić pod słoniątko Ja sobie tak to tłumaczę/QUOTE] Powiedziałam to samo wczoraj do Tżta- że chociaż wiem, że 1kg mi na pewno odpadnie po porodzie z tych 13 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak to się nie będzie nam nudzić? ja rodzę gdzie indziej niż Ty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tez tak mam, bylismy na spacerze a ja zmeczona jak kon po wyścigu
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|||||||
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane! Ja dziś nie dam rady Was nadrobić. Jestem padnięta. Mąż przyszedł spać o 2:30 po opie*** go, bo pracował i z nerwów przez 3 godziny nie mogłam zasnąć ;/ Jestem padnięta.
Ubezpieczyliśmy już mieszkanie przed remontem, więc super, będziemy spokojniejsi, lecę zaraz na zakupy kosmetyczne,bo mi się wszystko pokończyło, kupię blaszkę do muffinów i spróbuję upiec, bo raczej przepis prosty ![]() Jeszcze mam w planie ogarnięcie ciuchów i przebranie co na "po-ciąży", a co do noszenia. No i może trochę książek pochowam przed remontem. Części się pozbywamy. Jak któraś ma ochotę na "Odette i inne historie miłosne" E. E. Schmitta, to opylam za dyszkę. Piękna pogoda dziś chociaż Miłego!
|
|
|
|
#1104 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny!
Zaraz nadrobię wasze wpisy! Ogólnie wczoraj o 20 już leżałam w łóżku, czułam się źle... Brzuch mnie rozbolał i się strasznie wystraszyłam! Chyba za dużo stresu, no i przez ostatni tydzień psa nosiłam po schodach, bo mi go tak żal było po kastracji z tym szwem... No i mam za swoje chyba! Brzuch mnie bolał, ja wystraszona i jeszcze się co chwile denerwowalam - najpierw u mojej mamy jak przyszłam rzeczy dla Basi pokazać, a ona "i tak tego ani razu nie założysz, bo będzie za małe" - no i radość człowieka poszła w....Później mojemu mężowi się przypomniało, że 2 miesiące temu kolega w pracy mu zaoferował mnóstwo ciuchów dla dziecka, bo nie ma co z tym zrobić - więc się zapytałam po co w takim razie szukam na aukcjach ciuchów, skoro mogłabym już zacząć szykować inne rzeczy dla małej? A on do mnie "zapomniałem i nie sądziłem, że to jest ważne"...... A na sam koniec dnia, z top model odpadła moja stara znajoma ze szkoły i mój mąż się pyta M: "ile ona ma lat?" Ja: "tyle co ja" M: "..." J: "nie wiesz! Nie wiesz ile mam lat?!" M: "no przecież wiem..." J: "to ile?" M: "... 22" J: "pomyłka." Odwróciłam się do ściany i się już nie odezwałam.
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
En wiem wiem ale myslalam ze moze zdecydujesz sie na ten szpital co jaaa....a na ktory sie zdecydowalas wstepnie? bo moj tata jak mu dzis powiedxialam zr ja na zeromskirgo to zrobil oczy jakby ducha zobaczyl i mowi ze to umieralnia przeciex...a ja mowie ze ogolnir szpital byc moze ale nir tam gdzie sie rodzi bo to ma bardzo do ra opinie itp. ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Krysia ja tam sie ciesze ze ta dziewczyna odpadla...:-/ona nie bedzie tego robic tamtego taka damulka wcale nie lafna a na zdjeciach to juz wogole wychodzila jak .... ale to moje zdanir:-P |
|
|
|
|
#1106 |
|
Zadomowienie
|
oj oj oj która nie trzymała kciuków
![]() A więc w dalszym ciągu nie wiem co będzie a dlaczego???hmmm tylko ja mogę mieć takiego pecha byłam już 2 w kolejce i co ZEPSUŁO SIĘ USG ![]() A już maż obstawiał córcię
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może Maleństwo chce Wam zrobić niespodziankę i dopiero po porodzie pokarze swoją płeć? Taki mały złośnik ![]() W czwartek to "kciuki" nawet na nogach będziemy trzymać )Spadam na razie ![]() Do później )
Edytowane przez Margosia__ Czas edycji: 2013-04-18 o 11:58 |
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oliath ja Ci już to pisałam, ale powtórzę, JESTEŚ IDEAŁEM KOBIETY, jakbym była facetem to bym Cię podrywała Piękna, w domu wszystko zrobi, dziecimi super sie zajmuje |
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam w Auchan za 4,45 zł.
na razie nigdzie indziej ich nie widziałam ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() nic to, musicie być cierpliwi i czekać do czwartku.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

tyle tylko, ze nie wszystko sie wyswietla i szlag mnie trafia jak trzeba na tym cos napisac, a wole sie nie denerwowac 
ja rowniez trzymam
za kolejne wizyty

. Plus robie sie glodna, a od jedzenia odrzuca